Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
βεβαια εγω ρωτησα και απαντηση δε πηρα.. θα μασ πει κανεις πως ειανι η νινα στο σεξ .. και ποσα περνει?

diverr_

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
βεβαια εγω ρωτησα και απαντηση δε πηρα.. θα μασ πει κανεις πως ειανι η νινα στο σεξ .. και ποσα περνει?

γενικα ανηκει στις καλες παθητικη ορεξατη καλη στην :pipa2: κορμι γυμνασμενο κωλι σφιχτο. με τεστ drive θα δεις οτι και να σ πουνε οι αλλοι, οτι γουστα εχει ο καθενας εχει και αποψη διαφορετικη

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191

Συνημμένα

• axxxxxxx.jpg
    axxxxxxx.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 24

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
εμενα παντως γυρω στις 4 τα ξημερωματα μου εστελνε φιλακια η Ασενοβα οπου ηταν στημενη λιγο πιο κατω απο το Μεταξυ μας ερχομενη προς κεντρο...Ειχε και μια αλλη ξανθια μαζι αλλα εγω κοιτουσα τον Αντρεα...εεε την Αντρεα ηθελα να πω  :2funny: :2funny:

Πολυ ωραια ειναι η πουτανα

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
εμενα παντως γυρω στις 4 τα ξημερωματα μου εστελνε φιλακια η Ασενοβα οπου ηταν στημενη λιγο πιο κατω απο το Μεταξυ μας ερχομενη προς κεντρο...Ειχε και μια αλλη ξανθια μαζι αλλα εγω κοιτουσα τον Αντρεα...εεε την Αντρεα ηθελα να πω  :2funny: :2funny:

επρεπε να τις δωσεις ενα φιλακι και εσυ !! :-* :-* :-* :-* :-*

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278

Καλησπερα  Αλ.  Τι  ειναι  η  Ασενοβα?

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191

Ασενοβα - new name gloria !!!

ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ! Τα κανω ολα και συνφερο !!!

Class A . Πραγματοποιω καθε ονειρο σου ή σκεψη σου σε ανετο,φιλικο περιβαλλον με πληρη εχεμυθεια.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

Ασενοβα - new name gloria !!!

ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ! Τα κανω ολα και συνφερο !!!

Class A . Πραγματοποιω καθε ονειρο σου ή σκεψη σου σε ανετο,φιλικο περιβαλλον με πληρη εχεμυθεια.
εχεις μεινει πισω Μαρινα το καινουργιο ονομα

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

αυτη βυζομπαλα εβαλε η ειναι αβυζι παλι?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
συνεχειστε να σηκωνετε αγγελιες της να την κανετε ποιο μεγαλη φιρμα
τα υπολοιπα να αφηνω για το φιλο castell