Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπορει οι ιδεες σου σα συνολο να ανηκουν σε ολο το κοματικο φασμα και καποιες απο αυτες σε κανενα.
Στο ενα θεμα σε καλυπτει η ΝΔ στο αλλο το ΚΚΕ στο παραλλο κανενα.
Δε πρεπει τις αποψεις των πολιτων να τις διαμορφωνουν τα κοματα,
με το υπάρχον πολιτικό και εκλογικό σύστημα αναγκαστικά της εκφράζουν τα κόμματα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Σωστός.... Ακόμα και σήμερα ο καραγκιόζης Μειμαράκης μιλούσε για την ιστορική επιτυχία των αυτοδύναμων κυβερνήσεων. Μιλάμε όλα αυτά τα λαμόγια είναι για πολλές κλωτσές... Ενθεν κακείθεν..... Ούτε να τους ακούω πλέον... Θόρυβος στ αυτιά μου........

Αυτοδυναμια χωρις τη θεληση του λαου δεν ειναι δημοκρατια. Ειναι νοθεια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν δεν αλλάξει ο πραγματικός τρόπος άσκησης της εξουσίας (διαπλοκή...τροπος λειτουργιας ΜΜΕ ας πουμε) η αλλαγή των προσώπων δε θα φέρει αλλαγες

Πιθανότερο βλέπω το να ελθει στην εξουσία χρησμοποιώντας ακριβώς αυτά τα μέσα λειτουργώντας ακομα πιο ξεκαθαρα σαν ομηρός τους

Οσο ο λαος αυτός είναι αυτός που ειναι (χαμηλού επιπέδου, ξερόλας και αδιάφορος για ο,τιδήποτε πέρα απο τον κώλο του) τόσο η κατασταση δε θα αλλαξει

Γιατι δεν εχει λογο να αλλάξει.

Η αλλαγη θα πρεπει να προκληθει απο εμας. Απο το λαο. Τα κόμματα είναι μια χαρα βολεμένα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συμφωνω στα περισσοτερα. Πιστευω όμως ότι σε αυτες τις εκλογες τα αστικα κεντρα περασαν ενα μηνυμα, τουλαχιστον για το δικομματισμο. Η ελληνικη επαρχια, επιτρεψτε μου, βαθια καθυστερημενη, θα ακολουθησει αλλα μαλλον θα την προλαβει η καταρρευση του δικομματισμου. ( μη μου θυμιζεις τι εγινε στις εκλογες, λιγες μερες μολις μετα τις φωτιες... με πιανουν τασεις μεταναστευσης.. )

Εμένα πάλι το μήνυμα που μου πέρασαν είναι πόσο μαλάκας λαός είμαστε. Που κάηκε η μισή Ελλάδα, καταληστεύτηκαν τα ταμεία, που τόσα που να μην τα αναφέρω τώρα εδώ και αντί να τους ξηλώσουμε τους ξαναβάλαμε να κάτσουν τους κώλους τους στους υπουργικούς και πρωθυπουργικούς θώκους. Ρε ουστ βρωμοφάρα που είμαστε

Επισκέπτης
Να δείτε πάντως το 2011-12 που θα γίνουν εκλογές πάλι, θα έχουμε πρωθυπουργό τον Γιωργάκη! Αρχηγός Ελληνικού κράτους κατά 25% Έλληνας! :cheesy: Πήγε και στην Αμερική και πήρε το "χρήσμα"!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αυτοδυναμια χωρις τη θεληση του λαου δεν ειναι δημοκρατια. Ειναι νοθεια.

Εξήγησέ το αυτό στους έχω-2ψήφιο-iq και θα σε πάρουν με τις πέτρες.
Εξήγησέ τους ότι τους κυβερνά η μειοψηφία και θα σου βρουν και τα πιο ελεεινά επιχειρήματα να σε πείσουν ότι ΟΧΙ, η πλειοψηφία κυβερνά.

Επισκέπτης
Συμφωνω στα περισσοτερα. Πιστευω όμως ότι σε αυτες τις εκλογες τα αστικα κεντρα περασαν ενα μηνυμα, τουλαχιστον για το δικομματισμο. Η ελληνικη επαρχια, επιτρεψτε μου, βαθια καθυστερημενη, θα ακολουθησει αλλα μαλλον θα την προλαβει η καταρρευση του δικομματισμου. ( μη μου θυμιζεις τι εγινε στις εκλογες, λιγες μερες μολις μετα τις φωτιες... με πιανουν τασεις μεταναστευσης.. )
δεν αρκεί η κατάρρευση του δικομματισμού πρέπει να υπάρχει και συμμετοχή του λαού στην όλη διαδικασία ανασυγκρότησης της χώρας και όχι ο λαός να πάει να ψηφίσει και μετά να την κάνει στον καναπέ.
χρειάζεται αγώνας και πίεση για να έρθει η αλλαγή. 

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Η αλλαγη θα πρεπει να προκληθει απο εμας. Απο το λαο. Τα κόμματα είναι μια χαρα βολεμένα

Τις αλλαγες στη κοινωνια τις κανει ο λαος, οχι τα κομματα. Συμφωνουμε απολυτα. Ρε φιλε πες μου με εχει φαει η περιεργεια. Τι εχεις σπουδασει?
Εισαι ο μονος στο φορουμ που παντα συμφωνω μαζι του.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
δεν αρκεί η κατάρρευση του δικομματισμού πρέπει να υπάρχει και συμμετοχή του λαού στην όλη διαδικασία ανασυγκρότησης της χώρας και όχι ο λαός να πάει να ψηφίσει και μετά να την κάνει στον καναπέ.

+10000

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Να δείτε πάντως το 2011-12 που θα γίνουν εκλογές πάλι

Καλα ε πλακα κανεις?
χαχαχαχα. Αν γινουν τοτε εκλογες, παιδια πρεπει να φυγουμε ολοι μεταναστες στα ορυχεια και στις φαμπρικες. Αν αυτο το εκτρωμα κρατηθει μεχρι τοτε, τοτε μιλαμε για εποχη απολυτης παρακμης. Με τετοιο κλιμα και χουντα θα επεφτε. Το μονο που δεν εχει γινει ειναι πολεμος. Με τη Ντορα μπορει να το δουμε και αυτο.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καναπες όχι. Απλά σεβαστε μου αρίωνα ο αγωνας που εχω στο μυαλο μου δεν εχει να κανει με το εκλογικο συστημα γενικα. Να προσπαθησω να ανασυγκροτησω το κρατος μεσα απο τους θεσμους του; Για ποιο λογο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καναπες όχι. Απλά σεβαστε μου αρίωνα ο αγωνας που εχω στο μυαλο μου δεν εχει να κανει με το εκλογικο συστημα γενικα. Να προσπαθησω να ανασυγκροτησω το κρατος μεσα απο τους θεσμους του; Για ποιο λογο;
τίνι τρόπο; Γιατί εάν μιλάς εξωθεσμικά μιλάμε για αντάρτικο. Οχι ότι με χαλάει......Απλά χρειάζεται και κάποιου είδους κυοφορία που η ελληνική κοινωνία την τελευταία φορά που τον έκανε την πήρε 400 χρόνια να αντιδράσει........

Επισκέπτης
Καλα ε πλακα κανεις?
χαχαχαχα. Αν γινουν τοτε εκλογες, παιδια πρεπει να φυγουμε ολοι μεταναστες στα ορυχεια και στις φαμπρικες. Αν αυτο το εκτρωμα κρατηθει μεχρι τοτε, τοτε μιλαμε για εποχη απολυτης παρακμης. Με τετοιο κλιμα και χουντα θα επεφτε. Το μονο που δεν εχει γινει ειναι πολεμος. Με τη Ντορα μπορει να το δουμε και αυτο.

Είτε γίνουν το '09 είτε το '10 είτε το '12.... το αποτέλεσμα ίδιο θα είναι! Έκτρωμα πάλι θα έρθει!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Σημασία σ'έναν άνθρωπο δεν έχει η γνώση αλλά η κρίση.

Αλλα μεσω της μορφωσης αναπτυσσεται η κριση. Λιγοι αποφοιτοι δημοτικου εχουν ανεπτυγμενη κριση και συνθετη σκεψη.

Επισκέπτης
αν ο λαός δεν είναι οργανωμένος μέσα στα συνδικάτα του και να κάνει ένα συγκροτημένο διεκδικητικό αγώνα δεν γίνεται τίποτα, αλλά και τα κόμματα δεν είναι πανάκεια αρκεί να υπάρχει σε αυτά λαϊκή συμμετοχή για την διαμόρφωση της πολιτικής τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλα μεσω της μορφωσης αναπτυσσεται η κριση. Λιγοι αποφοιτοι δημοτικου εχουν ανεπτυγμενη κριση και συνθετη σκεψη.
Φίλε εδώ διαφωνώ.... Εχω ακούσει εγώ μορφωμένους να έχουν σύνθετη σκέψη του "σύνθετου" του σαλονιού της γιαγιάς μου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom