Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε παιδια και οι δυο λαμογια ειναι τι ψαχνετε να βρειτε τωρα.αλλα πρεπει να εχει κανει καποια πουστια ο θεμος.ποιος ξερει τι εχει παιχτει.
φιλε αν εχει κανει πουστια να παει μεσα,αλλα οχι να τον γαμησουν και πρωτα ο φιλος του χωρις καποια αποδειξη.αν ηταν με τις υποψιες να βγαζουμε συμπερασματα θα ημασταν ολοι μεσα τωρα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Επεσε πολυ στα ματια μου ο Μα(λα)κης..
Βγενεις βρερουφιανε και τα χωνεις στον Λακη τωρα...ενω τοτε τον στηριζες?
και με το αλλοθι οτι εξακολουθεις να πιστευεις τα ιδια για τοτε?
και τοτε βρε μπινε γιατι βαζεις τον δημοσιογραφο σου κυριο κακλαμανο που εκανε το βιντεο που προβληθηκε πριν λιγο να πει οτι επρεπε να συληφθουν ολοι τοτε?
τοτε δεν το ηξερες?παρα πολυ επεσε στα ματια μου....καλα τους λενε ρουφιανους!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αφιερωμένη στον φίλο Enforcer η παρακάτω στιχομυθία, η οποία πιστεύω χαρακτηρίζει πλήρως την ψυχοσύνθεση του ''κύριου'' Τριανταφυλόπουλου.  :rockon:

Captain Briggs: Don't you lecture me, you son of a bitch! Do you know who I am? Do you know my record?

Harry Callahan: ******h... you're a legend in your own mind.
πλακα πλακα ο βρωμοχαρι εχει πει κορυφαιες ατακες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν νομίζετε ότι ο πιο βρώμικος σε αυτή την υπόθεση είναι ο Μάκης πάω πάσο...δεν θα σας αλλάξω εγώ γνώμη...ξέρετε υπάρχει και μια κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο! :think:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μα δεν επιτεθηκε στο Λαζόπουλο επειδη μπορεί να εκανε καμια γραμμη στο κοτερο του την επεσε ΕΠΕΙΔΗ ο Λαζοπουλος του τα χωσε. Ωραιος μεγαλοδημοσιογραφος! Ρε τον γελοιο.

Και ο Λαζόπουλος του τα χωσε επειδή ο Μάκης έδωσε βήμα στον Καρβέλα που του τα έχωσε ο Λάκης, που του αρνήθηκε η γυναίκα του Καρβέλα να του δώσει τα αστέρια του je t' aime...

Τελικά έχω την εντύπωση πως παρακολουθούμε το ξεκατίνιασμα μιας παλίας αγαπημένης παρέας...

Που τα χάλασε στη μοιρασιά...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αν νομίζετε ότι ο πιο βρώμικος σε αυτή την υπόθεση είναι ο Μάκης πάω πάσο...δεν θα σας αλλάξω εγώ γνώμη...ξέρετε υπάρχει και μια κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο! :think:
αν και σε αντιπαθω...συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω προσωπικα δεν ειπα ποιος ειναι πιο βρωμικος,απλα σαν συμπεριφορα αυτη του μακη ειναι απαραδεκτη,κοινως για τον πουτσο.εσυ δηλαδη συμφωνεις με αυτη την αντιδραση?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξέρω απο που αντλείς τη σιγουριά σου οτι ο μάκης δεν ειναι πράκτορας της ΕΥΠ - τη στιγμή που οι σπόντες πέφτουν σύννεφο και δεν εχει βγει να τις διαψεύσει. Πες μας, ξέρεις κάτι και κάνεις τόσο ειρωνικά σχόλια; Ακούγεσαι πιο σίγουρος και απο τον ίδιο τον πράκτορα

Το σύνδεση με την αριστερά, δεν την καταλαβαίνω. Η μάλλον, την καταλαβαίνω. Προσωπικά τη θεωρω λίγο άτοπη εδω. Δε συμφωνείς;

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για ορισμένους - βλέπε πρώην νομικός σύμβουλος γσεε.

Σε αναμονή της γραπτής δήλωσης κουκοδήμου. ο τύπος ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί. Οποιοδήποτε λάθος θα έχει φοβερές συνέπειες. Οχι μονο γι' αυτόν. Αλλα άκουσα ότι ο χατζηνικολάου κάπως τα μάζεψε χτες.

Τέλος - αληθεύει οτι η ολγα τρεμη είπε τη φράση "ναι, το βίντεο αναφέρει μια φράση για τον καραμανλή";

Ούτε και εγώ καταλαβαίνω από που αντλείς τη βεβαιότητα ότι είναι...

Διότι στον πόλεμο χαρακωμάτων που βλέπουμε, η διοχέτευση φημών και λάσπης είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη και κάθε καταγγελία πρέπει να περνάει από πολλαπλό κόσκινο...

Εκτός εάν είσαι και εσύ στην ευπ και μοιραζόσασταν το ίδιο γραφείο με το μάκη όποτε πάω πάσο...

Αν και για πω την αμαρτία μου δε θεωρώ και τραγικό να συνεργάζεται κάποιος με την ευπ...

Το πρόβλημα ξεκινά αν κάποιος εργάζεται για τη ΜΙΤ ή τη Μοσάντ ή τη Σια ή τα επαίρνε από σοβιετία μεριά όπως κάποιο κόμμα ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε..

Όσο για την αριστερά, ο συσχετισμός πάει στο πώς βολεύτηκαν και ξεπούλησαν την όποια ιδεολογία τους κάποιοι "αγωνιστές"..Την οποία θυμούνται όταν τα βρουν σκούρα.
Όχι φυσικά ότι οι δεξιοί είναι έντιμοι ενώ οι αριστεροί δεν είναι! Απλά οι δεξιοί πιάνονται πιο εύκολα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγω προσωπικα δεν ειπα ποιος ειναι πιο βρωμικος,απλα σαν συμπεριφορα αυτη του μακη ειναι απαραδεκτη,κοινως για τον πουτσο.εσυ δηλαδη συμφωνεις με αυτη την αντιδραση?
Και ποια συμπεριφορά σου αρέσει σε αυτή την ιστορία?Της κυβέρνησης , του Θέμου , της Τσέκου , του Χίου , της Τρέμη ,...?Πλάκα-πλάκα ίσως μόνο ο Ζαχόπουλος να εκανε αυτό που "πρέπει"....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εγω παντως τον παραδεχομαι το χοντρο και τους αυλικους του. Για ακομα μια φορα εσωσαν το καρυδοτσουφλο τους απο την καταιγιδα.
Κερδισαν πολυτιμο χρονο με τη δικαιολογια του δημοσιογραφικου απορρητου, για τραβηξουν την ταπα της μπανιερας. Αυτο ηταν. Το νερο μπηκε στ' αυλακι για ακομα μια φορα. Εστρεψε το βλεμμα του νεοελληνα αυτη τη φορα στους ρουφιανους μεγαλοδημοσιογραφους. Ουτε ο Οργουελ θα μπορουσε να φανταστει οτι ειναι τοσο ευκολο πλεον να χαλιναγωγισει καποιος τις μαζες με τοση μεαστρια. Ασχολησου τωρα μαλακα ελληνα με τον Μακη, τον Λακη, τον Θεμο κ Σια.
Ειναι δεδομενο πλεον οτι οι δικαστες ειναι ανημποροι να κανουν αυτο που πρεπει και αλλη μια υποθεση θα μπει στο αρχειο. Οπως η καταστροφη των δασων μας, οι υποκλοπες, τα ομολογα.
Καποιος εδω μεσα ανεφερε την 17Ν. Τουλαχιστον θα ειχε ξεβρωμισει λιγο ο τοπος.  

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ειλικρινά, εάν ρωτήσετε κάποιον εάν είναι πράκτορας της ΕΥΠ ή οποιασδήποτε άλλης "μυστικής" υπηρεσίας, τι περιμένεις να σας απαντήσει?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Και ποια συμπεριφορά σου αρέσει σε αυτή την ιστορία?Της κυβέρνησης , του Θέμου , της Τσέκου , του Χίου , της Τρέμη ,...?Πλάκα-πλάκα ίσως μόνο ο Ζαχόπουλος να εκανε αυτό που "πρέπει"....
Με εχεις εκπληξει σημερα...ξανασυμφωνω...
μιλα εσυ για μενα επι του θεματος!!! ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ειλικρινά, εάν ρωτήσετε κάποιον εάν είναι πράκτορας της ΕΥΠ ή οποιασδήποτε άλλης "μυστικής" υπηρεσίας, τι περιμένεις να σας απαντήσει?
οτι ειναι...εμενα μου εχει συμβει...και δεν κανω πλακα!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μέχρι και οι πράκτορες στην Ελλάδα, ερασιτέχνες είναι τελικά.
κι ομως...ηταν να μοιραστουμε μια θεση παρκινγκ κοντα σε γραφεια της ευπ και μου λεει -εγω θα παρκαρω γιατι εδω ειναι υπηρεσια...(εγω ηξερα απο γνωστους οτι εκει ειναι γραφεια ευπ..ηταν μεζονετα για την ακριβεια..)
απανταω -κι εσυ τι εισαι ρε?πρακτορας της ευπ?
-Ναι μου λεει....κι οντως ηταν το εμαθα αργοτερα οτι στανταρ ηταν....
-Δεν γαμιεσαι του λεω..κι αν εχεις προβλημα φωναξε την τροχαια...
τελικα παρκαρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom