Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδη πιστευεις οτι εχει ιδεολογια ο θεμος και οτι δεν θα το πουλουσε σ αυτον που δινει τα περισοτερα, αλλα στο πασοκ ????
Στοιχηματίζω ότι το έκάστοτε κυβερνόν κόμμα μπορεί να πλειοδοτήσει :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
για να γινω πιο κατανοητος στον γιωργο....
πιστευα οτι θα το πουλουσε το dvd στο ΠΑΣΟΚ  ο θεμος....και οχι στην νεα δημοκρατια....
οσο για τις φυλλαδες ας κοψουν τα dvd και θα σου πω εγω [size=20pt]μετα τι θα πουλανε[/size]...
ανετα πουλανε μεχρι & την μαννα τους..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η φαση ειναι να δειτε που για μενα ειναι θεμα χρονου
οταν βγει στο ιντερνετ το βιντεο και θα το εχει ολος ο πλανητης
μετα να δουμε τι θα τους κανουμε τους τιτλους τυπου''ποιος ειδε το dvd''

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6

Η ερώτηση μου δεν είναι ακριβώς σχετική, αλλά εάν κάποιος ξέρει είναι σίγουρα μέλος του εν λόγω site.

Στην χτεσινή (24/1/08) εκπομπή του Μάκη, εθεάθη μια αιθέρια ΝΑ-ΡΑ-ΜΟΥ, μελαχρινή, με ίσιο μαλλί κι εξαιρετικά τονισμένες ρίζες μητρότητας (ακριβής μετάφραση του τουρκικού όρου mastar), την οποία ερωτεύθηκε ο φακός αλλά μίλησε πολύ λίγο δυστυχώς. Η γενετήσια ορμή μου δεν μπόρεσε να εκδηλωθεί κι ως γνήσιος απόγονος των Ναιτών ιπποτών θα ήθελα να μάθω ποια είναι με σκοπό να εκπορθήσω το κάστρο της.

Νομίζω πως ο Μάκης την αποκάλεσε Γεωργία κι αν είναι έτσι νομίζω πως έφτασε ο καιρός για σπορά. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ? ¨Οποιοσ είδε την  εκπομπή σίγουρα θα την θυμάται από την δυσκολία να κοιμηθεί μπρούμυτα ύστερα.

Ακόμη κι αν δεν ξέρετε το όνομα, μήπως γνωρίζετε από ποιο ΙΕΚ δημοσιογραφίας κάνει εισαγωγή ο Μάκης τηλεοπτικών γλαστρών? θα σας ήμουν υπόχρεος συνάδελφοι...

Υ.Γ. Υπόσχομαι να αναλύω διαδικτυακά κάθε μου κίνηση σε όλη την ομήγυρη από την στιγμή που θα μου γίνει γνωστό το όνομα της.
Υ.Γ. ΙΙ Δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων άλλωστε αφού από βγαίνοντας επωνύμως στην TV (δυστυχώς έκανα zapping) εκτίθεσαι ποικιλοτρόπως!!!
Υ.Γ. ΙΙΙ Καίγομαιιιιιι!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Range

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...λυπαμαι που το λεω αλλα οσο εξελισσεται αυτη η υποθεση , τοσο ο Καραμανλης μοιαζει ολο και πιο πολυ στον Νιξον....ο Ανδριανος δεν λειτουργουσε μονος οταν εβλεπε τον Θεμο...ο Κουκοδημος δεν πηγε με δικη του πρωτοβουλια στον Μακη....ξεχωρα απο το γεγονος με τον Χιο , αυτος ο Καμπουρακης δεν εχει φατσα γκαφατζη ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Θέμος+Λάκης vs Μάκη....πρέπει να αλλάξει το thread....
ΥΓ--->Πάντως και ο Λάκης δεν φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο στον...φίλο του...αλλά και ο ζούγκλας χθές του την φύλαγε.....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
γνωστα αυτα ηδη..δες press.gr

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...ρε μαγκες να ρωτησω κατι....ο Καμπουρακης βγαζει ψευτρα την Ολγα Τρεμη η οποια μπορει να κατηγορηθει για ψευδορκια στον ανακριτη....ο Καμπουρακης με την γκαφα που εκανε επληξε το κυρος και το image ενος καναλιου αφου εβγαιναν πολλες μερες στα παραθυρα ολοι οι πολιτικοι σχολιαστες του(Παυλος Τσιμας,Πρετεντερης,Καψης,Οικονομεας) και ελεγαν οτι στο MEGA δεν ειδε κανεις το DVD.....ο Παπαγιαννης λεει οτι στην κασετα του Χιου που θα βγει την αλλη εβδομαδα ο Καμπουρακης μιλαει υβριστικα για εναν εκδοτη-μετοχο του MEGA....κι οταν αυτος υποβαλλει την παραιτηση του , το MEGA κανει τον κινεζο και δεν την κανει δεκτη....μηπως μεχρι και ο χαζοβλακας αυτος εχει υλικο που ειναι ικανο να καψει εκδοτες-μετοχους MEGA και τους κρατα στο χερι ? Μηπως ολοι οι μεγαλοδημοσιογραφοι επιδιδονται σε αυτην ακριβως την δουλεια , στους  εκβιασμους ? 

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
...ρε μαγκες να ρωτησω κατι....ο Καμπουρακης βγαζει ψευτρα την Ολγα Τρεμη η οποια μπορει να κατηγορηθει για ψευδορκια στον ανακριτη....ο Καμπουρακης με την γκαφα που εκανε επληξε το κυρος και το image ενος καναλιου αφου εβγαιναν πολλες μερες στα παραθυρα ολοι οι πολιτικοι σχολιαστες του(Παυλος Τσιμας,Πρετεντερης,Καψης,Οικονομεας) και ελεγαν οτι στο MEGA δεν ειδε κανεις το DVD.....ο Παπαγιαννης λεει οτι στην κασετα του Χιου που θα βγει την αλλη εβδομαδα ο Καμπουρακης μιλαει υβριστικα για εναν εκδοτη-μετοχο του MEGA....κι οταν αυτος υποβαλλει την παραιτηση του , το MEGA κανει τον κινεζο και δεν την κανει δεκτη....μηπως μεχρι και ο χαζοβλακας αυτος εχει υλικο που ειναι ικανο να καψει εκδοτες-μετοχους MEGA και τους κρατα στο χερι ? Μηπως ολοι οι μεγαλοδημοσιογραφοι επιδιδονται σε αυτην ακριβως την δουλεια , στους  εκβιασμους ? 
Τι ρωτάς και εσύ τώρα...

Επισκέπτης
να πω κάτι έτσι από αφέλεια? μήπως τελικά η εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της το μεγάλο κανάλι ήθελε να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της εφημερίδας το Π.Θ. και έχει γίνει το μπάχαλο της πουτάνας?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ πιστεύω πως η όλη φάση είναι σχέδιο της CIA μαζί με την MOSSAD  :jerking: :jerking: :jerking: για αποσταθεροποίηση και πόλωση :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μην μασάτε μάγκες.

Αλλωστε ο Καραμανλής το είχε πει γαμώ την πουτάνα μου "Μηδενική ανοχή"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αδέρφια.

Εχω χάσει την επαφή με το εν λόγω θρεντ ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Διαβασα όμως και τις 7 σελίδες που έχασα.

Αντιπαρέρχομαι θέματα τύπου - ειναι ΕΥΠ ή όχι, οπως επίσης και το ύφος ορισμένων.

Νομίζω ότι για να μπορέσουμε να έχουμε μια εκτίμηση για το θέμο, θα πρέπει να δούμε αν πρώτα κατατέθηκαν τα 5 εκατομμύρια και μετα το DVD ή το αντίθετο. Το βίντεο είναι γνωστό εδω και αρκετό καιρό.

Υπάρχει και ο τρίτος δρόμος. Ο Νικολιτσόπουλος.

Για το μακη - έκανε σημαντικό λάθος. Ποτέ δε χτυπάς κάποιον που είναι υπο διωγμό. Οχι δημοσίως. Δημιουργείς συμπάθεια για το άτομό του και αντιπάθεια για το δικό σου. Επίσης, δεν είμαι σίγουρος οτι αυτή τη στιγμή ο μάκης έχει άλλο χαρτί στα χέρια του εκτός απο αυτό του Κουκοδήμου. Ο θέμος ουσιαστικά δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του (αν εχει χαρτιά). Οταν ο μάκης μείνει απο "νεα" στοιχεία, τότε ενδεχομένως να αρχίσει να οπισθοχωρεί. Γιατι είμαι σίγουρος ότι κάποιοι ήδη ψάχνουν το δικό του "ποιόν".

Βεβαια ο μάκης έχει την ΕΥΠ η οποία ίσως του δώσει κάτι που κανείς δεν ξέρει οτι υπάρχει. Ας πούμε...την υπόλοιπη συνομιλία του καμπουράκη. Ή το αμοντάριστο βίντεο. Η..ενα άλλο βίντεο που δεν ήξερε κανείς μεχρι τώρα.

Ή υλικό απο άλλους παλαιότερους εκβιασμούς του

Για την κυβέρνηση. Διαβασα πριν κάποιο φίλο που λέει πόσο γάτος ειναι ο καραμανλής και πάλι μας τουμπάρισε και ασχολούμαστε με το βίντεο.

ο καραμανλής έχει τελειώσει. Το ίδιο και η κυβέρνησή του. Δε μπορεί να κυβερνησει, ουτε καν να διαχειριστεί θέματα καθημερινότητος. Το να γίνουν τώρα εκλογές θα σήμαινε κυβέρνηση συνεργασίας. Επομένως κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνει "εν πλω". Ντόρα, Αβραμό και δεν ξέρω ποιος άλλος έχουν αρχίσει και οργανώνονται. Αυτό δε σημαίνει οτι θα πετύχουν. Ο καραμανλής και το περιβάλλον του, όσο αποτυχημένοι και αν είναι, δεν πρόκειται να παραδώσουν τη σκυτάλη αμαχητί.

Αν τελικά η ΝΔ μπει και αυτή σε φάση εσωστρέφειας, τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τη χώρα μιας και δε θα έχει ούτε κυβέρνηση ούτε αξιωματική αντιπολίτευση. Εκτιμώ οτι θα υπάρξει μια "ματαβατική συγκυβέρνηση" κωστα-ντόρας εως ότου αλλάξει οριστικά η αρχηγία του κόμματος (και με πιο σικάτο τρόπο)

Κουκοδήμος...νεα στοιχεία απο της κλήσεις ζαχόπουλου λίγο πριν πηδήξει στο κενό...ερχονται ενδιαφέροντα νεα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
...Αν τελικά η ΝΔ μπει και αυτή σε φάση εσωστρέφειας, τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τη χώρα μιας και δε θα έχει ούτε κυβέρνηση ούτε αξιωματική αντιπολίτευση....
Kαι όπως λέει μια σοφή παροιμία...στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται...!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Kαι όπως λέει μια σοφή παροιμία...στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται...!!!

Χμ...

Φιλε,αναμπουμπουλα σιγουρα υπαρχει.....Για λυκο δεν ειμαι σιγουρος....οχι για την αισθηση του χιουμορ του,αλλα για το αν υπαρχει λυκος καν....

Απο Enforcer:

"Αν τελικά η ΝΔ μπει και αυτή σε φάση εσωστρέφειας, τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τη χώρα μιας και δε θα έχει ούτε κυβέρνηση ούτε αξιωματική αντιπολίτευση. Εκτιμώ οτι θα υπάρξει μια "ματαβατική συγκυβέρνηση" κωστα-ντόρας εως ότου αλλάξει οριστικά η αρχηγία του κόμματος (και με πιο σικάτο τρόπο)"

συμφωνω με τον συλλογισμο σου...ομως  "....Ανθ'υμων,Γουλιμης" που ειπε και καποιος παλαιοτερος...πολιτικος μας..η αλλως "Τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα"..

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....εγω μονο ενα λεω...φανταστειτε να εχουν το αμονταριστο DVD τα αφεντικα-νταβατζηδες  της Ολγας Τρεμη και το μεγαλο αφεντικο του Θεμου....φανταστειτε σε αυτην την περιπτωση τι εκβιασμος πεφτει στον πρωθυπουργο για να εξασφαλισουν συμβασεις με το Δημοσιο...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
....εγω μονο ενα λεω...φανταστειτε να εχουν το αμονταριστο DVD τα αφεντικα-νταβατζηδες  της Ολγας Τρεμη και το μεγαλο αφεντικο του Θεμου....φανταστειτε σε αυτην την περιπτωση τι εκβιασμος πεφτει στον πρωθυπουργο για να εξασφαλισουν συμβασεις με το Δημοσιο...
Εσυ τι λες να μην το έχουνε;;;;;
Απο την αρχή φάνηκε οτι είναι εκβιασμός των μεγαλοεκδοτων προς την κυβέρνηση.
γιατι μολις πήγε το βίντεο η Τσεκου και ο δικηγόρος στο μεγαλο κανάλι δεν κάλεσαν τον εισαγγελα;
Τον δικηγόρο δεν τον αναφέρουν καθόλου. Σύμπτωση;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάγκες .... το μυστικό δεν είναι το DVD...... το μυστικό είναι το μαγικό νούμερο 152. Και ειδικά με το γνωστό παρελθόν της δεξιάς της περιόδου 90 93.... Μερικά μυριάκια και εξουσία τέλος.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom