Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
αν ο λαός δεν είναι οργανωμένος μέσα στα συνδικάτα του και να κάνει ένα συγκροτημένο διεκδικητικό αγώνα δεν γίνεται τίποτα, αλλά και τα κόμματα δεν είναι πανάκεια αρκεί να υπάρχει σε αυτά λαϊκή συμμετοχή για την διαμόρφωση της πολιτικής τους.
Συμφωνώ μαζί σου για την οργάνωση στα συνδικάτα κλπ.
Θα συμφωνήσεις μαζί μου να πέσει τσεκούρι και φωτιά στα υπάρχοντα?
Και σε οτι νεο προκύψει να μην εκπροσωπούνται κόμματα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν ο λαός δεν είναι οργανωμένος μέσα στα συνδικάτα του και να κάνει ένα συγκροτημένο διεκδικητικό αγώνα δεν γίνεται τίποτα, αλλά και τα κόμματα δεν είναι πανάκεια αρκεί να υπάρχει σε αυτά λαϊκή συμμετοχή για την διαμόρφωση της πολιτικής τους.
Και δω διαφωνώ.... Τα συνδικάτα και οι συνδικαλιστές έχουν μετατρέψει το εργατικό κίνημα σε μοχλό προσωπικής εξασφάλισης. Κατάντια και αυτοί... Βλέπε Νικολιτσόπουλος.....

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Φίλε εδώ διαφωνώ.... Εχω ακούσει εγώ μορφωμένους να έχουν σύνθετη σκέψη του "σύνθετου" του σαλονιού της γιαγιάς μου.....

Εσυ μου λες το αντιστροφο. Δε λεω εγω οτι ολοι οι πτυχιουχοι ειναι μορφωμενοι, ουτε οτι ολοι οι μορφωμενοι η πτυχιουχοι εχουν συνθετη σκεψη και κριση.

Απλα λεω οτι καποιος για να εχει συνθετη σκεψη και κριση πρεπει να εχει και καποιο μορφωτικο επιπεδο. Παντα βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τελειωσα το ΕΜΠ το 96.

Σίγουρα με βοήθησε στο να βελτιώσω την κρίση μου αλλα δεν τη δημιούργησε.

Αλλού θα πρέπει να αναζητηθούν τα πρωτογενή αίτια δημιουργίας της κριτικής σκέψης και όχι στα χαρτιά των πανεπιστημίων

personanongrata - η περίπτωση νικολουτσόπουλου είναι παρα πολύ μεγάλη και σοβαρή και όλοι κάνουν την πάπια. Εως τώρα

Δε χρειάζομαι κανενα συνδικάτο - εργατοπατέρα - κομματοσκυλο. Ειναι χειρότεροι απο αυτό που υποτίθεται οτι αντιπαλεύουν

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Και δω διαφωνώ.... Τα συνδικάτα και οι συνδικαλιστές έχουν μετατρέψει το εργατικό κίνημα σε μοχλό προσωπικής εξασφάλισης. Κατάντια και αυτοί... Βλέπε Νικολιτσόπουλος.....

Τα συνδικατα και οι συνδικαλιστες ειναι σκουλικια και κομματοσκυλα.
Εξυπηρετουν αλλα συμφεροντα και οχι των εργαζομενων. Αυτα ειναι γνωστα.

Επισκέπτης
φίλε μου ακόμα και τα κόμματα είσαι εσύ, αν μέσα σε ένα κόμμα συμμετέχουν περισσότερες λαϊκές μάζες όχι σαν δίκην χειροκροτητή αλλά σαν μέλη που έχουν το δικαίωμα του να προτείνουν να εκλέγουν και να εκλέγονται τότε τα κόμματα θα δουλέψουν σαν κόμματα και η πολιτική τους θα διαμορφώνεται βάση της λαϊκής βούλησης. 

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Τελειωσα το ΕΜΠ το 96.

Σίγουρα με βοήθησε στο να βελτιώσω την κρίση μου αλλα δεν τη δημιούργησε.

Αλλού θα πρέπει να αναζητηθούν τα πρωτογενή αίτια δημιουργίας της κριτικής σκέψης και όχι στα χαρτιά των πανεπιστημίων

Απλα ηθελα να πω οτι η μορφωση σου ανοιγει τους οριζοντες και σε κανει να σκεφτεσαι πιο συνθετα.

Διαχωριζω τις εννοιες μορφωση και σπουδες. Τα πτυχια δεν ειναι παντα ισοδυναμα με μορφωση.

Επισκέπτης
Τα συνδικατα και οι συνδικαλιστες ειναι σκουλικια και κομματοσκυλα.
Εξυπηρετουν αλλα συμφεροντα και οχι των εργαζομενων. Αυτα ειναι γνωστα.
όταν ένα συνδικάτο είναι ταξικό και τα μέλη του συμμετέχουν ενεργά στην ζωή αυτού είναι το καλύτερο εργαλείο του λαού στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Πολυ καλη ιδεα μου ακουγεται αυτο.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
όταν ένα συνδικάτο είναι ταξικό και τα μέλη του συμμετέχουν ενεργά στην ζωή αυτού είναι το καλύτερο εργαλείο του λαού στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Τι εκαναν οι συνδικαλιστες για το Ασφαλιστικο? Συμμετηχαν στη διοικηση τους και συμφωνουσαν στην αγορα των ομολογων.
Ασε μας ρε φιλε μου. Σα να ακουω κομμουνιστη πριν 25 χρονια.

ΥΣΤ. καλα 10922 μηνυματα? Κλεινεις 12ωρα στο site?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απλα ηθελα να πω οτι η μορφωση σου ανοιγει τους οριζοντες και σε κανει να σκεφτεσαι πιο συνθετα.

Διαχωριζω τις εννοιες μορφωση και σπουδες. Τα πτυχια δεν ειναι παντα ισοδυναμα με μορφωση.
Ορθόν. Εγώ ήμουν άριστος από πιτσιρικάς και μέχρι το τέλος του ΑΕΙ, αλλά ουσιαστική μόρφωση και κρίση απέκτησα μετά τα 25 ότνα και άρχισα να διαβάζω αυτά που επέλεγα και όχι αυτά που μου πάσαραν Βεβαίως χρειάζεται να είσαι και ολίγον ανήσυχο πνεύμα.... Αλλιώς μένεις στάσιμος....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καλυτερο εργαλειο στα χερια του λαού θα ταν πιστεύω κάτι πιο αιχμηρό

Επισκέπτης
Τι εκαναν οι συνδικαλιστες για το Ασφαλιστικο? Συμμετηχαν στη διοικηση τους και συμφωνουσαν στην αγορα των ομολογων.
Ασε μας ρε φιλε μου. Σα να ακουω κομμουνιστη πριν 25 χρονια.

ΥΣΤ. καλα 10922 μηνυματα? Κλεινεις 12ωρα στο site?
ποιο συμμετείχαν? οι συνδικαλιστές των δυο μεγάλων κομμάτων και του ΣΥΝ οι συνδικαλιστές όμως του ΠΑΜΕ δεν συμμετέχουν και είναι η μόνη συνδικαλιστική παράταξη που υποστηρίζει απόλυτα το λαϊκό συμφέρον.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ποιο συμμετείχαν? οι συνδικαλιστές των δυο μεγάλων κομμάτων και του ΣΥΝ οι συνδικαλιστές όμως του ΠΑΜΕ δεν συμμετέχουν και είναι η μόνη συνδικαλιστική παράταξη που υποστηρίζει απόλυτα το λαϊκό συμφέρον.

To KKE λεει μερικα ωραια πραγματα αλλα ειναι και σε πολλα αλλα εκτος πραγματικοτητας. Δε σκεφτεται ρεαλιστικες λυσεις. Καποιες φορες πρεπει να δουμε τι μπορει να υλοποιηθει και οχι τι θελουμε εμεις.

Επισκέπτης
To KKE λεει μερικα ωραια πραγματα αλλα ειναι και σε πολλα αλλα εκτος πραγματικοτητας. Δε σκεφτεται ρεαλιστικες λυσεις. Καποιες φορες πρεπει να δουμε τι μπορει να υλοποιηθει και οχι τι θελουμε εμεις.
το τι λέει και τι δεν λέει να το βάζεις ποιο ουσιαστικά να ξέρουμε ποια κατά την γνώμη σου είναι τα ουσιαστικά και ποια τα εκτός πραγματικότητας.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
'Εγκυρες πληροφορίες που έχω λένε πως η Μάκα απο την Ζούγκλα έχει βγάλει με κρυφή κάμερα την γυναίκα του στο μαιευτήριο, την πεθερά του και όλο το σόι...και την κατάλληλη στιγμή θα τους δώσει στον αέρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom