Όχι και όλες, εγώ ξέρω κάποιες οι οποίες παίρνουν περισσότερα
(ονόματα δε λέμε) ΟΧΙ ότι δεν το αξίζουν χώρια που έχουν κάψει καρδιές...στα 35.00 φίλε μου δύσκολα θα πρέπει να βρεις ακόμη 15 ευρώ ακόμη ίσως και 25 για κάποιες
Λοιπόν χθεσινή βόλτα σχεδόν απαρτία στον ΟΠΑΠ εκτός απο το πουλεν του ΑΛΕ που πρέπει να την έκανε νωρίς...ούτε την Νίνα είδα από πελάτες πάντως λίγα πράγματα.
Απο τα βουλγάρια μόνο οι δύο που αξίζουν έδωσαν το παρόν (είναι σκοτωμένες μεταξύ τους
) όλα τα άλλα κομμάτια που περιφέρονται εκεί πραγματικά τρομάζεις και μόνο στο βλέμμα.
Στην κτηνιατρική ένα καινούργιο ψηλό, αδύνατο, ξανθό (άνευ ουσίας και σημασίας) το οποίο είτε ήρθε με τον κοντό νταβά της ή την ζάλιζε ο τύπος για ώρα (μάλλον το 1ο) και ο λόγος που γράφω για αυτό (μιας και η φάτσα δε λέει) είναι για την αναφορά του ΑΛΕ που είχε κάνει πριν καιρό για το πόσο πρέπει να έχουμε το νού μας...τέλος σε συζήτηση που είχα μου είπαν να αποφεύγω της μελαχρινές (μάλλον γύφτισσες Βουλγάρες εννοούσε) γιατί κλέβουν απο κινητά μέχρι τραβάνε αλυσίδες απο τον λαιμό και τα χέρια με σκοπό να τα κλέψουν. :o
Στην αρχή σκέφτηκα ότι μοιράστηκε πολύ η πίτα και τα κομμάτια δεν φτάνουν αλλά σπο κολλητό φίλο ο οποίος μου είπε ότι την ώρα που
την έπιασε να έχει το χέρι της στην τσέπη του να προσπαθεί να αρπάξει χρήματα, το μετά είναι άλλη ιστορία. Γενικά όμως θέλει προσοχή ...
Απο μαύρες αρκετές οι οποίες είναι football league στην καλύτερη τέλος ένα καλό κομμάτι ήταν μετά την πυροσβεστική αλλά δεν πρόλαβα με τίποτα έπεφτε πολύ φόρτωμα. Τέλος στο ροτόντα είχε 3-4 τεμάχια απο τα οποία ζήτημα το ένα να μετρούσε και να είχε κάποιο ενδιαφέρον...