Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Υποτιμητικο για ποιον? Ξερεις πολλες γυναικες που θα εκαναν σχεση ή σεξ με ανθρωπο με αναπηρια?
Παιχταρά αυτός που δε θα βρει σίγουρα γυναίκα είναι αυτός με την αναπηρία στον εγκέφαλο

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εννοείται οτι κανείς δεν θεωρεί υποτιμητικό το επάγγελμα των ιερόδουλων.

Πόσοι και πόσοι με περηφάνεια δεν λένε οτι η κόρη/γυναικα/αδερφη τους ειναι πουτάνα?

τι? κανεις?
Ποσοι λενε με περηφανεια οτι η κορη μου ειναι μια συντηρητικη ,κλαψιαρα ,ανοργασμικη και ξυνη γκομενα που κλαιγεται για την αγαμια της ,ενω στην ελλαδα η κατασταση εινα ΥΠΕΡ των γυναικων.

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ακρως υποτιμιτικο αυτο που μολις ειπες...
και ειναι πασιφανες οτι δεν εχεις ιδεα...
εγω θελω να πηστευω οτι ο φιλος παραπανω δεν το εγραψε υποτημητηκα αυτο για τους αναπηρους, και εγω εχω δη να πηγενουν σε μπουρδελα αλλα και να ταξιδεβουν μεχρι και ταιλανδη (πατταυα) για αυτο το λογο αλλα ναι εχωδη και αρτημελης ατομα να εχουν παντρευτη αναπηρους

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποιό υποτιμιτικό είναι να είσαι δημόσιος υπάλληλος...δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε καταριέται μισή κοινωνία επειδή είσαι ή ήσουν γλύφτης και μπήκες στο δημόσιο

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εγω θελω να πηστευω οτι ο φιλος παραπανω δεν το εγραψε υποτημητηκα αυτο για τους αναπηρους, και εγω εχω δη να πηγενουν σε μπουρδελα αλλα και να ταξιδεβουν μεχρι και ταιλανδη (πατταυα) για αυτο το λογο αλλα ναι εχωδη και αρτημελης ατομα να εχουν παντρευτη αναπηρους

Εσυ καταλαβες τι ειπα....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Παιχταρά αυτός που δε θα βρει σίγουρα γυναίκα είναι αυτός με την αναπηρία στον εγκέφαλο

Παιδια δεν αναφερθηκα προσβλητικα στα ατομα με αναπηρια. Απλα ανεφερα ενα γεγονος.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ανέφερες ένα γεγονός και μετά έκανες και μια γενίκευση

Ειπα οτι γενικα ενας ανθρωπος με αναπηρια δυσκολα γινεται αποδεκτος απο το αλλο φυλλο για σεξ ή σχεση. Κανω λαθος?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ποιό υποτιμιτικό είναι να είσαι δημόσιος υπάλληλος...δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε καταριέται μισή κοινωνία επειδή είσαι ή ήσουν γλύφτης και μπήκες στο δημόσιο

αν ισχυε αυτο που λες θα υπηρχε ο εξης διάλογος.

- γεια σου κυρα Μαρία, τι γινεται η κόρη σου, βρήκε δουλεια?
- Ναι, Γιωργία μου, έγινε πουτάνα!
- α, ωραια! καλή σταδιοδρομια!
- φχαριστουμε!

(τι να τις έλεγα βρε άντρα μου, με τι μούτρα να πω στον κόσμο ότι η κορούλα μας έγινε δημόσιος υπάλληλος, ντρέπομαι.... ασε θα τους λέω ότι εγινε πουτάνα που δεν ειναι υποτιμητικο και ας ελπίσουμε να μην ανακαλύψει κανείς το πραγματικό της επάγγελμα)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ειπα οτι γενικα ενας ανθρωπος με αναπηρια δυσκολα γινεται αποδεκτος απο το αλλο φυλλο για σεξ ή σχεση. Κανω λαθος?
Καθόλου λάθος δεν κάνεις..
Έχω δεχτεί πάαααααααρα μα πάρα πολλές φορές τέτοιου είδους ανθρώπους,με ειδικές ανάγκες..
Και το λέω με καμάρι..γιατί αισθάνθηκα πραγματικά "χρήσιμη" σε σύγκριση
με κάτι άλλους που "υποτίθεται"..είναι καλά...!!!

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν διαφωνώ on the road έχεις δίκιο αλλά αν αναλογιστείς ποιός έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την κατάντια της χώρας..

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καθόλου λάθος δεν κάνεις..
Έχω δεχτεί πάαααααααρα μα πάρα πολλές φορές τέτοιου είδους ανθρώπους,με ειδικές ανάγκες..
Και το λέω με καμάρι..γιατί αισθάνθηκα πραγματικά "χρήσιμη" σε σύγκριση
με κάτι άλλους που "υποτίθεται"..είναι καλά...!!!
σωστη!!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Να ανοιξουμε και thread για το ποσο μαλακες ειναι μερικοι πελατες των ιεροδουλων οι οποιοι τις χτυπανε, προσπαθουν να την γαμησουν χωρις προφυλακτικο, κτλ.
Βλεπω ολοι ασχολουνται με το τι ανθρωποι ειναι οι ιεροδουλες, και κανενας δεν κοιταζει τους πελατες τους...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Να ανοιξουμε και thread για το ποσο μαλακες ειναι μερικοι πελατες των ιεροδουλων οι οποιοι τις χτυπανε, προσπαθουν να την γαμησουν χωρις προφυλακτικο, κτλ.
Βλεπω ολοι ασχολουνται με το τι ανθρωποι ειναι οι ιεροδουλες, και κανενας δεν κοιταζει τους πελατες τους...
Kι επίσης ένα θέμα για τους πελάτες που δεν εχουν παραδεχθεί στο κοντινό τους περιβάλλον ότι πάνε σε ιερόδουλες αλλά σε σάιτ για μπουρδέλα γράφουν ότι δεν το θεωρούν υποτιμητικό επάγγελμα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χαχαχαχαχ..
Έχω πολύ "υλικό",για ένα τέτοιο θρεντ..αλλά..
Τί να το κάνεις?
Μήπως και θα μου δώσουν κάποιο βραβείο?
Πάλι "πουτάνα" θα με πουν..
Εμένα...και όποια άλλη και να ήταν στη θέση μου..
Δεν αλλάζει αυτό...στον αιώνα τον άπαντα..που να γίνει
η γη τετράγωνη..η νοοτροπία του Έλληνα δεν αλλάζει..
Είμαστε πολύ πίσω σαν λαός..
Κρίμα..!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Kι επίσης ένα θέμα για τους πελάτες που δεν εχουν παραδεχθεί στο κοντινό τους περιβάλλον ότι πάνε σε ιερόδουλες αλλά σε σάιτ για μπουρδέλα γράφουν ότι δεν το θεωρούν υποτιμητικό επάγγελμα

Ναι και τετοιο να ανοιξουμε. Γιατι οχι? Προσωπικα δεν το κρυβω οτι εχω επισκεφτει μερικες φορες ιεροδουλο....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Χαχαχαχαχ..
Έχω πολύ "υλικό",για ένα τέτοιο θρεντ..αλλά..
Τί να το κάνεις?
Μήπως και θα μου δώσουν κάποιο βραβείο?
Πάλι "πουτάνα" θα με πουν..
Εμένα...και όποια άλλη και να ήταν στη θέση μου..
Δεν αλλάζει αυτό...στον αιώνα τον άπαντα..που να γίνει
η γη τετράγωνη..η νοοτροπία του Έλληνα δεν αλλάζει..
Είμαστε πολύ πίσω σαν λαός..
Κρίμα..!!!
εγω παντως να σου πω οτι απο την αρχαιοτητα, οι Ελληνες θεωρουσαν πολυ πιο αξιοσεβαστες τις ιεροδουλες απο ολες τις υπολοιπες γυναικες!

και ευτυχως ισχυει ακομη σε μεγαλο βαθμο!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εγω παντως να σου πω οτι απο την αρχαιοτητα, οι Ελληνες θεωρουσαν πολυ πιο αξιοσεβαστες τις ιεροδουλες απο ολες τις υπολοιπες γυναικες!

και ευτυχως ισχυει ακομη σε μεγαλο βαθμο!

πίσω απ το πληκτρολόγιο βεβάιως βεβαίως....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ναι και τετοιο να ανοιξουμε. Γιατι οχι? Προσωπικα δεν το κρυβω οτι εχω επισκεφτει μερικες φορες ιεροδουλο....
Επίσης ένα και για τον Πασχάλη Τερζή (άσχετο αλλά είπα να το προτείνω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom