Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ναι, τη Νταρια τη χαλασε που αγορασε μαγαζι και διαμερισμα, αλλιως ακομα θα χωριζε τους βολβους απο τα χορτα με το κεφαλι στο χωμα καπου στην ενδοχωρα.
Το κουτακι που λεγαμε.... :headbang:

ναι ρε παληκαρι.

Αλλα αλλο να λες "ειπες μαλακια" κι άλλο να της λες "εισαι πουτάνα"

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ντάρια όταν εγραψε ότι αν γύριζε το χρόνο πίσω δεν θα έφευγε απ τη Ρωσσία (ή κατι παρεμφερες)
η Κατερίνα κατα κόρον στο τσατ.

α, μέχρι και η ζαβή εκανε μάθημα στην Κατερίνα περι σχεσεων που δεν ειναι "της μια βραδιας"  :2funny: :2funny: :2funny:

Η Κατερίνα κλαίγεται όλη την ώρα. Αν δε γουστάρει αυτό που κάνει ας το σταματήσει..
Βλέπεις επιλεκτικά τα ποστ της..
Αυτό το.. "στη γωνίτσα μου" δε... όλα τα λεφτά.. Βασιλάκης Καίλας..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αλλά άμα δεν το θεωρώ εγώ υποτιμητικό πχ ή ο καθένας, τι παναπεί?
ότι θα νιώσει καλύτερα η κάθε μία?

ας νιώθει ο καθένας ότι δεν κάνει κάτι υποτιμητικό και η γνώμη των άλλων περιττεύει.
και είναι κρίμα να περιμένει από τους άλλους να ακούσει ότι δεν κάνει κάτι υποτιμητικό...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η Κατερίνα κλαίγεται όλη την ώρα. Αν δε γουστάρει αυτό που κάνει ας το σταματήσει..
Βλέπεις επιλεκτικά τα ποστ της..
Αυτό το.. "στη γωνίτσα μου" δε... όλα τα λεφτά.. Βασιλάκης Καίλας..

η καθριν δε κλαιγεται. εχει αλλο στυλακι. Το κακο ειναι οτι τη παραμυθα εχουνε συνηθισει και τη λενε ακομα και στο συναφι, οχι μονο στους βλακακους.
Βρισκουνε και δεκα βλακες, κανουνε παρεα τους γνωριζουνε στα σογια τους και μετα αν αποδειχθουν ψυχωτικοι τις πιανει η μιρλα "μα γιατι εμενα"  :headbang:
Λες και αυτος που θα προσεγγισει για παρεα μια πουτανα ειναι λογικο να ειναι ο λορδος μπαιρον  :uglystupid:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ξέρω τις απαντήσεις σας από την αρχή..
Όπως ξέρω και τις υπεκφυγές σας..
Δεν ζήτησα αναδρομή στην ιστορία..απλή ερώτηση έκανα..
Ξεχάσατε όμως να αναφέρετε κάτι το σημαντικό..
Πέρα από την ιδιότητα που έχει ο καθένας μας..πάντα την κουβαλάει ΕΝΑΣ άνθρωπος..
Αρσενικός ή θηλυκός..

Έχω μάθει όμως όσο λίγη και μικρή να φαίνομαι μπροστά σε κάποιον εκθαμβωτικό πολυτελή με κύρος άνθρωπο,να μη σκύβω και να υποκλίνομαι επειδή κάνουν οι περισσότεροι έτσι..
αλλά όταν διαισθανθώ ότι μου κάνει να τον χαιρετίσω..θα του πιάσω σφιχτά και ζεστά το "χέρι"..και όχι να του γλύψω το μανίκι με τα χρυσά μανικετόκουμπα...!!!!
Eλπίζω να καταλαβαίνετε..τι θέλω να πω..η ειλικρίνεια..είναι κι αυτή ένα είδος προς εξαφάνιση που το συναντάμε συχνά στις μέρες μας..
Πάω τώρα στη γωνίτσα μου...

Καλό βράδυ..
Καλή συνέχεια...!!!

Αν τα υπογραμμισμένα δεν είναι κλάψιμο και μίρλααα τότε τι είναι;
Η οδύσσεια μιας ιερόδουλου!!
Χαίρω πολύ χαιρόπουλος, ότι το 90% αυτων που παρουσιάζει το επάγγελμα ως ιδανικό για να το παρουσιάσεις στους δικούς σου είναι υποκριτές.. το ξέρει και το ξέρουμε... τι άλλη απάντηση θα περίμενε;
Όποιου δεν του αρέσει αυτό που κάνει το σταματαέι.. αλλά είναι γλυκό το χρήμα.. γεμίσαμε υποκριτές και απ' τις 2 μεριές..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αλλά άμα δεν το θεωρώ εγώ υποτιμητικό πχ ή ο καθένας, τι παναπεί?
ότι θα νιώσει καλύτερα η κάθε μία?

ας νιώθει ο καθένας ότι δεν κάνει κάτι υποτιμητικό και η γνώμη των άλλων περιττεύει.
και είναι κρίμα να περιμένει από τους άλλους να ακούσει ότι δεν κάνει κάτι υποτιμητικό...

καλα κρασα...εσυ ψαχνεις να βρεις σκεψη ισορροπημενου ανθρωπου στο πιο ψυχικα ανισορροπο κλαδο

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
η καθριν δε κλαιγεται. εχει αλλο στυλακι. Το κακο ειναι οτι τη παραμυθα εχουνε συνηθισει και τη λενε ακομα και στο συναφι, οχι μονο στους βλακακους.
Βρισκουνε και δεκα βλακες, κανουνε παρεα τους γνωριζουνε στα σογια τους και μετα αν αποδειχθουν ψυχωτικοι τις πιανει η μιρλα "μα γιατι εμενα"  :headbang:
Λες και αυτος που θα προσεγγισει για παρεα μια πουτανα ειναι λογικο να ειναι ο λορδος μπαιρον  :uglystupid:

Όνομασε το όπως θες το στυλάκι της... Εγώ το ονομάζω Βασιλάκης Καίλας :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αν τα υπογραμμισμένα δεν είναι κλάψιμο και μίρλααα τότε τι είναι;
Η οδύσσεια μιας ιερόδουλου!!
Χαίρω πολύ χαιρόπουλος, ότι το 90% αυτων που παρουσιάζει το επάγγελμα ως ιδανικό για να το παρουσιάσεις στους δικούς σου είναι υποκριτές.. το ξέρει και το ξέρουμε... τι άλλη απάντηση θα περίμενε;
Όποιου δεν του αρέσει αυτό που κάνει το σταματαέι.. αλλά είναι γλυκό το χρήμα.. γεμίσαμε υποκριτές και απ' τις 2 μεριές..
+1

το θεμα εχει γινει και αυτο των ακρων!
δηλαδη κατα την Κατερινα και την καθε κατερινα, οποιος κανει σχεση μαζι της θα πρεπει να βρωντοφωναζει "κοιταχτε η γυναικα μου ειναι πουτανα, τι ωραια" για ναθεωρηθει οτι δεν εχει κομπλεξ με τη δουλεια της!
Τον αυτοσεβασμο και την αυτοεκτιμηση δυστυχως δεν τα αποκτας μεσω τριτων!

Και το κυριοτερο ειναι να εισαι εσυ ενταξει με τον εαυτο σου και με τον συντροφο σου! Ολα τα λοιπα ειναι για τα ματια του κοσμου και κατ εμε ανουσια!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καταρχην μερα!!!
κατα δευτερον....τι ψαχνεται να βρειτε;!
ειναι σχεδον απιθανο να βρειτε ανθρωπο που να ττο εννοει πραγματικα πως το επαγγελμα αυτο δε το θεωρει υποτιμιτικο...
αλλα τα αλλα ειναι μαλακιες..
το επαγγελμα αυτο εχει πολ χρημα...αν δε το θεωρουσαμε υποτιμιτικο θα ειχαμε οι πιο πολλοι χεστει στο ταλιρο..
τοσο απλα..
οι αμπελοφιλοσοφιες ειναι απλα γ να γεμιζουν το θρεντ.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Προσωπικά, θα μπορούσα να κάνω φιλική παρέα με μία ιερόδουλο, αλλά δεν θα ανακοίνωνα το επάγγελμα της στους δικούς μου όχι γιατί την υποτιμώ ως άνθρωπο απλά γιατί αναγνωρίζω ότι ζω σε μία κοινωνία που δεν δέχεται κάτι τέτοιο εύκολα και απλά..
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φρικάρω μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους και να τους "υποχρεώσω" να αποδεχτούν την επιλογή επαγγέλματος της όποιας φίλης μου/φίλου μου.
Δεν αφορά κανένα η προσωπική επιλογή κάποιου, ούτε οι τρίτοι έχουν την ευθύνη να τον κάνουν να αισθανθεί καλύτερα με αυτή του την απόφαση. Τα πάντα έχουν συνέπειες..

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ποιος βγαζει περισσοτερα απο μια πουτανα εδω μεσα για να της κουνηθει?
Δεν ειναι υποτιμητικο επαγγελμα,ειναι αξιοσεβαστο και δινει ισχυ,αφου χρημα=ισχυς.Εγω τις θεωρω εξυπνες καπιταλο-bussineswomen!
Ειναι ομως ηθικα κατακριτεο και συμπτωμα εκπτωσης αξιων του ατομου που το κανει("θα κανω τα παντα για τα χρηματα",δεν διαφερει απο τον μισθοφορο που παει στο Ιρακ να φαει παιδια για 2-3 χρονακια να κανει καβα και να γυρισει),αλλα ειναι κυριως αποτελεσμα του μοντελου ζωης που εχουμε επιλεξει και βασιζεται στην χρηματικη συναλλαγη και συσσωρευση χρηματος-δηλαδη πολλες πουτανες ειναι θυματα του συστηματος,βλεπουν μια επιλογη και την παιρνουν!
Παρολ'αυτα υπαρχουν γυναικες απο Ρωσια/Βουλγαρια/Ρουμανια/Ουκρανια κ.ο.κ που ηρθαν Ελλαδα και τους ειπαν "πουτανα και βγαζεις 3 χιλιαρικα το μηνα η' καθαριστρια και βγαζεις 1 χιλιαρκο,ΔΙΑΛΕΞΕ!" και αυτες ΕΠΕΛΕΞΑΝ "καθαριστρια και 1 χιλιαρικο το μηνα"(ξερω περιπτωσεις και ηταν και γυναικαρες).Γι'αυτο τις πουτανες δεν τις μπαζει κανεις στο σπιτι του,δεν τις γνωριζει σε φιλους/γονεις,οχι γιατι κανουν υποτιμητικο επαγγελμα,αλλα γιατι ειναι φιλαργυρες και μαθημενες στην....ευκολια.Σε πουλανε για ενα ταλαρο. :grin:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καθε κοπελα sex worker δεν κανει την δουλεια αυτη για τους ιδιους λογους...
Καλυτερα κοιταξτε τις ερασιτεχνιδες ιεροδουλες αναμεσα μας που εχουν γινει παρασιτα στην ζωη μας.... Εκμεταλλευονται τους αντρες με τον πιο χυδαιο τροπο, και το παιζουν και ηθικες οι πουτανες.
Το πως βλεπει η κοινωνια τις ιεροδουλες σημερα εχει να κανει καθαρα με την θρησκεια και τις αξιες που αυτες επεβαλε. Προ χριστιανισμου απο οτι γνωριζω οι ιεροδουλες ειχαν αλλη αντιμετωπιση. Να ναι καλα οι παπαδες που οτι ειχε σχεση με το ανθρωπινο σωμα και το σεξ το εκαναν ταμπου. Αλλλα μερικοι εδω μεσα ειναι τοσο ζωα που καταπινουν οτι μαλακια τους πουν.....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καθε κοπελα sex worker δεν κανει την δουλεια αυτη για τους ιδιους λογους...
Καλυτερα κοιταξτε τις ερασιτεχνιδες ιεροδουλες αναμεσα μας που εχουν γινει παρασιτα στην ζωη μας.... Εκμεταλλευονται τους αντρες με τον πιο χυδαιο τροπο, και το παιζουν και ηθικες οι πουτανες.
Το πως βλεπει η κοινωνια τις ιεροδουλες σημερα εχει να κανει καθαρα με την θρησκεια και τις αξιες που αυτες επεβαλε. Προ χριστιανισμου απο οτι γνωριζω οι ιεροδουλες ειχαν αλλη αντιμετωπιση. Να ναι καλα οι παπαδες που οτι ειχε σχεση με το ανθρωπινο σωμα και το σεξ το εκαναν ταμπου. Αλλλα μερικοι εδω μεσα ειναι τοσο ζωα που καταπινουν οτι μαλακια τους πουν.....

:thumbsup: :thumbsup:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
οι ιεροδουλες ειναι οτι ακριβως ΕΜΕΙΣ της καναμε...
Και μην αρχισεται της μαλακιες οτι εγω της βλεπω αλλιως κτλ κτλ γιατη αν της βλεπαμε αλλιως θα της αντιμετωπιζαμε και αλλιως...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κατατοπιστικότατος

Stories