Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Δεν  υπαρχει  αλλος  τροπος  να  το  δημοσιοποιησω?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
αν ειναι κατι που με παινευεις κτλ κτλ επρεπε να το παρει κανονικα  :sunglasses:
αλλιως δεν ξερω τι συμβαινει  :rolleyes: :rolleyes:
Δεν  ειναι  επαινος,ενας  απλος σχολιασμος  αναφορικα  με  το  υφος  της  γραφης  σου

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Τον  Δεκεμβρη  που  ειμουν  στην  Κυπρο,διαβασα ολα  τα  θεματα   του  σαιτ.
Δυο  μελη  μου  εκαναν  εντυπωση.Το  ενα  εισαι  εσυ
Τα  γραπτα  σου  απεριγραπτα.  Ο  λογος  σου  μεστος,ουσιωδης,περιγραφικος, με  σωστη  δοση  χιουμορ,αντικειμενικος,ενιοτε  καυστικος αλλα  παντα  με  ΣΕΒΑΣΜΟ στο  εκαστοτε  συνομιλητη  σου.  Μου  αρεσει  ο  τροπος  που  γραφεις.
Γραφη  που  συνδυαζει  λογο  και  εικονα  ταυτοχρονα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Τον  Δεκεμβρη  που  ειμουν  στην  Κυπρο,διαβασα ολα  τα  θεματα   του  σαιτ.
Δυο  μελη  μου  εκαναν  εντυπωση.Το  ενα  εισαι  εσυ
Τα  γραπτα  σου  απεριγραπτα.  Ο  λογος  σου  μεστος,ουσιωδης,περιγραφικος, με  σωστη  δοση  χιουμορ,αντικειμενικος,ενιοτε  καυστικος αλλα  παντα  με  ΣΕΒΑΣΜΟ στο  εκαστοτε  συνομιλητη  σου.  Μου  αρεσει  ο  τροπος  που  γραφεις.
Γραφη  που  συνδυαζει  λογο  και  εικονα  ταυτοχρονα
ελα σε παρακαλω...μα δεν ειναι αναγκη να το κανεις αυτο :rolleyes:...με κανεις και κοκκινιζω
δες παλι το πμ σου

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Nινα εισαι και ενεργητικη???

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
μαγκες ερχετε η μαρτζορυ.δεν συγκρινετε εμφανισιακα με της εκει τρανς,πλην νινας και σονιας.αν δινετε σε αυτες 100 για να πατε με αυτες στην μαρτζορυ ποσα πρεπει να της δωσετε?

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
καλα αυτη η nina πανω κεφαλι δεν εχει(το δειευκρινιζω για καθε παρεξηγηση)?
ολες οι φωτος ανευ κρανιου

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
καλημερα οντως καλη μερα γεια σου νινα τοπ μοντελ και με δυο κεφαλια φυσικα.νινα τι λες αν του χρονου δεν εχουμε χρηματα και γινουμε σαν την βραζιλια βουλγαρια η δεν ξερω τι αλλο ,αντι να παρακαλαμε για 10 η 20 ευρο .να κανουμε παγκοσμια περιοδεια και να ζηταμε 200 και 300  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ειδα χτες μια βραζηλιανα απο αυτες που περνουν αυτα τα ποσα σ ενα κλαμπακι εκει στην παραλια ,ρε φιλη τρομαξα :zombie: .τελειωσε απο του χρονου τουρνε .διεθνη καριερα  :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.259
καλημερα οντως καλη μερα γεια σου νινα τοπ μοντελ και με δυο κεφαλια φυσικα.νινα τι λες αν του χρονου δεν εχουμε χρηματα και γινουμε σαν την βραζιλια βουλγαρια η δεν ξερω τι αλλο ,αντι να παρακαλαμε για 10 η 20 ευρο .να κανουμε παγκοσμια περιοδεια και να ζηταμε 200 και 300   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ειδα χτες μια βραζηλιανα απο αυτες που περνουν αυτα τα ποσα σ ενα κλαμπακι εκει στην παραλια ,ρε φιλη τρομαξα :zombie: .τελειωσε απο του χρονου τουρνε .διεθνη καριερα  :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:
καλημερα κοριτσα μου χαρηκα πολυ που σε γνωρισα  και απο κοντα εχθες.... 3 χρονια στην πιατσα δεν ετυχε ποτε να γνωριστουμε στο ειπα και εχθες η φωτο  σε αδικουν εισαι πολυ μουναρα απο κοντα ! και πατριδα μου επισης !
μαναρι προς το παρον ! ειμαστε καλα ! ! ! ελπιζω να μην χρειαστη να ξεκινησουμε τις περιοδειες ακομη τουλαχιστο !!
στειλε μου πμ το τηλ σου !

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.259
καλημερα οντως καλη μερα γεια σου νινα τοπ μοντελ και με δυο κεφαλια φυσικα.νινα τι λες αν του χρονου δεν εχουμε χρηματα και γινουμε σαν την βραζιλια βουλγαρια η δεν ξερω τι αλλο ,αντι να παρακαλαμε για 10 η 20 ευρο .να κανουμε παγκοσμια περιοδεια και να ζηταμε 200 και 300   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ειδα χτες μια βραζηλιανα απο αυτες που περνουν αυτα τα ποσα σ ενα κλαμπακι εκει στην παραλια ,ρε φιλη τρομαξα :zombie: .τελειωσε απο του χρονου τουρνε .διεθνη καριερα  :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:
το πολυ ρετους ολες τι κανει μουναρες !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom