KIWI
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ωχ εγω ετσι το ειπα για πλακα....τον ξερεις κ εσύ?Απ αυτά που γράφεις φαίνεται πως όντως είσαι παλιό μέλος εδώ και ξέρεις πρόσωπα και πράγματα τύπε
ωχ εγω ετσι το ειπα για πλακα....τον ξερεις κ εσύ?Απ αυτά που γράφεις φαίνεται πως όντως είσαι παλιό μέλος εδώ και ξέρεις πρόσωπα και πράγματα τύπε
δεν καταλαβα τιποτα, ειμσαι χαζος..internet ειναι χαλαρωσε επιτελους...αυτη η πιεση θα σε καταστρεψει...στο θεμα λοιπον ,υποτιμητικο δεν ειναι το επαγγελμα της ιεροδουλου ,υπρτιμημενο ειναι...και τωρα τι καταλαβες που ειπα και κατι σοφιστικε?
λοιπον θα μου δωσεις το password πισω να βαλω το ονοματακι μου?
κακιασμένη
δεν καταλαβα τιποτα, ειμσαι χαζος..
τί δινεις για το pass ??
Καλα, η μαλακια μερικων εδω μεσα ειναι απαλευτη. Τι σχεση εχει ρε αρχι-μαλακες η εξυπναδα με το οτι πληρωνει ο αντρας για να γαμησει???
Ειναι το ισχυρο φυλο και ειναι πιο εξυπνος και πιο ικανος στα περισσοτερα, απλα εχει αναγκη το σεξ περισσοτερο απο τη γυναικα, ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε αυτο?
Η γυναικα με τον ενα ή τον αλλο τροπο, ειτε δηλωνει πουτανα ειτε οχι, εκμεταλλευεται αυτη την αναγκη του αντρα και παιρνει υλικα ανταλλαγματα για να δωσει το μουνι της. Ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης στο σεξ.
Τι σχεση εχει ολο αυτο με την εξυπναδα?
Ητανε αλλο το θεμα μας αλλα μιας και το εθιξες αυτο, να σου απαντησω: Υπαρχουν δυο ειδων πελατες, αυτοι που ειναι μονοι και πανε γιατι εχουν αναγκη το σεξ και αυτοι που εχουν γυναικα αλλα θελουν ποικιλια.
Προσωπικα ανηκω στην πρωτη περιπτωση και οταν εχω σχεση μου αρεσει να ειμαι ειλικρινης. Το οτι πηγα 2 φορες με πορνη ενω ειχα σχεση δεν με κανει "πουστη" οπως λες γιατι ακριβως πηγα μονος μου και το ειπα αμεσως στη γκομενα μου. Και ξερεις κατι? Προτιμω εσενα που εχεις γκομενα και εισαι πιστος, ασχετα αν διαφωνω μαζι σου για τις πορνες, απο εκεινους που εχουν γκομενα και πανε με πορνες. Αυτοι για μενα ειναι οι χειροτεροι και απεχουν μιλια απο τη δικη μου φιλοσοφια.
Οι πορνες κανουν κοινωνικο εργο για τους μοναχικους αντρες και τις σεβομαι απεριοριστα γι' αυτο. Μονο ενας μοναχικος αντρας μπορει να εκτιμησει μια πορνη, αν δεν εχεις ζησει τη μοναξια δεν δικαιουσαι να μιλας για πορνες ουτε να κρινεις αυτες ουτε τους μοναχικους ανθρωπους που τις επισκεπτονται. Αυτα!
μα, αφου ΔΕΝ ειναι υποτιμητικο και ΔΕΝ ειναι και ρετσινιά, γιατι να χαιρομαστε αν μια κοπελα ΞΕΦΕΥΓΕΙ απο αυτο το δρομο ????
Οι αγάμητοιΠοιοι είναι πιο ευάλωτοι στο μουνάκι οι έξυπνοι ή οι χαζοί;
Οι αγάμητοι
γ να μη σε ματιασω βρε...Άστ' αυτά, στο άλλο θρεντ με είπες κρυόκωλο, το γυαλί ράγισε
οι ιερόδουλες προσφέρουν πολύ μεγάλο έργο (ειδικά όταν είναι πραγματικές επαγγελματίες..)
και το ότι δύσκολα αφήνουν τα "εύκολα" λεφτά είναι κι αυτό μέρος της δυσκολίας του επαγγέλματοςκαι η "κοινωνική" κατακραυγή που εισπράττουν δεν πρέπει να πληρωθεί; είναι πολύ εύκολο έξω από το χορό να λέει τραγούδια καποιος. Μακάρι να έρθει μέρα που το επάγγελμα να είναι εντελώς καθαρό , να δουλεύει χαρούμενα και ακίνδυνα όποια κοπέλα θέλει, με εφορία και ασφάλιση. Να δείτε που τότε οι τιμές θα είναι χαμηλες και οι υπηρεσίες καλές.
εχω δει πραγματι φιλε....Σε ολα σωστος....
Εχετε δει ανθρωπο με τεχνητα μελη αντι για ποδια να παει σε οικο ανοχης? Αν δεν υπηρχαν ιεροδουλες τι θα εκανε αυτος ο ανθρωπος?
ακρως υποτιμιτικο αυτο που μολις ειπες...Σε ολα σωστος....
Εχετε δει ανθρωπο με τεχνητα μελη αντι για ποδια να παει σε οικο ανοχης? Αν δεν υπηρχαν ιεροδουλες τι θα εκανε αυτος ο ανθρωπος?
εννοείται οτι κανείς δεν θεωρεί υποτιμητικό το επάγγελμα των ιερόδουλων.
Πόσοι και πόσοι με περηφάνεια δεν λένε οτι η κόρη/γυναικα/αδερφη τους ειναι πουτάνα?
τι? κανεις?
ακρως υποτιμιτικο αυτο που μολις ειπες...
και ειναι πασιφανες οτι δεν εχεις ιδεα...
εννοείται οτι κανείς δεν θεωρεί υποτιμητικό το επάγγελμα των ιερόδουλων.
Πόσοι και πόσοι με περηφάνεια δεν λένε οτι η κόρη/γυναικα/αδερφη τους ειναι πουτάνα?
τι? κανεις?
αστο...Υποτιμητικο για ποιον? Ξερεις πολλες γυναικες που θα εκαναν σχεση ή σεξ με ανθρωπο με αναπηρια?
παντου υπαρχει ενας μυθος.Καθε σπιτι εχει μια πουτανα.
μονο η μαλακω η τζουλια πηρε την παλιοσαμπανια....αστο...
παντου υπαρχει ενας μυθος.