Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
στην δουλεια .... τυχαινει πολλες φορες !!!

στην προσωπικη ζωη .... επιλεγεις !

ναι αλλα οταν επιλεγεις ποιος σου αρεσει δεν το εχεις δει αυτο...αμα στα κατεβασει και το δεις τι κανεις??

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αναλογος ..... τι θεωρει ο καθενας και η καθε μια ..προσβολη

εντος εισαγωγικων το προσβολη εννοειται παντα...να το σχολιαζει υποτιμητικα ενω το δικο του ειναι σε στυση..σκληροτερο και μεγαλυτερο...πιστευω να με πιανεις...

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
εντος εισαγωγικων το προσβολη εννοειται παντα...να το σχολιαζει υποτιμητικα ενω το δικο του ειναι σε στυση..σκληροτερο και μεγαλυτερο...πιστευω να με πιανεις...
χα..... παντως οποιον αντρα και να ρωτησεις .... ψωλαρας θα σου πιει οτι ειναι !

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Νιναα κατσε καλα αρχισαν και οι ζεστες........θα μας στειλεις για παγωμενο ντουζ.............¨)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Νιναα κατσε καλα αρχισαν και οι ζεστες........θα μας στειλεις για παγωμενο ντουζ.............¨)
ετσι !!! ετσι !!!! ...φιλαρες μπαινω για κρυο ντουζακι !!!! και μετα δουλεια .....φιλαρες τσουτσουνακια !!!

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
αντε φιλιααααα χεχεχεχεε

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6

Όλο τον αφρό μας στέλνουν οι πρωτευουσιάνοι ή είναι η ιδέα μου?? Προτείνω να πάει ο ΑΛΕ στα Μάλγαρα και να μην αφήνει να περάσει τίποτα αν πρώτα δεν πάρει πιστοποιητικό απο τον γίγαντα....προς αναζήτηση κασκαντέρ...για περαιτέρω διερεύνηση

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Έχω πάρει τις μισές τρανς της Αθήνας και σαν γκόμενος,ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ, άρα έχω βγει με πολλές από αυτές, έχω μιλήσει και έχω καταλήξει πως περίπου σκέφτονται.10+ χρόνια γαμάω μονάχα σαν ενεργητικός τρανς... Συμπέρασμα? Το 97% αυτών των ατόμων στην Ελλάδα, λόγω της κοινωνικής απόρριψης από το εργασιακό σύστημα κτλ. τις σπρώχνει να βγουν στην πορνεία και ΠΟΙΟΣ μπορεί να δεχτεί αν όχι καθόλου, έστω μακροπρόθεσμα να του πιπώνουν και να του γαμάνε την γκόμενα ή να γαμάει ξένο κώλο(σε περίπτωση που ο υποψήφιος σχεσάκιας είναι ενεργοπαθητικός)? ΚΑΝΕΝΑΣ! Εκτός του ότι το 97% αυτών των ψυχών είναι κυκλοθυμικές από τα οιστρογόνα κτλ. και ασταθείς σαν συμπεριφορά. Το προσπάθησα 1-2 φορές στο παρελθόν, νιώθουν πίεση μετά από ένα σημείο, νιώθουν ότι παραβιάζεις τον "εργασιακό τους χώρο, την εργασία τους και άρα τον βιοπορισμό τους"... ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΡΑΝΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ! Από εμένα συμβουλή να ΜΗΝ το προσπαθήσει κάποιος με μια μέση τρανς... Είναι σχεδόν πάντα βέβαιο ότι η σχέση θα λήγει πάντα εις βάρος του άντρα, σχεδόν ποτέ εις βάρος της τρανς (βλ.Εισαγγελέας και Χειλουδάκη) αλλά και δεκάδες ακόμη παραδείγματα από μη διάσημους ανθρώπους όπως εμείς που το προσπάθησαν, κάπου, κάποτε εκεί έξω...    :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Για έναν γνωστό μου αγαπούλη...ονόματα δε λέμε  :2funny: :2funny: :2funny:

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ειμαι τοσο καιρο μελος εδς και κανεις δεν εχει δωσει πληροφοριες για τη νινα πραγματικα.. Πειτε τπτ.. καλη ειναι; ποσα περνιε; και επισησ στο βιντεο αυτη ειναι ;

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom