Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε θες διάλογο τώρα;;;!!!Το δικό μου ποστ δε σου άρεσε ή γενικά;
Σκάσε ρε προδότη του Ελληνικού έθνους!!!
Ρε θες διάλογο τώρα;;;!!!Το δικό μου ποστ δε σου άρεσε ή γενικά;
Φίλε τα περισσότερα τούρκικα μαγαζιά που έτυχε να βρεθώ στην Ευρώπη τα είχαν σχετικά νέοι άνθρωποι - όχι παπούδες. Και όμως αυτοί είχαν κρεμασμένο στον τοίχο τον Κεμάλ Ατατούρκ!
Φίλε λίγο ανυποψίαστος μου φαίνεσαι. Αν οι Τούρκοι επιχειρήσουν να παραβιάσουν κάποια μέρα τα "Ευρωπαικά" σύνορα της Ελλάδας θα το κάνουν με τη ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη των μεγάλων Ευρωπαικών δυνάμεων...
..........Ρε θες διάλογο τώρα;;;!!!
Σκάσε ρε προδότη του Ελληνικού έθνους!!!
Σχετικά νέοι 30-35;;;!!!Φίλε τα περισσότερα τούρκικα μαγαζιά που έτυχε να βρεθώ στην Ευρώπη τα είχαν σχετικά νέοι άνθρωποι - όχι παπούδες. Και όμως αυτοί είχαν κρεμασμένο στον τοίχο τον Κεμάλ Ατατούρκ!
Φίλε λίγο ανυποψίαστος μου φαίνεσαι. Αν οι Τούρκοι επιχειρήσουν να παραβιάσουν κάποια μέρα τα "Ευρωπαικά" σύνορα της Ελλάδας θα το κάνουν με τη ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη των μεγάλων Ευρωπαικών δυνάμεων...
Ο Κλασσικός ο Μαλάκας ο Έλληνας, έχει γνώμη για τα πάντα με διδακτορικό 'εκ γεννετής',
Ρε παλικαράκι μου, τα μογγόλια έχουν στα παράλια τους 'δίπλα μας' τα κυριώτερα Βιομηχανικά
και Αστικά Κέντρα, όπερ σημαίνει οτι μπορούμε να τους χτυπήσουμε πολύ δυνατά και ΕΥΚΟΛΑ και
επίσης ΔΕΝ έχουν αντιαεροπορική άμυνα. Εμείς ΑΝΤΙΘΕΤΑ έχουμε ισχυρή αντιαεροπορική άμυνα και
όλα τα Αστικά και Βιομηχανικά μας Κέντρα είναι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ τους, πρέπει να διασχίσουν όλο το
Αιγαίο τα αεροπλάνα τους για να μας χτυπήσουν και εμείς έχουμε αεροπλάνα ραντάρ ενώ αυτοί όχι
είναι 'sitting ducks' για μας τα αεροπλάνα τους.
Πλάκα μας κάνεις ρε μεγάλε? Τι θα χτυπήσεις, κατοικημένες ζώνες? Έχουμε την τεχνολογία και τεχνογνωσία να κανουμε "χειρουργικό" χτύπημα? Πας καλά? Χώρια που θα κράξουν σε κάθε διεθνή οργανισμό. Όσον αφορά το ατσάλι που θα ρίξουμε, να μας πουν ποιοι και με ποια όπλα, γιατί εγώ πρόσφατα απολύθηκα από νησί των Δωδεκανήσων και το πιθανότερο είναι πως με ένα τουρκικό αεροπορικό βομβαρδισμό, να μην υπάρχουν πλέον ελληνικά νησιά. Η αντιεροπορική άμυνα είναι αστεία. Με τι θα αμυνθείς? Με Zu που είναι σχεδιασμένα για ελικοφόρα, όταν σου ερχεται το F16 με 800 km/h? Η διάταξη των δυνάμεων καθώς και εκπαίδευση των στρατιωτών έχει καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Επιθετικές κινήσεις και αποβάσεις ξεχάστε τα. τώρα, όσον αφορά το σενάριο προς συζήτηση, σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο εννοείται πως θα επιχειρηθεί ανακατάληψη της νήσου από διμοιρία των Ε.Δ.
Οχι πλεον, οχι ανυποψίαστη μακαριότητα. Ειμαστε αριστεροι καργα, αυτοκτονικοι αναρχοκομουνιστοσοσιαλιστες της παγκόσμιας εργατικής αδερφότητας του σφυριου και του δρεπανιου, δεν εχουμε να χωρίσουμε τιποτα απο τους τουρκους αδερφούς μας και το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του...Με εξοργίζει αυτη η μαλακία στα μυαλά των Ελλήνων οσο τιποτα.
Δε μπορουμε να καταλάβουμε το συμφέρον μας και τι βλάπτει και τι ωφελεί. Ετσι μου ρχετε να μη ξανασχοληθώ με την Ελλάδα
Πώς τα λές βρε παιδί μου !!! Είμαι σίγουρος οτι απολύθηκες με τον Βαθμό του Αρχιστρατήγου !!!
Αν τους βαστάει ας το κάνουν. Δεύτερη φορά δεν την πατάμε. Τα βατράχια θα τους περιμένουνε. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ. Ι ΜΟΙΡΑ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ
Αν τους βαστάει ας το κάνουν. Δεύτερη φορά δεν την πατάμε. Τα βατράχια θα τους περιμένουνε. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ. Ι ΜΟΙΡΑ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ
Αν ωστόσο σε πειράξανε τα συνθήματα των καταδρομέων τότε μπορείς να ασπαστείς και τον Κεμαλ
Μόνο που τα έγραψε η ηλεκτρονική έκδοση του Ελεύθερου Τύπου,μιας εφημερίδας προσκείμενης στην ΝΔ,καθιστά το άρθρο γελοίο.Τη στιγμή που ο Καραμανλής είναι "κουρασμένος",οι δελφίνοι ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα,με την Ντόρα πρώτη,ο κόσμος γυρνάει στο ΠΑΣΟΚ,ψάχνουν κάτι να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τις μαλακίες της ΝΔ.
Πλάκα έχετε ρε σεις - τι ωραία είναι να τα γράφεις με το keyboard, ε?
Να τους κάψουμε, ε? Ενώ αυτοί θα κοιτάνε?
θα τους γαμήσομε όλουςEιρωνεύσου εσυ tsambo αλλά εκείνη την ώρα οι βατραχάνθρωποι και οι καταδρομείς θα τρέξουνε πρώτοι να σώσουνε τα κωλαράκια των άλλων,ενώ κάποιοι άλλοι θα κρύβονται και θα κοιτάνε να φύγουνε από την χώρα.Αν ωστόσο σε πειράξανε τα συνθήματα των καταδρομέων τότε μπορείς να ασπαστείς και τον Κεμαλ
Εγώ θέλω να καταλάβω πώς όλοι αυτοί που λένε ότι θα κάνουν πίσω, θα ζήσουν μετά με τους υπόλοιπους. Πώς θα κυκλοφορούν στην κοινωνία δηλαδή. Τί θα λένε.