Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
και στο επαναλαμβανω γιατρε που ξερεις με ποιες εχω παει εγω και λες οτι ειναι ποιο ασχημες απ αυτην που εκραξα?
εσενα ρε γιατρε τι σε βαλαμε εδω χαρτογιακα των ασχημων τρανς?
και επειδη εισαι ασχετος με το θεμα δεν θα πεταγεσαι σαν το πουλι απο το βρακι οπου να ναι
και οταν θα βγαινεις να μιλας με τον αλεφαντο θα μιλας υπευθυνα και οχι με παπαρολογιες
αλενατορε εμαθα απο τριτο ατομο απο εδω μεσα,χωρις να το επιδιωξω αυτο,οτι πας με καποιες τρανς που δεν βλεπονται.βασικα η μια δεν βλεπετε.και θα πεταγομε γιατι το εκανες και εσυ στο παρελθον.και δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσε

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Αν θέλεις άκου dimwhoo και  τις δικές μου απόψεις :
Εδώ μπαίνει όποιος θέλει, γράφει ότι θέλει, και κάνει ότι θέλει, γι αυτό και είναι ανώνυμο, μόνο οι άμεσα ενδιαφερόμενες είναι όχι ανώνυμες και γι αυτό είναι και συνεχώς εκτεθειμένες, τέλος πάντων , με το ζόρι κανένας δεν εκτίθεται, Οκ. Μέχρι εδώ νομίζω ότι συμφωνούμε.
Από κει και πέρα δεν μου αρέσουν οι εκφράσεις "εμπόρευμα" κλπ, λες και αγοράζεις 2κ κρέας ή ένα βάζο. Άνθρωποι είναι και υπηρεσίες προσφέρουν και όποιος θέλει τις πληρώνει και τις ¨απολαμβάνει με τον δικό του τρόπο ο καθένας" και η άποψή μου είναι ότι τα "ιδιαίτερα γούστα κοστίζουν κάτι περισσότερο", κατά το "τα βίτσια πληρώνονται και μάλιστα αδρά".
Γι αυτό και ότι γράφεται εδώ , εγώ τουλάχιστον δεν το διαβάζω για να ακούσω την γνώμη του καθενός, γιατί μπορεί αυτό που αρέσει σε σένα να μην αρέσει σε μένα. Η άποψη μου είναι, πας εδώ και κει, δοκιμάζεις και αποφασίζεις τι προτιμάς και τι σου αρέσει. Εκεί ξαναπάς, για να ξέρεις και τι υπηρεσίες πληρώνεις και τι υπηρεσίες αγοράζεις.
Τώρα για την ενημέρωση που λες, διαβάζω καμιά φορά κάποιος που δήθεν δεν ξέρει, τι απαντήσεις παίρνει....του τύπου: διάβασε παραπάνω, διάβασε το θερντ, σίγα την ενημέρωση !!!
Εδώ εγώ τουλάχιστον μπαίνω για να περάσω την ώρα μου, λίγο χαλαρά.  Άσε που μ΄αρέσει, γιατί διαβάζω και διάφορες "εξυπνάδες", του τύπου ...25.εκ.....και γελάω και χαλαρώνω. Επομένως εγώ κοινωνικό το βλέπω το συγκεκριμένο θερντ και όχι ενημερωτικό, το όλο site συμφωνώ ότι είναι ενημερωτικό, στα πλαίσια πάντα της υποκειμενικότητας του καθενός.
Συμφωνω σε όλα σχεδόν απο αυτα που λές. Οταν όμως καποιος χρησιμοποιει το εν λογω site ειτε για πουλησει ειτε για να δυσφημίσει ειτε για να απειλησει προκειμενου να μην χάσει την πελατεία του και ο πραγματικός σκοπος ειναι να παραμείνει στον αφρο τοτε αυτον πως τον αντιμετωπίζεις (αν δε προβαλει στηθος κωλο και μπουτια) θεωρω με τους κανόνες της αγοράς. Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι αντιθετος σ' αυτο απλα δεν βοηθαει κανενα που μπαινει σ' αυτο το thread.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
γραψε και διαβασε λοιπον και μην ασχολησε αλλο με εμας αντε κανε καμια δουλεια τυπε  αραχνες επιασε το θρεντ αντε να διαβασουμε καμια κριτικη φιλικα παντα
Αν θέλεις κριτικές μου μπορεις να ψαξεις θα βρείς αρκετες. Για σενα θα πώ το εξης σε θυμαμαι πριν απο 15 - 20 χρόνια με ένα ασπρο κολλητό φόρεμα ησουν μια "κουκλαρα" οχι οτι τώρα δεν είσαι αλλα τοτε εσκιζες. Παντα βέβαια ειχες υφάκι το υποστήριζες όμως. Φιλικά πάντα.

lilix

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω σε όλα σχεδόν απο αυτα που λές. Οταν όμως καποιος χρησιμοποιει το εν λογω site ειτε για πουλησει ειτε για να δυσφημίσει ειτε για να απειλησει προκειμενου να μην χάσει την πελατεία του και ο πραγματικός σκοπος ειναι να παραμείνει στον αφρο τοτε αυτον πως τον αντιμετωπίζεις (αν δε προβαλει στηθος κωλο και μπουτια) θεωρω με τους κανόνες της αγοράς. Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι αντιθετος σ' αυτο απλα δεν βοηθαει κανενα που μπαινει σ' αυτο το thread.

Ok - πασο, τωρα στο ερωτημα που θετεις, θεωρω οτι πολλες φορες η αδιαφορία ειναι η καλυτερη απαντηση-αντιμετωπιση.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
αλενατορε εμαθα απο τριτο ατομο απο εδω μεσα,χωρις να το επιδιωξω αυτο,οτι πας με καποιες τρανς που δεν βλεπονται.βασικα η μια δεν βλεπετε.και θα πεταγομε γιατι το εκανες και εσυ στο παρελθον.και δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσε
Έστω και ότι πήγε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ...αν νομίζεις ότι δεν έχουμε φάει και φόλες είσαι γελασμένος αδερφέ (προσωπικά μπορώ με ένα πρόχειρο flashback να σου πώ 5 τουλάχιστον). Το ότι γνωρίζουμε τα όσο γνωρίζουμε είναι αποτέλεσμα πολλών μα πάρα πολλών χιλιομέτρων κάτω στην πιάτσα και επισκέψεων. Τουλάχιστον όσοι ασχολούμαστε δυναμικά με το άθλημα έχουμε φάει πολλές ήττες. Το ότι επιλέγουμε το τι γράφουμε και τι μοιραζόμαστε είναι άλλη ιστορία. Το να διαβάζεις και να ρωτάς κάποιους παλιότερους δεν είναι κακό...κακό και άσχημο αδερφέ είναι να φέρεσαι και να μιλάς σαν αχάριστος σε άτομα που έχουν συνεισφέρει πολλά εδώ μέσα. Φιλικά και χωρίς να θέλω να σε θίξω επι προσωπικού απλά σου επισημαίνω κάποια θέματα που καλά θα κάνεις να σκεφτείς.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εσυ εμαθες για μενα απο τριτο ατομο με ποιες εχω παει? :jerking: :jerking:
δικε μου εχεις βαρεσει καμπανα και δεν ξερεις τι λες
δεν χρειαζεται να μαθεις απο τριτο ατομο με ποιες εχω παει γιατι γιατρε με αυτες που εχω παει το εχω πει δημοσια εδω
με το να πεταγεσαι σε κατι που δεν εχεις ιδεα τι καταλαβαινεις?
και τι καταλαβαινεις περισσοτερο με το να αποκαλεις ενα θυληκο σε εμφανιση με αντρικο ονομα?

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
δεν χρειαζεται να μαθεις απο τριτο ατομο με ποιες εχω παει γιατι γιατρε με αυτες που εχω παει το εχω πει δημοσια εδω
και τι καταλαβαινεις περισσοτερο με το να αποκαλεις ενα θυληκο σε εμφανιση με αντρικο ονομα?

ενα πουλακι μου ειπε οτι σημερα το πρωι εφαγες μερεντα,αληθεια τι την βρισκεις την μερεντα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ενα πουλακι μου ειπε οτι σημερα το πρωι εφαγες μερεντα,αληθεια τι την βρισκεις την μερεντα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εσυ βλακα ετοιμασου για το gay pride,θα εισαι ο βασιλιας καρναβαλοπουσταρας.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
μεγαλε εσυ εθιξες προχθες μια τρανς για την εμφανιση της....ετσι δεν ειναι?και σου λεω εγω  πως γινετε να θιγεις μια για την εμφανιση της οτι δεν βλεπετε ενω πας με μια πολυ χαλια(θα σου στειλω pm σε ποια αναφερομαι).και κατι αλλο,λες τη καταλαβαινω εγω με το να αποκαλω ενα θυληκο σε εμφανιση με αντρικο ονομα.ο παπας οταν τον βαφτησε αντρικο ονομα του εδωσε.εσυ που το παιζεις καλος τη καταλαβαινεις οταν θιγεις μια τρανς για την εμφανιση της και λες στον αλλο οτι αν την δει θα φυγει τρεχοντας.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@karakapsouris αδερφέ σε κράζουν σε τριχορδία 3 παλιά μέλη και εσύ συνεχίζεις ατάραχος... :jerking: :jerking: παχιά παχιά  :cum: :cum:
δηλαδή πόσο στόκος πρέπει να είσαι για να κάνεις τουμπεκί...?????????? Είσαι εδώ μέσα ούτε 6 μήνες. Εγώ σχεδόν 6 χρόνια ο Αλε 3+ ο SLK20005+ πάραυτα εσύ έχεις γίνει ειδικός !!!

Το ότι Ο Αλενταδόρος βγήκε και έκραξε μια κοπέλα με αυτό τον τρόπο δεν σημαίνει ότι είναι σωστό και πρέπει να το ασπαστείς και εσύ και να το συνεχίσεις μπορείς να βγεις εκεί και να του την πεις. Όσο για το ποιος θα είναι ο καρνάβαλος άμα συνεχίσεις να το τραβάς το θέμα πίστεψέ με ότι θα έχεις ακλόνητη υποψηφιότητα.  Σου το 'πα και σε Π.Μ. ο Αλε είναι απο τα πιο ξηγημένα άτομα εδώ μέσα και ότι τον ρωτήσεις θα σου απαντήσει χωρίς κόμπλεξ και σε μεγάλο βαθμό οι απόψεις μας ταυτίζονται ...αντ' αυτού εσύ το χαβά σου.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αλε....Καστελινο.........και  Αλ Πατσινο........απο  Ιωαννινα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μεγαλε εσυ εθιξες προχθες μια τρανς για την εμφανιση της....ετσι δεν ειναι?και σου λεω εγω  πως γινετε να θιγεις μια για την εμφανιση της οτι δεν βλεπετε ενω πας με μια πολυ χαλια(θα σου στειλω pm σε ποια αναφερομαι).και κατι αλλο,λες τη καταλαβαινω εγω με το να αποκαλω ενα θυληκο σε εμφανιση με αντρικο ονομα.ο παπας οταν τον βαφτησε αντρικο ονομα του εδωσε.εσυ που το παιζεις καλος τη καταλαβαινεις οταν θιγεις μια τρανς για την εμφανιση της και λες στον αλλο οτι αν την δει θα φυγει τρεχοντας.
επειδη εισαι φελος και το συνεχιζεις το θεμα
οταν θα μου πεις γιατι καιγεσαι για κατι ενω δεν σε αφορα το θεμα τοτε θα που και εγω γιατι εκραξα
οσο για το αλλο που με ρωτησες εισαι ψευτης οταν λες οτι στο ειπε τριτος γιατι εγω το εχω πει δημοσια οτι εχω παει μ αυτη και σου απαντησα σε πμ
την μιση ελλαδα την φωναζουν με διαφορετικο ονομα απ αυτο που την βαφτισε ο παπας εσυ τωρα βγηκες εδω να μας πουλησεις παπαδηλικη :jerking: :jerking:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
τις κρυφες τις αναγνωριζω αμεσως,οποτε δεν ξεφευγεις θα στον συριξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι και μακακας και φουστης.σε κοβω απο μικρος να εκανες ποδηλατο που δεν ειχε σελα.ουστ παλιοαδερφο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom