Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
αφιερωμενο στον μεγα αλεφαντο που τελευταια πρεπει να με απατα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
αυτο αφιερωμενο στο νινακι για να μη θυμωνει

το εχει η κυρια το τραβεστε στυλ στανταρ

Titos_manlios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ.

Είμαι εξωτερικό για σπουδές και σε λίγο καιρό θα κατέβω Ελλάδα για τις καθιερωμένες διακοπές. Επειδή είμαι νέος στο συνάφι, ήθελα να μάθω που και πως μπορώ να τρακάρω καμιά ομορφιά στη Θεσσαλονίκη; Ό, τι λεπτομέρειες υπάρχουν, καλοδεχούμενες.

cap

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης τρανς στην πολη μας  με αμοιβη 30-35 ευρω max.η κριση χτυπησε την πορτα μας....δεκτα κ π.μ. με τηλεφωνο αν γινετε!
ευχαριστω προκαταβολικα

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης τρανς στην πολη μας  με αμοιβη 30-35 ευρω max.η κριση χτυπησε την πορτα μας....δεκτα κ π.μ. με τηλεφωνο αν γινετε!
ευχαριστω προκαταβολικα
κατεβα καμια βολτα στον ΟΠΑΠ ολες τοσο περνουν τι το σκεφτεσαι  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: σφαιρα λεμε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης τρανς στην πολη μας  με αμοιβη 30-35 ευρω max.η κριση χτυπησε την πορτα μας....δεκτα κ π.μ. με τηλεφωνο αν γινετε!
ευχαριστω προκαταβολικα
30ε παιρνει και η Νανα που ειναι η καλυτερη εκει περα...δε χρειαζεται να δωσεις 100 για να εισαι ταχα σιγουρος με μια δηθεν βεντετα
Και η Καρμεν ειναι πολυ καλη στα 30ε κι αυτη

Τωρα στα 30ε για σπιτι που θες θα πας προς Γιαννιτσων με τα βουλγαροτραβελα.Κανα δυο κι απ'αυτα ειναι καλα κομματια αλλα μην περιμενεις σε καμια περιπτωση να δεις τις γκομεναρες που βλεπεις στις βραζιλιανικες τσοντες

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
κατεβα καμια βολτα στον ΟΠΑΠ ολες τοσο περνουν τι το σκεφτεσαι  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: σφαιρα λεμε
Όχι και όλες, εγώ ξέρω κάποιες οι οποίες παίρνουν περισσότερα  :s&m_3:(ονόματα δε λέμε) ΟΧΙ ότι δεν το αξίζουν χώρια που έχουν κάψει καρδιές...στα 35.00 φίλε μου δύσκολα θα πρέπει να βρεις ακόμη 15 ευρώ ακόμη ίσως και 25 για κάποιες  :think:

Λοιπόν χθεσινή βόλτα σχεδόν απαρτία στον ΟΠΑΠ εκτός απο το πουλεν του ΑΛΕ που πρέπει να την έκανε νωρίς...ούτε την Νίνα είδα από πελάτες πάντως λίγα πράγματα.
  Απο τα βουλγάρια μόνο οι δύο που αξίζουν έδωσαν το παρόν (είναι σκοτωμένες μεταξύ τους  :2funny:) όλα τα άλλα κομμάτια που περιφέρονται εκεί πραγματικά τρομάζεις και μόνο στο βλέμμα.
  Στην κτηνιατρική ένα καινούργιο ψηλό, αδύνατο, ξανθό (άνευ ουσίας και σημασίας) το οποίο είτε ήρθε με τον κοντό νταβά της ή την ζάλιζε ο τύπος για ώρα (μάλλον το 1ο) και ο λόγος που γράφω για αυτό (μιας και η φάτσα δε λέει) είναι για την αναφορά του ΑΛΕ που είχε κάνει πριν καιρό για το πόσο πρέπει να έχουμε το νού μας...τέλος σε συζήτηση που είχα μου είπαν να αποφεύγω της μελαχρινές (μάλλον γύφτισσες Βουλγάρες εννοούσε) γιατί κλέβουν απο κινητά μέχρι τραβάνε αλυσίδες απο τον λαιμό και τα χέρια με σκοπό να τα κλέψουν. :o
Στην αρχή σκέφτηκα ότι μοιράστηκε πολύ η πίτα και τα κομμάτια δεν φτάνουν αλλά σπο κολλητό φίλο ο οποίος μου είπε ότι την ώρα που  :pipa2: την έπιασε να έχει το χέρι της στην τσέπη του να προσπαθεί να αρπάξει χρήματα, το μετά είναι άλλη ιστορία. Γενικά όμως θέλει προσοχή ...
 Απο μαύρες αρκετές οι οποίες είναι football league στην καλύτερη τέλος ένα καλό κομμάτι ήταν μετά την πυροσβεστική αλλά δεν πρόλαβα με τίποτα έπεφτε πολύ φόρτωμα. Τέλος στο ροτόντα είχε 3-4 τεμάχια απο τα οποία ζήτημα το ένα να μετρούσε και να είχε κάποιο ενδιαφέρον...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Λοιπόν χθεσινή βόλτα σχεδόν απαρτία στον ΟΠΑΠ εκτός απο το πουλεν του ΑΛΕ που πρέπει να την έκανε νωρίς...ούτε την Νίνα είδα από πελάτες πάντως λίγα πράγματα.

η Νινα εχει πολυ δουλεια και στο σπιτι και δεν προλαβαινει να βγει στην πιατσα  :rolleyes: :rolleyes:  :2funny:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
η Νινα εχει πολυ δουλεια και στο σπιτι και δεν προλαβαινει να βγει στην πιατσα  :rolleyes: :rolleyes:  :2funny:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: δλδ θές να πεις ότι τους μάζεψε όλους του πελάτες η Νίνα για αυτό άδειασε η πιάτσα?  :huh:  :grin:
πάντως πέρα απο το χαβαλέ και το ψιλο πείραγμα είδα αρκετά αυτοκίνητα που κάνανε την γύρα εκεί στο σημείο που βγαίνει η Νίνα μήπως και την πετύχουν. Έχει και το πλεονέκτημα ότι είναι και μόνη εκεί και δύσκολα κανείς να μην την προσέξει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: δλδ θές να πεις ότι τους μάζεψε όλους του πελάτες η Νίνα για αυτό άδειασε η πιάτσα?  :huh:  :grin:
εμ για να αδειασε η πιατσα τι αλλη λογικη εξηγηση να δωσει κανεις?...τους μαζεψαν ολους η Νινα και Λια μαλλον  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
μια χαρα λοιπον ολοι παλι εδω μαζευτηκαμε φιλια στον αλ πατσινο και καστελ ολα τα αγορια τα καλα εδω

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
εμ για να αδειασε η πιατσα τι αλλη λογικη εξηγηση να δωσει κανεις?...τους μαζεψαν ολους η Νινα και Λια μαλλον  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
η λια μικρε ειναι καβαλα. Σημερα επεστρεψε και η νινα, αυριο μαλλον θα την δειτε στην πιατσα. Τωρα εγω το σκεφτομαι να εμφανιστω συντομα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν και τα βουλγάρια ζητάνε 50ρικο για το σπίτι τόσο η Andrea όσο και η Vanessa που είναι Cross και σε καμιά περίπτωση Trans οπότε προσωπικά ΑΚΥΡΟ απο εμένα στα ίδια λεφτά προτιμάμε τα εγχώρια απο τα οποία έχεις αρκετές επιλογές. ts-dating.com και σε συνδυασμό με τα όσο έχουν γραφτεί εδώ κάνε την επιλογή σου.
Άντε να κάνω και εγώ μια αφιέρωση στην παρέα με την ευκαιρία...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
η λια μικρε ειναι καβαλα. Σημερα επεστρεψε και η νινα, αυριο μαλλον θα την δειτε στην πιατσα. Τωρα εγω το σκεφτομαι να εμφανιστω συντομα
ε τοτε προφανως οι πελατες επεσαν σε καταθλιψη και εξαφανιστηκαν απο την πιατσα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom