Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Εισαι φίλος μου
σίγουρα είμαι.
Εισαι φίλος μου
Ο Μάκης έχει βιντεοσκοπήσει και την γυναίκα του ώστε στο μέλλον να την κάνει ρόμπα.......Με αποβράσματα ασχολείστε?
μαλλον στο κεντρικο θα πουνε κατιΚανένα νεο απο την δικογραφία???
Ήταν τελικά ο Θέμος??
φανταζομαι οτι αν τελικα ειναι μεσα στις διωξεις θα ειναι κακουργημαΝα είναι άραγε σε βαθμό κακουργήματος;
Για να δούμε
Συνήθως οι αποδιοπομπαίοι τράγοι αντιμετωπίζουν παραδειγματικές τιμωρίες
Τι περιμενες αδελφε? Ενας Κουκοδημος δεν φερνει την Ανοιξη.Η υποθεση περιπλεκετε ακομα περισσοτερο,η ακρη του νηματος εχει αρχισει να μην φαινεται,και φοβαμαι πως εχουμε ξεμεινει απο Αριαδνη και Θησεα....
Κατ' εμέ τέτοιοι τύποι πρέπει να παραδίδονται στον κοσμάκη που κοροϊδευαν...Ο Νικολιτσόπουλος ίσως ειναι τελικά ο άνθρωπος που ξέρει τα περισσότερα.
Οσο και αν κρύβεται, κάποτε θα βγει. Μόνος του ή με το ζόρι.
Εκτός απο τη συμμετοχή του στο θέμα του Ζαχό, σέρνει πίσω του και καταγγελίες για εκβιασμούς συμβασιούχων. Καλό κουμάσι, δύσκολα θα τη γλυτώσει.
Πως μπαίνει στο αρχείο μια υπόθεση που λέει η εισαγγελέας δεν έχει στοιχεία για την αλήθεια ή όχι του πράγματος τη στιγμή που ο πολιτικός που εμπλέκεται ήδη έχει αρχίσει να ιδρώνει και από την άλλη υπάρχει και κασσέτα που πιστοποιεί την καταγγελία; Σαν πολύ δε βιάζοντε οι δικαστικοί;Στο αρχείο η καταγγελία Μ. Τριανταφυλλόπουλου για τον Σπ. Κλαδά
Στο αρχείο ετέθη από την αρμόδια εισαγγελέα η καταγγελία του δημοσιογράφου, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για τον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπύρο Κλαδά.
Όπως μετέδωσε το Μega, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την κ. Γκανέ, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα την κασέτα με την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του με τον βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο.
Ερωτηθείς για την εν λόγω τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Κουκοδήμου με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πεί πως όλα αυτά τα θέματα έχουν απαντηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν επιθυμεί να σχολιάσει δημοσιεύματα ή περιεχόμενα τηλεοπτικών εκπομπών.