n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
και η μαριαναxxl συγχωρεθηκε πριν κανα χρονο κυρια μουΜπα σε καλο σου βρε κοριτσι μου,τι ειναι αυτο ,μεσημεριατικα,η συζητηση που ανοιξες με τους θανατους
και η μαριαναxxl συγχωρεθηκε πριν κανα χρονο κυρια μουΜπα σε καλο σου βρε κοριτσι μου,τι ειναι αυτο ,μεσημεριατικα,η συζητηση που ανοιξες με τους θανατους
περασας εχθες μπροστα απο το τροχαιο και ειπα να το αναφεροΜπα σε καλο σου βρε κοριτσι μου,τι ειναι αυτο ,μεσημεριατικα,η συζητηση που ανοιξες με τους θανατους
Ναι, ενα πανεμορφο,αστραφτερο,και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.και η μαριαναxxl συγχωρεθηκε πριν κανα χρονο κυρια μου
πριν μια εβδομαδα ..... παρασκευη βραδυ .... γυρνουσε ενα hundai atos μαυρο ..απο τις 12 -4 πανω κατω στην πιατσα γαμιοντας τερμα μουσικη ... δεν ειχε τι να κανει ο τυπος ...κατα τις 4 και κατι περναει απο μπροστα μου γαμιοντας 100 χαλαρα .... λιγο πιο κατω απο εμενα εχει κατι καδους πεφτει πανω τους σπαει στην μεση το αμαξι μουνι καλιγραφιας βγενει εξω βριζει και μετα φευγει σαν κυριος !!!
μιλαμε για την μαριαννα την ξανθια ?Ναι, ενα πανεμορφο,αστραφτερο,και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.
;)γιατρε μηπως την εκανες εσυ τι μλκ και γελας?
ολα τα βλεπει η νινα τελικα !παει το ατος γιατρε πεζο 2 τωρα
Γιασου Λια μου. Ολα καλα?χαιρετω τα πληθη νινα αλεξια αλεφαντο και ολα τα κακα παιδια της νυχτας. νινα δεν ειδα τιποτα χτες πηγα απευθειας για υπνο αν και δεν κοιμηθηκα πορωθηκα με το καινουργιο TOMB RAIDER 9 στο pc και κολλησα μεχρι το πρωι.τωρα ποιο τηλ θελεις σταθερο wind cosmote vodaphone
διαλεξε και θα στειλω πμ
κινητο στειλε πμ να σε εχω !χαιρετω τα πληθη νινα αλεξια αλεφαντο και ολα τα κακα παιδια της νυχτας. νινα δεν ειδα τιποτα χτες πηγα απευθειας για υπνο αν και δεν κοιμηθηκα πορωθηκα με το καινουργιο TOMB RAIDER 9 στο pc και κολλησα μεχρι το πρωι.τωρα ποιο τηλ θελεις σταθερο wind cosmote vodaphone
διαλεξε και θα στειλω πμ
που σε βρισκω κυρια ροσσιΓιασου Λια μου. Ολα καλα?
κινητο στειλε πμ να σε εχω !
Στο σπιτι,περιμενω κομμωτρια,ετοιμαζομαι για αναχωρηση αυριο λιαν πρωια
vodafoneναι αλλα σεν ποιαν απο τις 3 εταιριες ανηκεις να στειλω το καταληλο????????
στο στελνω αμεσωςvodafone