paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αφού δημόσιο ήμαστε...αλλά αυτοδιοριζόμαστε....
Ε συγνωμη
οταν λεμε μορια για το δημοσιο ενοουμε τα αντρικα???
Αφού δημόσιο ήμαστε...αλλά αυτοδιοριζόμαστε....
Κανονικά...Ε συγνωμη
οταν λεμε μορια για το δημοσιο ενοουμε τα αντρικα???
Κανονικά...
αν γινει αυτο στην ελλαδα μασ εγω θα στειλω την κορη μου< αν κανω>που ξερεισ μπορει να σε εχει καθηγητριαΑφού δημόσιο ήμαστε...αλλά αυτοδιοριζόμαστε....
ελα ρε πρωθηπουργαρα μου
Λες να τα καταφέρω να γίνω καθηγήτρια? Πάλι off topic βγήκαμε...αν γινει αυτο στην ελλαδα μασ εγω θα στειλω την κορη μου< αν κανω>που ξερεισ μπορει να σε εχει καθηγητρια
σηγουρα σε βλεπω με εδρα και συνταξη στο τελος ακαδημαικου παολα
professor PaolaΛες να τα καταφέρω να γίνω καθηγήτρια? Πάλι off topic βγήκαμε...
Καλά θα ήταν ....Βέβαια ζούμε Ελλάδα αλλά καλά είναι και τα όνειρα...σηγουρα σε βλεπω με εδρα και συνταξη στο τελος ακαδημαικου παολα
ποτε μην λες ποτε γλυκια μου ποτε δεν ειναι αργα..... μαζευε ενσυμα και καποτε θα σου χρειαστουν..... ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΟΛΑΣ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣΚαλά θα ήταν ....Βέβαια ζούμε Ελλάδα αλλά καλά είναι και τα όνειρα...
με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος και ισάξιο των ΑΕΙ!!!!ποτε μην λες ποτε γλυκια μου ποτε δεν ειναι αργα..... μαζευε ενσυμα και καποτε θα σου χρειαστουν..... ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΟΛΑΣ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
γεια σου παολακι! πιστευω πως σε βαθος χρονου θα δινεται και ειδικοτητα στις κοπελες οπως γινεται με τους γιατρους στα νοσοκομειαΚαλά θα ήταν ....Βέβαια ζούμε Ελλάδα αλλά καλά είναι και τα όνειρα...
θα εισαι αυστηρη στισ κακεσ μαθητριεσποτε μην λες ποτε γλυκια μου ποτε δεν ειναι αργα..... μαζευε ενσυμα και καποτε θα σου χρειαστουν..... ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΟΛΑΣ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Δώσε στοιχεία μεγάλε!!Νομίζω υπάρχει σχολή στη Γερμανία, σε στυλ τει. Πιο πολυ εργαστηριακο ειναι το μάθημα, πρακτικό. :S :S
απο το πολλη γαμηση θα γινεισ πτωμα και τοτε θα κανουν μαθημα ανατομιασΔώσε στοιχεία μεγάλε!!
Δέχεται άντρες?
Αν είναι εγώ πάω τρέχοντας να γραφτώ, να βοηθάω τα κορίτσια στην πρακτική τους!!!
Και ποτέ μην πάρω δίπλωμα!!!
Εκτός γμτο αν είναι κάτι σαν το ΕΑΠ με αλληλογραφία!
Δώσε στοιχεία μεγάλε!!
Δέχεται άντρες?
Αν είναι εγώ πάω τρέχοντας να γραφτώ, να βοηθάω τα κορίτσια στην πρακτική τους!!!
Και ποτέ μην πάρω δίπλωμα!!!
Εκτός γμτο αν είναι κάτι σαν το ΕΑΠ με αλληλογραφία!
για οσους δεν το γνωριζουν διμοσιευτικα ακρος αποκαλυπτικες νεες σεξη φοτο της αγαπητης παολας..... οσοι ποιστη και φαν της εν λογο γυναικαρας σπευσατε ταχυστα για την απαιτουμενη αξιολογιση τι φτιαχνη ο θεος οταν εχει κεφια ;)Αμα παρεις στοιχεια δωσε και σε μενα !!!
(μην τα φας ολα μονος σου)