Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατί κάποιοι έχουν την υπομονή να καθήσουν να γράψουν ενα τέτοιο κείμενο, κάτι που θεωρώ χάσιμο χρόνου γ αυτό το λόγο:
καλά και εγώ έχω γράψει μεγάλα κείμενα δεν σημαίνει και ότι αυτό αποτελεί απόδειξη ότι αυτά που γράφω ότι είναι σωστά.
το να αποδεχθείς κάτι αυτό γίνεται μέσα από σοβαρή συζήτηση και με σωστά επιχειρήματα και κατόπιν προβληματισμού να πάρεις την απόφαση σου.
εδώ να σκεφτείς αν διαβάσεις τα θρεντ τα πολιτικά την κόρη της Παπαρήγα την έχουν περάσει από όλα τα αμερικάνικης και ιδιωτικής πρωτοβουλίας εκπαιδευτικά ιδρύματα και κανείς δεν λέει την πραγματικότητα, ο καθένας για να εντυπωσιάσει γράφει μια μαλακία για το ζήτημα μόνο και μόνο γιατί έχει μεσάνυχτα για την πραγματική αλήθεια.

Επισκέπτης
Δεν είσαι κουτός.... Με τέτοιο δημοσιονομικό έλλειμμα; Η υποτίμηση δεν γίνεται μονο για λόγους δημοσιονομικούς. Γίνεται και όταν δεν έχεις να πληρώσεις τα χρέη σου, ή τους μισθούς.....Μελέτησε μια τέτοια χώρα (π.χ. Βουλγαρία τη δεκαετία του 90 και θα καταλάβεις). Την Παρασκευή ένα δολλάριο ήταν Α λέβα και την Δευτέρα 2Α...... Πείνα αρίωνα.... Πείνα... Ζητούσαν πίπα στο φανάρι από Ελληνες για 500 Λέβα........ ή 1,5 δολλάριο τότε.....

απάντηση σε αυτό ίσα ίσα που με την υποτίμηση το χρέος σου μεγαλώνει άρα δεν συμφέρει.

Επισκέπτης
Και ποιος φταίει γι αυτό;;;; Ο Ευρωπαίος ή οι μαλάκες που ψηφίζεις; Τα λεφτά πάντως εδοθησαν... Και μερικές μονάδες εντατικής φτιάχτηκαν, αλλά δεν υπήρξαν άνθρωποι να τις λειτουργήσουν. Αρίωνα που ζεις; Σε ποιο γαλαξιακό νεφέλωμα;

με έχεις καταλάβει ότι έχω ψηφίσει τα κόμματα του δικομματισμού? η μήπως τα κονδύλια της ΕΕ τα διαχειρίζεται το ΚΚΕ που ψηφίζω?

μήπως είσαι πιωμένος?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εδώ του έχω ζητήσει εδώ και μια ώρα σε ποια χώρα ζει και δεν έχει απαντήσει ακόμα,
γιατί όπως γράφει στο μεγάλο του πόστ αναφέρει εσείς στην Ελλάδα άρα ζει κάπου αλλού.
Για να μπορείς να εγκαλέις τους άλλους όταν δεν σου απαντάνε, θα πρέπει να απαντάς πρώτα ο ίδιος σ αυτά που σε ρωτάνε. Θες να ποστάρω ξανά το μακρύ κατάλογο με τις ερωτήσεις μου προς εσένα που έκανες γαργάρα;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τώρα αυτα τα γραφεις " επειδη πολυς λογος γινεται για το κκε και τον συν "; Αν και αριστερος δεν ανηκω στον χωρο του κκε, ωστοσο η πολιτικη του κκε για την ευρωπη με βρισκει συμφωνο. Η πολιτική συμμετοχή της χωρας σε μια ομοσπονδια με υπερεξουσιες ειναι εντελως αυθαιρετη. Καποια απο αυτα που εγραψες ξανα εξακολουθω να τα βρισκω ενδιαφεροντα μεν ασχετα δε. ( προς το μεγαλο ποστ )

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απάντηση σε αυτό ίσα ίσα που με την υποτίμηση το χρέος σου μεγαλώνει άρα δεν συμφέρει.
Τι σχέση έχει αυτό με το ότι ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο; Η μήπως έτσι εκβιάζονται ολόκληρες χώρες σε οικονομική κατάρρευση;. Αλλα σου λέω, άλλα μου λες, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.... Το τι σε συμφέρει απέχει παρασάγκας από το τι πρέπει να κάνεις για να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις...

Μένω Ελλάδα, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που ζω αν και πίστεψέ με ζω πλουσιοπάροχα σε σχέση με αυτά που έχουν αλλοι. Η πλάκα είναι ότι ενώ εγώ τρελλαίνομαι με αυτά που ζω, αλλοι που παίρνουν 700 ευρώ εξακολουθούν να κάνουν πίπες και λένε και τι να κάνουμε;;
Μιλάμε μαστούρα τελείως αυτή η χώρα. Μαστούρα.

Δεδομένυο ότι διαβλέπω ότι είσαι οργανωμένος κομμουνιστής να σου πω ότι δεν έχω, ούτε και θέλω να έχω καμμιά σχέση με το ΚΚΕ. Ο πραγματικός κομμουνισμός είναι πολύ μακρυά απ αυτό που ε΄μμένετε να υποστηρίζετε.

Επισκέπτης
Και γιατί ρε μάγκα φταίει ο Ευρωπαίος που είναι μια χαρά ο μισθός του, εάν εσύ είσαι ηλίθιος και δεν διεκδικείς τον ίδιο;

απάντηση σε ρώτησα πιωμένος είσαι? έχεις διαβάσει της θέσεις του ΚΚΕ? για μισθούς και λοιπά? οι υπέρμαχοι της ΕΕ είναι αυτοί που υπάρχει ανισότητα στους μισθούς και όχι το ΚΚΕ που ψηφίζω εγώ.

Επισκέπτης
Τι σχέση έχει αυτό με το ότι ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο; Η μήπως έτσι εκβιάζονται ολόκληρες χώρες σε οικονομική κατάρρευση;. Αλλα σου λέω, άλλα μου λες, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.... Το τι σε συμφέρει απέχει παρασάγκας από το τι πρέπει να κάνεις για να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις...

Μένω Ελλάδα, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που ζω αν και πίστεψέ με ζω πλουσιοπάροχα σε σχέση με αυτά που έχουν αλλοι. Η πλάκα είναι ότι ενώ εγώ τρελλαίνομαι με αυτά που ζω, αλλοι που παίρνουν 700 ευρώ εξακολουθούν να κάνουν πίπες και λένε και τι να κάνουμε;;
Μιλάμε μαστούρα τελείως αυτή η χώρα. Μαστούρα.

Δεδομένυο ότι διαβλέπω ότι είσαι οργανωμένος κομμουνιστής να σου πω ότι δεν έχω, ούτε και θέλω να έχω καμμιά σχέση με το ΚΚΕ. Ο πραγματικός κομμουνισμός είναι πολύ μακρυά απ αυτό που ε΄μμένετε να υποστηρίζετε.
καλά πήγαινε να ξεσουρώσεις να δω και εγώ τον αγώνα και σε δυο ώρες τα λέμε γιατί ένα καφεδάκι σκέτο και κάνα δυο ώρες ύπνος σου χρειάζονται.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Η πραγματική αλήθεια υπάρχει αλλιώς όμως την μεταφράζεις εσύ, εγώ, ο personna κλπ. Κ επιμένω οτι το να γράψω ενα κείμενο με επιχειρήματα όσο διαφωτιστικό κ αν είναι ο καθένας ασυναίσθητα κ μη σκεπτόμενος θα αντιπαρατάξει τα δικά του, όπως έχει μάθει, μη ξεφευγωντας από τα δικά το τετριμμένα.
Με τον personna συμφώνησα απόλυτα μ αυτα που έγραψε, οπότε δεν χρειαζόταν να γράψω κατι περιττό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και γιατί ρε μάγκα φταίει ο Ευρωπαίος που είναι μια χαρά ο μισθός του, εάν εσύ είσαι ηλίθιος και δεν διεκδικείς τον ίδιο;

απάντηση σε ρώτησα πιωμένος είσαι? έχεις διαβάσει της θέσεις του ΚΚΕ? για μισθούς και λοιπά? οι υπέρμαχοι της ΕΕ είναι αυτοί που υπάρχει ανισότητα στους μισθούς και όχι το ΚΚΕ που ψηφίζω εγώ.
Το ΚΚΕ περιγράφει θέσεις τις οποίες ποτέ δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει και το ξέρει γι αυτό και παπαριάζει τον κόσμο. Βολεμένους αριστερούς δέχομαι, βολεμένους δεξιούς δέχομαι. Αλλά το βόλεμα των κομμουνιστών της Ελλάδας στις ίδιες παπαριές εδώ και τόσα χρόναι δεν τις δέχομαι.
Οσο για τα πιώματα....... Το ποσοστό του ΚΚΕ εδώ και χρόνια δείχνει ότι ενώ τα αλκοτέστ στις εκλογές βγαίνουν συνέχεια θετικά, ο Περισσός εξακολουθεί να αρνείται να κάνει αποτοξίνωση.

Η Ελλάδα είναι στο χάλι που είναι και μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Τα άλλα περίο ΠΑΣΟΚ και δεξίας μπορείτε να τα επικαλείστε για να μην πάτε να αυτοκτονήσετε ώς το πιο αποτυχημένο πολιτικό ρεύμα της μεταπολίτευσης.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο κομμουνισμός είναι οτί χείροτερο υπήρξε ποτέ στην πολιτική.
Εξάλου τους περισσότερους χαφιέδες και ρουφιάνους τους έχουν οι Κουμμουνιστές.
Αναμασάνε τις καραμέλες του παρελθόντος και περιφέρονται σαν φαντάσματα σε έναν κόσμο που δεν έχουν θέση πια.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Α κ για την κόρη της Παπαρήγα χέστηκα, δεν εκανε τπτ διαφορετικό από αυτά που κάνουν όλοι οι έλληνες, πολύ θεωρία κ από πράξεις μηδέν, κοινώς οτι μας συμφέρει. Οποιος την κατηγορεί ας κοιτάξει τα μουτρα του στον καθρέφτη κ μετά ας αρχίσει να κατηγορεί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά πήγαινε να ξεσουρώσεις να δω και εγώ τον αγώνα και σε δυο ώρες τα λέμε γιατί ένα καφεδάκι σκέτο και κάνα δυο ώρες ύπνος σου χρειάζονται.
καλό βόλι....
Εμένα φίλτατε μπορεί να μου χρειάζεται ύπνος. Σε σας τους κομμουνιστές χρειάζεται να ξυπνήσετε κάποια στιγμή..... Χειμερία νάρκη. Τι χειμερία δλδ. Σιβηρική είναι αυτή....  :dancing: :dancing:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλό βόλι....
Εμένα φίλτατε μπορεί να μου χρειάζεται ύπνος. Σε σας τους κομμουνιστές χρειάζεται να ξυπνήσετε κάποια στιγμή..... Χειμερία νάρκη. Τι χειμερία δλδ. Σιβηρική είναι αυτή....  :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες....για να μην ανοιξω αλλο θεμα,δεν ξερω αν το χετε παρει χαμπαρι αλλα στο γιουτιουμπ αν βαλεις στο ψαχτηρι το ονομα που εχουμε σιχαθει να ακουμε τον τελυταιο καιρο απ τις ειδησεις,θα σου βγαλει ενα βιντεακι 13" που δειχνει την πιπα της κυριας....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ ]
Μεταξύ ζωής και θανάτου

Στην Ελλάδα ζούμε μέρες αιωνιότητας
Του Αλέξη Καλοκαιρινού TA NEA
Σ΄αυτήν τη χώρα δεν μπορείς να αυτοκτονήσεις. Πρώτον, δεν πετυχαίνει. Δεύτερον, αν τολμήσεις να το επιχειρήσεις, κάηκες (ζωντανός: Και πάλι δεν πεθαίνεις).
Στην ελληνική επικράτεια των Μέσων, η απόπειρα αυτοκτονίας λογίζεται ως τεκμήριο ενοχής. Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο των Οκτώ, αυτοκτονία για λόγους προσωπικής τιμής δεν νοείται. Αντιθέτως, η πράξη δεν μπορεί να οφείλεται παρά στον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η ιδιοτελής παράνομη δραστηριότητα του υποψήφιου αυτόχειρα. Ειδικότερα, η απόπειρα αυτοκτονίας δημοσίου προσώπου εν Ελλάδι αναμφιβόλως δηλοί οικονομικό έγκλημα μεγάλης κλίμακας. Οι «αναλυτές» δεν έχουν ακόμη καταλήξει στην ταρίφα αυτοκτονίας γενικού γραμματέα αλλά κοντά βρίσκονται, συνεκτιμώντας και τα ποσά για τα οποία οι συνάδελφοί τους αποκλείεται να αυτοκτονήσουν. Όποια κι αν είναι η έγκυρη απάντηση στο «πόσο πάει» της αυτοκτονίας, η πράξη δεν είναι μόνον ανεπίτρεπτη αλλά και μάταιη: δεν μπορείς να πάρεις στον τάφο σου μυστικά που η ίδια η πράξη σου θεωρείται ότι αποκαλύπτει. «Όλα στο φως» σημαίνει ότι και η δροσερή σκιά του θανάτου έχει εξαλειφθεί. Ανάπαυση δεν υπάρχει. Η ζωή είναι υποχρεωτική. Στην Ελλάδα ζούμε μέρες αιωνιότητας. Τα προβλήματα των θνητών, που μας απασχολούσαν άλλοτε, έχουν εκλείψει.
Όμως, πάλι, δεν πρόκειται ακριβώς για ζωή. Η αποτυχία του ιδιωτικού θανάτου φαίνεται να μεταγγίζεται στη δημόσια ζωή ως ασφυξία. Στη χώρα αυτή υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταφέρνουν να πεθάνουν και άλλοι, περισσότεροι, που δεν καταφέρνουν να ζήσουν. Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ανήκουν στη δεύτερη ομάδα. Δεν είναι ακριβώς νεκρές αλλά παρά τα εξωτερικά σημάδια ζωής, πλανάται η μακάβρια υποψία ότι ένας παρασιτικός εισβολέας τις έχει παραλύσει και τους τρώει τα σωθικά.
Οι πολιτικοί μας άρχοντες, από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80, έπαιξαν ένα βρώμικο παιχνίδι και το έχασαν. Πίστεψαν ότι θα κρατούσαν όμηρο την τηλεόραση διά της πελατειακής ανομίας. Αλλά πελάτες κατέληξαν οι ίδιοι. Οι όροι αντιστράφηκαν και οι «κυρίαρχοι» πολιτικοί μεταβλήθηκαν σε ξενιστές: τους διατηρούν στη ζωή οριακά, για την τρυφερή τους σάρκα.
Υπό τις συνθήκες αυτές, δεν ήθελε πολύ το Βουλευτήριο για να μεταφερθεί στη Ζούγκλα. Εκεί πλέον εκτρέφονται, συστηματικά και διαπαραταξιακά, οι βουλευτές-μαϊμούδες. Με την ανοχή και, ίσως, την ενθάρρυνση των κ.κ. Καραμανλή και Παπανδρέου, οι βουλευτές-μαϊμούδες εξακολουθούν να χειροκροτούν τσιρίζοντας και να συνεργούν χειρονομώντας στις εγκληματικές πρακτικές της «αποκαλυπτικής» τηλεδημοσιογραφίας.
Σήμερα τα μεγάλα κόμματα πληρώνουν τα επίχειρα της συμπαιγνίας τους με τη μιντιακή εξουσία. Κυριότερα, η ημιπαράλυτη κυβέρνηση παρέλυσε ολότελα περιμένοντας την ετυμηγορία του εκπαιδευτή των στελεχών της. Ένας εξαιρετικά αλτικός βουλευτής βγήκε στο κλαρί (πού αλλού;). Εκεί έχουμε φτάσει: η αξιοπιστία του βουλευτή να τίθεται επίσημα υπό την αίρεση της προσκόμισης στοιχείων- προϊόντων εγκλήματος (λαθραίας καταγραφής). Εφόσον το προϊόν εγκλήματος υφίσταται, το κυβερνών κόμμα παρακαλεί τον «παραγωγό» να το εμφανίσει ταχέως. Όμως, επίσης εφόσον το προϊόν εγκλήματος υφίσταται, το κυβερνών κόμμα θα είναι ευγνώμον στον «παραγωγό» αν δεν το εμφανίσει καθόλου.
Εικάζεται, πάντως, ότι ο εκπαιδευτής των μαϊμούδων θα επιτρέψει τελικά στον Πρωθυπουργό να συνεχίσει να παριστάνει ότι κυβερνά. Θα τον διατηρήσει, δηλαδή, στο μεταίχμιο μεταξύ ζωής και θανάτου, ως χρήσιμο ξενιστή.
Με αυτά τα δεδομένα, δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη ότι η ξεδιάντροπη αλληλο-αποκάλυψη της πραμάτειας των εκδικητών δημοσιογράφων- μεγαλοεκδοτών πλήττει το σύστημα διακυβέρνησης. Είναι επίσης κατανοητό ότι συνειρμικά δεν μπορεί να αφήσει αλώβητη τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση. Όμως, η αποτυχία της τελευταίας να επιστρέψει στη ζωή οφείλεται κυρίως στη δική της παθολογία.
Το ντόμινο της ελληνικής δημόσιας ζωής ολοκληρώνεται με τον τελευταίο αδύναμο κρίκο: όσο πέφτει η «δημοσιογραφία» τόσο περισσότερο πέφτει η πολιτική. Και όσο πέφτει η πολιτική τόσο περισσότερο πέφτει ο φορέας εκείνος στον οποίο φυσιολογικά θα μετατοπιζόταν η προσδοκία των πολιτών. Όμως, η επένδυση της προσδοκίας προϋποθέτει ότι ο φορέας της εκπέμπει, τουλάχιστον, σημεία ζωής.
Πράγματι, η πολιτική παρουσία εν γένει περιέχει μια υπόσχεση για το μέλλον. Αλλιώς μεταβάλλεται σε πολιτική απουσία την οποία δεν αναπληρώνει η φυσική παρουσία του πολιτικά απόντος. Το αποτέλεσμα είναι η απόκοσμη εμφάνιση των πολιτικών εκείνων που ανοιγοκλείνουν το στόμα τους και βγάζουν γνώριμους ήχους που το μυαλό μας αρνείται πεισματικά να προσλάβει ως λόγο πολιτικό. Ο πολίτης οδηγείται στη διάγνωση ότι στον πολιτικό χώρο όπου συμβαίνουν αυτά δεν υπάρχει ζωή.
Όπως φαίνεται, λοιπόν, πολλοί στην Ελλάδα προσπαθούν αυτό που η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ήδη επιτύχει. Από αυτή την άποψη, το ελληνικό ντόμινο θα έπρεπε ίσως να αναγνωστεί με την αντίστροφη φορά.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, μαλώνετε για το ΚΚΕ οταν ο κακομοίρης ο νικολιτσόπουλος λύγισε ψυχολογικά κάτω απο το βάρος της πιεσης που του ασκείται και μπήκε στο νοσοκομείο...

Τελικά η γελοιότητα ορισμένων δεν εχει όριο. Αλλα τα νοσοκομεία δε σε γλιτώνουν απο τον ανακριτή. Τουλάχιστον οχι για πολύ καιρό. Παντως τρελόχαρτο δεν προλαβαίνει να πάρει.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά, μαλώνετε για το ΚΚΕ οταν ο κακομοίρης ο νικολιτσόπουλος λύγισε ψυχολογικά κάτω απο το βάρος της πιεσης που του ασκείται και μπήκε στο νοσοκομείο...

Τελικά η γελοιότητα ορισμένων δεν εχει όριο. Αλλα τα νοσοκομεία δε σε γλιτώνουν απο τον ανακριτή. Τουλάχιστον οχι για πολύ καιρό. Παντως τρελόχαρτο δεν προλαβαίνει να πάρει.
ισως ομως να μπορει να βγει με ανηκεστο βλαβη,αν ποτε καταδικαστει,οποτε μια η αλλη..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ισως ομως να μπορει να βγει με ανηκεστο βλαβη,αν ποτε καταδικαστει,οποτε μια η αλλη..

Υπάρχει και η αυτοδικία - τόσους συμβασιούχους εκβίασε. Ισως κατα τύχη κάποιος να του πετάξει κανα γιαούρτι ή κανα μαδέρι οικοδομής (τέτοια είχαν οι οπαδοί του Ιωνικού στα ματς οταν η ομάδα έκανε την προσπάθεια να ανέβει κατηγορίες εκει στα τέλη της δεκαετίας του 80)

Υπάρχει βέβαια και η αυτοκτονία. Λύση σεμνη και ταπεινή (και σε συμφωνία με τις αρχες της κυβέρνησης)

Ας βγει απο το νοσοκομείο με το καλό και λύσεις υπάρχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom