Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ο καραμανλής έχει τελειώσει.  

Ο Καραμανλης παντα τελειωμενος ηταν. Απλα ο πολυς κοσμος αργησε να το καταλαβει. Αυτο που με θλιβει ειναι οτι ο μαλακισμενος ο Ελληνικος λαος δε θα βαλει ποτε μυαλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Καραμανλης παντα τελειωμενος ηταν. Απλα ο πολυς κοσμος αργησε να το καταλαβει. Αυτο που με θλιβει ειναι οτι ο μαλακισμενος ο Ελληνικος λαος δε θα βαλει ποτε μυαλο.
Είσαι αρχηγός .... Υποκλίνομαι....

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Είσαι αρχηγός .... Υποκλίνομαι....

Εγω οταν τα ελεγα αυτα απο το 2004 μου λεγανε οτι ειμαι ΠΑΣΟΚΟΣ.
Που ακουω ΠΑΣΟΚ και ξερναω. Α ρε πως αρεσει στον Ελληνα το παραμυθι.
Φατε τωρα κρεας αγαπητοι που τον βγαλατε 2η τετραετια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παντως εδω εχει δημιουργηθεί μια παρέα με αρκετά και αξιόλογα άτομα που γουστάρω να διαβάζω τη γνώμη τους

Και μαθαινω απο αυτη

Επισκέπτης
και τώρα τι?  Γιωργάκης & Τσίπρας  ΑΕ?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ε βέβαια η δυαδική λογική 1-0 του νεοέλληνα τσακίζει κόκκαλα; Αφού δεν είσαι ΝΔ άρα είσαι ΠΑΣΟΚ. Ελεος δηλαδή.
Πάντως εγώ σου λέω ότι αν αύριο γίνονταν εκλογές πάλι αυτός θα έβγαινε και θα μάζευε τα μεγαλύτερα ποσοστά για καταλληλότερος (;΄ΗΜΑΡΤΟΝ) πρωθυπουργός...... :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε βέβαια η δυαδική λογική 1-0 του νεοέλληνα τσακίζει κόκκαλα; Αφού δεν είσαι ΝΔ άρα είσαι ΠΑΣΟΚ. Ελεος δηλαδή.
Πάντως εγώ σου λέω ότι αν αύριο γίνονταν εκλογές πάλι αυτός θα έβγαινε και θα μάζευε τα μεγαλύτερα ποσοστά για καταλληλότερος (;΄ΗΜΑΡΤΟΝ) πρωθυπουργός...... :jerking:
Εχουμε μιλήσει ΟΧΙΑ για την άποψη του Αινστάιν περί ηλθιότητας σε αυτό το σάιτ....  :idiot:

Επισκέπτης
οπως λέει και η διαφήμιση.... Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;;;;;;;;;;
απλά άνευ αυτοδυναμίας κανείς και να αναγκαστούν κάτω από την πίεση του λαού σε μια κυβέρνηση λαϊκής ενότητας που με ένα Α πρόγραμμα να δώσει ανάσα στης λαϊκές μάζες.
μια κυβέρνηση που δεν θα στηρίζεται σε μονοκομματικές επιτροπές αλλά σε επιτροπές όπου θα συμμετέχουν όλα τα κόμματα για να βγαίνει όλη η αλήθεια προς τα έξω και να  μην κουκουλώνεται τίποτα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Η χωρα περναει βαθιά πολιτικη κριση, ισως τη μεγαλυτερη από την μεταπολίτευση. Ο δικομματισμός ανήμπορος πια να ακοραστεί τις βασικες κοινωνικές αναγκες οδηγειται με μαθηματικη ακριβεια στην καταρρευση. Εκφραστης των διασπαστικων τασεων Ντορα και Μπένι. Ξεφευγουμε δηλαδη εν μέρει από την οικογενειοκρατια αλλά σε καμια περίπτωση από την κατάρα που θελει τους μεγαλους πολιτικους αυτης της χωρας να εχουν μετρημενα επιθετα.
Η σύγκρουση των δύο " μεγαλοδημοσιογράφων"  είναι σύμπτωμα αυτής της κατάστασης. Η κυβερνηση αδυνατει να χειριστει ακομα την κριση, κρυβεται πίσω από το ρινγκ των δυο καρχαριων. Μικροδημοσιογραφοι στυλ Χιος, Καμπουρακης κ σία μυρίζονται νούμερα και προσπαθουν να παρουν λίγη από τη δόξα. Βρισκόμαστε στην απόλυτη κυριαρχία των μέσων κύριοι. Η υποθεση Κουκοδημου πραγματοποιηθηκε προς αυτην την κατευθυνση. Δεν υπάρχει πια πολιτικη.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

To οτι μπορει να υπαρχουν καποιοι σκεπτομενοι ανθρωποι που δεν ανοικουν σε κανενα κομα αλλα εχουν δικες τους αρχες, αξιες και αποψεις λιγοι μπορουν να το πιστεψουν.

Επιπλεον για ενα κομα δεν αρκει το τι λεει η το τι πραγματικα θελει να κανει. Εχει σημασια αν τα προσωπα ειναι ικανα και αξιοπιστα για να κανουν αυτα που λενε (η τουλαχιστον ενα απο τα χιλια που λενε).

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Η χωρα περναει βαθιά πολιτικη κριση, ισως τη μεγαλυτερη από την μεταπολίτευση. Ο δικομματισμός ανήμπορος πια να ακοραστεί τις βασικες κοινωνικές αναγκες οδηγειται με μαθηματικη ακριβεια στην καταρρευση.

Σα λαος ειχαμε την ευκαιρια μας στις εκλογες του 2007.
Αντιδρασαμε σα τον κλασικο μαλακα Ελληνα. Εγω θα το πω και ας με κραξετε.
Λεμε οτι οι Ελληνες ειμαστε εξυπνοι, μαγγες κτλ.
Εγω νομιζω οτι οι Ελληνες σα λαος αντιδρουμε σα μαζα. Ειμαστε πραγματικα ζωα. Ηλιθιοι. Κρετινοι. Μας αξιζει τρελο μαμησι απο ανυπαρκτους πρωθυπουργους. Οσο συμπεριφερομαστε ετσι καλα παθαινουμε.

Μιλαω παντα για τον λαο και οχι για τους ανθρωπους μεμονωμενα.

Επισκέπτης
To οτι μπορει να υπαρχουν καποιοι σκεπτομενοι ανθρωποι που δεν ανοικουν σε κανενα κομα αλλα εχουν δικες τους αρχες, αξιες και αποψεις λιγοι μπορουν να το πιστεψουν.

Επιπλεον για ενα κομα δεν αρκει το τι λεει η το τι πραγματικα θελει να κανει. Εχει σημασια αν τα προσωπα ειναι ικανα και αξιοπιστα για να κανουν αυτα που λενε (η τουλαχιστον ενα απο τα χιλια που λενε).
μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται στο ότι δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα όμως οι ιδέες του κάπου ανήκουν,

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
1. To οτι μπορει να υπαρχουν καποιοι σκεπτομενοι ανθρωποι που δεν ανοικουν σε κανενα κομα αλλα εχουν δικες τους αρχες, αξιες και αποψεις λιγοι μπορουν να το πιστεψουν.

2. Επιπλεον για ενα κομα δεν αρκει το τι λεει η το τι πραγματικα θελει να κανει. Εχει σημασια αν τα προσωπα ειναι ικανα και αξιοπιστα για να κανουν αυτα που λενε (η τουλαχιστον ενα απο τα χιλια που λενε).

1. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις σε έναν διψήφιου IQ αυτό.
2. Όπως λέει και ο άντρας μου "Σημασία δεν έχει τι κάνεις ή τι λες ότι θα κάνεις αλλά το τι μπορείς να κάνεις στην πραγματικότητα".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απλά άνευ αυτοδυναμίας κανείς και να αναγκαστούν κάτω από την πίεση του λαού σε μια κυβέρνηση λαϊκής ενότητας που με ένα Α πρόγραμμα να δώσει ανάσα στης λαϊκές μάζες.
μια κυβέρνηση που δεν θα στηρίζεται σε μονοκομματικές επιτροπές αλλά σε επιτροπές όπου θα συμμετέχουν όλα τα κόμματα για να βγαίνει όλη η αλήθεια προς τα έξω και να  μην κουκουλώνεται τίποτα.
Σωστός.... Ακόμα και σήμερα ο καραγκιόζης Μειμαράκης μιλούσε για την ιστορική επιτυχία των αυτοδύναμων κυβερνήσεων. Μιλάμε όλα αυτά τα λαμόγια είναι για πολλές κλωτσές... Ενθεν κακείθεν..... Ούτε να τους ακούω πλέον... Θόρυβος στ αυτιά μου........

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγω νομιζω οτι οι Ελληνες σα λαος αντιδρουμε σα μαζα. Ειμαστε πραγματικα ζωα. Ηλιθιοι. Κρετινοι. Μας αξιζει τρελο μαμησι απο ανυπαρκτους πρωθυπουργους. Οσο συμπεριφερομαστε ετσι καλα παθαινουμε.

+6969696969

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται στο ότι δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα όμως οι ιδέες του κάπου ανήκουν,

Μπορει οι ιδεες σου σα συνολο να ανηκουν σε ολο το κοματικο φασμα και καποιες απο αυτες σε κανενα.
Στο ενα θεμα σε καλυπτει η ΝΔ στο αλλο το ΚΚΕ στο παραλλο κανενα.
Δε πρεπει τις αποψεις των πολιτων να τις διαμορφωνουν τα κοματα,

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16

Συμφωνω στα περισσοτερα. Πιστευω όμως ότι σε αυτες τις εκλογες τα αστικα κεντρα περασαν ενα μηνυμα, τουλαχιστον για το δικομματισμο. Η ελληνικη επαρχια, επιτρεψτε μου, βαθια καθυστερημενη, θα ακολουθησει αλλα μαλλον θα την προλαβει η καταρρευση του δικομματισμου. ( μη μου θυμιζεις τι εγινε στις εκλογες, λιγες μερες μολις μετα τις φωτιες... με πιανουν τασεις μεταναστευσης.. )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom