Έχω πάρει τις μισές τρανς της Αθήνας και σαν γκόμενος,ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ, άρα έχω βγει με πολλές από αυτές, έχω μιλήσει και έχω καταλήξει πως περίπου σκέφτονται.10+ χρόνια γαμάω μονάχα σαν ενεργητικός τρανς... Συμπέρασμα? Το 97% αυτών των ατόμων στην Ελλάδα, λόγω της κοινωνικής απόρριψης από το εργασιακό σύστημα κτλ. τις σπρώχνει να βγουν στην πορνεία και ΠΟΙΟΣ μπορεί να δεχτεί αν όχι καθόλου, έστω μακροπρόθεσμα να του πιπώνουν και να του γαμάνε την γκόμενα ή να γαμάει ξένο κώλο(σε περίπτωση που ο υποψήφιος σχεσάκιας είναι ενεργοπαθητικός)? ΚΑΝΕΝΑΣ! Εκτός του ότι το 97% αυτών των ψυχών είναι κυκλοθυμικές από τα οιστρογόνα κτλ. και ασταθείς σαν συμπεριφορά. Το προσπάθησα 1-2 φορές στο παρελθόν, νιώθουν πίεση μετά από ένα σημείο, νιώθουν ότι παραβιάζεις τον "εργασιακό τους χώρο, την εργασία τους και άρα τον βιοπορισμό τους"... ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΡΑΝΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ! Από εμένα συμβουλή να ΜΗΝ το προσπαθήσει κάποιος με μια μέση τρανς... Είναι σχεδόν πάντα βέβαιο ότι η σχέση θα λήγει πάντα εις βάρος του άντρα, σχεδόν ποτέ εις βάρος της τρανς (βλ.Εισαγγελέας και Χειλουδάκη) αλλά και δεκάδες ακόμη παραδείγματα από μη διάσημους ανθρώπους όπως εμείς που το προσπάθησαν, κάπου, κάποτε εκεί έξω...