Είχα πάει παλιότερα.Τελείως αντρικά χαρακτηριστικά οπότε και την έκαναε, εσείς συνάδελφοι από τα βόρεια... τη γνωρίζετε τούτη εδώ που ήρθε απ τα λημέρια μας? να την τιμήσουμε? αξίζει τον κόπο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
Συμφωνώ κι επαυξάνω... την έκανα κι εγώ... προσέχτε λιγάκι ρε παιδιά όταν δίνετε πληροφορίες.... να είμαστε λιγουλάκι αντικειμενικοίΕίχα πάει παλιότερα.Τελείως αντρικά χαρακτηριστικά οπότε και την έκανα
Centr1no_Duo
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
H πρωτη απ'οσο μπορω διακρινω απο τις φωτο ειναι η Νικολ που βγαινει σε γαλαζιο σιτροεν στον Οπαπ απο την κατω μερια,ειναι cd και εχει εντελως αντρικα χαρακτηριστικα.Δε θυμαμαι τι ζηταει απο λεφτα αλλα ειναι καλο παιδι.
Η δευτερη ειναι η Αναστασια που βγαινει επισης στον Οπαπ στην Οδο Καβαλας,ειναι αρκετα θυληπρεπης απο κοντα και ευγενικη,ο χωρος της οπως μου ειπε βρισκεται καπου κοντα στο Μιντια Μαρκετ και ζηταει νομιζω 50ε για εκει.Αλλα απο πμ που εχω λαβει γι'αυτην λενε οτι ειναι πολυ ψοφια στο κρεβατι και δεν κανει συν οτι διαθετει πολυ κωλοτριχα αλλα αυτο δε μπορω να το ξερω με σιγουρια εγω.
Centr1no_Duo
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ευχαριστώ πρόεδρε
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
δασκαλε αλ εχεις καιρο να μας δωσεις ρεπορταζ απο το ΄΄πεδιο της μαχης΄΄ τι εγινε πως πανε τα πραγματα τα βλεπω λιγο πεσμενα τελευταια
compass
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πρόσφατη επίσκεψη στην Στελλα (). Έχουνε δίκιο οι φίλοι που λένε οτι έχει παχύνει λίγο, παραμένει όμως μια πολύ εντυπωσιακή trans. Το δωράκι της ήταν 60€ σε πολύ καθαρό και διακριτικό περιβάλλον κοντά στην Μπόσταρη. Στο κρεβάτι τώρα είναι απο τις καλύτερες στον ενεργητικό της ρόλο σε σχέση μ' αυτές που έχω πάει μέχρι τώρα (και είναι κάμποσες). Σ' αφήνει να βγάζεις οτι γούστα θες απλά είχε κι αυτή στο πίσω μέρος του μυαλού της την ξεπέτα. Πάντως ήταν απο τις πολύ καλες εμπειριές. Θα ξαναπήγαινα μαζί της...
??? πληροφορίες κανείς??
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
παιδια ξερουμε τιποτα για τον κοματο?αν και μου θυμιζει μια που ευγενε 26ης
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Αυτη ειναι η Αντιγονη που λεμε,βγαινει 26ης σε μπλε νισσαν μικρα και ειναι πολυ θηλυπρεπης απο κοντα.Τρυφερο δερμα,φυσικη βυζαρα οταν την ειχα παρει εγω και γενικα μια καλη παρουσια στο θεμα τρανς.Σαν κανονικη γκομενα ειναιπαιδια ξερουμε τιποτα για τον κοματο?αν και μου θυμιζει μια που ευγενε 26ης
Σχεδον καθε βραδυ βγαινει και αυτη και ο νεος χωρος της ειναι καπου στα Ξυλαδικα.Εγω την ειχα παρει στη Μοναστηριου πριν κανα 2 χρονια
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
δασκαλε σ ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα γιατι στην αγγελια παραπιει τα στοιχεια της?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Αυτες αλλαζουν ονομα 3 φορες το χρονο ετσι κι αλλιως.δασκαλε σ ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα γιατι στην αγγελια παραπιει τα στοιχεια της?
Ως προς το αλλο που λεει για λιγες μερες στην πολη μας... Εγω νομιζω τη βλεπω συνεχεια...Μπορει να το παιζει και αυτη επισκεπτρια για να τσιμπησει καινουριους πελατες.
Εκτος βεβαια αν πραγματι μετακομισε σε καμια Γερμανια και επεστρεψε για λιγο τωρα
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
και αφτι ρε δασκαλε στη γερμανια αλλες 2 ξερω που εφυγαν για εκει τη πεζει κανενα τρανς μαζεμα εκει? > :-
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
συναγωνιστες ξερουμε τιποτα για την κυρια?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
καμια πληροφορια κανεις αδερφια ειναι οντως θεσ/νικι η κυρια?
lakis1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
καμια πληροφορια κανεις αδερφια ειναι οντως θεσ/νικι η κυρια?
Ειναι οντως στη Θεσσαλονικη και μου ειπαι οτι θα ειναι ως το Σαββατο.....αλλα δεν ξερω κατι παραπανω....ειναι απο Αθηνα παντως ισως καποιοι συμφορουμιτες απο εκει μπορει να βοηθησουν.....εδω ειχε ξαναρθει περσι το καλοκαιρι
irakleio_psaxnw
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
kserei kaneis kati gia tis korasides an aksizoun se kairo kriseis??
isovitis 43
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δασκαλε ξερεις τιποτα για αυτην που βγαινει με το καπελακι στιν σταθμου και βουτυρα? ακσιζει?Αυτη ειναι η Αντιγονη που λεμε,βγαινει 26ης σε μπλε νισσαν μικρα και ειναι πολυ θηλυπρεπης απο κοντα.Τρυφερο δερμα,φυσικη βυζαρα οταν την ειχα παρει εγω και γενικα μια καλη παρουσια στο θεμα τρανς.Σαν κανονικη γκομενα ειναι
Σχεδον καθε βραδυ βγαινει και αυτη και ο νεος χωρος της ειναι καπου στα Ξυλαδικα.Εγω την ειχα παρει στη Μοναστηριου πριν κανα 2 χρονια
Παρτε εναν τοφαλο που μας ερχετε και θελει για μιση ωρα 350 ε και για μια ωρα 400 ε,ελεος ποσο μαλακες μας περνανε
και εδω ενα φαντασμαγορικο βιντεακι με την αηδια
και εδω ενα φαντασμαγορικο βιντεακι με την αηδια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K