Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
σωπα ρε που διωχνεις και πελατες.σε κανα χρονο που δεν θα παιζει καθολου ευρο θα παρακαλατε να σας παιρνουν με 5-10 ευρω οπως στην βουλγαρια.

ρε φιλε καρακαψουρη δεν ασχοληθηκα καν μαζι σου εγω απαντησα στον γκαγκαριν που  δηλωσε στρειτ εκανα πλακα χιουμορ δεν φανταζομαι να νομισες οτι διωχνω οποιον δηλωνει στρειτ ισα ισα μ αρεσει περισοτερο απλα εσυ το καταλαβες λαθος και απαντησες ετσι ασχημα στο δικο μου σχολιο ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΑΝΑ και ασε τα (θα την ακουμε στερεο)ακομη στο στερεο εισαι γιατι εμεις εχουμε προχωρησει στο dolby digital την ακουμε απο παντου πεντακαναλα η φτωχεια φερνει φαγωμαρα γι αυτο μην το συνεχιζεις ΤΕΛΟΣ

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Γεια σου alexia rossi φιλια στην επαρχια

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αλεκα πες σε κατι νεαρες φιρμες που οσες φορες και να περασεις απο μπροστα τους σε μια νυχτα της βλεπεις παντα εκει,να χαλαρωσουν λιγο γιατι ματακια εχουμε και βλεπουμε  :birdman: :birdman:

Επισης αν ισχυει οτι η Φιονα ζηταει ακομα 100ε για το σπιτι οπως μου'πε καποιος μαγκια της...να παιρνετε και παραδειγμα μερικες

Επανεμφανιστηκε και η Αλεξια απο Φραγκων μετα απο πααααρα πολυ καιρο

Και τελος ειδα διαφημιση πριν λιγο στην εκπομπη του Μιναρετζη το 'Μεταξυ μας'...εκτος απ'τη συνολικη παρακμη που ειδα στα πλανα  εδειξε πολλες φορες την κουκλαρα τρανς Ασενοβα να χορευει στην πιστα με κατι πακηδες και στο τελος της διαφημισης αν δεν κανω τρομερο λαθος,που συνηθως δεν κανω,η Γιωτα ντυμενη χανουμισα χορευε οριενταλ στην πιστα  :2funny: :2funny: :2funny:
Η Αλέκα φίλε Αλ, όπως πολύ σωστά λες, παρόλη την ηλικία της (sorry Αλέκα μου για το "ηλικία") βάζει κάτω πολλές απο τις ψαρούκλες τις τράνς!! Είναι Ιστορία στη Θεσσαλονίκη...
Είναι γαμώ τα παιδιά, εξυπηρετική και στο πήδημα το κάτι άλλο. Δεν πηδάει, βιάζει!!
Sorry για την διαφήμιση που της κάνω αλλά τα σωστά να λέγονται...
Αλέκα καλως όρισες στο forum  :-*

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Η Αλέκα φίλε Αλ, όπως πολύ σωστά λες, παρόλη την ηλικία της (sorry Αλέκα μου για το "ηλικία") βάζει κάτω πολλές απο τις ψαρούκλες τις τράνς!! Είναι Ιστορία στη Θεσσαλονίκη...
Είναι γαμώ τα παιδιά, εξυπηρετική και στο πήδημα το κάτι άλλο. Δεν πηδάει, βιάζει!!
Sorry για την διαφήμιση που της κάνω αλλά τα σωστά να λέγονται...
Αλέκα καλως όρισες στο forum  :-*
με ονομα βαρυ σαν ιστορια γιατρε δλδ η αλεξια??
για πες μας τις εμπειριες σου για να θυμουνται οι παλαιοι και να μαθαινουν οι νεοι

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
αφιερωμενο στην αφορμη του να μην αφεθω στα χερια του μορφεα το μεσημερι :grin:

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
με ονομα βαρυ σαν ιστορια γιατρε δλδ η αλεξια??
για πες μας τις εμπειριες σου για να θυμουνται οι παλαιοι και να μαθαινουν οι νεοι
Κάπου τις είχα αναφέρει προ καιρού αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό θέμα, ίσως και σ' αυτό...
Μη με βάζετε να τα ξαναπώ, απλά καλωσόρισα την Αλέκα στο forum.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
δεν σου ειπα οτι νομιζω οτι ειναι αυτη σε ενα βιντεακι που χωνει κατι μπινελικια και κατι μπουφλες σε ενα κοπανο κατω απο το σπιτι της? ψαχνω να το βρω και θα το βρω να σου πμ το λινκ.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
δεν σου ειπα οτι νομιζω οτι ειναι αυτη σε ενα βιντεακι που χωνει κατι μπινελικια και κατι μπουφλες σε ενα κοπανο κατω απο το σπιτι της? ψαχνω να το βρω και θα το βρω να σου πμ το λινκ.
τι να σου πω τωρα γιατρε θα μας τα πει η ιδια εγω δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται :dunno: :dunno:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλησπερα  σε  ολους.
Οπως  ανεφερα  στην  πρωτη μου  γραφη, σε αυτο  το  σαιτ,επανελλειμενως  προσπαθουσα  να  κανω  εγγραφη, για να  μπορω  να  συνομιλω  μαζι  σας,και  συνεπως  να  παιρνω    θεση  στα  γαφομενα.
Δεν  εχω  μαλωσει  ποτε  κατω  απο  το  σπιτι  μου.
Δεν  διαπληκτιζομαι  με  πελατες.
Δεν  χειροδικω.
Αυτα  που  εχουν  γραφτει , δεν  σχετιζονται επ  ουδενι  με μενα.
Δεν  το  εκλαμβανω  πως εχουν  γραφτει  απο  κακη  προθεση,και  δημιουργιας  ενυπωσεων. 
Προφανως  απο  παραπληροφορηση.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Καλησπερα   σε  ολους.
Οπως  ανεφερα  στην  πρωτη μου  γραφη, σε αυτο  το   σαιτ,επανελλειμενως  προσπαθουσα  να  κανω  εγγραφη, για να  μπορω   να  συνομιλω  μαζι   σας,και  συνεπως  να  παιρνω    θεση  στα  γαφομενα.
Δεν  εχω  μαλωσει  ποτε  κατω  απο  το  σπιτι  μου.
Δεν  διαπληκτιζομαι  με  πελατες.
Δεν  χειροδικω.
Αυτα  που  εχουν  γραφτει , δεν  σχετιζονται επ  ουδενι  με μενα.
Δεν  το  εκλαμβανω  πως εχουν  γραφτει  απο  κακη  προθεση,και  δημιουργιας  ενυπωσεων. 
Προφανως  απο  παραπληροφορηση.
γλυκια μου ειπα οτι νομιζω οτι ησουν εσυ.αφου το λες  οτι δεν ειναι τοτε δεν ειναι.
αλλα οι μπουφλες ητανε αεροπλανικες.οποια και νατανε γεια στα χερια της

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
συγνωμη αν σε ξυπνησα αν το ηξερα......δεν θα το εκανα
:S :S :S :S :S
λες να ισουν εσυ κυρια μου δεν το θυμαμε ;) :grin: :grin:
θα εχουμε μαχη συντομα ωρε κλεφτοπουλα
θα εχουμε λεπτομερη αναφορα ωρε

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Νινα που εισαι βοηθεια σωσε με απο αυτον τον σατυρο :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom