n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
επανεμφανιση παλαιων συναγωνιστων οποια εκπληξης, επιτελους γιατρε
η λια μικρε ειναι καβαλα.
ισως αν ειστε καλα παιδια. ηταν να κατεβω για συνεργασια με μια πορνοσταρ αμερικανα αλλα ακυρωθηκε η αφιξη της στην ελλαδα και επρεπε να παω εμιρατα αλλα δεν το τολμησα.τωρα δεν εχω στο μυαλο μου να κατεβω αρχισα και τα μπανακια δυσκολο παντος αν ανεβεις εσυ θα ηθελα να γνωριστουμε απο κονταγεια σου Λία, έχεις στο πρόγραμμα να κατέβεις προσεχώς Αθήνα ?
ισως αν ειστε καλα παιδια. ηταν να κατεβω για συνεργασια με μια πορνοσταρ αμερικανα αλλα ακυρωθηκε η αφιξη της στην ελλαδα και επρεπε να παω εμιρατα αλλα δεν το τολμησα.τωρα δεν εχω στο μυαλο μου να κατεβω αρχισα και τα μπανακια δυσκολο παντοσ αν ανεβεις εσυ θα ηθελα να γνωριστουμε απο κοντα
κατι θα εβρισκα να κανω εσυ τι λες????? δουλεια λεμεγεια σου φιλη λια...τι θα εκανες με την αμερικανα καλε???
κατι θα εβρισκα να κανω εσυ τι λες????? δουλεια λεμε
οχι ρε συ δουλεια λεμε ξεχωρισε το κεφι απο την δουλεια σου δεινω λινκ τορεντ να δεις τι θα εκανααμα το γουσταρες...παω πασο!!
οχι ρε συ ξεκολα βιζιτες θα καναμε απλα μαζι αλλα λεμε δεν ταιριασε λεμε πηγε εμιρατα ντουμπαι το κοριτσι. αν κανεις κλικ στο GET THIS TORRENT θα κατεβει.καλα δεν ειπα και προτυπο αλλη ειναι το προτυποδεν μου κατεβαινει...καλη η βανιτυ πραγματι...για μενα προσωπικα δεν ειναι ΤΟ προτυπο αλλα γουστα ειναι αυτα...θα παιζατε οι δυο σας η και κοπελα μαζι??
οχι ρε συ ξεκολα βιζιτες θα καναμε απλα μαζι αλλα λεμε δεν ταιριασε λεμε πηγε εμιρατα ντουμπαι το κοριτσι
τρανς ειναι αυτη η lea t.?
ναι αν δεν ξερεις αυτην ποια ξερεις μιλαμε για top model δες βιντεοτρανς ειναι αυτη η lea t.?
καμια σχεση με πορνοσταρπορνσταρ τρανς εννοω???
προτυπο λεμε λια-Τ απλα θεαελα ρε ναι το εχω ξαναδει...δεν καταλαβα οτι ειναι αυτη...συνονοματη σου κιολας ε??
προτυπο λεμε λια-Τ απλα θεα
γουστα ειναι αυταεμενα η αγαπημενη μου ειναι η cynthia marinho μια πορνοσταρ...λογω στυλ και μαλλιου και γενικα την παω τρελα δεν ξερω αν την εχεις δει ποτε??αμα δεις κανα βιντεο μου αρεσουν τρελα και αντιγραφω κινησεις της...γενικα παω το προστυχο στυλακι εγω
γουστα ειναι αυτα