Δεν ξέρω απο που αντλείς τη σιγουριά σου οτι ο μάκης δεν ειναι πράκτορας της ΕΥΠ - τη στιγμή που οι σπόντες πέφτουν σύννεφο και δεν εχει βγει να τις διαψεύσει. Πες μας, ξέρεις κάτι και κάνεις τόσο ειρωνικά σχόλια; Ακούγεσαι πιο σίγουρος και απο τον ίδιο τον πράκτορα
Το σύνδεση με την αριστερά, δεν την καταλαβαίνω. Η μάλλον, την καταλαβαίνω. Προσωπικά τη θεωρω λίγο άτοπη εδω. Δε συμφωνείς;
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για ορισμένους - βλέπε πρώην νομικός σύμβουλος γσεε.
Σε αναμονή της γραπτής δήλωσης κουκοδήμου. ο τύπος ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί. Οποιοδήποτε λάθος θα έχει φοβερές συνέπειες. Οχι μονο γι' αυτόν. Αλλα άκουσα ότι ο χατζηνικολάου κάπως τα μάζεψε χτες.
Τέλος - αληθεύει οτι η ολγα τρεμη είπε τη φράση "ναι, το βίντεο αναφέρει μια φράση για τον καραμανλή";
Ούτε και εγώ καταλαβαίνω από που αντλείς τη βεβαιότητα ότι είναι...
Διότι στον πόλεμο χαρακωμάτων που βλέπουμε, η διοχέτευση φημών και λάσπης είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη και κάθε καταγγελία πρέπει να περνάει από πολλαπλό κόσκινο...
Εκτός εάν είσαι και εσύ στην ευπ και μοιραζόσασταν το ίδιο γραφείο με το μάκη όποτε πάω πάσο...
Αν και για πω την αμαρτία μου δε θεωρώ και τραγικό να συνεργάζεται κάποιος με την ευπ...
Το πρόβλημα ξεκινά αν κάποιος εργάζεται για τη ΜΙΤ ή τη Μοσάντ ή τη Σια ή τα επαίρνε από σοβιετία μεριά όπως κάποιο κόμμα ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε..
Όσο για την αριστερά, ο συσχετισμός πάει στο πώς βολεύτηκαν και ξεπούλησαν την όποια ιδεολογία τους κάποιοι "αγωνιστές"..Την οποία θυμούνται όταν τα βρουν σκούρα.
Όχι φυσικά ότι οι δεξιοί είναι έντιμοι ενώ οι αριστεροί δεν είναι! Απλά οι δεξιοί πιάνονται πιο εύκολα!