Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.936
Πόντοι
7.095
προσπαθω να βλαλω μια ακρη κυρ νικο στη διαμαχη της νινας με τον gagarin.ζητω εκ τον προτερων συγγνωμη αν εγινα λιγο αδιακρητος.
Αδερφέ ούτε ζήτησα δικηγόρο ούτε έχω πάει ποτέ με τρανς,το θέμα μου δεν ήταν ούτε ανταγωνιστικό ούτε τίποτα. Απλά μου τη σπάει όταν κάποιος μιλάει με κακία. Γκέγκε? Και ούτε καν είχα δει αυτό το μαλακομήνυμα της "Νίνας". Αλλά ακόμη και να υπήρχε θέμα δε ζήτησα τη βοήθειά σου.
Πάντως πέρα από τις μαλακίες τη μια και μοναδική φορά που μίλησα μαζί της σαν άντρας είχε άπειρο γέλιο, γι'αυτό την έκραξα εδώ που το παίζει κακίστρο.
Υ.Γ. ΝΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΝΣ.

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Άλλως ...όταν ο ομοφοβικός, ο πολύ άντρας που καίει κάρβουνο αποφασίζει να φυτρώσει εκεί που δεν τον σπέρνουν!

Καλησπέρα σας!

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Αδερφέ ούτε ζήτησα δικηγόρο ούτε έχω πάει ποτέ με τρανς,το θέμα μου δεν ήταν ούτε ανταγωνιστικό ούτε τίποτα. Απλά μου τη σπάει όταν κάποιος μιλάει με κακία. Γκέγκε? Και ούτε καν είχα δει αυτό το μαλακομήνυμα της "Νίνας". Αλλά ακόμη και να υπήρχε θέμα δε ζήτησα τη βοήθειά σου.
Πάντως πέρα από τις μαλακίες τη μια και μοναδική φορά που μίλησα μαζί της σαν άντρας είχε άπειρο γέλιο, γι'αυτό την έκραξα εδώ που το παίζει κακίστρο.
Υ.Γ. ΝΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΝΣ.

Υ.Γ. ΝΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΝΣ

καραστρειτ μιλαμε αααααα και εγω δεν παω με στρειτ το τονιζω αυτο αν δεν εχει παει με αλλη τρανς. αφου σας λεω δεν τον παιρνω στη δουλεια  τον διωχνω του λεω απεκτησε πρωτα εμπειριες απο αλλες τρανς και μετα ξανα ελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
αντε μωρακια φευγω για δουλεια τωρα που οι στρειτ βλεπουν ποδοσφαιρο και δεν θα περασουν απο κατω φιλακια πολλα

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.265
Υ.Γ. ΝΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΝΣ

καραστρειτ μιλαμε αααααα και εγω δεν παω με στρειτ το τονιζω αυτο αν δεν εχει παει με αλλη τρανς. αφου σας λεω δεν τον παιρνω στη δουλεια  τον διωχνω του λεω απεκτησε πρωτα εμπειριες απο αλλες τρανς και μετα ξανα ελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
γεια σου νινα φιλακια  αφηνω  το θρεντ πανω σου

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

καραστρειτ μιλαμε αααααα και εγω δεν παω με στρειτ το τονιζω αυτο αν δεν εχει παει με αλλη τρανς. αφου σας λεω δεν τον παιρνω στη δουλεια  τον διωχνω του λεω απεκτησε πρωτα εμπειριες απο αλλες τρανς και μετα ξανα ελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σωπα ρε που διωχνεις και πελατες.σε κανα χρονο που δεν θα παιζει καθολου ευρο θα παρακαλατε να σας παιρνουν με 5-10 ευρω οπως στην βουλγαρια.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
σωπα ρε που διωχνεις και πελατες.σε κανα χρονο που δεν θα παιζει καθολου ευρο θα παρακαλατε να σας παιρνουν με 5-10 ευρω οπως στην βουλγαρια.
αγορι γραφτηκες εδω για να προσβαλεις κοσμο????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom