Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αν ήσουν Ολυμπιακός θα πλησιάζες την τελειότητα, αλλά φευ  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να συνεχίσω λίγο πάνω στις σκέψεις σου, γιατί νομίζεις οτι οι υπόλοιποι της ΕΕ μας πήραν τώρα χαμπάρι?
Απο την αρχή ήξεραν τι σοι κουμάσια έβαλαν στην τότε ΕΟΚ αλλά έλπιζαν οτι κάτι θα αλλάξει. Όπως και με το ευρώ. Όλοι ήξεραν οτι η οικονομία μας δεν ήταν έτοιμη για ένα τέτοιο σοκ αλλά τελικά μας έβαλαν στην ευρωζώνη. Ευτυχώς να λέμε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν ήσουν Ολυμπιακός θα πλησιάζες την τελειότητα, αλλά φευ  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να συνεχίσω λίγο πάνω στις σκέψεις σου, γιατί νομίζεις οτι οι υπόλοιποι της ΕΕ μας πήραν τώρα χαμπάρι?
Απο την αρχή ήξεραν τι σοι κουμάσια έβαλαν στην τότε ΕΟΚ αλλά έλπιζαν οτι κάτι θα αλλάξει. Όπως και με το ευρώ. Όλοι ήξεραν οτι η οικονομία μας δεν ήταν έτοιμη για ένα τέτοιο σοκ αλλά τελικά μας έβαλαν στην ευρωζώνη. Ευτυχώς να λέμε....
Κρητικέ μου όλοι έχουν τις ασθένειές τους  :uglystupid:
Φίλε δεν ήξεραν απ την αρχή. Ο Ευρωπαίος δεν έχει μεγαλώσει με αυτή τη νοοτροπία και έτσι δεν  μπορεί ούτε καν να το διανοηθεί... Υπάρχουν πράγματα που εχω πει σε Γερμανούς και Εγγλέζους ότι γίνονται σε αυτή τη χώρα και απλά ΔΕΝ τα πιστεύουν, ή νομίζουν ότι τους κάνω πλάκα.....
Απλά τώρα τελευταία που πήραν μυρωδιά τι παίζει έχουν αρχίσει και στέλνουν επιτροπές... Οι πρώτες ανταποκρίσεις ήταν απίστευτες γι αυτό πλέον στέλνουν επιτρποπές από πριν για να δουν εάν θα επιτρέψουν την παραχώρηση των χρημάτων. Τρελλό γέλιο μιλάμε......
Οσο για την ΟΝΕ η μόνη αλήθεια συνοψίζεται στην εξής διαπίστωση.....
Είναι προτιμότερο να σε σέρνει ένα πλούσιος, παρά να καθοδηγείς γυφτοπρόξενους. Αυτό βέβαια έχει κάνει μέγα κακό στην ήδη τζαμπαμάγκικη νοοτροπία του Ελληνα. Ο έλληνας ήταν που ήταν απατεώνας, τώρα έμαθε να το παίζει και αγάς με τα αρχίδια άλλων.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προς αρίωνα:

Mε κάλυψε και με το παραπάνω ο personagrata.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κρητικέ μου όλοι έχουν τις ασθένειές τους  :uglystupid:
Φίλε δεν ήξεραν απ την αρχή. Ο Ευρωπαίος δεν έχει μεγαλώσει με αυτή τη νοοτροπία και έτσι δεν  μπορεί ούτε καν να το διανοηθεί... Υπάρχουν πράγματα που εχω πει σε Γερμανούς και Εγγλέζους ότι γίνονται σε αυτή τη χώρα και απλά ΔΕΝ τα πιστεύουν, ή νομίζουν ότι τους κάνω πλάκα.....
Απλά τώρα τελευταία που πήραν μυρωδιά τι παίζει έχουν αρχίσει και στέλνουν επιτροπές... Οι πρώτες ανταποκρίσεις ήταν απίστευτες γι αυτό πλέον στέλνουν επιτρποπές από πριν για να δουν εάν θα επιτρέψουν την παραχώρηση των χρημάτων. Τρελλό γέλιο μιλάμε......
Οσο για την ΟΝΕ η μόνη αλήθεια συνοψίζεται στην εξής διαπίστωση.....
Είναι προτιμότερο να σε σέρνει ένα πλούσιος, παρά να καθοδηγείς γυφτοπρόξενους. Αυτό βέβαια έχει κάνει μέγα κακό στην ήδη τζαμπαμάγκικη νοοτροπία του Ελληνα. Ο έλληνας ήταν που ήταν απατεώνας, τώρα έμαθε να το παίζει και αγάς με τα αρχίδια άλλων.
Χθές το βράδυ έβλεπα στον ΣΚΑΙ για την μαφία της Ιταλίας. Και εκεί τα έχουν αρπάξει απο την ΕΕ. Γενικότερα πιστεύω οτι γνωρίζουν οτι ενα μέρος απο τις επιδοτήσεις θα ¨χαθεί¨ στον Ευρωπαϊκό Νότο.
Τώρα όμως έχουν μπεί και 12 νέα κράτη που στην πλειοψηφία τους είναι σε κακή οικονομική κατάσταση. Εφώσον δεν υπάρχουν τα απεριόριστα κονδύλια θα μας στείλουν και επιτροπές να μαζέψουν ορισμένα.
Ο απλός Εγγλέζος/Γερμανός, και ο οποισδήποτε άλλος Ευρωπαίος, δεν μπορεί να γνωρίζει την πραγματικότητα της Ελλάδας. Τα υψηλά κλιμάκια όμως απο την αρχή ήξεραν που θα μπλέξουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χθές το βράδυ έβλεπα στον ΣΚΑΙ για την μαφία της Ιταλίας. Και εκεί τα έχουν αρπάξει απο την ΕΕ. Γενικότερα πιστεύω οτι γνωρίζουν οτι ενα μέρος απο τις επιδοτήσεις θα ¨χαθεί¨ στον Ευρωπαϊκό Νότο.
Τώρα όμως έχουν μπεί και 12 νέα κράτη που στην πλειοψηφία τους είναι σε κακή οικονομική κατάσταση. Εφώσον δεν υπάρχουν τα απεριόριστα κονδύλια θα μας στείλουν και επιτροπές να μαζέψουν ορισμένα.
Ο απλός Εγγλέζος/Γερμανός, και ο οποισδήποτε άλλος Ευρωπαίος, δεν μπορεί να γνωρίζει την πραγματικότητα της Ελλάδας. Τα υψηλά κλιμάκια όμως απο την αρχή ήξεραν που θα μπλέξουν.
Τα υψηλά κλιμάκια από την αρχή έβλεπαν την Ελλάδα ως τουριστικό θέρετρο. Βαβαίως στην πορεία διαπίστωσαν ότι και αυτό είναι τελειωμένη υπόθεση. Ηξεραν ότι θα χάσουν λεφτά αλλά πόνταραν σε άλλες επενδύσεις......
Οσο για την Ιταλία... Οι Ευρωπαίοι ήξεραν ότι η Ιταλία έχει μαφία.... Δεν μπορούσαν να φανταστούν όμως ότι η Ελλάδα έχει τη μαφία κυβέρνηση.....

Επισκέπτης
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για ΚΚΕ και Συν να πω και γω τη μαλακία μου μιας και το θέμα με εχει απασχολήσει πολύ....... Θα την πω εν τάχει για να κοπούν και οι μαλακίες ότι η ΕΕ μας έχει κάνει κακό..
1. Εάν είχατε ακόμα δραχμή μήπως έχει κοστολογήσει κανένας πόσο θα του στοίχιζε σε δραχμές (με 2-3 υποτιμήσεις) ένα λίτρο αμόλυβδη.
2. Εάν δεν είχατε το Ευρώ, έχετε καταλάβει πόσες επιθέσεις θα δεχόταν η Ελληνική οικονομία και η Τράπεζα της Ελλάδας από ξένα συμφέροντα αδίστακτων καιροσκόπων, αντίστοιχες με αυτές που δέχτηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν η οικονομία είχε παραλύσει απ τις απεργίες;
3. Τα δις Ευρώ που έχετε πάρει επιδοτήσεις (ακόμα και αν πολλά απ αυτά έχουν φαγωθεί από ΕΛΛΗΝΕΣ-λαμόγια) για να φτιάξετε δρόμους, νοσοκομεία, κλπ νομίζατε ότι σας τα χρωστάει κανείς;
4. Γιατί όλα τα γειτόνια ζήτουλές σας παρακαλούσαν να μπουν ΕΕ (Βουλγαρία-Ρουμανία); Μήπως στο χάλι τους βλέπατε το δικό σας χάλι εάν το 81 είχατε μείνει πιστοί στις "ΑΡΧ(ιδι)ΕΣ" του Αντρέα;

Η ακρίβεια, η ανεργία, οι ρεμουλιές και οι μίζες δεν είναι ευθύνη των Ευρωπαίων που σας πληρώνουν χρυσάφι τόσα χρόνια.....Είναι ευθύνη της ράτσας μας και της αχαριστίας που χαρακτηρίζει αυτόν τον λαό. Και τώρα που οι Ευρωπαίοι πήραν γραμμή τι λαμόγια είμαστε και πέφτουν τα πρόστιμα βροχή και κόβονται οι επιδοτήσεις είναι αλήτες και βρωμιάρηδες. Κλασσικός Ελληνας.... Σε αθλητικά ποστ ο παικταράς Σπυρόπουλος που τη μια μέρα έβγαζε μάτια στην αριστερή πλευρά και θα γινόταν επίτιμο μέλος τις ομάδα του Ολυμπιακού, την επομένη έγινε παλτό και άμπαλλος μόλις πήγε σε άλλο μαντρί.  Ο Ελληνας είναι μακάκας με περικεφαλαία. Απλά τώρα που του την έβγαλαν έγινε και ρεζίλι......

Οσο για τον υπαρκτό κομμουνισμό, η αποτυχία του συνίσταται στο μοντέλο πρακτικής φαρμογής του και όχι στις παπαριές των πονηρων καπιταλιστών-ολιγαρχών ότι είναι αποτυχημένος. Ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός, αντί να εφαρμόσει το κομμουνιστικό θεωρηρητικό μοντέλο έκανε τις εξής απλές κινήσεις: Αλλαξε τον μονάρχη με το Γενικό Γραμματέα, Αλλαξε την Αυλή με τους γραφειοκράτες του Κόμματος, μετονόμασε το παλάτι σε "Κόμμα", άλλαξε το στέμμα με το σφυροδρέπανο, μετονόμασε τη Αυτοκρατορία σε Λαική κυριαρχία και με όλα τα παραπάνω "εδωσε" στο λαό την εξουσία. :helpplea:
Το ΚΚΕ ακόμα και εάν έρθει φασισμός στην Ελλάδα πάλι 8.2 % θα πάρει γιατί πολύ απλά το σύστημα που ακολουθεί δογματικά έχει χρεωκοπήσει εδώ και περίπου 50 χρόνια. Εάν οι πραγματικοί κομμουνιστές ΔΕΝ μελετήσουν τι είναι κομμουνισμός και όχι τι λέει το κόμμα ότι είναι και δεν καταλάβουν ότι η Σοβιετική Ενωση δεν υπάρχει πια, θα μείνουν θαμμένοι στην κατάντια τους, όπως και ολοι οι νεοχριστιανοί Ελληνες που περιμένουν τον Παλαιολόγο να επιστρέψει και να απελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη.
Τέλος να πω ότι η σχέση που έχει το ΚΚΕ με το κομμουνισμό σήμερα, είναι παρόμοια με τη σχέση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με την Αριστερά. Προφανώς η Αλέκα θα συμφωνεί με το Μάκη ότι η Εκάλη είναι φτωχοκοινότητα. Οπως επίσης φαντάζομαι ότι έστειλε την κόρη της στην Αμερική να σπουδάσει Ρούσικη Λογοτεχνία. Εγώ πάντως έχω διαβάσει τον ηλίθιο του Ντοστογιέφσκυ. Αλέκα διάβασέ το, είναι ενδιαφέρον βιβλίο

μια και το θέτεις έτσι θα προσπαθήσω και εγώ να σου δώσω μερικές απαντήσεις.
αν αυτή την στιγμή η Ελλάδα είχε την δραχμή ποιος ο λόγος να κάνεις υποτίμηση νομίσματος? μήπως έχεις και τίποτα να πουλήσεις προς τα έξω και με μια η δυο υποτιμήσεις να είσαι ποιο ανταγωνιστικός?
εδώ στην ουσία αν δούμε ότι η Ελλάδα βασικά είναι χώρα αγροτική και με την υποτίμηση θα έκανε τα προϊόντα της ποιο φτηνά στο εξωτερικό άρα και ποιο ανταγωνιστικά  μιλάμε για ποια προιόντα όταν τα περισσότερα αγροτικά προϊόντα τελικά που κατακλύζουν της αγορές είναι εισαγωγής  από χώρες όπως Τουρκία , Αίγυπτος, Περσία και από της αποικίες της Γαλλίας και της Ολλανδίας άρα δεν συντρέχει λόγος καμιάς υποτίμησης προς όφελος των Ελληνικών προϊόντων και όποια υποτίμηση γίνει μόνο και μόνο για να ωφεληθεί η Ελλάδα παρά όλοι οι απ έξω και οι εδώ αετονύχηδες.

για την ύπαρξη του ευρώ και της επιθέσεις στην Ελληνική οικονομία κατ αρχήν όλες οι άλλες χώρες της ΕΕ που δεν έχουν το ευρώ σαν νόμισμα έχουν πάθει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια? και όταν μια χώρα σέβεται τον λαό της όταν στα προϊόντα που παράγει  υπάρχει έλεγχος στα στάνταρ ποιότητας,χρηματοδοτεί την παιδεία και την έρευνα και δημιουργεί σωστές παραγωγικές μονάδες όπου υπάρχει λαϊκή διαχείριση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από εξωτερικούς παράγοντες και οι οποίοι στον καπιταλιστικό κόσμο όλοι αυτοί περνούν από αυτό που λέγεται χρηματιστήριο το οποίο είναι το μέσον του κεφαλαίου με τον τρόπο που το διαχειρίζεται να ωφελούνται οι λίγοι εις βάρος τον πολλών και να συγκεντρώνουν τον πλούτο ληστεύοντας τον λαό.
τώρα για τα δις των ευρώ που έχουμε πάρει για να κάνουμε έργα υποδομής εγώ θα σε ρωτήσω έχεις δει πολλά νέα νοσοκομεία να γίνουν με κοινοτικές επιχορηγήσεις? έχεις δει πολλά νέα σχολεία και πανεπιστήμια?  η θα μου πεις για κάποια κομμάτια εθνικών οδών που έγιναν μήπως αυτέ οι εθνικές οδοί είναι περισσότερο χρήσιμοι για την διακίνηση των προϊόντων των μεγάλων πολυεθνικών και στην συνέχεια στο να της χρησιμοποιή  και ο λαουτζίκος για να πάει κάνα δυο φορές τον χρόνο στο χωριό του? αλλά και αυτές της διελεύσεις της πληρώνει  αδρά με τα διόδια?
και στο κάτω κάτω της γραφής αυτά τα λεφτά που δίνει η ΕΕ στην Ελλάδα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που η Ελλάδα αποδίδει σε αυτήν αλλά και στης μεγάλες πολυεθνικές που στην ουσία η ΕΕ ελέγχεται από αυτές για δικό της όφελος με την θέσπιση νόμων πχ όπως για τον ανταγωνισμό που απαγορεύει τον έλεγχο των τιμών των προϊόντων με αποτέλεσμα τα μεγάλα μονοπώλια να αισχροκερδούν εις βάρος του Έλληνα καταναλωτή πουλώντας τα περισσότερα προϊόντα σε  τριπλάσιες τιμές σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ όπου οι μισθοί είναι τριπλάσιοι της Ελλάδας. 

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τα υψηλά κλιμάκια από την αρχή έβλεπαν την Ελλάδα ως τουριστικό θέρετρο.
Εδω ειναι ολη η αληθεια κατα τη γνωμη μου :rockon:. Ουτε τα λαδια μας ουτε τα αμπελια μας ουτε τα ψαρια μας τους ενδιαφερουν

Επισκέπτης
να συνεχίσω μια και μιλάς και για ρεμούλες οι ρεμούλες των εταιρειών που δρουν εδώ στην Ελλάδα και προέρχονται από χώρες της ΕΕ και αν δεν ήμαστε στην ΕΕ δεν θα ερχόντουσαν εδώ στην Ελλάδα των χαμηλών μισθών να πάρουν της επιδοτήσεις αυτές που αναφέρεις ποιο πάνω ότι της παίρνει η Ελλάδα έλα ντε που αυτές οι εταιρείες δεν είναι Ελληνικές και τα λεφτά πάνε σε Γερμανικές και γαλλικές τσέπες  και όταν τα πάρουν υποτίθεται τα λεφτά από την επιδότηση ξαφνικά μέσα σε μια βραδιά φορτώνουν τα μηχανήματα  και τραβάνε για Βουλγαρία και Ρουμανία αφήνοντας στρατιές ανέργων εδώ.

Επισκέπτης
Εδω ειναι ολη η αληθεια κατα τη γνωμη μου :rockon:. Ουτε τα λαδια μας ουτε τα αμπελια μας ουτε τα ψαρια μας τους ενδιαφερουν
φυσικά μόνο για ότι μας έχει απομείνει μας έβαλαν και το ξεπουλήσαμε και αυτό στους Γερμανούς αν σκεφτείς ότι η TUI η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στην διακίνηση τουριστών με μερίδιο παγκοσμίως πάνω από το 70% έβαλε πόδι στην Ελλάδα και κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων της Ελλάδας που σαν κεφάλαιο χρησιμοποίησαν της επιδοτήσεις της ΕΕ προς την Ελλάδα δηλαδή και εδώ το χρήμα που υποτίθεται πήρε η Ελλάδα πάλι και αυτά μπήκαν σε Γερμανικές τσέπες και για αυτό και η πρεμούρα της διοργάνωσης της Ολυμπιάδας του 2004 στην χώρα μας για να τα πάρουν ποιο χοντρά ακόμα και ο λαουτζίκος εδώ να πληρώνει αυτό για δεκαετίες και λίγο είναι. 

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για ΚΚΕ και Συν να πω και γω τη μαλακία μου μιας και το θέμα με εχει απασχολήσει πολύ....... Θα την πω εν τάχει για να κοπούν και οι μαλακίες ότι η ΕΕ μας έχει κάνει κακό..
1. Εάν είχατε ακόμα δραχμή μήπως έχει κοστολογήσει κανένας πόσο θα του στοίχιζε σε δραχμές (με 2-3 υποτιμήσεις) ένα λίτρο αμόλυβδη.
2. Εάν δεν είχατε το Ευρώ, έχετε καταλάβει πόσες επιθέσεις θα δεχόταν η Ελληνική οικονομία και η Τράπεζα της Ελλάδας από ξένα συμφέροντα αδίστακτων καιροσκόπων, αντίστοιχες με αυτές που δέχτηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν η οικονομία είχε παραλύσει απ τις απεργίες;
3. Τα δις Ευρώ που έχετε πάρει επιδοτήσεις (ακόμα και αν πολλά απ αυτά έχουν φαγωθεί από ΕΛΛΗΝΕΣ-λαμόγια) για να φτιάξετε δρόμους, νοσοκομεία, κλπ νομίζατε ότι σας τα χρωστάει κανείς;
4. Γιατί όλα τα γειτόνια ζήτουλές σας παρακαλούσαν να μπουν ΕΕ (Βουλγαρία-Ρουμανία); Μήπως στο χάλι τους βλέπατε το δικό σας χάλι εάν το 81 είχατε μείνει πιστοί στις "ΑΡΧ(ιδι)ΕΣ" του Αντρέα;

Η ακρίβεια, η ανεργία, οι ρεμουλιές και οι μίζες δεν είναι ευθύνη των Ευρωπαίων που σας πληρώνουν χρυσάφι τόσα χρόνια.....Είναι ευθύνη της ράτσας μας και της αχαριστίας που χαρακτηρίζει αυτόν τον λαό. Και τώρα που οι Ευρωπαίοι πήραν γραμμή τι λαμόγια είμαστε και πέφτουν τα πρόστιμα βροχή και κόβονται οι επιδοτήσεις είναι αλήτες και βρωμιάρηδες. Κλασσικός Ελληνας.... Σε αθλητικά ποστ ο παικταράς Σπυρόπουλος που τη μια μέρα έβγαζε μάτια στην αριστερή πλευρά και θα γινόταν επίτιμο μέλος τις ομάδα του Ολυμπιακού, την επομένη έγινε παλτό και άμπαλλος μόλις πήγε σε άλλο μαντρί.  Ο Ελληνας είναι μακάκας με περικεφαλαία. Απλά τώρα που του την έβγαλαν έγινε και ρεζίλι......

Οσο για τον υπαρκτό κομμουνισμό, η αποτυχία του συνίσταται στο μοντέλο πρακτικής φαρμογής του και όχι στις παπαριές των πονηρων καπιταλιστών-ολιγαρχών ότι είναι αποτυχημένος. Ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός, αντί να εφαρμόσει το κομμουνιστικό θεωρηρητικό μοντέλο έκανε τις εξής απλές κινήσεις: Αλλαξε τον μονάρχη με το Γενικό Γραμματέα, Αλλαξε την Αυλή με τους γραφειοκράτες του Κόμματος, μετονόμασε το παλάτι σε "Κόμμα", άλλαξε το στέμμα με το σφυροδρέπανο, μετονόμασε τη Αυτοκρατορία σε Λαική κυριαρχία και με όλα τα παραπάνω "εδωσε" στο λαό την εξουσία. :helpplea:
Το ΚΚΕ ακόμα και εάν έρθει φασισμός στην Ελλάδα πάλι 8.2 % θα πάρει γιατί πολύ απλά το σύστημα που ακολουθεί δογματικά έχει χρεωκοπήσει εδώ και περίπου 50 χρόνια. Εάν οι πραγματικοί κομμουνιστές ΔΕΝ μελετήσουν τι είναι κομμουνισμός και όχι τι λέει το κόμμα ότι είναι και δεν καταλάβουν ότι η Σοβιετική Ενωση δεν υπάρχει πια, θα μείνουν θαμμένοι στην κατάντια τους, όπως και ολοι οι νεοχριστιανοί Ελληνες που περιμένουν τον Παλαιολόγο να επιστρέψει και να απελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη.
Τέλος να πω ότι η σχέση που έχει το ΚΚΕ με το κομμουνισμό σήμερα, είναι παρόμοια με τη σχέση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με την Αριστερά. Προφανώς η Αλέκα θα συμφωνεί με το Μάκη ότι η Εκάλη είναι φτωχοκοινότητα. Οπως επίσης φαντάζομαι ότι έστειλε την κόρη της στην Αμερική να σπουδάσει Ρούσικη Λογοτεχνία. Εγώ πάντως έχω διαβάσει τον ηλίθιο του Ντοστογιέφσκυ. Αλέκα διάβασέ το, είναι ενδιαφέρον βιβλίο

Σωστόοοος, αλλά οι κολλημένοι θα συνεχίσουν να αναμασάνε τα ίδια κ τα ίδια.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ξεκίνησες να μιλησεις για κκε και συν και μας ειπες σωστα μεν αλλα επιτρεψε μου ψιλοασχετα πραγματα. Και καλα για το κκε κατι ανεφερες. για τον συν τι θες να πεις ακριβως γιατι σε χασα. δε σε ρωταω κακοπροεραιτα. δεν πιστευω στα κομματα.

Επισκέπτης
μιας και υιοθετείς το σωστό του ποστ εσύ τόσο καιρό γιατί δεν είχες πάρει θέση και να έχεις ποστάρει ποιο πριν ένα ανάλογο κείμενο?

Επισκέπτης
ξεκίνησες να μιλησεις για κκε και συν και μας ειπες σωστα μεν αλλα επιτρεψε μου ψιλοασχετα πραγματα. Και καλα για το κκε κατι ανεφερες. για τον συν τι θες να πεις ακριβως γιατι σε χασα. δε σε ρωταω κακοπροεραιτα. δεν πιστευω στα κομματα.
σε ποιον απευθύνεσαι?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Γιατί κάποιοι έχουν την υπομονή να καθήσουν να γράψουν ενα τέτοιο κείμενο, κάτι που θεωρώ χάσιμο χρόνου γ αυτό το λόγο:

Επισκέπτης
Σε αυτον με το μεγαλο ποστ. Δεν εκανα παραθεση αμεση για να μην πιασει αλλη μια σελιδα.
εδώ του έχω ζητήσει εδώ και μια ώρα σε ποια χώρα ζει και δεν έχει απαντήσει ακόμα,
γιατί όπως γράφει στο μεγάλο του πόστ αναφέρει εσείς στην Ελλάδα άρα ζει κάπου αλλού.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια και το θέτεις έτσι θα προσπαθήσω και εγώ να σου δώσω μερικές απαντήσεις.
αν αυτή την στιγμή η Ελλάδα είχε την δραχμή ποιος ο λόγος να κάνεις υποτίμηση νομίσματος? μήπως έχεις και τίποτα να πουλήσεις προς τα έξω και με μια η δυο υποτιμήσεις να είσαι ποιο ανταγωνιστικός?
εδώ στην ουσία αν δούμε ότι η Ελλάδα βασικά είναι χώρα αγροτική και με την υποτίμηση θα έκανε τα προϊόντα της ποιο φτηνά στο εξωτερικό άρα και ποιο ανταγωνιστικά  μιλάμε για ποια προιόντα όταν τα περισσότερα αγροτικά προϊόντα τελικά που κατακλύζουν της αγορές είναι εισαγωγής   από χώρες όπως Τουρκία , Αίγυπτος, Περσία και από της αποικίες της Γαλλίας και της Ολλανδίας άρα δεν συντρέχει λόγος καμιάς υποτίμησης προς όφελος των Ελληνικών προϊόντων και όποια υποτίμηση γίνει μόνο και μόνο για να ωφεληθεί η Ελλάδα παρά όλοι οι απ έξω και οι εδώ αετονύχηδες.

Δεν είσαι κουτός.... Με τέτοιο δημοσιονομικό έλλειμμα; Η υποτίμηση δεν γίνεται μονο για λόγους δημοσιονομικούς. Γίνεται και όταν δεν έχεις να πληρώσεις τα χρέη σου, ή τους μισθούς.....Μελέτησε μια τέτοια χώρα (π.χ. Βουλγαρία τη δεκαετία του 90 και θα καταλάβεις). Την Παρασκευή ένα δολλάριο ήταν Α λέβα και την Δευτέρα 2Α...... Πείνα αρίωνα.... Πείνα... Ζητούσαν πίπα στο φανάρι από Ελληνες για 500 Λέβα........ ή 1,5 δολλάριο τότε......

για την ύπαρξη του ευρώ και της επιθέσεις στην Ελληνική οικονομία κατ αρχήν όλες οι άλλες χώρες της ΕΕ που δεν έχουν το ευρώ σαν νόμισμα έχουν πάθει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια?

Αυτό να το ρωτήσεις στους πολίτες τους......

και όταν μια χώρα σέβεται τον λαό της όταν στα προϊόντα που παράγει  υπάρχει έλεγχος στα στάνταρ ποιότητας,χρηματοδοτεί την παιδεία και την έρευνα και δημιουργεί σωστές παραγωγικές μονάδες όπου υπάρχει λαϊκή διαχείριση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από εξωτερικούς παράγοντες και οι οποίοι στον καπιταλιστικό κόσμο όλοι αυτοί περνούν από αυτό που λέγεται χρηματιστήριο το οποίο είναι το μέσον του κεφαλαίου με τον τρόπο που το διαχειρίζεται να ωφελούνται οι λίγοι εις βάρος τον πολλών και να συγκεντρώνουν τον πλούτο ληστεύοντας τον λαό.

Δλδ η ΕΣΣΔ σεβόταν τους πολίτες της μου λες τώρα; ΟΕΟ; Εμένα άλλα μου έλεγε η στριπτηζού μου..... :uglystupid: :uglystupid:

τώρα για τα δις των ευρώ που έχουμε πάρει για να κάνουμε έργα υποδομής εγώ θα σε ρωτήσω έχεις δει πολλά νέα νοσοκομεία να γίνουν με κοινοτικές επιχορηγήσεις? έχεις δει πολλά νέα σχολεία και πανεπιστήμια?  

Και ποιος φταίει γι αυτό;;;; Ο Ευρωπαίος ή οι μαλάκες που ψηφίζεις; Τα λεφτά πάντως εδοθησαν... Και μερικές μονάδες εντατικής φτιάχτηκαν, αλλά δεν υπήρξαν άνθρωποι να τις λειτουργήσουν. Αρίωνα που ζεις; Σε ποιο γαλαξιακό νεφέλωμα;

η θα μου πεις για κάποια κομμάτια εθνικών οδών που έγιναν μήπως αυτέ οι εθνικές οδοί είναι περισσότερο χρήσιμοι για την διακίνηση των προϊόντων των μεγάλων πολυεθνικών και στην συνέχεια στο να της χρησιμοποιή  και ο λαουτζίκος για να πάει κάνα δυο φορές τον χρόνο στο χωριό του? αλλά και αυτές της διελεύσεις της πληρώνει  αδρά με τα διόδια?

Προτιμώ να πληρώνω 3 ευρώ διόδια και να κάνω 50 λεπτά να πάω κάθε μέρα στη δουλειά μου, παρά να θέλω 3 ώρες να διασχίσω την Κηφισίας... Αλλιώς κάθομαι να πεθαίνω και σπίτι μου. Δεν είναι ανάγκη να πεθάνω στον δρόμο....

και στο κάτω κάτω της γραφής αυτά τα λεφτά που δίνει η ΕΕ στην Ελλάδα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που η Ελλάδα αποδίδει σε αυτήν αλλά και στης μεγάλες πολυεθνικές που στην ουσία η ΕΕ ελέγχεται από αυτές για δικό της όφελος με την θέσπιση νόμων

ΕΕΕΕΕΕΕ????????????????????? Σε λίγο θα μας πεις ότι εμείς συντηρούμε και τη δυτικοευρωπαική οικονομία. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε........

πχ όπως για τον ανταγωνισμό που απαγορεύει τον έλεγχο των τιμών των προϊόντων με αποτέλεσμα τα μεγάλα μονοπώλια να αισχροκερδούν εις βάρος του Έλληνα καταναλωτή πουλώντας τα περισσότερα προϊόντα σε   τριπλάσιες τιμές σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ όπου οι μισθοί είναι τριπλάσιοι της Ελλάδας.  

Και γιατί ρε μάγκα φταίει ο Ευρωπαίος που είναι μια χαρά ο μισθός του, εάν εσύ είσαι ηλίθιος και δεν διεκδικείς τον ίδιο;

Ξέρω ξέρω, φταίει ο καιρός, η Ευρώπη, το κλίμα, τα συμφέροντα, ο καπιταλισμός, ο ιμπεριαλισμός, οι πολυεθνικές, η εξάρτηση, ο Αμερικανός, η οθωμανική αυτοκρατορία.....
Ο έλληνας δεν φταίει ποτέ....... Είναι τραγικό που ενώ το μαύρο στην Ελλάδα απαγορεύεται, το 80% περίπου του ελληνικού λαού είναι διαρκώς μαστουρωμένο. Το υπόλοιπο 8% ζητάει μοντέλο διακυβέρνησης που έχει καταρρεύσει, το άλλο 7% δεν ξέρει τι θέλει και το υπόλοιπο 5% δεν ξέρει τι του γίνεται.
Καλημέρα Ελλάδα....Καληνύχτα ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom