Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Δεν βάζεις τα λινκ απο τα εδάφια του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ καημένε, που ταλαιπωρείσαι και απο την αντιγραφή;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάπια, Σάββατο σήμερα, δεν έχουμε και δουλεία αύριο, σε βλέπω κατά τις έξι ;)

Επισκέπτης
Ο Λάκης έσκασε μύτη κοντά τα μεσάνυχτα σαν φάντασμα, έριξε μια ματιά να δει τι παίζεται, περίπου στο μισάωρο και δεν ποστάρισε.
έχει εξαπολύσει την αντικατασκοπεία και ο πάπιας τι νομίζεις ότι είναι αβανταδόρος του λάκη με ροζ απόχρωση.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι να απαντήσω στης παπαριές του εδώ ο κόσμος πεινάει και δεν έχει δουλειά και αυτός ασχολείται με την κόρη της Παπαρήγα και αν οπι εργαζόμενοι στο ΚΚΕ έχουν δικαίωμα να κάνουν απεργία.
για την ταμπακιέρα όμως τσιμουδιά το ότι ανήκει σε ένα κόμμα ρουφιάνων και απατεώνων που τους μάζεψα ο Φλωράκης στο όνομα της αριστερής ενότητας και αυτοί σφετερίστηκαν περιουσιακά στοιχεία του ΚΚΕ.
Βρε ανόητε,
Πόσες φορές θα σου πω οτι είμαι ανέντακτος και όχι ότι πας με το ζόρι να μου προσάψεις;
Το έχω ποστάρει χιλιάδες φορές κι εσύ εκεί.
Τον Γκαίμπελς που έλεγε "συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, κάτι θα μείνει" τον έχεις ακουστά;
Άσε που εσύ ως κομμουνιστής θα έπρεπε να ήσουνα κατά της ιδιοκτησίας, αλλά όλο αυτήν επικαλείσαι. Μικροαστούλη!
Πες μας καλύτερα για το ΛΑΜΟΓΙΟ το Ρογκάκο, πρώην Δήμαρχο Βύρωνα και επιφανές μέλος του ΚΚΕ. Σε έχω ρωτήσει κάτι μέρες, ακόμα η απάντηση;     

Επισκέπτης
Βρε ανόητε,
Πόσες φορές θα σου πω οτι είμαι ανέντακτος και όχι ότι πας με το ζόρι να μου προσάψεις;
Το έχω ποστάρει χιλιάδες φορές κι εσύ εκεί.
Τον Γκαίμπελς που έλεγε "συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, κάτι θα μείνει" τον έχεις ακουστά;
Άσε που εσύ ως κομμουνιστής θα έπρεπε να ήσουνα κατά της ιδιοκτησίας, αλλά όλο αυτήν επικαλείσαι. Μικροαστούλη!
Πες μας καλύτερα για το ΛΑΜΟΓΙΟ το Ρογκάκο, πρώην Δήμαρχο Βύρωνα και επιφανές μέλος του ΚΚΕ. Σε έχω ρωτήσει κάτι μέρες, ακόμα η απάντηση;     
δηλαδή τι ανέντακτος μήπως είσαι επάνω σε κάνα βουνό και βάζεις στύλους της ΔΕΗ? άσε ρε πάπια δεν πας σε κανένα κινέζικο ρεστοράν να σε κάνουν με γλυκόξινη σάλτσα και νοστιμίσεις.
είχαμε τον λάκη που τον είχαμε χάσει τώρα αποκτήσαμε και κολαούζο του εσένα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δηλαδή τι ανέντακτος μήπως είσαι επάνω σε κάνα βουνό και βάζεις στύλους της ΔΕΗ? άσε ρε πάπια δεν πας σε κανένα κινέζικο ρεστοράν να σε κάνουν με γλυκόξινη σάλτσα και νοστιμίσεις.
είχαμε τον λάκη που τον είχαμε χάσει τώρα αποκτήσαμε και κολαούζο του εσένα.
Μα ίδιος ο Λάκης πια στο να μην απαντάς εκεί που σε στριμώχνουνε;    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
έχει εξαπολύσει την αντικατασκοπεία και ο πάπιας τι νομίζεις ότι είναι αβανταδόρος του λάκη με ροζ απόχρωση.
Μη σου πω οτι είμαι και πράκτορας της Ιντέλλιτζενς Σέρβις, όπως έλεγε το ΚΚΕ για τον Άρη Βελουχιώτη, που ΟΥΔΕΠΟΤΕ απεκατέστησε.

Επισκέπτης
Μη σου πω οτι είμαι και πράκτορας της Ιντέλλιτζενς Σέρβις, όπως έλεγε το ΚΚΕ για τον Άρη Βελουχιώτη, που ΟΥΔΕΠΟΤΕ απεκατέστησε.
το ΚΚΕ ποτέ δεν διέγραψε τον Άρη ο Άρης διαγράφτηκε από τα πρώην συντρόφια σου ανένταχτε αριστερέ της πλάκας και της προβοκάτσιας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το ΚΚΕ ποτέ δεν διέγραψε τον Άρη ο Άρης διαγράφτηκε από τα πρώην συντρόφια σου ανένταχτε αριστερέ της πλάκας και της προβοκάτσιας.
Ο Νίκος Ζαχαριάδης, την σορό του οποίου υποδέχτηκε σύσσωμη η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ το 1991 είναι "τα συντρόφια μου";
Κάτι πίνεις εσύ, δεν γίνεται αλλιώς.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο Νίκος Ζαχαριάδης, την σορό του οποίου υποδέχτηκε σύσσωμη η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ το 1991 είναι "τα συντρόφια μου";
Κάτι πίνεις εσύ, δεν γίνεται αλλιώς.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τσίπρας Δαμανάκη και σία. ρε ουστ από εδώ προβοκάτορα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τσίπρας Δαμανάκη και σία. ρε ουστ από εδώ προβοκάτορα.
Πάλι γαργάρα έκανες την ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερώτηση που σου έκανα;
Ούτε οι πορνοστάρ που κάνουν swallow δεν αντιδρούν έτσι!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Για να καταλάβω η αντιπαράθεση είναι ανάμεσα σε ΚΚε(arion) κ Συν(fethry)????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για να καταλάβω η αντιπαράθεση είναι ανάμεσα σε ΚΚε(arion) κ Συν(fethry)????
Οχι.
Είναι ανάμεσα στον Αρίωνα(ΚΚΕ) και σε κάτι ερωτησούλες απο μένα τον ανέντακτο που δεν καταδεχεται -η κωλώνει- να απαντησει.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Δηλαδή θέλεις τώρα να μου πεις ότι αν δεν ήμασταν στην ΕΕ και στην ΟΝΕ και σε όλα αυτά τέλος πάντων θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση απ ό,τι τώρα.
Συγγνώμη αλλά θα γελάσω αν μου το πεις αυτό. Απλά φίλε μου, όλα σ αυτή τη ζωή έχουν το τίμημά τους.

Αν δεν ημασταν στη ΟΝΕ σιγουρα θα ειμασταν σε καλυτερη θεση.
Δε θα υπηρχε τοσο μεγαλη κερδοσκοπια. Η αγοραστικη δυναμη του καταναλωτη θα ηταν μεγαλυτερη.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
να αρχίσουμε με το ΝΑΤΟ? όταν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού πηγαίνει σε εφοπλιστικά προγράμματα που δεν εξυπηρετούν κατ αρχήν την άμυνα της χώρας αλλά τους επιθετικούς σκοπούς του ΝΑΤΟ και γενικά τα οικονομικά συμφέροντα των Αμερικάνων για σκέψου πόσα χρήματα δεν θα πήγαιναν για τον σκοπό αυτό και θα πήγαιναν προς όφελος των αναγκών της χώρας για έργα, για την παιδεία και την υγεία.
και αυτή την στιγμή το ΝΑΤΟ δεν εξυπηρετεί αλλά ούτε διασφαλίζει αμυντικά την Ελλάδα αλλά και οι λόγοι που είχαν προκύψει για την δημειουργεία του τώρα δεν υπάρχουν.

Ρε εσύ φίλε θα μας τρελλάνεις.

Τώρα δεν πήγε ο Καραμανλής στην Μόσχα και παράγγειλε 415 από αυτά:
http://[URL unfurl="true"]www.defencenet.gr/defence/images/stories/BMP3L.JPG[/img[/URL]]

Και ξέρεις τι δήλωσαν οι διπλωματικοί κύκλοι;
Να τι είπαν:
«Για τη Ρωσία η προμήθεια στρατιωτικού υλικού από μία παραδοσιακή χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ αποτελεί μεγάλο άνοιγμα στη γεωπολιτική σκακιέρα και καταγράφεται σαν προσωπική επιτυχία του προέδρου Πούτιν, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση Καραμανλή διαταράσσει την αντίληψη του “ανήκομεν εις την Δύσιν” σηματοδοτώντας νέες ισορροπίες στην παγκόσμια πολιτικοστρατιωτική σκηνή» (Ελευθεροτυπία, 6/12)

415 από αυτά ξέρεις πόσο κάνουν;
Και το ΚΥΣΕΑ λέει οι συνολικές ανάγκες μας είναι 900 από αυτά.

Και να μην θυμηθούμε και τους S-300 που πρόσφατα πέρασαν στην Ελληνική ιδιοκτησία:
[URL unfurl="true"]http://news.pathfinder.gr/greece/news/447525.html[/URL]

Και είναι και τα Zubr:
[img]http://img453.imageshack.us/img453/4127/zybrithakil181uj4.jpg

Αμάν πλέον με αυτό το παραμύθι. Αν έχεις επιχειρήματα πέστα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν κρίνω απο το οτι φέρεται ως "αποσυνδεδεμένος", μάλλον ζοχαδιάστηκε και πήγε για ύπνο.
Καληνύχτα Τζων Μπόϋ!
Καληνύχτα Σου Έλλεν!
Καληνύχτα Αρίωνα!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Συγγνώμη ρε μάγκες αλλά η μπατσίνα που συνοδεύει την Τσέκου Τζεκου πως τη λενε είναι φτασμενο μωρο! Τι κορμαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Συγγνώμη ρε μάγκες αλλά η μπατσίνα που συνοδεύει την Τσέκου Τζεκου πως τη λενε είναι φτασμενο μωρο! Τι κορμαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!
ελα μου ντε αν το βρεις το θέλω και γω
να με παει μέσα και να μεινουμε κανα χρόνο μαζί στο κελί.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ελα μου ντε αν το βρεις το θέλω και γω
να με παει μέσα και να μεινουμε κανα χρόνο μαζί στο κελί.
Μολις το ειδα ελευθεροτυπια σελιδα 6 αλλα δεν εχω σκαννερ  :P  Αρκετων αστερων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για ΚΚΕ και Συν να πω και γω τη μαλακία μου μιας και το θέμα με εχει απασχολήσει πολύ....... Θα την πω εν τάχει για να κοπούν και οι μαλακίες ότι η ΕΕ μας έχει κάνει κακό..
1. Εάν είχατε ακόμα δραχμή μήπως έχει κοστολογήσει κανένας πόσο θα του στοίχιζε σε δραχμές (με 2-3 υποτιμήσεις) ένα λίτρο αμόλυβδη.
2. Εάν δεν είχατε το Ευρώ, έχετε καταλάβει πόσες επιθέσεις θα δεχόταν η Ελληνική οικονομία και η Τράπεζα της Ελλάδας από ξένα συμφέροντα αδίστακτων καιροσκόπων, αντίστοιχες με αυτές που δέχτηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν η οικονομία είχε παραλύσει απ τις απεργίες;
3. Τα δις Ευρώ που έχετε πάρει επιδοτήσεις (ακόμα και αν πολλά απ αυτά έχουν φαγωθεί από ΕΛΛΗΝΕΣ-λαμόγια) για να φτιάξετε δρόμους, νοσοκομεία, κλπ νομίζατε ότι σας τα χρωστάει κανείς;
4. Γιατί όλα τα γειτόνια ζήτουλές σας παρακαλούσαν να μπουν ΕΕ (Βουλγαρία-Ρουμανία); Μήπως στο χάλι τους βλέπατε το δικό σας χάλι εάν το 81 είχατε μείνει πιστοί στις "ΑΡΧ(ιδι)ΕΣ" του Αντρέα;

Η ακρίβεια, η ανεργία, οι ρεμουλιές και οι μίζες δεν είναι ευθύνη των Ευρωπαίων που σας πληρώνουν χρυσάφι τόσα χρόνια.....Είναι ευθύνη της ράτσας μας και της αχαριστίας που χαρακτηρίζει αυτόν τον λαό. Και τώρα που οι Ευρωπαίοι πήραν γραμμή τι λαμόγια είμαστε και πέφτουν τα πρόστιμα βροχή και κόβονται οι επιδοτήσεις είναι αλήτες και βρωμιάρηδες. Κλασσικός Ελληνας.... Σε αθλητικά ποστ ο παικταράς Σπυρόπουλος που τη μια μέρα έβγαζε μάτια στην αριστερή πλευρά και θα γινόταν επίτιμο μέλος τις ομάδα του Ολυμπιακού, την επομένη έγινε παλτό και άμπαλλος μόλις πήγε σε άλλο μαντρί.  Ο Ελληνας είναι μακάκας με περικεφαλαία. Απλά τώρα που του την έβγαλαν έγινε και ρεζίλι......

Οσο για τον υπαρκτό κομμουνισμό, η αποτυχία του συνίσταται στο μοντέλο πρακτικής φαρμογής του και όχι στις παπαριές των πονηρων καπιταλιστών-ολιγαρχών ότι είναι αποτυχημένος. Ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός, αντί να εφαρμόσει το κομμουνιστικό θεωρηρητικό μοντέλο έκανε τις εξής απλές κινήσεις: Αλλαξε τον μονάρχη με το Γενικό Γραμματέα, Αλλαξε την Αυλή με τους γραφειοκράτες του Κόμματος, μετονόμασε το παλάτι σε "Κόμμα", άλλαξε το στέμμα με το σφυροδρέπανο, μετονόμασε τη Αυτοκρατορία σε Λαική κυριαρχία και με όλα τα παραπάνω "εδωσε" στο λαό την εξουσία. :helpplea:
Το ΚΚΕ ακόμα και εάν έρθει φασισμός στην Ελλάδα πάλι 8.2 % θα πάρει γιατί πολύ απλά το σύστημα που ακολουθεί δογματικά έχει χρεωκοπήσει εδώ και περίπου 50 χρόνια. Εάν οι πραγματικοί κομμουνιστές ΔΕΝ μελετήσουν τι είναι κομμουνισμός και όχι τι λέει το κόμμα ότι είναι και δεν καταλάβουν ότι η Σοβιετική Ενωση δεν υπάρχει πια, θα μείνουν θαμμένοι στην κατάντια τους, όπως και ολοι οι νεοχριστιανοί Ελληνες που περιμένουν τον Παλαιολόγο να επιστρέψει και να απελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη.
Τέλος να πω ότι η σχέση που έχει το ΚΚΕ με το κομμουνισμό σήμερα, είναι παρόμοια με τη σχέση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με την Αριστερά. Προφανώς η Αλέκα θα συμφωνεί με το Μάκη ότι η Εκάλη είναι φτωχοκοινότητα. Οπως επίσης φαντάζομαι ότι έστειλε την κόρη της στην Αμερική να σπουδάσει Ρούσικη Λογοτεχνία. Εγώ πάντως έχω διαβάσει τον ηλίθιο του Ντοστογιέφσκυ. Αλέκα διάβασέ το, είναι ενδιαφέρον βιβλίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom