Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
παμε να αφεθουμε εις τα χερια του μορφεα γιατρε επεστρεψε το πουλεν εις την πολη οποτε αναμεται μεγα μαχη το σαββατοκυριακο :pipa2: :fuck2: εις το πεδιο και θα πρεπει να ειμαστε φρεσκοτατη

την καλη νυχτα μου λοιπον στους συμφορουμιτες και στις συμφορουμιτισσες :grin:

ΥΓ νεα για το πουλεν συντομα απο το πεδιο τον μαχων γιατρε

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
τωρα επεστρεψα απο κατω εβγαλε πολυ αερα ας επλισουμε οτι θα φτιαξει ο καιρος .τι κανεις αλε?

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
δεν πειραζει θα ερθει η δευτερα οπως και να εχει

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
υπομονη οποιος εμαθε να κανει υπομονη ποτε δεν εχασε

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
καλημερα νομιζω αρκετα φτανει ως εδω μην το παρατραβας δεν εχει πλακα πια.το χιουμορ εχει και ορια αυτο κατανταει κακια και δεν νομιζω να εισαι κακος ανθρωπος

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καλημερα νομιζω αρκετα φτανει ως εδω μην το παρατραβας δεν εχει πλακα πια.το χιουμορ εχει και ορια αυτο κατανταει κακια και δεν νομιζω να εισαι κακος ανθρωπος
η ιδια απο μονη της ειπε οτι την λενε γωγω στην αλλη δουλεια το πρωι.παλιοτερα με αυτο το ονομα την ειχα ακουστα.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καταρχας πρωτον δεν μου λεει κατι το ονομα  κουκλα μου  !!! κατα δευτερον .... εχουμε παει ... και το ξερεις πολυ καλα !!! τριτον δεν μου λεει κατι απο αυτα που λες αυτη τι στιγμη !!! καλα να περνας! !
βρε νινουλα η γωγω η οπως σε λενε τελος παντων αποφασισε,αφου δεν σου λεει κατι το ονομα gagarin τοτε πως λες οτι πηγες με τον gagarin.κατα πρωτον λες δε μου λεει κατι το ονομα και στο καπακι καταδευτερον εχουμε παει.τρια πουλακια καθονταν............

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
βρε νινουλα η γωγω η οπως σε λενε τελος παντων αποφασισε,αφου δεν σου λεει κατι το ονομα gagarin τοτε πως λες οτι πηγες με τον gagarin.κατα πρωτον λες δε μου λεει κατι το ονομα και στο καπακι καταδευτερον εχουμε παει.τρια πουλακια καθονταν............
ρε γιατρε τωρα τι προσπαθεις να καταφερεις? νινα την λενε και τελος
τι καταλαβαινεις δλδ προσπαθωντας να μειωσεις καποιον αποκαλοντας με διαφορετικο ονομα απ αυτο που θελει να τον αποκαλουν
το γαμησες εντελως γιατρε

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.269
τι καταλαβαινεις δλδ προσπαθωντας να μειωσεις καποιον αποκαλοντας με διαφορετικο ονομα απ αυτο που θελει να τον αποκαλουν
ολα καλα !!!

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
προσπαθω να βλαλω μια ακρη κυρ νικο στη διαμαχη της νινας με τον gagarin.ζητω εκ τον προτερων συγγνωμη αν εγινα λιγο αδιακρητος.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
αφηστε τα  :argue: και πιαστε το  :knockinb: :pipa2: και ολα καλα φιλακια πολλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom