Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
σας αφηνω τωρα για την απολυτη πορωση μετα τις γοβες  την λαρα κροφτ TOMB RAIDER 9 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
βαλε γοβες...σου πανε  :lheel: :lheel:

Την καλησπερα μου και μενα στον αρχιεπισκοπο των τρανς την Αλεκα  :priest: :priest:
Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο παιδι και ακομπλεξαριστο ατομο.Μπορεις να σταματησεις εκει που τη στηνει και να λετε μαλακιες χωρις να σε πλακωσει  :grin:

Αν καποιος γνωριζει γι'αυτο που εγραψα για την Γιωτα ας το επιβεβαιωσει.Λογικα και αποψε αργα τη νυχτα θα παιξει παλι η εκπομπη
  Ειδες  καλα,  η  Γιωτα  ητανε,μου  το  βεβαιωσε  η  ιδια.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Εξτραδακι,  ηταν  Αθηνα  4  μερες,καραμπατανογλου  αθηνα,  τωρα  Λαρισσα  ειναι.  Ε    περιμενε  μεθαυριο  θα  φτασει  στα  πατρια  εδαφη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Εξτραδακι,  ηταν  Αθηνα  4  μερες,καραμπατανογλου  αθηνα,  τωρα  Λαρισσα  ειναι.  Ε    περιμενε  μεθαυριο  θα  φτασει  στα  πατρια  εδαφη
Αντε πες της να μπει κι αυτη εδω να γινουμε πολλες  :boobies: :boobies:
και κυριως να μας ενημερωσει για τις εμφανισεις μας στο κεντρο...αν δε δω Γιωτα ζωντανα να χορευει οριενταλ δε θα ησυχασω

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
και κυριως να μας ενημερωσει για τις εμφανισεις μας στο κεντρο...αν δε δω Γιωτα ζωντανα να χορευει οριενταλ δε θα ησυχασω
 Οταν  παρει  κομπιουτερ, οταν  μαθει  να  το  χειριζεται,   ε  τοτε  θα  μπει  εδω  μεσα.....

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
  Ναι,  ολα  ντερτι  και  αυτο  μαραζι!!!!!!!!!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
την καλησπερα  μου σε ολες τις κοπελλες και στα παλληκαρια......

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
την καλησπερα  μου σε ολες τις κοπελλες και στα παλληκαρια......
Καλησπερα  μικε.
        Παρεπιπτοντως  γιατι  προτρεπεται  τον  καλο  μας  βατραχο  να  οδευσει  σε  ακολασιες?
        Δε  βλεπει  , που  δε  βλεπει  καλα...... στο  τελος  δεν  θα  ακουει  κιολας

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Καλησπερα  μικε.
        Παρεπιπτοντως  γιατι  προτρεπεται  τον  καλο  μας  βατραχο   να  οδευσει  σε  ακολασιες?
        Δε  βλεπει  , που  δε  βλεπει  καλα...... στο  τελος  δεν  θα  ακουει  κιολας
αγαπημενη εγω απλα συνεστησα να τον φαει το γρηγοροτερο αφου καποτε θα γινει που θα γινει, εγω ας πουμε ειμαι ταγμενος στη δεσποινα rachel  την οποια καποτε κα θα νυμφευθω.......

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Να  σου  πω,  δεν  εχεις  κι  αδικο.  Θα  ξεθολωσει  και  το  ματι  του,  Μετα  ισως  βλεπει  καλυτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom