You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Θερμό» σενάριο για το Αιγαίο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 184
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Μονο μια χουντα θα μας σωσει, να δωσει λεφτα για εξοπλισμους και να αναδιοργανωσει το στρατο... Οχι ομως οπως το 1909 που καλεσανε το Βενιζελο... Χουντα χουντα!!Θα πας εσύ πρώτος ρε παίχτη σε απόβαση?
Εγώ έχω διδακτορικό για τα πάντα ή εσύ? Άντε διάβασε ιστορία για το πόσες φορές τον έχουμε πιει με Ελληναράδες σαν και του λόγου σου.
1897, 1922, 1974 - άιντε καημένε...
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ΡίψασπιςΕγω λεω να τηυ κανω για πισω,εσυ κατσε
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Εγω λεω να τηυ κανω για πισω,εσυ κατσε
προσωπικη σου αποψη μεγαλε....!!!!
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αν η Ελλάς ειχε κυβέρνηση Ελληνική με θέληση να εφαρμόσει τα Εθνικά συμφέροντα κτλ, κτλ, μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα και δε μπορούσαν να μας χτυπήσουν με τίποτα. Στρατιωτικά εννοώ. Εχουμε πολυ μεγάλη ισχυ πυρος αλλα οχι τη θέληση και την ικανότητα να τη χειριστούμε. Αν δεν ειχαμε αλλη επιλογή ισως ηταν μονοδρομος η αποδοχή του τουρκικού εκβιασμού. Τωρα ομως οχι, ειναι προδοσία και αυτοκτονία.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εξυπνη γυναικα η Μαλβινα αλλα στα θεματα εξωτερικη πολιτικης ηταν τουλαχιστον ηλιθια.
Ποιος ξεχνα την συνεχομενη προτροπη της να εισβαλουμε στην Αλβανια, την εποχη των πυραμιδων εκει, το 1997?
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Αν η Ελλάς ειχε κυβέρνηση Ελληνική με θέληση να εφαρμόσει τα Εθνικά συμφέροντα κτλ, κτλ, μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα και δε μπορούσαν να μας χτυπήσουν με τίποτα. Στρατιωτικά εννοώ. Εχουμε πολυ μεγάλη ισχυ πυρος αλλα οχι τη θέληση και την ικανότητα να τη χειριστούμε. Αν δεν ειχαμε αλλη επιλογή ισως ηταν μονοδρομος η αποδοχή του τουρκικού εκβιασμού. Τωρα ομως οχι, ειναι προδοσία και αυτοκτονία.
κι απο προδοτες ,δοξα το θεο ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΓΚΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ.....
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε, οι Ελληναράδες σας πείραξαν, οι "Ελληναράδες" που λετε καναν και το 1821 και το 1860 Κρητη, 1870 Θεσσαλία, 1904 Μακεδονία, 1912 Ηπειρος Μακεδονία. Αυτα δε σας αρέσουν ετσι?
Γιατι δε λετε οτι το 1919-22 βαζαν βομβες και καναν καταράκωση του ηθικου οι κουμουνιστες? Οποτε απο αυτους χασαμε. Μελημα σας να κατηγοράτε τους "Ελληναράδες"......Οχι να ειμαστε ολοι προδότες θολοκουλτουρε και να την κανουμε για αγγλια σα τους Κύπριους. Μπρός, φυγέτε απο τα νησιά, κανει αλλος κουμάντο τωρα. Οι "Ελληναράδες" σας πειραξαν.......
Γιατι δε λετε οτι το 1919-22 βαζαν βομβες και καναν καταράκωση του ηθικου οι κουμουνιστες? Οποτε απο αυτους χασαμε. Μελημα σας να κατηγοράτε τους "Ελληναράδες"......Οχι να ειμαστε ολοι προδότες θολοκουλτουρε και να την κανουμε για αγγλια σα τους Κύπριους. Μπρός, φυγέτε απο τα νησιά, κανει αλλος κουμάντο τωρα. Οι "Ελληναράδες" σας πειραξαν.......
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Από την εμπειρία μου σε χώρες του εξωτερικού (Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία) μπορώ να σας πω ότι δεν μπήκα ποτέ σε τούρκικο μαγαζί (φούρνο, μίνι μάρκετ, τηλεφωνάδικο) που να μην είχε ένα από τα εξής σύμβολα: τον Κεμάλ Ατατούρκ, τη σημαία και το χάρτη της Τουρκίας.
Αυτό με έκανε να καταλάβω ότι η πλειοψηφία των Τούρκων (ειδικά τα λαικά στρώματα) είναι ακραιφνείς εθνικιστές και το μάτι τους γυαλίζει κατά κάθε χώρας που θεωρείται εχθρός της Τουρκίας (και φυσικά γυαλίζει κατά της Ελλάδας).
Εμείς εδώ στην Ελλάδα ζούμε δυστυχώς σε μία ανυποψίαστη και ανησυχητική μακαριότητα....
Αυτό με έκανε να καταλάβω ότι η πλειοψηφία των Τούρκων (ειδικά τα λαικά στρώματα) είναι ακραιφνείς εθνικιστές και το μάτι τους γυαλίζει κατά κάθε χώρας που θεωρείται εχθρός της Τουρκίας (και φυσικά γυαλίζει κατά της Ελλάδας).
Εμείς εδώ στην Ελλάδα ζούμε δυστυχώς σε μία ανυποψίαστη και ανησυχητική μακαριότητα....
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Θα πας εσύ πρώτος ρε παίχτη σε απόβαση?
Εγώ έχω διδακτορικό για τα πάντα ή εσύ? Άντε διάβασε ιστορία για το πόσες φορές τον έχουμε πιει με Ελληναράδες σαν και του λόγου σου.
1897, 1922, 1974 - άιντε καημένε...
ότι συμφέρει τους ανθέλληνες που υποστηρίζεις θυμάσαι καλόπαιδο, η Ελλάς από την επανάσταση 3πλασιάστηκε σε μέγεθος αλλά μένουν αλύτρωτες πατρίδες μας που μας περιμένουν.
Εσάς τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ θα στείλουμε στην πρώτη γραμμή για να σας ξεφορτωθούμε κιόλας...χεχεχε
Εγώ όταν υπηρετούσα επάνδρωνα παράκτια θέση άμυνας, οπότε εάν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στην πρώτη γραμμή
θα είμουν, τώρα βέβαια είμαι εφεδρία.
Το 1922 οι 'σύμμαχοί μας' 'βοήθησαν' τους τούρκους, οι Ιταλοί οι Άγγλοι κ.λ.π. και οι Ρώσσοι
Το 1974 οι Αμερικάνοι είχαν παρατάξει Αεροπλανοφόρο μεταξύ Κρήτης και Κύπρου και τα μογγόλια
απλά κάναν 'προσυμφωνημένη' αποβίβαση.
Αν δεν τα ξέρεις αυτά είσαι απλά ο κλασσικός ο μαλάκας ο τρόμπας ο Έλληνας, εάν όμως τα ξέρεις
και λές αυτά που λές τότε είσαι ένας ακόμα ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ σαν ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της σημερινής
'ηγεσίας δοσιλόγων στον ξένο παράγοντα'.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Από την εμπειρία μου σε χώρες του εξωτερικού (Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία) μπορώ να σας πω ότι δεν μπήκα ποτέ σε τούρκικο μαγαζί (φούρνο, μίνι μάρκετ, τηλεφωνάδικο) που να μην είχε ένα από τα εξής σύμβολα: τον Κεμάλ Ατατούρκ, τη σημαία και το χάρτη της Τουρκίας.
Οχι πλεον, οχι ανυποψίαστη μακαριότητα. Ειμαστε αριστεροι καργα, αυτοκτονικοι αναρχοκομουνιστοσοσιαλιστες της παγκόσμιας εργατικής αδερφότητας του σφυριου και του δρεπανιου, δεν εχουμε να χωρίσουμε τιποτα απο τους τουρκους αδερφούς μας και το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του...Με εξοργίζει αυτη η μαλακία στα μυαλά των Ελλήνων οσο τιποτα.
Δε μπορουμε να καταλάβουμε το συμφέρον μας και τι βλάπτει και τι ωφελεί. Ετσι μου ρχετε να μη ξανασχοληθώ με την Ελλάδα
Για να τελειώνουμε, είμαι δοσίλογος - εντάξει?ότι συμφέρει τους ανθέλληνες που υποστηρίζεις θυμάσαι καλόπαιδο, η Ελλάς από την επανάσταση 3πλασιάστηκε σε μέγεθος αλλά μένουν αλύτρωτες πατρίδες μας που μας περιμένουν.
Εσάς τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ θα στείλουμε στην πρώτη γραμμή για να σας ξεφορτωθούμε κιόλας...χεχεχε
Εγώ όταν υπηρετούσα επάνδρωνα παράκτια θέση άμυνας, οπότε εάν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στην πρώτη γραμμή
θα είμουν, τώρα βέβαια είμαι εφεδρία.
Το 1922 οι 'σύμμαχοί μας' 'βοήθησαν' τους τούρκους, οι Ιταλοί οι Άγγλοι κ.λ.π. και οι Ρώσσοι
Το 1974 οι Αμερικάνοι είχαν παρατάξει Αεροπλανοφόρο μεταξύ Κρήτης και Κύπρου και τα μογγόλια
απλά κάναν 'προσυμφωνημένη' αποβίβαση.
Αν δεν τα ξέρεις αυτά είσαι απλά ο κλασσικός ο μαλάκας ο τρόμπας ο Έλληνας, εάν όμως τα ξέρεις
και λές αυτά που λές τότε είσαι ένας ακόμα ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ σαν ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της σημερινής
'ηγεσίας δοσιλόγων στον ξένο παράγοντα'.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πας μη Έλλην εστί βάρβαρος και ξερό ψωμί!!!
Οι γεροντότεροι Τουρκαλάδες όπως και Ελληναράδες είναι όντως κωλλυμένα μυαλά,ευτυχώς η νέα γενιά αμφότερα βελτιώνεται
κάνω παρέα με 2-3 Τούρκικης προέλευσης παιδιά και είναι μία χαρά)!!!
Δεν γίνονται εύκολα οι εισβολές πλέον υπάρχουν καταστατικά και είμαστε μέλη της Ε.Ε.(παραβιάζοντας Ελληνικά σύνορα παραβιάζουν και Ευρωπαικά ταυτόχρονα)!!!
Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι παραβιάσεις συνόρων=ψευτοτσαμπουκάδες!!!
Οι γεροντότεροι Τουρκαλάδες όπως και Ελληναράδες είναι όντως κωλλυμένα μυαλά,ευτυχώς η νέα γενιά αμφότερα βελτιώνεται
Δεν γίνονται εύκολα οι εισβολές πλέον υπάρχουν καταστατικά και είμαστε μέλη της Ε.Ε.(παραβιάζοντας Ελληνικά σύνορα παραβιάζουν και Ευρωπαικά ταυτόχρονα)!!!
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Μόνο που τα έγραψε η ηλεκτρονική έκδοση του Ελεύθερου Τύπου,μιας εφημερίδας προσκείμενης στην ΝΔ,καθιστά το άρθρο γελοίο.Τη στιγμή που ο Καραμανλής είναι "κουρασμένος",οι δελφίνοι ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα,με την Ντόρα πρώτη,ο κόσμος γυρνάει στο ΠΑΣΟΚ,ψάχνουν κάτι να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τις μαλακίες της ΝΔ.Ελπίζω να μην αντέξει μέχρι το καλοκαίρι,διότι προβλέπω να καίνε δάση για να μην ασχολείται ο κόσμος με τις μαλακίες τους...
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ετσι μπραβο, σύνεφο η μαλακία, δωστε κι αλλο.Δυνατα
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Α!δεν παιζω ,μετα απο εσας παρακαλωΕσάς τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ θα στείλουμε στην πρώτη γραμμή για να σας ξεφορτωθούμε κιόλας...χεχεχε
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Συγγνώμη δάσκαλε συγγνώμη αλάνθαστε!!!Ετσι μπραβο, σύννεφο η μαλακία, δωστε κι αλλο.Δυνατα
Στα όπλα αδέρφια!!!
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Ετσι μπραβο, σύνεφο η μαλακία, δωστε κι αλλο.Δυνατα
Το δικό μου ποστ δε σου άρεσε ή γενικά;
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Επικροτώ την σκέψη σου!!!Οχι πλεον, οχι ανυποψίαστη μακαριότητα. Ειμαστε αριστεροι καργα, αυτοκτονικοι αναρχοκομουνιστοσοσιαλιστες της παγκόσμιας εργατικής αδερφότητας του σφυριου και του δρεπανιου, δεν εχουμε να χωρίσουμε τιποτα απο τους τουρκους αδερφούς μας και το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του...Με εξοργίζει αυτη η μαλακία στα μυαλά των Ελλήνων οσο τιποτα.
Δε μπορουμε να καταλάβουμε το συμφέρον μας και τι βλάπτει και τι ωφελεί. Ετσι μου ρχετε να μη ξανασχοληθώ με την Ελλάδα
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Οι γεροντότεροι Τουρκαλάδες όπως και Ελληναράδες είναι όντως κωλυμένα μυαλά,ευτυχώς η νέα γενιά αμφότερα βελτιώνεται
Φίλε τα περισσότερα τούρκικα μαγαζιά που έτυχε να βρεθώ στην Ευρώπη τα είχαν σχετικά νέοι άνθρωποι - όχι παπούδες. Και όμως αρκετοί από αυτούς είχαν κρεμασμένο στον τοίχο τον Κεμάλ Ατατούρκ!
Φίλε λίγο ανυποψίαστος μου φαίνεσαι. Αν οι Τούρκοι επιχειρήσουν να παραβιάσουν κάποια μέρα τα "Ευρωπαικά" σύνορα της Ελλάδας θα το κάνουν με τη ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη των μεγάλων Ευρωπαικών δυνάμεων...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 79K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις