λια εχεις πμ
Γεια σας! μπορεί κανείς να μου απαντήσει ποια είναι αυτη και πού μπορώ να βρω?
λια εχεις πμ
Ειναι Θεσσαλονικη αυτη?λια εχεις πμ
αντε παλι....Ειναι Θεσσαλονικη αυτη?
ε οχι και κανεις τα παραλες οι φιλες την βλεπουν που και πουαντε παλι....
Ειναι η Νανσυ-Μαριλενα και ειναι πλεον η τρανς φαντασμα αφου κανεις δε τη βλεπει και δε την πετυχαινει στην πιατσα ποτε.
Στην 26ης βγαινει κι αυτη πεζη διπλα στη Φιονα
καλησπερα κουκλα!!!καλησπερα σε ολους και ολες !!!!
Γενικά εμφανίζεται αργά το βράδυ κυρίως ΠΑΡ-ΣΑΒ μετά τις 3.00 ίσως ακόμη πιο αργά...πιο νωρίς θα την πετύχεις να πίνει τα ποτάκια της στα Dance μαγαζιά της πόλης...έτυχε μια φορά να τα πίνουμε δίπλα δίπλα στην μπάρα και μέχρι να καταλάβω ότι είναι αυτή είχε αρπάξει η μηχανή. Κορμί όπως την βλέπεις ΚΟΡΜΑΡΑ και πρόσωπο πάρα πολύ καλό ίσως η μοναδική που έχω αδυναμία ακόμη στο ντύσιμο είναι κορυφή μιας και πάντα είναι προσεγμένη και πάντα σεξουαλική (ούτε πολύ τσουλί ούτε του απλά βγήκα) γενικά αποκλείεται να περάσεις απο εκεί και να μην την προσέξεις καθότι διαθέτει ποδάρες και μακρύ μαλλί αυτο βέβαια που σε κερδίζει είναι τα μελιά μάτια της (πρόσωπο για πολλές ). Τέλος πέρα απο το ότι ακούμε την ίδια μουσική (μια φορά της άρεσαν τόσο τα τραγούδια που μου ζήτησε το CD) είναι και πολύ καλό παιδί και βγάζει πολύ χαβαλέ άμα καταφέρεις και πιάσεις κουβέντα μαζί της. Βέβαια όταν μου είπε πόσο χρονών είναι :o αν και δεν δείχνει για τόσο. Αν καταφέρεις και την πετύχεις είναι στις προτεινόμενες απο μένα... βέβαια κάπως αλμυρή στις τιμές της...αυτά τα λίγα μιας και είχα κέφια μετά απο προχτέςε οχι και κανεις τα παραλες οι φιλες την βλεπουν που και που
καλησπερα φιλη !!!!!! !!!γεια σου ΝΙΝΑ
τζα!!!καλησπερα κουκλα!!!
δεν υπαρχει ασε !!!! πανεξυπνο !!! αλλος ενας το εχει κανει παλιοτερα !Αμα εχεις ρε πουστη μου το εμποριο μεσα σου δεν το ξεχνας , μεχρι και ετσι πηγε να βγαλει . Μεγας Εγκεφαλος ο τυπος
γεια φιλη !!!γεια σου φιλη νινα!!
Ειναι Θεσσαλονικη αυτη?
μπα μην το ξανα πιεις !!μηπως βρεχει εξω???