Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
internet ειναι χαλαρωσε επιτελους...αυτη η πιεση θα σε καταστρεψει...στο θεμα λοιπον ,υποτιμητικο δεν ειναι το επαγγελμα της ιεροδουλου ,υπρτιμημενο ειναι...και τωρα τι καταλαβες που ειπα και κατι σοφιστικε?

λοιπον θα μου δωσεις το password πισω να βαλω το ονοματακι μου?
κακιασμένη
δεν καταλαβα τιποτα, ειμσαι χαζος..

τί δινεις για το pass ??

KIWI

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
0
δεν καταλαβα τιποτα, ειμσαι χαζος..

τί δινεις για το pass ??

δεν εχω τιποτα να δωσω , αφου μολις βγηκα απο την στενη (ξέρεις εσύ),με άδεια Πασχα-οχι τιποτα τρελά μη νομιζεις- και ειμαι και μπατίρης

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Καλα, η μαλακια μερικων εδω μεσα ειναι απαλευτη. Τι σχεση εχει ρε αρχι-μαλακες η εξυπναδα με το οτι πληρωνει ο αντρας για να γαμησει???

Ειναι το ισχυρο φυλο και ειναι πιο εξυπνος και πιο ικανος στα περισσοτερα, απλα εχει αναγκη το σεξ περισσοτερο απο τη γυναικα, ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε αυτο?

Η γυναικα με τον ενα ή τον αλλο τροπο, ειτε δηλωνει πουτανα ειτε οχι, εκμεταλλευεται αυτη την αναγκη του αντρα και παιρνει υλικα ανταλλαγματα για να δωσει το μουνι της. Ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης στο σεξ.

Τι σχεση εχει ολο αυτο με την εξυπναδα?  :jerking:

Χύστη.. πως μπορούμε να αντισταθούμε στο μουνάκι;  :think:

Ποιοι είναι πιο ευάλωτοι στο μουνάκι οι έξυπνοι ή οι χαζοί;

Επισκέπτης
Ητανε αλλο το θεμα μας αλλα μιας και το εθιξες αυτο, να σου απαντησω: Υπαρχουν δυο ειδων πελατες, αυτοι που ειναι μονοι και πανε γιατι εχουν αναγκη το σεξ και αυτοι που εχουν γυναικα αλλα θελουν ποικιλια.

Προσωπικα ανηκω στην πρωτη περιπτωση και οταν εχω σχεση μου αρεσει να ειμαι ειλικρινης. Το οτι πηγα 2 φορες με πορνη ενω ειχα σχεση δεν με κανει "πουστη" οπως λες γιατι ακριβως πηγα μονος μου και το ειπα αμεσως στη γκομενα μου. Και ξερεις κατι? Προτιμω εσενα που εχεις γκομενα και εισαι πιστος, ασχετα αν διαφωνω μαζι σου για τις πορνες, απο εκεινους που εχουν γκομενα και πανε με πορνες. Αυτοι για μενα ειναι οι χειροτεροι και απεχουν μιλια απο τη δικη μου φιλοσοφια.

Οι πορνες κανουν κοινωνικο εργο για τους μοναχικους αντρες και τις σεβομαι απεριοριστα γι' αυτο. Μονο ενας μοναχικος αντρας μπορει να εκτιμησει μια πορνη, αν δεν εχεις ζησει τη μοναξια δεν δικαιουσαι να μιλας για πορνες ουτε να κρινεις αυτες ουτε τους μοναχικους ανθρωπους που τις επισκεπτονται. Αυτα!

Πάντως παραείσαι "ψαγμένος" στό θέμα πουτάνες/πελάτες/μοναξιά/κοινωνική προσφορά κλπ.
Αν δεν είσαι καθηγητής τού Παντείου είσαι νταβατζάκος.Δεν σε κόβω για καθηγητή πάντως  :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μα, αφου ΔΕΝ ειναι υποτιμητικο και ΔΕΝ ειναι και ρετσινιά, γιατι να χαιρομαστε αν μια κοπελα ΞΕΦΕΥΓΕΙ απο αυτο το δρομο ????  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Γιατι το ψυχολογικο κοστος ειναι μεγαλο. Και καμια κοπελα δεν μπορει να ειναι ευτυχισμενη οσο καιρο δουλευει σαν ιεροδουλος.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
king-033.gif

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
οι ιερόδουλες  προσφέρουν πολύ μεγάλο έργο (ειδικά όταν είναι πραγματικές  επαγγελματίες..)
και το ότι δύσκολα αφήνουν  τα  "εύκολα" λεφτά είναι κι αυτό μέρος της  δυσκολίας του επαγγέλματοςκαι  η "κοινωνική" κατακραυγή που εισπράττουν δεν  πρέπει να  πληρωθεί; είναι πολύ εύκολο έξω από το χορό να λέει τραγούδια καποιος. Μακάρι να έρθει μέρα που το επάγγελμα να είναι εντελώς καθαρό ,  να δουλεύει χαρούμενα και ακίνδυνα όποια κοπέλα θέλει,  με εφορία και ασφάλιση. Να δείτε που τότε οι τιμές θα είναι χαμηλες και  οι υπηρεσίες καλές.

Σε ολα σωστος....
Εχετε δει ανθρωπο με τεχνητα μελη αντι για ποδια να παει σε οικο ανοχης? Αν δεν υπηρχαν ιεροδουλες τι θα εκανε αυτος ο ανθρωπος?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σε ολα σωστος....
Εχετε δει ανθρωπο με τεχνητα μελη αντι για ποδια να παει σε οικο ανοχης? Αν δεν υπηρχαν ιεροδουλες τι θα εκανε αυτος ο ανθρωπος?
εχω δει πραγματι φιλε.... :(

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σε ολα σωστος....
ακρως υποτιμιτικο αυτο που μολις ειπες...
και ειναι πασιφανες οτι δεν εχεις ιδεα...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εννοείται οτι κανείς δεν θεωρεί υποτιμητικό το επάγγελμα των ιερόδουλων.

Πόσοι και πόσοι με περηφάνεια δεν λένε οτι η κόρη/γυναικα/αδερφη τους ειναι πουτάνα?

τι? κανεις?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Πόσοι και πόσοι με περηφάνεια δεν λένε οτι η κόρη/γυναικα/αδερφη τους ειναι πουτάνα?

τι? κανεις?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ακρως υποτιμιτικο αυτο που μολις ειπες...
και ειναι πασιφανες οτι δεν εχεις ιδεα...

Υποτιμητικο για ποιον? Ξερεις πολλες γυναικες που θα εκαναν σχεση ή σεξ με ανθρωπο με αναπηρια?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

τι? κανεις?

Καθε σπιτι εχει μια πουτανα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
υπαρχουν και χειροτερα....δικηγοροι,παπαδες,δικαστες,μπατσοι.....μπροστα τους οι ιεροδουλες ειναι αγιες!!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom