Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Είχα πάει παλιότερα.Τελείως αντρικά χαρακτηριστικά οπότε και την έκανα
Συμφωνώ κι επαυξάνω... την έκανα κι εγώ... προσέχτε λιγάκι ρε παιδιά όταν δίνετε πληροφορίες.... να είμαστε λιγουλάκι αντικειμενικοί

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
H πρωτη απ'οσο μπορω διακρινω απο τις φωτο ειναι η Νικολ που βγαινει σε γαλαζιο σιτροεν στον Οπαπ απο την κατω μερια,ειναι cd και εχει εντελως αντρικα χαρακτηριστικα.Δε θυμαμαι τι ζηταει απο λεφτα αλλα ειναι καλο παιδι.

Η δευτερη ειναι η Αναστασια που βγαινει επισης στον Οπαπ στην Οδο Καβαλας,ειναι αρκετα θυληπρεπης απο κοντα και ευγενικη,ο χωρος της οπως μου ειπε βρισκεται καπου κοντα στο Μιντια Μαρκετ και ζηταει νομιζω 50ε για εκει.Αλλα απο πμ που εχω λαβει γι'αυτην λενε οτι ειναι πολυ ψοφια στο κρεβατι και δεν κανει συν οτι διαθετει πολυ κωλοτριχα αλλα αυτο δε μπορω να το ξερω με σιγουρια εγω.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δασκαλε αλ εχεις καιρο να μας δωσεις ρεπορταζ απο το ΄΄πεδιο της μαχης΄΄ τι εγινε πως πανε τα πραγματα τα βλεπω λιγο πεσμενα τελευταια

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στην Στελλα (). Έχουνε δίκιο οι φίλοι που λένε οτι έχει παχύνει λίγο, παραμένει όμως μια πολύ εντυπωσιακή trans. Το δωράκι της ήταν 60€ σε πολύ καθαρό και διακριτικό περιβάλλον κοντά στην Μπόσταρη. Στο κρεβάτι τώρα :knockinb: είναι απο τις καλύτερες στον ενεργητικό της ρόλο σε σχέση μ' αυτές που έχω πάει μέχρι τώρα (και είναι κάμποσες). Σ' αφήνει να βγάζεις οτι γούστα θες απλά είχε κι αυτή στο πίσω μέρος του μυαλού της την ξεπέτα. Πάντως ήταν απο τις πολύ καλες εμπειριές. Θα ξαναπήγαινα μαζί της...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
παιδια ξερουμε τιποτα για τον κοματο?αν και μου θυμιζει μια που ευγενε 26ης
Αυτη ειναι η Αντιγονη που λεμε,βγαινει 26ης σε μπλε νισσαν μικρα και ειναι πολυ θηλυπρεπης απο κοντα.Τρυφερο δερμα,φυσικη βυζαρα οταν την ειχα παρει εγω και γενικα μια καλη παρουσια στο θεμα τρανς.Σαν κανονικη γκομενα ειναι :tits:
Σχεδον καθε βραδυ βγαινει και αυτη και ο νεος χωρος της ειναι καπου στα Ξυλαδικα.Εγω την ειχα παρει στη Μοναστηριου πριν κανα 2 χρονια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δασκαλε σ ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα γιατι στην αγγελια παραπιει τα στοιχεια της?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δασκαλε σ ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα γιατι στην αγγελια παραπιει τα στοιχεια της?
Αυτες αλλαζουν ονομα 3 φορες το χρονο ετσι κι αλλιως.
Ως προς το αλλο που λεει για λιγες μερες στην πολη μας... :think: :think:Εγω νομιζω τη βλεπω συνεχεια...Μπορει να το παιζει και αυτη επισκεπτρια για να τσιμπησει καινουριους πελατες.
Εκτος βεβαια αν πραγματι μετακομισε σε καμια Γερμανια και επεστρεψε για λιγο τωρα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
και αφτι ρε δασκαλε στη γερμανια αλλες 2 ξερω που εφυγαν για εκει τη πεζει κανενα τρανς μαζεμα εκει? > :-

lakis1975

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
229
Πόντοι
21
καμια πληροφορια κανεις αδερφια ειναι οντως θεσ/νικι η κυρια?

Ειναι οντως στη Θεσσαλονικη και μου ειπαι οτι θα ειναι ως το Σαββατο.....αλλα δεν ξερω κατι παραπανω....ειναι απο Αθηνα παντως ισως καποιοι συμφορουμιτες απο εκει μπορει να βοηθησουν.....εδω ειχε ξαναρθει περσι το καλοκαιρι

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
paidia sto laikon to cinema thessaloniki !!!kuklwforei mesa ena travelaki ksantho polo kalo !!!kserei kaneis tpt gia auto ?

isovitis 43

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη ειναι η Αντιγονη που λεμε,βγαινει 26ης σε μπλε νισσαν μικρα και ειναι πολυ θηλυπρεπης απο κοντα.Τρυφερο δερμα,φυσικη βυζαρα οταν την ειχα παρει εγω και γενικα μια καλη παρουσια στο θεμα τρανς.Σαν κανονικη γκομενα ειναι :tits:
Σχεδον καθε βραδυ βγαινει και αυτη και ο νεος χωρος της ειναι καπου στα Ξυλαδικα.Εγω την ειχα παρει στη Μοναστηριου πριν κανα 2 χρονια
  δασκαλε ξερεις τιποτα για αυτην που βγαινει με το καπελακι στιν σταθμου και βουτυρα? ακσιζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom