Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
επανεμφανιση παλαιων συναγωνιστων οποια εκπληξης, επιτελους γιατρε :rockon: :rockon: :rockon:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
γεια σου Λία, έχεις στο πρόγραμμα να κατέβεις προσεχώς Αθήνα ?
ισως αν ειστε καλα παιδια. ηταν να κατεβω για συνεργασια με μια πορνοσταρ αμερικανα αλλα ακυρωθηκε η αφιξη της στην ελλαδα και επρεπε να παω εμιρατα αλλα δεν το τολμησα.τωρα δεν εχω στο μυαλο μου να κατεβω αρχισα και τα μπανακια δυσκολο παντος αν ανεβεις εσυ θα ηθελα να γνωριστουμε απο κοντα

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ισως αν ειστε καλα παιδια. ηταν να κατεβω για συνεργασια με μια πορνοσταρ αμερικανα αλλα ακυρωθηκε η αφιξη της στην ελλαδα και επρεπε να παω εμιρατα αλλα δεν το τολμησα.τωρα δεν εχω στο μυαλο μου να κατεβω αρχισα και τα μπανακια δυσκολο παντοσ αν ανεβεις εσυ θα ηθελα να γνωριστουμε απο κοντα

γεια σου φιλη λια...τι θα εκανες με την αμερικανα καλε???

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
δεν μου κατεβαινει...καλη η βανιτυ πραγματι...για μενα προσωπικα δεν ειναι ΤΟ προτυπο αλλα γουστα ειναι αυτα...θα παιζατε οι δυο σας η και κοπελα μαζι??

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
δεν μου κατεβαινει...καλη η βανιτυ πραγματι...για μενα προσωπικα δεν ειναι ΤΟ προτυπο αλλα γουστα ειναι αυτα...θα παιζατε οι δυο σας η και κοπελα μαζι??
οχι ρε συ ξεκολα βιζιτες θα καναμε απλα μαζι αλλα λεμε δεν ταιριασε λεμε πηγε εμιρατα ντουμπαι το κοριτσι. αν κανεις κλικ στο GET THIS TORRENT θα κατεβει.καλα δεν ειπα και προτυπο αλλη ειναι το προτυπο

αυτη

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
οχι ρε συ ξεκολα βιζιτες θα καναμε απλα μαζι αλλα λεμε δεν ταιριασε λεμε πηγε εμιρατα ντουμπαι το κοριτσι

ααα...καταλαβα..νομιζα στην αρχη για ταινια στυλ που ειπες πορνοσταρ και επειδη γυριζει κατι τετοια η συγκεκριμενη γιαυτο πηγε το μυαλο μου εκει...καλη φαση τοτε θα ηταν με ενα τοσο δυνατο ονομα στο χωρο αλλα αφου δεν εκατσε για εδω που να ξενιτευεσαι..

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ελα ρε ναι το εχω ξαναδει...δεν καταλαβα οτι ειναι αυτη...συνονοματη σου κιολας ε??

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
προτυπο λεμε λια-Τ απλα θεα

εμενα η αγαπημενη μου ειναι η cynthia marinho μια πορνοσταρ...λογω στυλ και μαλλιου και γενικα την παω τρελα δεν ξερω αν την εχεις δει ποτε??αμα δεις κανα βιντεο μου αρεσουν τρελα και αντιγραφω κινησεις της...γενικα παω το προστυχο στυλακι εγω

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
εμενα η αγαπημενη μου ειναι η cynthia marinho μια πορνοσταρ...λογω στυλ και μαλλιου και γενικα την παω τρελα δεν ξερω αν την εχεις δει ποτε??αμα δεις κανα βιντεο μου αρεσουν τρελα και αντιγραφω κινησεις της...γενικα παω το προστυχο στυλακι εγω
γουστα ειναι αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom