Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το τι λέει και τι δεν λέει να το βάζεις ποιο ουσιαστικά να ξέρουμε ποια κατά την γνώμη σου είναι τα ουσιαστικά και ποια τα εκτός πραγματικότητας.

Ας πούμε είναι εντός πραγματικότητας η πάγια θέση του ΚΚΕ, όχι στην ΕΕ, όχι στο ΝΑΤΟ, όχι σε ό,τι βρει; Απλή μου απορία.
Ή μήπως είναι εντός πραγματικότητας που προσπαθεί να λύσει το ζήτημα του Γκουαντάναμο ή της Παλαιστίνης τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι εδώ πέρα δεν μπορούμε να συνέλθουμε και μετά το ένα σκαμπίλι τρώμε το άλλο; Πώς να βοηθήσεις κάποιον όταν πρώτα απ όλα δεν είσαι εσύ ο ίδιος καλά;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ας πούμε είναι εντός πραγματικότητας η πάγια θέση του ΚΚΕ, όχι στην ΕΕ, όχι στο ΝΑΤΟ, όχι σε ό,τι βρει; Απλή μου απορία.
Λένε ΝΑΙ όμως στην παλινόρθωση του "σοσιαλισμού" της Στάζι!    :)

Επισκέπτης
Ή μήπως είναι εντός πραγματικότητας που προσπαθεί να λύσει το ζήτημα του Γκουαντάναμο ή της Παλαιστίνης τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι εδώ πέρα δεν μπορούμε να συνέλθουμε και μετά το ένα σκαμπίλι τρώμε το άλλο; Πώς να βοηθήσεις κάποιον όταν πρώτα απ όλα δεν είσαι εσύ ο ίδιος καλά;
πάγια θέση του ΚΚΕ το έξω από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
και απ ότι έχει αποδειχθεί τα μεγαλύτερα δεινά της χώρας ξεκινούν από εκεί.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
πάγια θέση του ΚΚΕ το έξω από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
και απ ότι έχει αποδειχθεί τα μεγαλύτερα δεινά της χώρας ξεκινούν από εκεί.

Δηλαδή θέλεις τώρα να μου πεις ότι αν δεν ήμασταν στην ΕΕ και στην ΟΝΕ και σε όλα αυτά τέλος πάντων θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση απ ό,τι τώρα.
Συγγνώμη αλλά θα γελάσω αν μου το πεις αυτό. Απλά φίλε μου, όλα σ αυτή τη ζωή έχουν το τίμημά τους.

Επισκέπτης
Δηλαδή θέλεις τώρα να μου πεις ότι αν δεν ήμασταν στην ΕΕ και στην ΟΝΕ και σε όλα αυτά τέλος πάντων θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση απ ό,τι τώρα.
Συγγνώμη αλλά θα γελάσω αν μου το πεις αυτό. Απλά φίλε μου, όλα σ αυτή τη ζωή έχουν το τίμημά τους.
θα είμαστε πάρα πολύ καλύτερα και αν θέλεις να σου αιτιολογήσω μερικά.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κάποτε τα έλεγες και εσύ τώρα γλύφεις σαν τα σαλιγκάρια για λίγη εξουσία.
Με γνωρίζεις και ξέρεις τι έλεγα και τι δεν έλεγα;
Μήπως παραγνωριστήκαμε;
Άσε που μονίμως δεν απαντάς.
Αν είναι, βάλε μια ταμπέλα, "απαντάμε μόνο σε ότι γουστάρουμε και όποτε γουστάρουμε".
Κάτι που κάνει και ο φίλος σου ο Λάκης άλλωστε.

Επισκέπτης
να αρχίσουμε με το ΝΑΤΟ? όταν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού πηγαίνει σε εφοπλιστικά προγράμματα που δεν εξυπηρετούν κατ αρχήν την άμυνα της χώρας αλλά τους επιθετικούς σκοπούς του ΝΑΤΟ και γενικά τα οικονομικά συμφέροντα των Αμερικάνων για σκέψου πόσα χρήματα δεν θα πήγαιναν για τον σκοπό αυτό και θα πήγαιναν προς όφελος των αναγκών της χώρας για έργα, για την παιδεία και την υγεία.
και αυτή την στιγμή το ΝΑΤΟ δεν εξυπηρετεί αλλά ούτε διασφαλίζει αμυντικά την Ελλάδα αλλά και οι λόγοι που είχαν προκύψει για την δημειουργεία του τώρα δεν υπάρχουν.

Επισκέπτης
Με γνωρίζεις και ξέρεις τι έλεγα και τι δεν έλεγα;
Μήπως παραγνωριστήκαμε;
Άσε που μονίμως δεν απαντάς.
Αν είναι, βάλε μια ταμπέλα, "απαντάμε μόνο σε ότι γουστάρουμε και όποτε γουστάρουμε".
Κάτι που κάνει και ο φίλος σου ο Λάκης άλλωστε.
οι δικές σου απόψεις όμως σε ότι αφορά το ΚΚΕ συμπίπτουν με του νεοναζί και φασίστα Λάκη εσύ απλά έχεις έναν λίγο ποιο ροζ φασισμό σε σχέση με αυτόν. και να στό πω καθαρά είσαι ένας προβοκάτορας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οι δικές σου απόψεις όμως σε ότι αφορά το ΚΚΕ συμπίπτουν με του νεοναζί και φασίστα Λάκη εσύ απλά έχεις έναν λίγο ποιο ροζ φασισμό σε σχέση με αυτόν. και να στό πω καθαρά είσαι ένας προβοκάτορας.
Δεν πας να βάλεις το κεφάλι σου κάτω απο τη βρύση καημένε;
Κινητέ δυσφημιστή της αριστεράς!
Που δεν απαντάς σε τίποτα!      :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να αρχίσουμε με το ΝΑΤΟ? όταν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού πηγαίνει σε εφοπλιστικά προγράμματα που δεν εξυπηρετούν κατ αρχήν την άμυνα της χώρας αλλά τους επιθετικούς σκοπούς του ΝΑΤΟ και γενικά τα οικονομικά συμφέροντα των Αμερικάνων για σκέψου πόσα χρήματα δεν θα πήγαιναν για τον σκοπό αυτό και θα πήγαιναν προς όφελος των αναγκών της χώρας για έργα, για την παιδεία και την υγεία.
και αυτή την στιγμή το ΝΑΤΟ δεν εξυπηρετεί αλλά ούτε διασφαλίζει αμυντικά την Ελλάδα αλλά και οι λόγοι που είχαν προκύψει για την δημειουργεία του τώρα δεν υπάρχουν.
φαύλος κύκλος..... Αρίωνα..... Ο κομμουνισμός είναι σαν την παρθενιά... καβλώνεις να σκέφτεσαι ότι θα στην πάρουνε, αναμενεις, αδημονείς, κάνεις όνειρα και όταν στην παρουν λες:
Καλά γι αυτή τη μαλακία έκανα έτσι;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
φαύλος κύκλος..... Αρίωνα..... Ο κομμουνισμός είναι σαν την παρθενιά... καβλώνεις να σκέφτεσαι ότι θα στην πάρουνε, αναμενεις, αδημονείς, κάνεις όνειρα και όταν στην παρουν λες:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
>>Παράθεση από: arion1955 στις Σήμερα στις 02:31

Δεν πας να βάλεις το κεφάλι σου κάτω απο τη βρύση καημένε;
Κινητέ δυσφημιστή της αριστεράς!
Που δεν απαντάς σε τίποτα!      :jerking: :jerking: :jerking:

Καλά αν είναι ν αρχίσουν πάλι τα μπινελίκια φωνάξτε με να γελάω.  :2funny:

Επισκέπτης
να πάμε στην ΕΕ για πες μου τι πρόσφερε τόσα χρόνια η ΕΕ στην Ελλάδα?
θα σου απαντήσω έτσι απλά μεγάλη εξάρτηση από τα ξένα μονοπώλια που ληστεύουν καθημερινά τα λαϊκά εισοδήματα  ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικών πηγών για ένα πινάκιο φακής σε ντόπια και ξένα λαμόγια.
θέσπιση νόμων που στην ουσία εξυπηρετούν την αισχροκέρδεια και όχι τον υγιή ανταγωνισμό για διάθεση των προϊόντων προς τα κάτω......και όλα αυτά εις βάρος του λαού. 

Επισκέπτης
τι να απαντήσω στης παπαριές του εδώ ο κόσμος πεινάει και δεν έχει δουλειά και αυτός ασχολείται με την κόρη της Παπαρήγα και αν οπι εργαζόμενοι στο ΚΚΕ έχουν δικαίωμα να κάνουν απεργία.
για την ταμπακιέρα όμως τσιμουδιά το ότι ανήκει σε ένα κόμμα ρουφιάνων και απατεώνων που τους μάζεψα ο Φλωράκης στο όνομα της αριστερής ενότητας και αυτοί σφετερίστηκαν περιουσιακά στοιχεία του ΚΚΕ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
να πάμε στην ΕΕ για πες μου τι πρόσφερε τόσα χρόνια η ΕΕ στην Ελλάδα?
θα σου απαντήσω έτσι απλά μεγάλη εξάρτηση από τα ξένα μονοπώλια που ληστεύουν καθημερινά τα λαϊκά εισοδήματα  ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικών πηγών για ένα πινάκιο φακής σε ντόπια και ξένα λαμόγια.
θέσπιση νόμων που στην ουσία εξυπηρετούν την αισχροκέρδεια και όχι τον υγιή ανταγωνισμό για διάθεση των προϊόντων προς τα κάτω......και όλα αυτά εις βάρος του λαού. 
Δεν βάζεις τα λινκ απο τα εδάφια του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ καημένε, που ταλαιπωρείσαι και απο την αντιγραφή;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
οι δικές σου απόψεις όμως σε ότι αφορά το ΚΚΕ συμπίπτουν με του νεοναζί και φασίστα Λάκη
Ο Λάκης έσκασε μύτη κοντά τα μεσάνυχτα σαν φάντασμα, έριξε μια ματιά να δει τι παίζεται, περίπου στο μισάωρο και δεν ποστάρισε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom