Αδέρφια.
Εχω χάσει την επαφή με το εν λόγω θρεντ ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Διαβασα όμως και τις 7 σελίδες που έχασα.
Αντιπαρέρχομαι θέματα τύπου - ειναι ΕΥΠ ή όχι, οπως επίσης και το ύφος ορισμένων.
Νομίζω ότι για να μπορέσουμε να έχουμε μια εκτίμηση για το θέμο, θα πρέπει να δούμε αν πρώτα κατατέθηκαν τα 5 εκατομμύρια και μετα το DVD ή το αντίθετο. Το βίντεο είναι γνωστό εδω και αρκετό καιρό.
Υπάρχει και ο τρίτος δρόμος. Ο Νικολιτσόπουλος.
Για το μακη - έκανε σημαντικό λάθος. Ποτέ δε χτυπάς κάποιον που είναι υπο διωγμό. Οχι δημοσίως. Δημιουργείς συμπάθεια για το άτομό του και αντιπάθεια για το δικό σου. Επίσης, δεν είμαι σίγουρος οτι αυτή τη στιγμή ο μάκης έχει άλλο χαρτί στα χέρια του εκτός απο αυτό του Κουκοδήμου. Ο θέμος ουσιαστικά δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του (αν εχει χαρτιά). Οταν ο μάκης μείνει απο "νεα" στοιχεία, τότε ενδεχομένως να αρχίσει να οπισθοχωρεί. Γιατι είμαι σίγουρος ότι κάποιοι ήδη ψάχνουν το δικό του "ποιόν".
Βεβαια ο μάκης έχει την ΕΥΠ η οποία ίσως του δώσει κάτι που κανείς δεν ξέρει οτι υπάρχει. Ας πούμε...την υπόλοιπη συνομιλία του καμπουράκη. Ή το αμοντάριστο βίντεο. Η..ενα άλλο βίντεο που δεν ήξερε κανείς μεχρι τώρα.
Ή υλικό απο άλλους παλαιότερους εκβιασμούς του
Για την κυβέρνηση. Διαβασα πριν κάποιο φίλο που λέει πόσο γάτος ειναι ο καραμανλής και πάλι μας τουμπάρισε και ασχολούμαστε με το βίντεο.
ο καραμανλής έχει τελειώσει. Το ίδιο και η κυβέρνησή του. Δε μπορεί να κυβερνησει, ουτε καν να διαχειριστεί θέματα καθημερινότητος. Το να γίνουν τώρα εκλογές θα σήμαινε κυβέρνηση συνεργασίας. Επομένως κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνει "εν πλω". Ντόρα, Αβραμό και δεν ξέρω ποιος άλλος έχουν αρχίσει και οργανώνονται. Αυτό δε σημαίνει οτι θα πετύχουν. Ο καραμανλής και το περιβάλλον του, όσο αποτυχημένοι και αν είναι, δεν πρόκειται να παραδώσουν τη σκυτάλη αμαχητί.
Αν τελικά η ΝΔ μπει και αυτή σε φάση εσωστρέφειας, τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τη χώρα μιας και δε θα έχει ούτε κυβέρνηση ούτε αξιωματική αντιπολίτευση. Εκτιμώ οτι θα υπάρξει μια "ματαβατική συγκυβέρνηση" κωστα-ντόρας εως ότου αλλάξει οριστικά η αρχηγία του κόμματος (και με πιο σικάτο τρόπο)
Κουκοδήμος...νεα στοιχεία απο της κλήσεις ζαχόπουλου λίγο πριν πηδήξει στο κενό...ερχονται ενδιαφέροντα νεα.