You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
arisdavid_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπραβο γραφη η danny...μαθαινουν ελληνικα στο σχολειο εκει στο brazil?
kalispera paidia giorgo me lene kai eimai kenourgios sto sai, ton teleuteio mina pita apo kato tin keli kai tin nina, me tin keli epatha zimia perasa telia , alla i nina pragmatika den mou arese katholou , itan sketi ksepeta
gmour
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τα κανε google translate γι αυτο δν πολυβγενει νοημαμπραβο γραφη η danny...μαθαινουν ελληνικα στο σχολειο εκει στο brazil?
μπραβο γραφη η danny...μαθαινουν ελληνικα στο σχολειο εκει στο brazil?
Έλα ντε! εντωμεταξύ ορθογραφικά δεν έχει κανένα λάθος αλλά συντακτικά είναι άστα να πάνε.
Θέλει πολύ φαντασία για να βγάλεις νόημα.
Τεσπα , έχει πλάκα η υπόθεση
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
kalispera paidia giorgo me lene kai eimai kenourgios sto sai, ton teleuteio mina pita apo kato tin keli kai tin nina, me tin keli epatha zimia perasa telia , alla i nina pragmatika den mou arese katholou , itan sketi ksepeta
χαχα ξαφνηκα εγινες καινουργειος και εσυ ///πουστριτσα
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
και εγω το δικο μου ...ετσι μαναρι μου οταν ερχεσται σας λεμε οχι επειδη δεν εχετε τα λεφτα που ζηταμε ...πατε αλλου και κανετε σχολιακια ασχειμα... αλλα ετσι ειναι η κακιασμενες πουστρες .... ... καλα χριστουγεννα !ti egine ninaki enoxlithikes na matheis na dexete tin alithia, kai na matheis na sebese ta xrimata pou sou dinei o allos, i xepeta einai kako pragma, opos kai alla na les kai alla na kaneis, opote na dexese tin alithia kai sto finale den se ebrisa ,apla ekana to sxolio mou
arisdavid_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχα ξαφνηκα εγινες καινουργειος και εσυ ///πουστριτσα
kai sto finale ouk oligoi lene oti ksneis xepetes , mou apantisan pm alloi dio sinagonistes sto minma mou oti ontos kaneis xepetes opote min kaneis tin eksipni
Μην στενοχωριέσαι γιαβρί μου και δεν σου σηκώνεται το βράδυ!χαχα ξαφνηκα εγινες καινουργειος και εσυ ///πουστριτσα
arisdavid_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και εγω το δικο μου ...ετσι μαναρι μου οταν ερχεσται σας λεμε οχι επειδη δεν εχετε τα λεφτα που ζηταμε ...πατε αλλου και κανετε σχολιακια ασχειμα... αλλα ετσι ειναι η κακιασμενες πουστρες .... ... καλα χριστουγεννα !
etai bgale xoli gia na deikseis poso skatopsixia eisai, alla distixos gia esena opoios erthei mia fora den tha ksanaerthei deuteri kai distixos gia sena i fimi gia gia ksepetes olo kai fountonei, den to leo ego . ante kai kali xronia
νινα, τα εχουμε ξαναπει οτι εισαι μεγαλη ξεπετα και συμφωνουν ολοι....δεν εχω ακουσει κατι καλο για σενα!!!!αλλα εισαι μουναρα, αλλο αυτο!!!τωρα απαντησες ακριβως οπως απανταει ..μια κακοβουλη πουστρα-αδερφη να σε καλα με επισες !!!!..
καλα χριστουγεννα κουκλα μου ... με υγεια .......
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
φιλε εγω παροτι της προτεινα να ερθει θεσσαλονικη αφου ειχαμε γνψριστει στο εξωτερικο καποτε( μπορεις να διαβασεις πιο πανω) και παροτι τη συναντησα την κυριακη στην αθηνα οταν ηρθε εδω ημουν αυτος που ενημερωσα για βολτες αστυνομιας και συμβουλεψα φιλους και μελη του site να μην πανε ( και αυτο μπορεις να το διαβασεις για να μη νομισεις πως ειμαι κανενας boyfriend-νταβατζης)Φίλε ειλικρινά αν δεν γνωρίζεις μην επεμβαίνεις.Τα λεφτά τα πήρε η κυρία χωρίς να δώσει σεξ μάλιστα.
Αρα κλεινουμε ραντεβου, χτυπαμε το κουδουνι, παιρνουμε ματι, μας παίρνουν τα λεφτά και μας διώχνουν.
Επίσης αν έχω καταλάβει καλά από το μεταφρασμένο παραλήρημα που πόσταρε,εξακολουθεί να απειλεί
Έλληνα πολίτη στην ίδια του τη χώρα με την ίδια χθεσινή απειλή του boyfriend-νταβατζή επειδή αυτός της
έκανε κριτική για τις υπηρεσίες της,πράγμα το οποίο αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τα όσα εξέθεσα χθες βράδυ.
Ας είναι στην τελική πιο προσεκτική και συνεπής στη συμπεριφορά της για να μη δέχεται άσχημες κριτικές.
Δεν την ήξερα κι από χθες για να έχω κάποιο λόγο να την κριτικάρω άσχημα καθαρά δική της ευθύνη είναι.
μου εκανε εντυπωση αυτο που εγραψες και σημερα το μεσημερι βρεθηκαμε για λιγο εξω και καναμε μια βολτα με το αυτοκινητο...
δεν ηξερε τιποτα για οσα ειχες γραψει. ουτε της ειπα. τη ρωτησα πως της φαινεται η θεσσαλονικη και απαντησε :" ολα καλα πλην ενος πελατη" και εξιστορησε ενα χθεσινοβραδινο σκηνικο. περιττο να σου πω πως επειδη τα αγγλικα της ειναι οσο καλα τα δικα μου ινδικα, εγραφε στο λαπτοπ της εκανε μεταφραση και μου εδειχνε τι ηθελε να μου πει...
δεν ξερω αν εννοουσε τη συναντηση σας αλλα αν εγιναν οπως τα λες εσυ και οχι οπως τα λεει αυτη τοτε στη θεση σου θα αντιδρουσα πιο δραστικα απο ενα απλο κραξιμο στο φορουμ εδω.
αυτα που ανεφερες αποτελουν ποινικα κολασιμες πραξεις. παρακρατηση χρηματων, απειλη για βια κλπ κλπ
επιτρεψε μου να κραταω μικρο καλαθι. η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση των οσων λετε...
προφανως αυτος ο boyfriend που λες της ειπε για το site αλλα μαλλον δεν της εκανε τη μεταφραση με το γνωστο κωμικο αποτελεσμα.
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
να ακουτε των πιατσοβιω βρε παιδια,αφου σασ το ειπα η κελυ κατω στην 26ησ δεν πεζεται με τιποτα εινε σουπερ κ εινε κ καλο παιδι.για την νινα δεν μπορω να πω κατι καλο η κακο γιατι δεν γνωριζω,αλλα απο οτι βλεπω απο εμφανισει εινε πολυ ομορφη βεβαια.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
οταν σας τα ελεγε ο δασκαλος αλ για τη νινα οτι ειναι ξεπετα μεγαλη gay τον λεγανε γι αυτο οποιος διαβαζει εδω για τις τρανς της πολης μας θα ακουει τον αλ με θρησκευτικη ευλαυεια!!κανεις δεν ειπε οτι ειναι ι μεγαλυτερη μουναρα της πολης αλλα οσο θα συνεχεισει να ειναι τετεια ξεπετα ο πολεμος θα ειναι ανελειτος μεχρι να γινει εκτος απο μουναρα και καλη βιζιτα
την είχα πάρει παλιότερα(τη Νινα) αλλά μόνο για ενα γαμησάκι στα γρήγορα μέσα στο αμάξι. φυσικά δεν γνωρίζω αν την έχει μικρή ή οχι αλλά σίγουρα επιβεβαιώνω οτι τότε ήταν πολύ μεγάλη ξεπέτα. βέβαια απο τότε πέρασε ένας χρόνος και μπορεί να έχει βελτιωθεί.
πάντως αυτό που μου την δίνει είναι το υφάκι της.δεν δέχεται καμια κρητική αρνητική...και δυστυχώς γιαυτήν όσο υπάρχουν καλά μουνιά στα τοπικά μπουρδέλα, ο κόσμος θα κάνει εκεί επισκέψεις και καταθέσεις...
πάντως αυτό που μου την δίνει είναι το υφάκι της.δεν δέχεται καμια κρητική αρνητική...και δυστυχώς γιαυτήν όσο υπάρχουν καλά μουνιά στα τοπικά μπουρδέλα, ο κόσμος θα κάνει εκεί επισκέψεις και καταθέσεις...
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
την είχα πάρει παλιότερα(τη Νινα) αλλά μόνο για ενα γαμησάκι στα γρήγορα μέσα στο αμάξι. φυσικά δεν γνωρίζω αν την έχει μικρή ή οχι αλλά σίγουρα επιβεβαιώνω οτι τότε ήταν πολύ μεγάλη ξεπέτα. βέβαια απο τότε πέρασε ένας χρόνος και μπορεί να έχει βελτιωθεί.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.554
- Πόντοι
- 456
ε, εσείς συνάδελφοι από τα βόρεια... τη γνωρίζετε τούτη εδώ που ήρθε απ τα λημέρια μας? να την τιμήσουμε? αξίζει τον κόπο?
ε, εσείς συνάδελφοι από τα βόρεια... τη γνωρίζετε τούτη εδώ που ήρθε απ τα λημέρια μας? να την τιμήσουμε? αξίζει τον κόπο?
η πρωτη φωτο δεν ειναι δικη της,καλη για παθητικα ατομα,χωρις βυζι,καλο σωμα,νομιζω πως αξιζει τα χρηματα που ζηταει δεν ειναι θεα αλλα για παθητικουσ οτι πρεπει
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
η εβελινα αδερφε μαλλον μουφα τρανς κανενα παιδακι που περναει τον ωρα του πρεπει να ειναι γιατι αν παρατηρησεις καλα τις φοτο γυναικα δειχνουνΡε συμφορουμιτες τι γινετε με τη Ντανα τελικα πηγε κανεις? καμοια πληροφορια???
Γνωριζει επισης κανεις μια κοπελα με ονομα Εβελινα? εχει προφιλ στο φατσα με ονομα εμπειρια σεξη...Ευχαριστωωωωω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 32K