lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.208
Γεια σου Λια. Επεστρεψα τωρα το απογευμα.Εσυ,ολα καλα?
μια χαρα θα σε δω το βραδυ θα κατεβεις?δεν ξερω να βαλω γοβες ψηλες η μποτακια χαμηλα ? εσυ τι λες?
Γεια σου Λια. Επεστρεψα τωρα το απογευμα.Εσυ,ολα καλα?
οχι μ αρεσει ασε που οι φημες λεγανε για πλουσια προσοντανα υποθεσω οτι δεν σας αρεσει ο μητροπανος κυρια μου?
http:οχι μ αρεσει ασε που οι φημες λεγανε για πλουσια προσοντα
Δεν θα κατεβω,ειμαι απο ταξιδι και ετοιμαζομαι για αναχωρηση τη Δευτερα.μια χαρα θα σε δω το βραδυ θα κατεβεις?δεν ξερω να βαλω γοβες ψηλες η μποτακια χαμηλα ? εσυ τι λες?
βαλε γοβες...σου πανεμια χαρα θα σε δω το βραδυ θα κατεβεις?δεν ξερω να βαλω γοβες ψηλες η μποτακια χαμηλα ? εσυ τι λες?
εχεις κοτσιδα?η νινα ειναι και ενεργητικη?????
Για σου Αλ.βαλε γοβες...σου πανε
Την καλησπερα μου και μενα στον αρχιεπισκοπο των τρανς την Αλεκα
Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο παιδι και ακομπλεξαριστο ατομο.Μπορεις να σταματησεις εκει που τη στηνει και να λετε μαλακιες χωρις να σε πλακωσει
Αν καποιος γνωριζει γι'αυτο που εγραψα για την Γιωτα ας το επιβεβαιωσει.Λογικα και αποψε αργα τη νυχτα θα παιξει παλι η εκπομπη
εμπνεεις εναν σεβασμο ρε παιδι μουΓιατι με αποκαλεις αρχιεπισκοπο των τρανς?
Για σου Τζουλι μου,ολα καλα?γεια σου Αλεξια... :-*
προσπαθω να στειλω ενα μυνημα αναφορικα με σενα και δεν το δεχεται,γιατι?εμπνεεις εναν σεβασμο ρε παιδι μου
μια χαρα,εκανα ενα βραστο αλλο πραγμα...νοστιμιαΓια σου Τζουλι μου,ολα καλα?
Εισαι κοριτσι,νοικοκυραμια χαρα,εκανα ενα βραστο αλλο πραγμα...νοστιμια
να περνας καλα καλη μουΕισαι κοριτσι,νοικοκυρα
ασε κοτσιδα για'ναχεις ελπιδαοχι, γιατί???
υπαρχει αυτοματο συστημα λογοκρισιας οταν πας να γραψεις κατι για μεναπροσπαθω να στειλω ενα μυνημα αναφορικα με σενα και δεν το δεχεται,γιατι?