n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
ακομη δεν πηγες κατω τι κανεις? σταματησε και η βροχη κυρια μου η βραδια ειναι εξερετικητρελε ! χιχι
ακομη δεν πηγες κατω τι κανεις? σταματησε και η βροχη κυρια μου η βραδια ειναι εξερετικητρελε ! χιχι
αφου δεν παω καθε μερα βρε !!! !!ακομη δεν πηγες κατω τι κανεις? σταματησε και η βροχη κυρια μου η βραδυα ειναι εξερετικη
το καλοκαιρι να ερθει το καλοκαιρι ...... να ανεβει η διαθεση του κοσμου....δεν πειραζει θα ερθει η δευτερα οπως και να εχει
σε αυτο εχεις δικιουπομονη οποιος εμαθε να κανει υπομονη ποτε δεν εχασε
και σε πολλα αλλα εχω δικιο αλλα ποιος με ακουει εμενα.τελος παντων καλο βραδυ σε ολουςσε αυτο εχεις δικιο
καλο βραδυ...και σε πολλα αλλα εχω δικιο αλλα ποιος με ακουει εμενα.τελος παντων καλο βραδυ σε ολους
καλημερα τζωρτζια.πως παει η αλλη δουλεια?γωγω το πρωι ! στην αλλη την δουλεια !
η ιδια απο μονη της ειπε οτι την λενε γωγω στην αλλη δουλεια το πρωι.παλιοτερα με αυτο το ονομα την ειχα ακουστα.καλημερα νομιζω αρκετα φτανει ως εδω μην το παρατραβας δεν εχει πλακα πια.το χιουμορ εχει και ορια αυτο κατανταει κακια και δεν νομιζω να εισαι κακος ανθρωπος
βρε νινουλα η γωγω η οπως σε λενε τελος παντων αποφασισε,αφου δεν σου λεει κατι το ονομα gagarin τοτε πως λες οτι πηγες με τον gagarin.κατα πρωτον λες δε μου λεει κατι το ονομα και στο καπακι καταδευτερον εχουμε παει.τρια πουλακια καθονταν............καταρχας πρωτον δεν μου λεει κατι το ονομα κουκλα μου !!! κατα δευτερον .... εχουμε παει ... και το ξερεις πολυ καλα !!! τριτον δεν μου λεει κατι απο αυτα που λες αυτη τι στιγμη !!! καλα να περνας! !
ρε γιατρε τωρα τι προσπαθεις να καταφερεις? νινα την λενε και τελοςβρε νινουλα η γωγω η οπως σε λενε τελος παντων αποφασισε,αφου δεν σου λεει κατι το ονομα gagarin τοτε πως λες οτι πηγες με τον gagarin.κατα πρωτον λες δε μου λεει κατι το ονομα και στο καπακι καταδευτερον εχουμε παει.τρια πουλακια καθονταν............
ολα καλα !!!ρε γιατρε τωρα τι προσπαθεις να καταφερεις? νινα την λενε και τελος
τι καταλαβαινεις δλδ προσπαθωντας να μειωσεις καποιον αποκαλοντας με διαφορετικο ονομα απ αυτο που θελει να τον αποκαλουν
το γαμησες εντελως γιατρε
προσπαθω να βλαλω μια ακρη κυρ νικο στη διαμαχη της νινας με τον gagarin.ζητω εκ τον προτερων συγγνωμη αν εγινα λιγο αδιακρητος.ρε γιατρε τωρα τι προσπαθεις να καταφερεις? νινα την λενε και τελος
τι καταλαβαινεις δλδ προσπαθωντας να μειωσεις καποιον αποκαλοντας με διαφορετικο ονομα απ αυτο που θελει να τον αποκαλουν
το γαμησες εντελως γιατρε
ετσι δυνατα !!@αφηστε τα και πιαστε το και ολα καλα φιλακια πολλα