Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Όλο τον αφρό μας στέλνουν οι πρωτευουσιάνοι ή είναι η ιδέα μου?? Προτείνω να πάει ο ΑΛΕ στα Μάλγαρα και να μην αφήνει να περάσει τίποτα αν πρώτα δεν πάρει πιστοποιητικό απο τον γίγαντα....προς αναζήτηση κασκαντέρ...για περαιτέρω διερεύνηση
παλι ο αλεφαντος τον ηρωα 100 φορες τον εκανα στο παρελθον και σωσαμε κοσμο και ντουνια ας αναλαβει κανενας νεος αυτον τον ρολο τελειωσε ο αλεφαντος σαν κασκαντερ
και εσεις ρε απο κατω ολα τα μονδελα μας στελνεται στειλτε και κανα μετριο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Παιδια ειμαι τοσο καιρο μελος εδς και κανεις δεν εχει δωσει πληροφοριες για τη νινα πραγματικα.. Πειτε τπτ.. καλη ειναι; ποσα περνιε; και επισησ στο βιντεο αυτη ειναι ;
που το ξεθαψες ρε γιατρε αυτο το βιδεο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δηλαδη,δηλαδη ο Αλε ειναι στο βιντεο;
τι λες κυρια μου ο τυπος εκλασε μαλλι κοντεψε να φερει τενεκε με γρασο για την παλεψει :headbang: :headbang:
ειναι δυνατον να ηταν ο αλεφαντος αυτος κυρια μου?αν ηταν ο αλεφαντος εκει θα εβλεπες την κυρια τεζα στο πατωμα μετα το σεχ ετοιμη θα δεχτει μαλαξεις στην καρδια και το φιλι της ζωης για να ανανηψη

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
τι λες κυρια μου ο τυπος εκλασε μαλλι κοντεψε να φερει τενεκε με γρασο για την παλεψει :headbang: :headbang:
ειναι δυνατον να ηταν ο αλεφαντος αυτος κυρια μου?αν ηταν ο αλεφαντος εκει θα εβλεπες την κυρια τεζα στο πατωμα μετα το σεχ ετοιμη θα δεχτει μαλαξεις στην καρδια και το φιλι της ζωης για να ανανηψη
κερια κ λιβανια......εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεν

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
το βιντεο αυτο ειναι πρωτου 3,5 χρονακια περιπου ..... πρωτου ξενικησο να κανω ην δουλεια αυτη με εναν συμφοιτητη μου απο την σχολει!!

οντως εσυ εισαι φιλη???και προ ορμονων εισαι εκει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom