Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αυτη με το καπελακι την τρελη λεσ αυτη δεν παει καλα βρε ενα βραδυ την ανεβασα στο αμαξι κ μουρμουριζε μονη τησ συνεχεια,,,,εινε φτινει μεν στα 15 ευρω αλλα αστο καλυτερα γιατι το ειτζ κ η υπατυτιδα θεριζουν.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αυτη με το καπελακι την τρελη λεσ αυτη δεν παει καλα βρε ενα βραδυ την ανεβασα στο αμαξι κ μουρμουριζε μονη τησ συνεχεια,,,,εινε φτινει μεν στα 15 ευρω αλλα αστο καλυτερα γιατι το ειτζ κ η υπατυτιδα θεριζουν.γιαννουλα αν θυμαμαι καλα τη λεν εινε πολυ χυμα φαση  sos sos sos sos.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.071
Πόντοι
13.755
Μα που εχουθν χαθει αυτα τα παιδια??
Παλι χθες γυρνουσα καμια ωρα και βαλε τις πιατσες και πετυχα μονο τη Βικτωρια με το ασημι μερσεντες στον οπαπ η οποια εχει ομορφυνει πολυ και γενικα ειναι απο τις καλες τρανς και στη Βουτυρα κατω στο φαναρι τη Γιαννουλα με το καπελακι που ρωταει και ο φιλος παραπανω.

Ουτε Νανα πετυχαινω,ουτε Αλεκα,ουτε Φιονα...που ηταν απο τις πιο μονιμες δηλαδη.

Οσο για τη Γιαννουλα ειναι περα βρεχει το ατομο :idiot:Αρχιζει βριζει μες το δρομο,περπαταει καμια φορα μεσα στη μεση του δρομου...Μια φορα ημουν στο φαναρι απο την απεναντι πλευρα,στο ρευμα επιστροφης και ηρθε διπλα μου στο παραθυρο γελουσε σαν καθυστερημενο και με ρωτουσε ποσο κανει το αμαξι γιατι ηθελε να περει ιδιο λεει :2funny: :2funny:.Ο,τι να'ναι...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.071
Πόντοι
13.755
  δασκαλε ξερεις τιποτα για αυτην που βγαινει με το καπελακι στιν σταθμου και βουτυρα? ακσιζει?
επισης για τη Γιαννουλα που ρωτας ειναι ικανη να σου παρει πιπα δωρο μες το δρομο εκει που θα σταματησεις να ρωτησεις δηλαδη :2funny: :2funny:

isovitis 43

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
επισης για τη Γιαννουλα που ρωτας ειναι ικανη να σου παρει πιπα δωρο μες το δρομο εκει που θα σταματησεις να ρωτησεις δηλαδη :2funny: :2funny:
ευχαριστω για την ενημερωση! πες καμια προταση δοκιμασμενη για μες το αυτοκινητο παντα

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παρτε εναν τοφαλο που μας ερχετε και θελει για μιση ωρα 350 ε και για μια ωρα 400 ε,ελεος ποσο μαλακες μας περνανε

και εδω ενα φαντασμαγορικο βιντεακι με την αηδια

εμενα καβλα μου φαινετε αλα για 100 οχι 350-400
πανω απο 100 για καμια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Μα που εχουθν χαθει αυτα τα παιδια??
Παλι χθες γυρνουσα καμια ωρα και βαλε τις πιατσες και πετυχα μονο τη Βικτωρια με το ασημι μερσεντες στον οπαπ η οποια εχει ομορφυνει πολυ και γενικα ειναι απο τις καλες τρανς και στη Βουτυρα κατω στο φαναρι τη Γιαννουλα με το καπελακι που ρωταει και ο φιλος παραπανω.

Ουτε Νανα πετυχαινω,ουτε Αλεκα,ουτε Φιονα...που ηταν απο τις πιο μονιμες δηλαδη.

Οσο για τη Γιαννουλα ειναι περα βρεχει το ατομο :idiot:Αρχιζει βριζει μες το δρομο,περπαταει καμια φορα μεσα στη μεση του δρομου...Μια φορα ημουν στο φαναρι απο την απεναντι πλευρα,στο ρευμα επιστροφης και ηρθε διπλα μου στο παραθυρο γελουσε σαν καθυστερημενο και με ρωτουσε ποσο κανει το αμαξι γιατι ηθελε να περει ιδιο λεει :2funny: :2funny:.Ο,τι να'ναι...
δασκαλε εχεις δικαιο την κυριακη απο της 11 μεχρι της 1 εκανα βολτες τιποτα νεκρα 26ης μονο η φιονα και εκεινο το μπαζο με το μπλε πολο και οπαπ αυτη με το φορτ μια ενχιρισμενη ξανθια πολυ καλη με ενα φιατ μπλε το μια πρωτη φορα την ειδα ενα ατος κιτρινο (αν ξερεις πες τπτ ποια ειναι δασκαλε)ενα πολυ καλο ψηλο κροσσακι καινουργιο κατα τα αλλα νεκρα 4-5 δλδ που πηγαν οι αλλες?

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
συμφωνω η νανα εινε σουπερ επιλογη,,,,,,μηπωσ με παλιο αμαξι εννοειτε βρε παιδια την τανια τη μιλφ βυζωκανωνου με τα μπαλκωνια σαν κανωνια επισησ πολυ καλη σε παλιο opel.στα 30ε κ η δυο.

stefanosex

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
και τελος :

ευχαριστω εκ των προτερων !!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.071
Πόντοι
13.755
Γεια σας αδερφια....ειμαι καινουργιος εδω......μηπως μπορει να βοηθησει κανεις με τισ παρακατω κυριες

με πολυ μεγαλη επιφυλαξη και οπως την κοβω απο το στομα πρεπει να ειναι η Κελλυ...
Αν ειναι αυτη,βγαινει στην 26ης Οκτωβριου πεζη ζηταει 50ε αμαξι-100 σπιτι και απ'οτι λενε ολοι ειναι παρα πολυ καλη.Δηλαδη μ'αυτα που ακουω ισως ειναι και η καλυτερη τρανς στη Θεσσαλονικη.Εμενα προσωπικα με χαλαει πολυ το στομα της,ειναι κακοφτιαγμενο.
Αν ειναι αυτη στη φωτο...

οι υπολοιπες που δειχνεις μαλλον δεν ειναι της πιατσας γιατι δε μου θυμιζουν τιποτα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.071
Πόντοι
13.755
και αυτη εδω ειναι η Λαουρα...Για δειτε κωλαρακι
www.adoos.gr/post/22082917/hi]http://www.adoos.gr/post/22082917/hi[/url]
την οποια περιγραφω παντα στις αναφορες μου ως μια πολυ σεξυ τρανς που συνηθως φοραει πολυ κοντα μινι με μισοπεταμενο τον κωλο εξω.
Βγαινει Γιαννιτσων-Μαζαρακη γωνια(απεναντι απο Σολ) σχεδον καθε βραδυ και παει μονο αμαξι με 30ε.

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
με πολυ μεγαλη επιφυλαξη και οπως την κοβω απο το στομα πρεπει να ειναι η Κελλυ...
Αν ειναι αυτη,βγαινει στην 26ης Οκτωβριου πεζη ζηταει 50ε αμαξι-100 σπιτι και απ'οτι λενε ολοι ειναι παρα πολυ καλη.Δηλαδη μ'αυτα που ακουω ισως ειναι και η καλυτερη τρανς στη Θεσσαλονικη.Εμενα προσωπικα με χαλαει πολυ το στομα της,ειναι κακοφτιαγμενο.
Αν ειναι αυτη στη φωτο...

οι υπολοιπες που δειχνεις μαλλον δεν ειναι της πιατσας γιατι δε μου θυμιζουν τιποτα
δασκαλε αφτη παρουσιαζετε σαν κροςς στο μιρσ τιν εχω και στο μσν μαλλον κροςς ειναι πολυ δεν ειναι βιζιτα αλλα δεν βζαζεις ακρη καμενο μοτερ οσο για τη λαουρα μεγαλο κορμι αλλα μακρια μιλαμε οτι θελει επιγοντος αλαγη κινητηρα τραγικη κατασταση ασε που ουτε να την αγγιξης σ αφηνει μακρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom