Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ασε τις βρωμες να κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα απ ολα.
Ας ερθω λιγο στην ουσια του φορουμ.με το φοβο να εκτεθω επειδη δεν ξερω καμια απο τις καλημεροκαλησπερακηδες θελω να ρωτησω για ενα αλογο που βγαινει στον οπαπ με ενα citroen c3 ασημι.ξανθο μαλλι.ποδι γυρω στα 2 μιλια

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Χαιρετω  απο  την  μαγευτικη  Λευκαδα...
Ετοιμαζομαι  για  μπανιο...δεν  θα  ξεχασω  να  ριξω  και  μια  βουτια,για  καποιους....
Ετσι,μηπως  και  η  αλμυρα,ξεπλυνει  τα  βρωμικα  στοματα  τους.....

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Χαιρετω  απο  την  μαγευτικη  Λευκαδα...
Ετοιμαζομαι  για  μπανιο...δεν  θα  ξεχασω  να  ριξω  και  μια  βουτια,για  καποιους....
Ετσι,μηπως  και  η  αλμυρα,ξεπλυνει  τα  βρωμικα  στοματα  τους.....
χαιρετας απο τη μαγευτικη λευκαδα στο θρεντ της θεσ/νικης????????

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ασε τις βρωμες να κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα απ ολα.
Ας ερθω λιγο στην ουσια του φορουμ.με το φοβο να εκτεθω επειδη δεν ξερω καμια απο τις καλημεροκαλησπερακηδες θελω να ρωτησω για ενα αλογο που βγαινει στον οπαπ με ενα citroen c3 ασημι.ξανθο μαλλι.ποδι γυρω στα 2 μιλια
το ειδες γιατρε στη φατσα τουτο το αλογο? :think: :think:

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το ειδες γιατρε στη φατσα τουτο το αλογο? :think: :think:
με εκανες και παγωσα τωρα αλεφαντε.δεν το ειδα αλλα να πω την αληθεια δεν εχω ξαναδει τετοιο κορμι στια πιατσες.καλα εκανα και δεν το ειδα;να μεινω σε αποσταση;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
με εκανες και παγωσα τωρα αλεφαντε.δεν το ειδα αλλα να πω την αληθεια δεν εχω ξαναδει τετοιο κορμι στια πιατσες.καλα εκανα και δεν το ειδα;να μεινω σε αποσταση;
αστο αν δεις σε βλεπω να φτανεις στην εκθεση απο τον οπαπ σε μισο λεπτο :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εγω δε βαραω κανενα νταλκα,απλως δε σε πιανω οταν κραζεις μια τρανς για τη φατσα της,πως γινεται και πας με πολυ χειροτερες?
και στο επαναλαμβανω γιατρε που ξερεις με ποιες εχω παει εγω και λες οτι ειναι ποιο ασχημες απ αυτην που εκραξα?
εσενα ρε γιατρε τι σε βαλαμε εδω χαρτογιακα των ασχημων τρανς?
και επειδη εισαι ασχετος με το θεμα δεν θα πεταγεσαι σαν το πουλι απο το βρακι οπου να ναι
και οταν θα βγαινεις να μιλας με τον αλεφαντο θα μιλας υπευθυνα και οχι με παπαρολογιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom