Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

captmal91

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• screenshot_2013-05-11_1154.png
    screenshot_2013-05-11_1154.png
    317,2 KB · Εμφανίσεις: 33

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ειναι Θεσσαλονικη αυτη?
αντε παλι....
Ειναι η Νανσυ-Μαριλενα και ειναι πλεον η τρανς φαντασμα αφου κανεις δε τη βλεπει και δε την πετυχαινει στην πιατσα ποτε.
Στην 26ης βγαινει κι αυτη πεζη διπλα στη Φιονα

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
αντε παλι....
Ειναι η Νανσυ-Μαριλενα και ειναι πλεον η τρανς φαντασμα αφου κανεις δε τη βλεπει και δε την πετυχαινει στην πιατσα ποτε.
Στην 26ης βγαινει κι αυτη πεζη διπλα στη Φιονα
ε οχι και κανεις τα παραλες οι φιλες την βλεπουν που και που

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ε οχι και κανεις τα παραλες οι φιλες την βλεπουν που και που
Γενικά εμφανίζεται αργά το βράδυ κυρίως ΠΑΡ-ΣΑΒ μετά τις 3.00 ίσως ακόμη πιο αργά...πιο νωρίς θα την πετύχεις να πίνει τα ποτάκια της στα Dance μαγαζιά της πόλης...έτυχε μια φορά να τα πίνουμε δίπλα δίπλα στην μπάρα και μέχρι να καταλάβω ότι είναι αυτή είχε αρπάξει η μηχανή. Κορμί όπως την βλέπεις ΚΟΡΜΑΡΑ και πρόσωπο πάρα πολύ καλό ίσως η μοναδική που έχω αδυναμία  :smitten: ακόμη στο ντύσιμο είναι κορυφή μιας και πάντα είναι προσεγμένη και πάντα σεξουαλική (ούτε πολύ τσουλί ούτε του απλά βγήκα) γενικά αποκλείεται να περάσεις απο εκεί και να μην την προσέξεις καθότι διαθέτει ποδάρες και μακρύ μαλλί αυτο βέβαια που σε κερδίζει είναι τα μελιά μάτια της (πρόσωπο για πολλές  :pipa2: ). Τέλος πέρα απο το ότι ακούμε την ίδια μουσική (μια φορά της άρεσαν τόσο τα τραγούδια που μου ζήτησε το CD) είναι και πολύ καλό παιδί και βγάζει πολύ χαβαλέ άμα καταφέρεις και πιάσεις κουβέντα μαζί της. Βέβαια όταν μου είπε πόσο χρονών είναι  :o αν και δεν δείχνει για τόσο. Αν καταφέρεις και την πετύχεις είναι στις προτεινόμενες απο μένα... βέβαια κάπως αλμυρή στις τιμές της...αυτά τα λίγα μιας και είχα κέφια μετά απο προχτές  :knockinb:
Τέλος για περισσότερες πληροφορίες στο καλό φίλο Δαβίδ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.189
Αμα εχεις ρε πουστη μου το εμποριο μεσα σου δεν το ξεχνας , μεχρι και ετσι πηγε να βγαλει . Μεγας Εγκεφαλος ο τυπος
δεν υπαρχει ασε !!!! πανεξυπνο !!! αλλος ενας το εχει κανει παλιοτερα !

diverr_

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Ειναι Θεσσαλονικη αυτη?

καλως ηρθες στο club. την ειδα περυσι η προπερυσι το καλοκαιρι αλλα απο τοτε αφαντη. μετανιωσα που δεν την πηρα τοτε (πολυ ακριβη) θεωρωντας πως θα την ξαναδω εξω.  :headbang:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
μηπως βρεχει εξω???

grxn