madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν είμαι καλός χριστιανός και έτσι δεν κάνω παρέα με πόρνες ,σύμφωνα με την συλλογιστική σου .
Δεν έγιναν προβληματικές κάποιες γυναίκες ,επειδή έγιναν πόρνες.Το αντίθετο.Επειδη ήταν προβληματικές ,έγιναν ιερόδουλες.
Γάμα τις ιερόδουλες ,αλλά μην τις λυπάσαι .Είναι συνήθως ανεπίδεκτες θεραπειας (οι πιο πολλες).Οι κοπέλλες που δουλεύουν
με πολυ κοπο στα Γκούντυς για 700 ευρώ το μήνα ,είναι καλύτερες για να ασχοληθείς και δεν έχουν νταβά.
Δεν αναφερομουν σε εσενα προσωπικα φιλε. Ομως την υποκρισια των ανθρωπων δεν την μπορω. Ειδικα κατω απο τον μανδυα του καλου χριστιανου. Μου ερχεται να ξερασω. Δεν ειμαι τακτικος πελατης ιεροδουλων, γιατι δεν μπορουν να μου προσφερουν αυτα που ζηταω. Ομως σε καθε περιπτωση τις σεβομαι και ειμαι παντα ευγενικος μαζι τους. Αν και δεν το αξιζουν ολες.
Κοιτα να δεις, εχω γνωρισει καθε λογης ανθρωπους. Απο διακινητες φουντας , κοκαινης και χαπιων, και ιεροδουλες, μεχρι καθηγητες πανεπιστημιων(οχι δικους μου εννοω). Και αυτο νομιζω μονο καλο μου εκανε σαν προσωπικοτητα.