Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
σωπα ρε που διωχνεις και πελατες.σε κανα χρονο που δεν θα παιζει καθολου ευρο θα παρακαλατε να σας παιρνουν με 5-10 ευρω οπως στην βουλγαρια.
μη λες τετοια ντροπη...θα σε μαλωσω  :rolleyes: :rolleyes:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
αγορι γραφτηκες εδω για να προσβαλεις κοσμο????
δεν προσβαλω κανεναν φιλε μου,απλως οταν λεει οτι διωχνει πελατες εν καιρο κρισης......σε 1-2 χρονια που τα πραγματα θα ειναι χειροτερα οικονομικα,τοτε θα παρακαλανε με 5-10 ευρω.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
δεν προσβαλω κανεναν φιλε μου,απλως οταν λεει οτι διωχνει πελατες εν καιρο κρισης......σε 1-2 χρονια που τα πραγματα θα ειναι χειροτερα οικονομικα,τοτε θα παρακαλανε με 5-10 ευρω.
παρακαλω λιγο πιο κομψα.εχει καθε δικαιωμα να το κανει οταν ειναι πουτανα απο επιλογη.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
παρακαλω λιγο πιο κομψα.εχει καθε δικαιωμα να το κανει οταν ειναι πουτανα απο επιλογη.
συμφωνω οτι εχει δικαιωμα να διωξει καποιον.αλλα και αυτες θα πρεπει να φερονται καλητερα στους πελατες οταν καποιος τους ζηταει καλητερη τιμη.80-100 ευρω που ζητανε την σημερον ημερα και λενε οτι και λιγα ειναι,ειναι ανεπιτρεπτο.μεροκαματο δεν βρισκει κανεις και αν βρεις κατι αυτο θα ειναι 20 ευρω.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
συμφωνω οτι εχει δικαιωμα να διωξει καποιον.αλλα και αυτες θα πρεπει να φερονται καλητερα στους πελατες οταν καποιος τους ζηταει καλητερη τιμη.80-100 ευρω που ζητανε την σημερον ημερα και λενε οτι και λιγα ειναι,ειναι ανεπιτρεπτο.μεροκαματο δεν βρισκει κανεις και αν βρεις κατι αυτο θα ειναι 20 ευρω.
οποτε δεν εχουμε διαφωνια εκτος του τροπου διατυπωσης νεαρε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
σωπα ρε που διωχνεις και πελατες.σε κανα χρονο που δεν θα παιζει καθολου ευρο θα παρακαλατε να σας παιρνουν με 5-10 ευρω οπως στην βουλγαρια.

καλα το φανταστικα οτι δεν καταλαβες το χιουμορ μου για να το κανω πιο λιανα και να το πιασεις το υπονοουμενο γιατι αργεις λιγο να παρεις επειδη εσυ δηλωσες στρειτ και οτι δεν πας με καμια τραβεστι ετσι εγραψα και εγω οτι δεν παω με στρειτ σαν και του λογου  σου .και οσο για το αν παρακαλαμε για 10 ευρο σαν την βουλγαρια ισως να ναι και ετσι αλλα μαλλον οταν φτασω σε σημειο να παρακαλαω για 10 ευρο σκεψου εσυ που παρακαλας τωρα τοτε σε τι κατασταση θα εισαι

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλημερα  απο  τα  ομορφα  Ιωαννινα.
Στο  παρελθον  επχειρησα  να  γινω  μελος,  προσπαθησα  αρκετες  φορες,αλλα  αυτο  δεν  κατεστη  δυνατον  λογω  τεχνικων  προβληματων  του  σαιτ. Σημερα  η  προσπαθεια  μου  ηταν  επιτυχης,και  μπορω  να  συνομιλω  πλεον  μαζι  σας.
Επι  του  θεματος, ο  καθενας μας  καθοριζει  για  τις  οποιες  υπηρεσιες  προσφερει,το  υψος  της  αμοιβης  του. 
Αυτο  σαφως, επ  ουδενι  δεν  μπορει  να  ειναι  κατακριτεο.
Οση  αξια  δινουμε  στον  εαυτο  μας,  τοση  αξια  δινουνε  και  οι  αλλοι  σε  μας.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Καλημερα  απο  τα  ομορφα  Ιωαννινα.
Στο  παρελθον  επχειρησα  να  γινω  μελος,  προσπαθησα  αρκετες   φορες,αλλα  αυτο  δεν  κατεστη  δυνατον  λογω  τεχνικων  προβληματων  του  σαιτ. Σημερα  η  προσπαθεια  μου  ηταν  επιτυχης,και  μπορω   να  συνομιλω  πλεον  μαζι  σας.
Επι  του  θεματος, ο  καθενας μας  καθοριζει  για  τις  οποιες  υπηρεσιες  προσφερει,το  υψος  της  αμοιβης  του.  
Αυτο  σαφως, επ  ουδενι  δεν  μπορει  να  ειναι  κατακριτεο.
Οση  αξια  δινουμε  στον  εαυτο  μας,  τοση  αξια  δινουνε  και  οι  αλλοι  σε  μας.
Αλεκα πες σε κατι νεαρες φιρμες που οσες φορες και να περασεις απο μπροστα τους σε μια νυχτα της βλεπεις παντα εκει,να χαλαρωσουν λιγο γιατι ματακια εχουμε και βλεπουμε  :birdman: :birdman:

Επισης αν ισχυει οτι η Φιονα ζηταει ακομα 100ε για το σπιτι οπως μου'πε καποιος μαγκια της...να παιρνετε και παραδειγμα μερικες

Επανεμφανιστηκε και η Αλεξια απο Φραγκων μετα απο πααααρα πολυ καιρο

Και τελος ειδα διαφημιση πριν λιγο στην εκπομπη του Μιναρετζη το 'Μεταξυ μας'...εκτος απ'τη συνολικη παρακμη που ειδα στα πλανα  εδειξε πολλες φορες την κουκλαρα τρανς Ασενοβα να χορευει στην πιστα με κατι πακηδες και στο τελος της διαφημισης αν δεν κανω τρομερο λαθος,που συνηθως δεν κανω,η Γιωτα ντυμενη χανουμισα χορευε οριενταλ στην πιστα  :2funny: :2funny: :2funny:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αλεκα πες σε κατι νεαρες φιρμες που οσες φορες και να περασεις απο μπροστα τους σε μια νυχτα της βλεπεις παντα εκει,να χαλαρωσουν λιγο γιατι ματακια εχουμε και βλεπουμε  :birdman: :birdman:

Επισης αν ισχυει οτι η Φιονα ζηταει ακομα 100ε για το σπιτι οπως μου'πε καποιος μαγκια της...να παιρνετε και παραδειγμα μερικες

Επανεμφανιστηκε και η Αλεξια απο Φραγκων μετα απο πααααρα πολυ καιρο

Και τελος ειδα διαφημιση πριν λιγο στην εκπομπη του Μιναρετζη το 'Μεταξυ μας'...εκτος απ'τη συνολικη παρακμη που ειδα στα πλανα  εδειξε πολλες φορες την κουκλαρα τρανς Ασενοβα να χορευει στην πιστα με κατι πακηδες και στο τελος της διαφημισης αν δεν κανω τρομερο λαθος,που συνηθως δεν κανω,η Γιωτα ντυμενη χανουμισα χορευε οριενταλ στην πιστα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Απο  πιατσες  απουσιαζω  απο  τον  Οκτωβρη. Στο  δε    μιουζικ-χωλ  ''ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ''  δεν  εχω παει  ΠΟΤΕ

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καλα το φανταστικα οτι δεν καταλαβες το χιουμορ μου για να το κανω πιο λιανα και να το πιασεις το υπονοουμενο γιατι αργεις λιγο να παρεις επειδη εσυ δηλωσες στρειτ και οτι δεν πας με καμια τραβεστι ετσι εγραψα και εγω οτι δεν παω με στρειτ σαν και του λογου  σου .και οσο για το αν παρακαλαμε για 10 ευρο σαν την βουλγαρια ισως να ναι και ετσι αλλα μαλλον οταν φτασω σε σημειο να παρακαλαω για 10 ευρο σκεψου εσυ που παρακαλας τωρα τοτε σε τι κατασταση θα εισαι
ρε ξυπνα και διαβασε στο θρεντ λιγες σελιδες πισω.εγω παραθεσα μνμ της νινας που απαντησε στον gagarin.διαβασε λιγες σελιδες πισω και θα βγαλεις ακρη.εγω απλως προσπαθησα να βγαλω ακρη σε μια απαντηση της νινας προς τον gagarin και παραθεσα ενα μνμ της νινας που ειχε αντιφασεις σε αυτα που εγραφε.που δηλωσα εγω στρειτ οπως λες.και εδω μεσα μπαινω για χαβαλε και για πλακα,και οταν θα βλεπω μια τρανς να πουλαει ειρωνεια που το κανετε συχνα θα την ακουτε στερεοφωνικα. :thefinge: :s&m_1: :s&m_3:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ρε ξυπνα και διαβασε στο θρεντ λιγες σελιδες πισω.εγω παραθεσα μνμ της νινας που απαντησε στον gagarin.διαβασε λιγες σελιδες πισω και θα βγαλεις ακρη.εγω απλως προσπαθησα να βγαλω ακρη σε μια απαντηση της νινας προς τον gagarin και παραθεσα ενα μνμ της νινας που ειχε αντιφασεις σε αυτα που εγραφε.που δηλωσα εγω στρειτ οπως λες.και εδω μεσα μπαινω για χαβαλε και για πλακα,και οταν θα βλεπω μια τρανς να πουλαει ειρωνεια που το κανετε συχνα θα την ακουτε στερεοφωνικα. :thefinge: :s&m_1: :s&m_3:
ρε γιατρε μεσημερι ειναι ακομα.......

Επισκέπτης
[size=20pt]Νινα ασε τους λαλακηδες και ελα στους Νωντοτυπους...[/size] :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom