Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κατσε ντε βιάζεσαι....
Ο Θέμος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα  :uglystupid: :uglystupid:
μπορει και να ειναι και αλλιως...
αλλα το νοημα ειναι το ιδιο...μια συνεργασια που βρομουσε....το ποιος εκλασε πρωτος δεν με ενδιαφερει...
αυτα που καταφερανε ειναι τα εξης...
1.αν το θεμα σταματησει να βαζει καλες ταινιες...πεθανε....
2.ο θεμος εχασε ΚΑΘΕ δημοσιογραφικη αξιοπιστια(για αυτο δεν παιρνω και ορκο...υπαρχουν παρα πολλα $@#$@ στην ελλαδα)...
3.αν δεν βγει κατι φοβερο και τρομερο εναντιων του μακη τοτε ο μακης βγαινει ατσαλακωτος...

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Την πούστικη συμπεριφορά που την βλέπεις?Το όνομα του Θέμου έχει εμπλακεί στην ιστορία πολύ πριν ανακατευτεί ο Μάκης!Δεν θα το παίξω συνήγορος του Μάκη...απλά βλέπω μια εμπάθεια άπό μερικούς σας σε ότι λέει και κάνει!Και για να στο αποδείξω θα σου πω κάτι πολύ απλό....σκέψου για μισό λεπτό τι θα έλεγες αν ήταν ο Μάκης στην θέση του Θέμου και ήταν αυτός ο διακομιστής!!!Τι "ξέσκισμα" θα του είχες ρίξει???
Γάτο... υπονοοείς πως ο Μάκης είναι καθαρός ? Τότε γιατί τις τελευταίες δυό μέρες έχει αρχισει και γλυφει τ αρχίδια της Κυβέρνησης? Γιατί είναι σαν κλαμμένο.... και παρακαλάει να πέσουν οι τόνοι? Φοβάται κάτι ?

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
μπορει και να ειναι και αλλιως...
αλλα το νοημα ειναι το ιδιο...μια συνεργασια που βρομουσε....το ποιος εκλασε πρωτος δεν με ενδιαφερει...
αυτα που καταφερανε ειναι τα εξης...
1.αν το θεμα σταματησει να βαζει καλες ταινιες...πεθανε....
2.ο θεμος εχασε ΚΑΘΕ δημοσιογραφικη αξιοπιστια(για αυτο δεν παιρνω και ορκο...υπαρχουν παρα πολλα $@#$@ στην ελλαδα)...
3.αν δεν βγει κατι φοβερο και τρομερο εναντιων του μακη τοτε ο μακης βγαινει ατσαλακωτος...
Ειναι σκακι my friend

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τον μακη ολοι λιγο πολυ τον ξερουμε...αυτο που εκανε εκπληξη στην κοινη γνωμη (κατα την γνωμη μου παντα..) ειναι η συναλλαγη του θεμου με την νεα δημοκρατια.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τον μακη ολοι λιγο πολυ τον ξερουμε...αυτο που εκανε εκπληξη στην κοινη γνωμη (κατα την γνωμη μου παντα..) ειναι η συναλλαγη του θεμου με την νεα δημοκρατια.....
το οτι βγηκε και καλα χωρις να θελει να κρυψει τιποτα και ειπε οτι μετα απο 25 χρονια δουλειας εχει στην τραπεζα 500 χιλιαδες ευρω δεν σου εκανε εντυπωση στο ποσο υποκριτης ειναι?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το οτι βγηκε και καλα χωρις να θελει να κρυψει τιποτα και ειπε οτι μετα απο 25 χρονια δουλειας εχει στην τραπεζα 500 χιλιαδες ευρω δεν σου εκανε εντυπωση στο ποσο υποκριτης ειναι?
αν λες για τον μακη(γιατι εγω τετοια δηλωση δεν ακουσα απο κανεναν)ξαναλεω οτι τον μακη ολοι τον ξερουμε!!!!
απο τον θεμο ομως δεν το περιμενα να εχει παρε-δωσε με την νεα δημοκρατια....(ειναι γνωστο νομιζω οτι ο θεμος ειναι παιδι του πασοκ....)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αν λες για τον μακη(γιατι εγω τετοια δηλωση δεν ακουσα απο κανεναν)ξαναλεω οτι τον μακη ολοι τον ξερουμε!!!!
απο τον θεμο ομως δεν το περιμενα να εχει παρε-δωσε με την νεα δημοκρατια....(ειναι γνωστο νομιζω οτι ο θεμος ειναι παιδι του πασοκ....)
χτες το βραδυ στη ζουγκλα το ειπα οταν καποιος εκει του ειπε οτι και εσυ πρεπει να εχεις πολλα λεφτα αστειευομενος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Tο κρίμα με αυτή τη χώρα (όπως έχω τσακωθεί χιλιάδες φορές με τον πατέρα μου) είναι ότι ο απλός έλληνας των 1000 ευρώ δεν μπορεί να καταλάβει ότι οταν αρχίσουν να κολλάνε στο τέλος μηδενικά, πάσης φύσεως ιδεολογία πάει περίπατο..... Οσο πιο πολλά τα μηδενικά, τόσο πιο μεγάλη η ιδεολογική πουτανότσαρκα.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
χτες το βραδυ στη ζουγκλα το ειπα οταν καποιος εκει του ειπε οτι και εσυ πρεπει να εχεις πολλα λεφτα αστειευομενος
ζουγκλα κιτρινο τυπο φως στο τουνελ και γενικοτερα εκπομπες που αρχιζουν σημερα τελειωνουν ....αυριο και ΔΕΝ βγαινει νοημα....αποφευγω να βλεπω...
επιλεγω την επομενη να διαβαζω το τι εγινε..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ζουγκλα κιτρινο τυπο φως στο τουνελ και γενικοτερα εκπομπες που αρχιζουν σημερα τελειωνουν ....αυριο και ΔΕΝ βγαινει νοημα....αποφευγω να βλεπω...
επιλεγω την επομενη να διαβαζω το τι εγινε..
εγω μονο αυτες βλεπω γιατι να σου πω επειδη μονο το βραδυ μπορω να δω τηλεοραση και τα αλλα καναλια εχουν κατι σκατο σηριαλ βλεπω αυτες τις εκπομπες.
οπως επεισης μου αρεσε που την ειπε στο λαζοπουλο γιατι και αυτος εχει αρχισει να κατανταει κουραστικος

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Tο κρίμα με αυτή τη χώρα (όπως έχω τσακωθεί χιλιάδες φορές με τον πατέρα μου) είναι ότι ο απλός έλληνας των 1000 ευρώ δεν μπορεί να καταλάβει ότι οταν αρχίσουν να κολλάνε στο τέλος μηδενικά, πάσης φύσεως ιδεολογία πάει περίπατο..... Οσο πιο πολλά τα μηδενικά, τόσο πιο μεγάλη η ιδεολογική πουτανότσαρκα.....
υπαρχει ανθρωπος που υποστηριζει το αντιθετο..?

νικο ξυπναω καθε μερα 6 και τεταρτο.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
υπαρχει ανθρωπος που υποστηριζει το αντιθετο..?

νικο ξυπναω καθε μερα 6 και τεταρτο.....
ευτυχως εγω εχω μαγαζι κατω απο το σπιτι μου και ξυπναω 08:59:59 τσουπ βαζω ρουχα πλενω δοντια και κατω
:rockon: :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....(ειναι γνωστο νομιζω οτι ο θεμος ειναι παιδι του πασοκ....)
ναι, σωστα !!!!

ετσι γινεται καλλιτερα η δουλεια της νδ (και της καθε νδ για να μην παρεξηγηθω)

μα καλα, παμε καλα ????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

πιστευουμε οτι οντα σαν αυτα (θεμος, μακης π.χ.) εχουν ταυτοτητα, μπεσα, ιδεολογια κλπ κλπ ??????
μα τι λεω ?? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ το πιστευουμε !!!! εδω βγαζουμε κυβερνησεις και δινουμε 300.000 και 500.000 τιραζ σε φυλλαδες σαν αυτωνώνε..  :jerking: :jerking:

(θα ηθελα πολυ να χρησιμοποιησω 2ο πληθυντικο, διοτι ουτε κυβερνησεις βγαζω, ουτε τιραζ ανεβαζω, αλλα θα φαω ντοματες μετα..  :grin: :grin:)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι, σωστα !!!!

ετσι γινεται καλλιτερα η δουλεια της νδ (και της καθε νδ για να μην παρεξηγηθω)

μα καλα, παμε καλα ????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

πιστευουμε οτι οντα σαν αυτα (θεμος, μακης π.χ.) εχουν ταυτοτητα, μπεσα, ιδεολογια κλπ κλπ ??????
μα τι λεω ?? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ το πιστευουμε !!!! εδω βγαζουμε κυβερνησεις και δινουμε 300.000 και 500.000 τιραζ σε φυλλαδες σαν αυτωνώνε..  :jerking: :jerking:

(θα ηθελα πολυ να χρησιμοποιησω 2ο πληθυντικο, αλλα θα φαω ντοματες μετα..  :grin: :grin:)
εγω οσες φορες εχω παρει θεμα οπως και πολλοι αλλοι πιστευω εχω παρει οχι για το θεμα αλλα για κατι dvd και αλλα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
για να γινω πιο κατανοητος στον γιωργο....
πιστευα οτι θα το πουλουσε το dvd στο ΠΑΣΟΚ  ο θεμος....και οχι στην νεα δημοκρατια....
οσο για τις φυλλαδες ας κοψουν τα dvd και θα σου πω εγω μετα τι θα πουλανε...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για να γινω πιο κατανοητος στον γιωργο....
πιστευα οτι θα το πουλουσε το dvd στο ΠΑΣΟΚ  ο θεμος....και οχι στην νεα δημοκρατια....
δηλαδη πιστευεις οτι εχει ιδεολογια ο θεμος και οτι δεν θα το πουλουσε σ αυτον που δινει τα περισοτερα, αλλα στο πασοκ ????

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ξαναλεω......
αυτο ειναι το πρωτο δειγμα που εχω εγω απο τον θεμο....
τωρα ποια και ο θεμος με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πλεον μπηκε στην κατηγορια των αλλων....
οχι βεβαια οτι εχει ιδεολογια...αλλα πιστευα οτι  τον πρωτο λογο θα τον ειχε το πασοκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom