Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και ποια συμπεριφορά σου αρέσει σε αυτή την ιστορία?Της κυβέρνησης , του Θέμου , της Τσέκου , του Χίου , της Τρέμη ,...?Πλάκα-πλάκα ίσως μόνο ο Ζαχόπουλος να εκανε αυτό που "πρέπει"....
αν διαβασες το θρεντ λεγεται μακης - θεμος γιατι μπλεκεις τους αλλους και δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα?ολοι ειναι για μεσα αλλα στην συγκεκριμενη ιστορια θεμου - μακη ο μακης εχει φερθει τουλαχιστον πουστικα απεναντι σε εναν φιλο και συνεταιρο.αν εσενα σου φαινεται οτι εκανε σωστα με οτι εκανε,σεβαστο απλα πες το μου να ξερω.εγω αναφερομαι μονο στο θεμα της φιλιας,τι εχει γινει ακριβως δεν ξερω οπως και ο περισσοτερος κοσμος και μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αν διαβασες το θρεντ λεγεται μακης - θεμος γιατι μπλεκεις τους αλλους και δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα?ολοι ειναι για μεσα αλλα στην συγκεκριμενη ιστορια θεμου - μακη ο μακης εχει φερθει τουλαχιστον πουστικα απεναντι σε εναν φιλο και συνεταιρο.αν εσενα σου φαινεται οτι εκανε σωστα με οτι εκανε,σεβαστο απλα πες το μου να ξερω.εγω αναφερομαι μονο στο θεμα της φιλιας,τι εχει γινει ακριβως δεν ξερω οπως και ο περισσοτερος κοσμος και μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε
Σημερα παντως ο Μακης αυτοξεφτιλιστηκε οσο δεν παει αλλο...επιασε [ατο στα δικα μου ματια!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
κι ομως...ηταν να μοιραστουμε μια θεση παρκινγκ κοντα σε γραφεια της ευπ και μου λεει -εγω θα παρκαρω γιατι εδω ειναι υπηρεσια...(εγω ηξερα απο γνωστους οτι εκει ειναι γραφεια ευπ..ηταν μεζονετα για την ακριβεια..)
απανταω -κι εσυ τι εισαι ρε?πρακτορας της ευπ?
-Ναι μου λεει....κι οντως ηταν το εμαθα αργοτερα οτι στανταρ ηταν....
-Δεν γαμιεσαι του λεω..κι αν εχεις προβλημα φωναξε την τροχαια...
τελικα παρκαρα!!!

Μου εχει τυχει και εμενα κατι παρομοιο. Εγω ομως ειχα πει στον αντιστοιχο "psanxw" οτι ειμαι εγκυος και πρεπει να παω γρηγορα στο γιατρο μου.  

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μου εχει τυχει και εμενα κατι παρομοιο. Εγω ομως ειχα πει στον αντιστοιχο "psanxw" οτι ειμαι εγκυος και πρεπει να παω γρηγορα στο γιατρο μου. 
εσυ στον ψαχνω το ειπες η στον πρακτορα?
της ευπ εισαι?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
κι ομως...ηταν να μοιραστουμε μια θεση παρκινγκ κοντα σε γραφεια της ευπ και μου λεει -εγω θα παρκαρω γιατι εδω ειναι υπηρεσια...(εγω ηξερα απο γνωστους οτι εκει ειναι γραφεια ευπ..ηταν μεζονετα για την ακριβεια..)
απανταω -κι εσυ τι εισαι ρε?πρακτορας της ευπ?
-Ναι μου λεει....κι οντως ηταν το εμαθα αργοτερα οτι στανταρ ηταν....
-Δεν γαμιεσαι του λεω..κι αν εχεις προβλημα φωναξε την τροχαια...
τελικα παρκαρα!!!

Δεν αντιλέγω ότι έγινε, απλα ενισχύεις την άποψή μου. Ήξερες ότι η μεζονάτε είναι standard γραφεία ΕΥΠ, τον ρώτησες, σου απάντησε ότι είναι, το διασταύρωσες κιόλας. Πολύ μυστική υπηρεσία τελικά αυτή η ΕΥΠ.

Απλά ερασιτέχνες, φαντάσου να πέσουν σε χέρια τίποτα κακών πρακτόρων από γειτονικές χώρες, με πόση ευκολία θα λαλήσουν.

Απορώ γιατί τους "φοβόμαστε" τόσο πολύ, όταν μπλέκονται σε διάφορα θέματα. Κάτι σαν τον μπαμπούλα ένα πράγμα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν αντιλέγω ότι έγινε, απλα ενισχύεις την άποψή μου. Ήξερες ότι η μεζονάτε είναι standard γραφεία ΕΥΠ, τον ρώτησες, σου απάντησε ότι είναι, το διασταύρωσες κιόλας. Πολύ μυστική υπηρεσία τελικά αυτή η ΕΥΠ.

Απλά ερασιτέχνες, φαντάσου να πέσουν σε χέρια τίποτα κακών πρακτόρων από γειτονικές χώρες, με πόση ευκολία θα λαλήσουν.

Απορώ γιατί τους "φοβόμαστε" τόσο πολύ, όταν μπλέκονται σε διάφορα θέματα. Κάτι σαν τον μπαμπούλα ένα πράγμα.
ποιος φοβαται?
σιγα μην φονηθω πρακτορα της ευπ...γιατι τι ειμαι?
κατασκοπος?
καθαρος ουρανος.....

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Θα εχει πλακα παντος να δουμε την εγγαστριμμυθη φαλαινατ τον ΘΕΜΟ στην Φυλακη!χαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααα!
Οσον αφορα τον μουσατο κριτη των παντων με την αλογισια χαιτη και το φωτοστεφανο,χαιρομαι και μονο που τον βλεπω να ξευτιλιζεται στην προσπαθεια του να αποδειξει ποσο αμεμπτος και σωστος ειναι!Τςς...ρε Μακη,ψυχαρα,γιγαντα!Ελπιζω ολο αυτο το μπαχαλο να επιφερει συντριπτικο και καταλυτικο χτυπημα στυος δημοσιαγραφους,ο κοσμος τουλαχιστον τους καταλαβε τι λαμογια ειναι οοοοοοοοοοοολοοοοοιιιιι!
αλητες-ρουφιανοι-δημοσιαγραφοι
αυτα ειχα να πω ναουμ... :boobies:

MotherFucker

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενα μπουρδελο εχουμε γινει, μαγκες δυστυχως στην Ψωροκωσταινα! με τη μονη διαφορα ομως οτι εμεις τους πληρωνουμε, αλλα αυτοι μας γαμανε!! καθομαστε και ασχολουμαστε με τα DVD και τις μαλακιες και οι αλλοι ψηφιζουν ανενοχλητοι ασφαλιστικο, για να καταληξουμε να παιρνουμε συνταξη στα 80!!
αει σιχτιρ πια ολοι σας!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
και αυτός ο Κουκοδήμος τι φρούτο είναι ρε μόρτες. Καλά το λένε ότι αν είσαι άχρηστος στη δουλειά σου είσαι άχρηστος πάντού. Ως αθλητής έχει κάνει 3-4 έγκυρα άλματα και στους μεγάλους αγώνες θεατής χωρίς εισητήριο σε διακεκριμένη θέση. Οπότε ως πολιτικός (ο Κουκοδήμος ο πολιτικός να το βάλω στο ανέκδοτο της ημέρας να γελάμε) εξακολουθεί να κάνει μαλα...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και αυτός ο Κουκοδήμος τι φρούτο είναι ρε μόρτες. Καλά το λένε ότι αν είσαι άχρηστος στη δουλειά σου είσαι άχρηστος πάντού. Ως αθλητής έχει κάνει 3-4 έγκυρα άλματα και στους μεγάλους αγώνες θεατής χωρίς εισητήριο σε διακεκριμένη θέση. Οπότε ως πολιτικός (ο Κουκοδήμος ο πολιτικός να το βάλω στο ανέκδοτο της ημέρας να γελάμε) εξακολουθεί να κάνει μαλα...
ο κουκοδημος φιλε μου δεν ειναι πολιτικος......ειναι ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την πούστικη συμπεριφορά που την βλέπεις?Το όνομα του Θέμου έχει εμπλακεί στην ιστορία πολύ πριν ανακατευτεί ο Μάκης!Δεν θα το παίξω συνήγορος του Μάκη...απλά βλέπω μια εμπάθεια άπό μερικούς σας σε ότι λέει και κάνει!Και για να στο αποδείξω θα σου πω κάτι πολύ απλό....σκέψου για μισό λεπτό τι θα έλεγες αν ήταν ο Μάκης στην θέση του Θέμου και ήταν αυτός ο διακομιστής!!!Τι "ξέσκισμα" θα του είχες ρίξει???

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πουστικη ειναι γαττο....
επρεπε ο μακης να κανει τα στραβα ματια στις απατεωνιες και στα ψεμματα που του ειπε ο συνεταιρος του...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πουστικη ειναι γαττο....
επρεπε ο μακης να κανει τα στραβα ματια στις απατεωνιες και στα ψεμματα που του ειπε ο συνεταιρος του...
Νίκο..... Την προδοσία την αγάπησαν πολλοί. Τον προδότη κανείς.... Ανεξάρτητα με το ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι να θυμάσαι ένα. Η Κίμ σε 1-2 χρόνια θα ρίχνει τριαντάφυλλα στον δημοσιογραφικό του τάφο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Νίκο..... Την προδοσία την αγάπησαν πολλοί. Τον προδότη κανείς.... Ανεξάρτητα με το ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι να θυμάσαι ένα. Η Κίμ σε 1-2 χρόνια θα ρίχνει τριαντάφυλλα στον δημοσιογραφικό του τάφο.
μπα δε νομιζω
εβγαλε τζογους παραγκες βουλευτες και πολλους αλλους ισχυρους και τιποτα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν με ενδιαφερει ο μακης...ουτε βεβαια ο θεμος...
αν εμενα ο συνεταιρος μου μου τα εκανε αυτα θα του γαμ...σα το σπιτι αναποδα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν με ενδιαφερει ο μακης...ουτε βεβαια ο θεμος...
αν εμενα ο συνεταιρος μου μου τα εκανε αυτα θα του γαμ...σα το σπιτι αναποδα...
Κατσε ντε βιάζεσαι....
Ο Θέμος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα  :uglystupid: :uglystupid:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Μάκης  :jerking: :jerking:
Είστε σίγουροι πως τα βραχιολάκια θα πάνε μόνο στο Θέμο (αν πάνε) ?  Για θυμηθείτε τα περί δύο δημοσιογράφων που πλησίασαν τον Κεφαλογιάννη...Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα σύντροφοι 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom