οπως και να τις συστησω. η μεση Ελληνιδα ως πουτανες τις βλεπει!ναι, αλλα εσυ δεν τις συστήνεις ως πουτανες. Οπότε μάλλον εκτος θέματος εισαι.
και αυτο ειναι πολυ χειροτερο ξερεις!
οπως και να τις συστησω. η μεση Ελληνιδα ως πουτανες τις βλεπει!ναι, αλλα εσυ δεν τις συστήνεις ως πουτανες. Οπότε μάλλον εκτος θέματος εισαι.
1]φιλοι ειναι μονο οι παιδικοι τους αλλους απλα τους ανεχομαστε1) γιατι συνηθως ετσι προκύτουν οι φιλιες, απο μακρόχρονες συνεργασιες. Εγω με κανενα πελάτη μου δεν γίνομαι φιλη μετα απο την πρωτη καλησπερα. τον γνωριζω μεσω της συνεργασιας. Επισης ειναι ενα παραδειγμα, θα μπορουσε να τον ειχε γνωρισει και στο γυμναστηριο.
2) δεν δινει ραπορτο αλλα οι κανονες ευγενίας λενε οτι οταν συστηνεις κάποιον, λες και την επαγγελματική του ιδιότυπα
3) Στου Αγίου Νικόλα που τραπεζώνει φιλους και συγγενείς στο σπιτι του αναγκαστικά θα πρεπει να γινουν οι συστασεις, δεν θα την κρυβει κιόλας (παραδειγμα λέμε!!!)
Αποπροσανατολιζεις την συζητηση τυπε μου τωρα...
μπαααααααα, αυτες θα ανεβοκατεβαζαν πουτανες,,, εχει καει η γουνα τους και απο τα δυο επαγγελματα. κανα αλλο ισως....ε για να μην λεμε μλκιες τυπε μου στο χωριο σου οι περρισοτεροι το βλεπω αν ηταν η γκομενα αντι για τανα τπτ γιατρος η πολιτικος μηχανικος να το τονιζανε με καμαρι
πιπες!οπως και ο μεμας.
προφανώς δεν θελουν να δωσουν ξεκαθαρη απαντηση.
μπαααααααα, αυτες θα ανεβοκατεβαζαν πουτανες,,, εχει καει η γουνα τους και απο τα δυο επαγγελματα. κανα αλλο ισως....
γαμησε τα....ακομα θα ετρεχαν...σκέψου να ήταν Ρωσσίδα γιατρός!!!!
ούτε φίδι στον κόρφο τους!!!!!!!!!
εγω παντως να σου πω οτι απο την αρχαιοτητα, οι Ελληνες θεωρουσαν πολυ πιο αξιοσεβαστες τις ιεροδουλες απο ολες τις υπολοιπες γυναικες!
και ευτυχως ισχυει ακομη σε μεγαλο βαθμο!
απο τις ελαχιστες φορες που μαρεσει κατι που λεει η κατερινααλλά όταν διαισθανθώ ότι μου κάνει να τον χαιρετίσω..θα του πιάσω σφιχτά και ζεστά το "χέρι"..και όχι να του γλύψω το μανίκι με τα χρυσά μανικετόκουμπα...!!!!
δε ταιριαζυμε ολοι με ολους ρε γουαιτυ...γιατι τις αλλες τι δεν σου αρεσει?
Οτι δεν κατακεραυνωνει τους αντρες που προτιμανε τους οικους απο κακομουτσουνες της ρατσας σου?
ε τι να σου πω;δε παρακολουθω ολες τις δηλωσεις τις κατερινας...αυτο ειναι αερολογια σε αυτο που σε ρωτησα ομως.
σε οτι εχω διαβασει ρε συ...ε αφου δεν την παρακολουθεις και τοσο στενα πως εισαι τοσο σιγουρη οτι διαφωνειται ?
Ξέρω τις απαντήσεις σας από την αρχή..
Όπως ξέρω και τις υπεκφυγές σας..
Δεν ζήτησα αναδρομή στην ιστορία..απλή ερώτηση έκανα..
Ξεχάσατε όμως να αναφέρετε κάτι το σημαντικό..
Πέρα από την ιδιότητα που έχει ο καθένας μας..πάντα την κουβαλάει ΕΝΑΣ άνθρωπος..
Αρσενικός ή θηλυκός..
Έχω μάθει όμως όσο λίγη και μικρή να φαίνομαι μπροστά σε κάποιον εκθαμβωτικό πολυτελή με κύρος άνθρωπο,να μη σκύβω και να υποκλίνομαι επειδή κάνουν οι περισσότεροι έτσι..
αλλά όταν διαισθανθώ ότι μου κάνει να τον χαιρετίσω..θα του πιάσω σφιχτά και ζεστά το "χέρι"..και όχι να του γλύψω το μανίκι με τα χρυσά μανικετόκουμπα...!!!!
Eλπίζω να καταλαβαίνετε..τι θέλω να πω..η ειλικρίνεια..είναι κι αυτή ένα είδος προς εξαφάνιση που το συναντάμε συχνά στις μέρες μας..
Πάω τώρα στη γωνίτσα μου...
Καλό βράδυ..
Καλή συνέχεια...!!!
και θα την παρουσιαζες στους δικους σου?σε οτι εχω διαβασει ρε συ...
μπορει να γνωριστουμε κ να γινουμε κ κολλητες που το ξερω γω;!
καποια στιγμη ΑΝ θυμαμαι καλα ειχε μια διαφωνια με καποια εδω μεσα (παιζει κ με μενα)κατι βαρβατο ετσι που διαφωνεις μαζι της πχ? (απο οσα εχεις διαβασει )
δε κωλωνω...και θα την παρουσιαζες στους δικους σου?
καλα , ολο λογια και εξυπναδες ειστε ολες σας...δε κωλωνω...
δε κωλωνω...
και θα την παρουσιαζες στους δικους σου?