Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

όχι, τους γκόμενους έτσι κι αλλιώς δεν θα τους γνώριζαν ποτέ, αλλά δε θέλω να πάθουν εγκεφαλικό  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά τις φιλινάδες και τους φίλους μου ποτέ δεν τους είχαν γνωρίσει (καλά, μετά τα 20)

στο σκοταδι μας εχεις :-

ετςςςςςςς, στο μπουντρούμι  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:

αφου παραδεκτηκες μονη σου την "κακια" ολα καλα :2funny: :2funny:

Εμενα παντως τους ξερουν.Ενιοτε παμε και για καφε ολοι μαζι και μετα μπουρδελοτσαρκα.

μενεις με τους γονεις σου? αν ναι, ειναι πολυ λογικο να τους γνωριζουν.

Επισκέπτης
λογικη επεξηγηση ηταν
Εγω δεν καταλαβα γιατι παραξενευεσαι.

πώς να ξερω αν μενεις μαζι τους ή οχι?
δεν ειναι κ το πλεον συνηθισμενο ωστε να μπορει να προκυψει ανετα ως συμπερασμα οτι πηγαινεις για καφε κι ερχονται και οι δικοι σου παρεα. γαμάτο ειναι που εχετε τετοια σχεση, αλλα οχι και ο κανονας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Aπ' ότι κατάλαβα κανείς δε θα τους γνώριζε. Αλλά κατά τ' άλλα κανείς δε θεωρεί το επάγγελμα των ιερόδουλων υποτιμητικό :rockon:

libito

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζω για την αρχαιότητα..
Έχω πάει σχολείο..και είχα καλούς βαθμούς..
Ας προχωρήσουμε όμως στο τώρα..

Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση..για να δω..πόσο αξιοσέβαστη μπορεί να είναι
μια γυναίκα σαν εμένα στο σήμερα..
Η ερώτηση δεν ισχύει μόνο για σένα..
Απλό παράδειγμα το φέρνω για να δω αν και πόσοι μπορούν να απαντήσουν..

Λοιπόν..ας υποθέσουμε..
ότι έρχεσαι στον οίκο ανοχής μου και περνάς ως πελάτης..
Στη συνέχεια έρχεσαι αρκετές φορές όπου αναπτύσσεται
μια ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ μας..(όχι ερωτική)
Γινόμαστε φίλοι και λέμε διάφορα..
Μπορεί και να πηγαίναμε έξω για καφέ ή για φαγητό..

Όλα καλά μέχρι εδώ..
κι έρχομαι στην κρίσιμη ερώτηση..

Θα μπορούσες ποτέ να με παρουσιάσεις στο σπίτι σου,στους
γονείς σου και στις αδερφές σου,
συστήνοντάς με..ποιά είμαι πραγματικά..και τι δουλειά κάνω..
τονίζοντας ότι είμαστε φιλαράκια?
Ή θα με σύστηνες απλά σαν φίλη σου..κρύβοντας την ιδιότητά μου φοβούμενος
τις αντιδράσεις των γονιών σου?

Περιμένω απάντηση..
Ακριβές...και ολιγόλογη..
Χωρίς υποκρισία γιατί θα το καταλάβω..!!!
Πολύ καλό θέμα !!! μπράβο Κατερινάκι. Θα απαντήσω  με ερώτηση  έστω ότι  οφιλος σου κάνει την υπέρβαση και απόλυτα ειλικρινείς σε συστήνει στους  γονείς  και στους φίλους του έτσι όπως είσαι . Για πες μου τώρα εσύ πως θα αισθάνεσαι :think: και πως αυτός  και τις παρενέργειες  στη σχέση σας .Δυστυχώς οι μεγάλες αλήθειες (κυνικότατες πολλές φορές)πληγώνουν.
Σε συνέχεια αυτού του θέματος θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι τα μικρά ψέματα βοηθούν να ξεπεραστούν η ακόμα και προετοιμάσουν  δύσκολες καταστάσεις.
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6

Λοιπόν..ας υποθέσουμε..

Όλα καλά μέχρι εδώ..

Περιμένω απάντηση..

τα παραπανω ερωτηματα πρωτα πρεπει να τα απαντησεις η ιδια στον εαυτο σου...
εσυ λες στον περιγυρω σου, στη γειτονια στο παιδι σου ποια εισαι και τι κανεις?
αν ντρεπεσαι πρωτα απολα εσυ η ιδια τοτε πως περιμενεις ο ''φιλος'' σου να μην ντραπει;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ξέρω τις απαντήσεις σας από την αρχή..
Όπως ξέρω και τις υπεκφυγές σας..
Δεν ζήτησα αναδρομή στην ιστορία..απλή ερώτηση έκανα..
Ξεχάσατε όμως να αναφέρετε κάτι το σημαντικό..
Πέρα από την ιδιότητα που έχει ο καθένας μας..πάντα την κουβαλάει ΕΝΑΣ άνθρωπος..
Αρσενικός ή θηλυκός..
Έχω μάθει όμως όσο λίγη και μικρή να φαίνομαι μπροστά σε κάποιον εκθαμβωτικό πολυτελή με κύρος άνθρωπο,να μη σκύβω και να υποκλίνομαι επειδή κάνουν οι περισσότεροι έτσι..
αλλά όταν διαισθανθώ ότι μου κάνει να τον χαιρετίσω..θα του πιάσω σφιχτά και ζεστά το "χέρι"..και όχι να του γλύψω το μανίκι με τα χρυσά μανικετόκουμπα...!!!!
Eλπίζω να καταλαβαίνετε..τι θέλω να πω..η ειλικρίνεια..είναι κι αυτή ένα είδος προς εξαφάνιση που το συναντάμε συχνά στις μέρες μας..
Πάω τώρα στη γωνίτσα μου...
Καλό βράδυ..
Καλή συνέχεια...!!!
αφου τις ξερεις αλλη φορα να μην μας ρωτας..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Λοιπόν..ας υποθέσουμε..

Όλα καλά μέχρι εδώ..

Περιμένω απάντηση..

στους δικους σου γονεις εχεις παρουσιαστει ως πουτανα? να η απορια. Εμενα θα με παρουσιαζες στους γονεις σου αν ημουν ανθρωπος της νυχτας, νταβατζης κτλ? να η απορια.
Αρχιδια σεβασμο εχει η πουτανια και γιατι ναχει αλλωστε. Μπολικο μπαγιοκο που το βγαζεις με το μουνακι σου αντι να πλυνεις σκαλες. Καλη η πουτανια για το κοινωνικο συνολο, να ξεθυμαινουν μαλακοκαβληδες και λοιποι, αλλα η πουτανα δε το κανει για το καλο της ανθρωποτητας.

Ολο μαλακιες ακουγονται εδω μεσα  :jerking:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
στους δικους σου γονεις εχεις παρουσιαστει ως πουτανα? να η απορια. Εμενα θα με παρουσιαζες στους γονεις σου αν ημουν ανθρωπος της νυχτας, νταβατζης κτλ? να η απορια.
Αρχιδια σεβασμο εχει η πουτανια και γιατι ναχει αλλωστε. Μπολικο μπαγιοκο που το βγαζεις με το μουνακι σου αντι να πλυνεις σκαλες. Καλη η πουτανια για το κοινωνικο συνολο, να ξεθυμαινουν μαλακοκαβληδες και λοιποι, αλλα η πουτανα δε το κανει για το καλο της ανθρωποτητας.

μα κανεις δε κανει οτι κανει για το καλο της ανθρωποτητας. Κι ο γιατρος και ο δασκαλος για τα φραγκα δουλευουν. ομως κανουν καλο στην ανθρωποτητα. γιατι η πουτανα να ειναι κατι υποτιμητικο ενω αυτα τα επαγγελματα οχι;

καποτε στα πιο αθωα χρονια της ανθρωποτητας ηταν ολες πουτανες (οχι πως ακομα δεν ειναι...). αυτο μπορει να το διαπιστωσει κανεις αν παει σε πιο "οπισθοδρομικες" κοινωνιες, οπως ηταν η Κουβα π.χ. οπου ολες μα ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και αν τις πληρωσεις τις πηδας. και μαλιστα μπροστα σε γονεις αδερφια κλπ. βεβαια ακομα και εκει η λεξη "puta" εχει αρνητικη σημασια.

εγω πιστευω οτι επειδη ακριβως ειναι τοσο ευκολο για μια γυναικα να επιβιωσει οντας πουτανα, η κοινωνια το κατακρινει για να το κανει πιο δυσκολο και να αυτοπροστατευτει. οπως το σεξ θεωρειται κατι ταμπου επειδη ειναι τοσο ωραιο. γιατι αν δεν ηταν ταμπου θα πηδιομασταν συνεχεια ασυστολως και δε θα καναμε αλλη δουλεια.

πιστευω ειναι κατι σαν ασφαλιστικη δικλειδα της κοινωνιας το οτι η πουτανα ειναι υποτιμητικο. αλλιως θαταν ολες πουτανες και δε θαμασταν εδω που ειμαστε αλλα ακομα στις σπηλιες και θα μας κυβερναγανε οι πουτανες και εμεις θα μασταν sex slaves  :2funny: :2funny:

μεχρι που ανακαλυψαμε οτι ειμαστε πιο δυνατοι και αμα θελουμε τις γαμαμε οποτε γουσταρουμε και τις πλακωνουμε και στο ξυλο. καπως ετσι πιστευω πρεπει να αλλαξε η μητριαρχια σε πατριαρχια. λογικα οταν οι ανθρωποι καταλαβαν οτι τα παιδια γινονται με το σεξ και η γυναικα εχασε τη δυναμη της. και τοτε πιστευω θα αρχισε να γινεται αρνητικη η εννοια πουτανα.

γιατι ακομα και στην αρχαια ελλαδα που λεμε ολοι οτι ποσο γαματοι ηταν και οι πουτανες ηταν στην υψηλη κοινωνια κλπ κλπ και τοτε αρνητικη σημασια ειχε.

σημερα βεβαια η φυσικη δυναμη του αντρα εχει σε ενα βαθμο χασει την αξια της. οποτε ολα παιζουν ξανα.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16

αν και δε μου αρέσει να είμαι απόλυτος,τείνω να συμφωνήσω.
για ποιο λόγο κάποια να επιλέξει αυτό το επάγγελμα αν όχι για το εύκολο χρήμα;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν και δε μου αρέσει να είμαι απόλυτος,τείνω να συμφωνήσω.
για ποιο λόγο κάποια να επιλέξει αυτό το επάγγελμα αν όχι για το εύκολο χρήμα;
η κατερινα θα επρεπε να ρωταει γιατι ενω κανει την ιδια δουλεια με πολλες αλλες, αυτη την λενε πουτανα και τις αλλες διασημες....

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Πες τα ρε τύπε!

Κόψε τη μίρλα Κατερίνα... συνέχεια κλαίγεσαι.. εκεί στη... γωνίτσα σου.. :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μα κανεις δε κανει οτι κανει για το καλο της ανθρωποτητας. Κι ο γιατρος και ο δασκαλος για τα φραγκα δουλευουν. ομως κανουν καλο στην ανθρωποτητα. γιατι η πουτανα να ειναι κατι υποτιμητικο ενω αυτα τα επαγγελματα οχι;

ολοι για τη παρτη μας δουλευουμε και οχι για την ανθρωποτητα, αλλα οι πουτανες ειναι οι μονες που το χρησιμοποιουν κατα κορον σαν επιχειρημα. Αυτο και το "με εριξε η αναγκη" και αλλες απιστευτες παπαριες που εχω ακουσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom