Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μονο ο μακης ειχε τα αρχιδια να βγαλει στη φορα τη παραγκα.ειπαμε ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζει και οι υπολοιποι....  :headbang:

Επισκέπτης
Θρύλε (θέμος) γάμα την αεκ (μάκης) την πουτάνα....
πάντως ο Θέμος είναι τόσο αθώος που όταν στενέψουν τα πράγματα είναι ο επόμενος που θα πηδήξει από μπαλκόνι και το ότι η υπόθεση ξεκίνησε με αίμα και θα τελειώσει με αίμα είναι για την αφεντομουτσουνάρα του.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ ξέρω ότι στο τέλος ο Μάκης τους "γαμάει" πάντα... ;)
περα απο την πλακα,πολυ ρουφιανος ο μακης.απαραδεκτο να σταυρωνει τον φιλο του πρωτος απ'ολους και χωρις να εχει αποδειχθει αν ειναι ενοχος ο θεμος

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
περα απο την πλακα,πολυ ρουφιανος ο μακης.απαραδεκτο να σταυρωνει τον φιλο του πρωτος απ'ολους και χωρις να εχει αποδειχθει αν ειναι ενοχος ο θεμος
Ε δεν ήταν και παιδικοί φίλοι!Μια επιχείρηση κάνανε μαζί...αν έχει κάνει όντως βρωμιές ο Θέμος καλά κάνει και τον ξεμπροστιάζει!Αλλά η ιστορία είναι σίγουρα πολύ μπλεγμένη...

Επισκέπτης
εγώ θα θέσω ένα γρίφο.

η εταιρεία της εφημερίδας ΠΘ είχε πάρει αναπτυξιακό δάνειο για πάρα πέρα επενδύσεις.
για ραδιοφωνικό σταθμό σε πρώτη φάση και αργότερα για τηλεοπτικό.
ποιανού τηλεοπτικού σταθμού την άδεια θα έπαιρναν?ποιος είναι ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης του σταθμού αυτού? μήπως ο Θέμος πήγε να ρίξει τον Μάκη γιατί αυτός ο κύριος Χ δεν θέλει τον Μάκη?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ειναι πολυ γελοιος ο τυπος. Εχει επαρση και οποιος λεει κατι για αυτον την εβαψε. Τραγικα γελοιος. Επεσε εξαιρετικα αυτες τις μερες.

Επισκέπτης
Ειναι πολυ γελοιος ο τυπος. Εχει επαρση και οποιος λεει κατι για αυτον την εβαψε. Τραγικα γελοιος. Επεσε εξαιρετικα αυτες τις μερες.
του έχει φύγει η μαγκιά σαν ψάρι στην στεριά είναι ο υπάλληλος του κρόκους διαπλεκομένους,

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εκδικητικος και ψωνιο μεγαλο,τον σιχαθηκα και εγω,φανηκε σκατοχαρακτηρας.τα εχει βαλει με τον λαζοπουλο τωρα :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι, δεν άντεξε να συναστρέφεται μ'έναν απατεώνα ο Μάκης γι'αυτό έσφιξε την καρδιά του και βγήκε να καταγγείλει τον Θέμο.

Δε μας λες τώρα και τα τρία γουρουνάκια;
Αμέ αμέ...Μια φορά και έναν καιρό ο καλός και αθώος Θέμος ( το ένα από τα τρία γουρουνάκια)....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
εκδικητικος και ψωνιο μεγαλο,τον σιχαθηκα και εγω,φανηκε σκατοχαρακτηρας.τα εχει βαλει με τον λαζοπουλο τωρα :jerking:
Ρε ειναι σιχαμερος ο ανθρωπος. Κανει ολοκληρες εκπομπες για τον εαυτο του. Σιχαμερος.ου ου ου ου ρε! :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γιατί να μην του απαντήσει ρε φίλε?Ο Λάκης είναι στο απυρόβλητο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε ειναι σιχαμερος ο ανθρωπος. Κανει ολοκληρες εκπομπες για τον εαυτο του. Σιχαμερος.ου ου ου ου ρε! :rockon:
μετανιωσα τα ξενυχτια που εκανα για να βλεπω τον ταρζαν,πολυ λιγος ειναι τελικα σαν ανθρωπος

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί να μην του απαντήσει ρε φίλε?Ο Λάκης είναι στο απυρόβλητο?
δεν ειπα κατι τετοιο φιλε μου,αλλα τωρα δεν απανταει,εκδικειται επειδη ο λαζο του ειπε τα αυτονοητα και υποστηριξε λιγο τον θεμο.την βλεπεις την εκπομπη του τωρα?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μα δεν επιτεθηκε στο Λαζόπουλο επειδη μπορεί να εκανε καμια γραμμη στο κοτερο του την επεσε ΕΠΕΙΔΗ ο Λαζοπουλος του τα χωσε. Ωραιος μεγαλοδημοσιογραφος! Ρε τον γελοιο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όταν φτάνουμε στο σημείο να ''καταδικάζουμε'' και να ''αθωώνουμε'' κάποιον με κριτήριο τις οπαδικές του προτιμήσεις, τότε καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί.
Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες τώρα?Πριν κάναμε πλάκα που μιλάγαμε για τις ομάδες...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια και οι δυο λαμογια ειναι τι ψαχνετε να βρειτε τωρα.αλλα πρεπει να εχει κανει καποια πουστια ο θεμος.ποιος ξερει τι εχει παιχτει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom