TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
καλησπερουδια σε ολους και ολες !!!!
Νινα, σε επιασε ο ηλιος;καλησπερουδια σε ολους και ολες !!!!
παλι ο αλεφαντος τον ηρωα 100 φορες τον εκανα στο παρελθον και σωσαμε κοσμο και ντουνια ας αναλαβει κανενας νεος αυτον τον ρολο τελειωσε ο αλεφαντος σαν κασκαντερ
Όλο τον αφρό μας στέλνουν οι πρωτευουσιάνοι ή είναι η ιδέα μου?? Προτείνω να πάει ο ΑΛΕ στα Μάλγαρα και να μην αφήνει να περάσει τίποτα αν πρώτα δεν πάρει πιστοποιητικό απο τον γίγαντα....προς αναζήτηση κασκαντέρ...για περαιτέρω διερεύνηση
που το ξεθαψες ρε γιατρε αυτο το βιδεο?Παιδια ειμαι τοσο καιρο μελος εδς και κανεις δεν εχει δωσει πληροφοριες για τη νινα πραγματικα.. Πειτε τπτ.. καλη ειναι; ποσα περνιε; και επισησ στο βιντεο αυτη ειναι ;
πω πω χαχα !!!! γεια σου αλε καυλιαρη που σε βλεπω καθε βραδυ να τρεχεις σαν τρελος !!! !!!! εχει παρει φωτια το κωλαρακι μου !!που το ξεθαψες ρε γιατρε αυτο το βιδεο?
δηλαδη,δηλαδη ο Αλε ειναι στο βιντεο;πω πω χαχα !!!! γεια σου αλε καυλιαρη που σε βλεπω καθε βραδυ να τρεχεις σαν τρελος !!! !!!! εχει παρει φωτια το κωλαρακι μου !!
που με βλεπεις εμενα κυρια μου?πω πω χαχα !!!! γεια σου αλε καυλιαρη που σε βλεπω καθε βραδυ να τρεχεις σαν τρελος !!! !!!! εχει παρει φωτια το κωλαρακι μου !!
τι λες κυρια μου ο τυπος εκλασε μαλλι κοντεψε να φερει τενεκε με γρασο για την παλεψειδηλαδη,δηλαδη ο Αλε ειναι στο βιντεο;
μα ειναι γνωστο οτι η Νινα μας ξερει ολους...που με βλεπεις εμενα κυρια μου?
κερια κ λιβανια......εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεντι λες κυρια μου ο τυπος εκλασε μαλλι κοντεψε να φερει τενεκε με γρασο για την παλεψει
ειναι δυνατον να ηταν ο αλεφαντος αυτος κυρια μου?αν ηταν ο αλεφαντος εκει θα εβλεπες την κυρια τεζα στο πατωμα μετα το σεχ ετοιμη θα δεχτει μαλαξεις στην καρδια και το φιλι της ζωης για να ανανηψη
πραγματικα δασκαλε εχω να κατεβω κατω πριν το απο το πασχα και τι νινα εχει να τι δω πανω απο διμηνο κατωμα ειναι γνωστο οτι η Νινα μας ξερει ολους...
κερια κ λιβανια......εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεν
να δω για να πειστω
29 τρανς της πολης μου συνιστουν αλεφαντο αυτες ξερουννα δω για να πειστω
!!!! !!!! !!!!μα ειναι γνωστο οτι η Νινα μας ξερει ολους...
απλος ειμαι λιγο πιο παρατηριτικη !!!μα ειναι γνωστο οτι η Νινα μας ξερει ολους...
καλα φιλη !!! μολις ξυπνισα !!που σαι φιλη νινα???ολα καλα??
το βιντεο αυτο ειναι πρωτου 3,5 χρονακια περιπου ..... πρωτου ξενικησο να κανω ην δουλεια αυτη με εναν συμφοιτητη μου απο την σχολει!!που με βλεπεις εμενα κυρια μου?
το βιντεο αυτο ειναι πρωτου 3,5 χρονακια περιπου ..... πρωτου ξενικησο να κανω ην δουλεια αυτη με εναν συμφοιτητη μου απο την σχολει!!