n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
Λια ??? πετυχες το θανατηφορο τροχαιο που εγινε πανω στην γιαννιτσων εχθες??
απριλη μηνα του 12 σας τα ειχε πει ο αλεφαντος
Λια ??? πετυχες το θανατηφορο τροχαιο που εγινε πανω στην γιαννιτσων εχθες??
ποια ειναι η γρια???οταν τα ελεγε ο αλεφαντος πριν κανα χρονο(θυμαται ο castell) διωχτε απο κει εκεινη τη γρια θα γινουν ατυχηματα στο σημειο εσεις εγελαγατε και λεγατε''δεν ειναι ετσι κοουτς τα πραγρατα εχει περασει η γρια''τα ειδατε θανατηφορα εκει
απριλη μηνα του 12 σας τα ειχε πει ο αλεφαντος
ξερουν αυτοι που κανουν βολτες ποια ειναι η γρια οταν ελεγα βαλτε το μπουταρη να τι μαζεψει απο κει θα γινουν ατυχηματα,ειναι αντιτουτιστικη φατσα πανε παιδακια στο μπουτικ απο αλλες πολης οταν ερχονται εκδρομες βλεπουν τι γρια και δεν ξαναρχονται,ενας ξενος τι βλεπει 5 δεν ερχονται ξανα στην ποληποια ειναι η γρια???
το μονο που φταει ως συνηθος σε τροχαια που γινονται στην περιοχη ειναι η πολυ καυλα στο κεφαλι η σουρα η απροσεξια .... η μαλακια στο κεφαλι η ταχυτητα το να κανεις βολτες ολο το βραδυ ψαχνοντας την φτυνει γυναικα να σου βγαλει τα γουστα ....κτλπξερουν αυτοι που κανουν βολτες ποια ειναι η γρια οταν ελεγα βαλτε το μπουταρη να τι μαζεψει απο κει θα γινουν ατυχηματα,ειναι αντιτουτιστικη φατσα πανε παιδακια στο μπουτικ απο αλλες πολης οταν ερχονται εκδρομες βλεπουν τι γρια και δεν ξαναρχονται,ενας ξενος τι βλεπει 5 δεν ερχονται ξανα στην πολη
κανει ζημια στον τουρισμο λεγαμε
αν τι δει καποιος αποτομα θα γινει τροχαιο λεγαμαμε τπτ
μας λεγαν εδω εχει περασει η γρια κανει μεγαλο σεχ λεγαν
παρτε τωρα το θανητοφορο και συνεχειστε να εχετε τη γρια εκει
πριν μια εβδομαδα ..... παρασκευη βραδυ .... γυρνουσε ενα hundai atos μαυρο ..απο τις 12 -4 πανω κατω στην πιατσα γαμιοντας τερμα μουσικη ... δεν ειχε τι να κανει ο τυπος ...κατα τις 4 και κατι περναει απο μπροστα μου γαμιοντας 100 χαλαρα .... λιγο πιο κατω απο εμενα εχει κατι καδους πεφτει πανω τους σπαει στην μεση το αμαξι μουνι καλιγραφιας βγενει εξω βριζει και μετα φευγει σαν κυριος !!!το μονο που φταει ως συνηθος σε τροχαια που γινονται στην περιοχη ειναι η πολυ καυλα στο κεφαλι η σουρα η απροσεξια .... η μαλακια στο κεφαλι η ταχυτητα το να κανεις βολτες ολο το βραδυ ψαχνοντας την φτυνει γυναικα να σου βγαλει τα γουστα ....κτλπ
να διαβαζουν εδω και να μην κανουν πολλες βολτες να πηγενουν απευθειας εκει που θελουντο μονο που φταει ως συνηθος σε τροχαια που γινονται στην περιοχη ειναι η πολυ καυλα στο κεφαλι η σουρα η απροσεξια .... η μαλακια στο κεφαλι η ταχυτητα το να κανεις βολτες ολο το βραδυ ψαχνοντας την φτυνει γυναικα να σου βγαλει τα γουστα ....κτλπ
μπα ! η πελατεια απο εδω μεσα ειναι μονο ενα 5 %να διαβαζουν εδω και να μην κανουν πολλες βολτες να πηγενουν απευθειας εκει που θελουν
να αφησουν αυτη τη δουλεια στους ειδικους
πως προκυπτει αυτο το ποσοστο κυρια μου?μπα ! η πελατεια απο εδω μεσα ειναι μονο ενα 5 %
προκυπτει !πως προκυπτει αυτο το ποσοστο κυρια μου?
Καλησπερα . Πανω στη Γιαννιτσων χανονται καθε χρονο 2 ατομα μεσο ορο.Ειτε απο ατυχημα,ειτε απο χρηση ουσιων, ειτε απο συγκρουσεις προσωπικες που κταληγουν θανατηφορες. Προσωπικα πιστευω πως δε φταιει η γρια,το χει ο δρομος.ξερουν αυτοι που κανουν βολτες ποια ειναι η γρια οταν ελεγα βαλτε το μπουταρη να τι μαζεψει απο κει θα γινουν ατυχηματα,ειναι αντιτουτιστικη φατσα πανε παιδακια στο μπουτικ απο αλλες πολης οταν ερχονται εκδρομες βλεπουν τι γρια και δεν ξαναρχονται,ενας ξενος τι βλεπει 5 δεν ερχονται ξανα στην πολη
κανει ζημια στον τουρισμο λεγαμε
αν τι δει καποιος αποτομα θα γινει τροχαιο λεγαμαμε τπτ
μας λεγαν εδω εχει περασει η γρια κανει μεγαλο σεχ λεγαν
παρτε τωρα το θανητοφορο και συνεχειστε να εχετε τη γρια εκει
εγω λεω οτι ειναι 50% εσυ πες οτι δεν ειναι ακουγεσαιπροκυπτει !
τι εγινε στην αθηνα??Καλησπερα . Πανω στη Γιαννιτσων χανονται καθε χρονο 2 ατομα μεσο ορο.Ειτε απο ατυχημα,ειτε απο χρηση ουσιων, ειτε απο συγκρουσεις προσωπικες που κταληγουν θανατηφορες. Προσωπικα πιστευω πως δε φταιει η γρια,το χει ο δρομος.
Πρωι-πρωι με ειδοποιησαν για την απωλεια δυο συναδελφων απο Αθηνα.
Ολα ειναι μεσα ση ζωη...........
οτι πιεις ... δεν παω κοντραεγω λεω οτι ειναι 50% εσυ πες οτι δεν ειναι ακουγεσαι
Απεβιωσαν δυο συναδελφισεςτι εγινε στην αθηνα??
να αναπαυθουν εν ειρηνη οι ψυχες τουςΑπεβιωσαν δυο συναδελφισες
λογο ηλικιας ? η εγινε κατι αλλο?Απεβιωσαν δυο συναδελφισες
το ποσοστο ηταν τυχαιο που εγραψα αλλα δεν ειναι θεμα κοντρας κυρια μου ειναι θεμα λογικηςοτι πιεις ... δεν παω κοντρα
Λογω ηληκιας καλη μου Νινα δεν πεθανε ακομα καμμια.λογο ηλικιας ? η εγινε κατι αλλο?
καταλαβα ... σορρυΛογω ηληκιας καλη μου Νινα δεν πεθανε ακομα καμμια.
Μπα σε καλο σου βρε κοριτσι μου,τι ειναι αυτο ,μεσημεριατικα,η συζητηση που ανοιξες με τους θανατουςκαταλαβα ... σορρυ