doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Θρύλε (θέμος) γάμα την αεκ (μάκης) την πουτάνα....
Θρύλε (θέμος) γάμα την αεκ (μάκης) την πουτάνα....
Εγώ ξέρω ότι στο τέλος ο Μάκης τους "γαμάει" πάντα... ;)Θρύλε (θέμος) γάμα την αεκ (μάκης) την πουτάνα....
πάντως ο Θέμος είναι τόσο αθώος που όταν στενέψουν τα πράγματα είναι ο επόμενος που θα πηδήξει από μπαλκόνι και το ότι η υπόθεση ξεκίνησε με αίμα και θα τελειώσει με αίμα είναι για την αφεντομουτσουνάρα του.Θρύλε (θέμος) γάμα την αεκ (μάκης) την πουτάνα....
περα απο την πλακα,πολυ ρουφιανος ο μακης.απαραδεκτο να σταυρωνει τον φιλο του πρωτος απ'ολους και χωρις να εχει αποδειχθει αν ειναι ενοχος ο θεμοςΕγώ ξέρω ότι στο τέλος ο Μάκης τους "γαμάει" πάντα... ;)
Ε δεν ήταν και παιδικοί φίλοι!Μια επιχείρηση κάνανε μαζί...αν έχει κάνει όντως βρωμιές ο Θέμος καλά κάνει και τον ξεμπροστιάζει!Αλλά η ιστορία είναι σίγουρα πολύ μπλεγμένη...περα απο την πλακα,πολυ ρουφιανος ο μακης.απαραδεκτο να σταυρωνει τον φιλο του πρωτος απ'ολους και χωρις να εχει αποδειχθει αν ειναι ενοχος ο θεμος
του έχει φύγει η μαγκιά σαν ψάρι στην στεριά είναι ο υπάλληλος του κρόκους διαπλεκομένους,Ειναι πολυ γελοιος ο τυπος. Εχει επαρση και οποιος λεει κατι για αυτον την εβαψε. Τραγικα γελοιος. Επεσε εξαιρετικα αυτες τις μερες.
εκδικητικος και ψωνιο μεγαλο,τον σιχαθηκα και εγω,φανηκε σκατοχαρακτηρας.τα εχει βαλει με τον λαζοπουλο τωραΕιναι πολυ γελοιος ο τυπος. Εχει επαρση και οποιος λεει κατι για αυτον την εβαψε. Τραγικα γελοιος. Επεσε εξαιρετικα αυτες τις μερες.
Αμέ αμέ...Μια φορά και έναν καιρό ο καλός και αθώος Θέμος ( το ένα από τα τρία γουρουνάκια)....Ναι, δεν άντεξε να συναστρέφεται μ'έναν απατεώνα ο Μάκης γι'αυτό έσφιξε την καρδιά του και βγήκε να καταγγείλει τον Θέμο.
Δε μας λες τώρα και τα τρία γουρουνάκια;
για τον μακη ελεγε και μην το παιρνετε οπαδικα ξυπνηστε λιγοτου έχει φύγει η μαγκιά σαν ψάρι στην στεριά είναι ο υπάλληλος του κρόκους διαπλεκομένους,
Ρε ειναι σιχαμερος ο ανθρωπος. Κανει ολοκληρες εκπομπες για τον εαυτο του. Σιχαμερος.ου ου ου ου ρε!εκδικητικος και ψωνιο μεγαλο,τον σιχαθηκα και εγω,φανηκε σκατοχαρακτηρας.τα εχει βαλει με τον λαζοπουλο τωρα
Γιατί να μην του απαντήσει ρε φίλε?Ο Λάκης είναι στο απυρόβλητο?εκδικητικος και ψωνιο μεγαλο,τον σιχαθηκα και εγω,φανηκε σκατοχαρακτηρας.τα εχει βαλει με τον λαζοπουλο τωρα
μετανιωσα τα ξενυχτια που εκανα για να βλεπω τον ταρζαν,πολυ λιγος ειναι τελικα σαν ανθρωποςΡε ειναι σιχαμερος ο ανθρωπος. Κανει ολοκληρες εκπομπες για τον εαυτο του. Σιχαμερος.ου ου ου ου ρε!
δεν ειπα κατι τετοιο φιλε μου,αλλα τωρα δεν απανταει,εκδικειται επειδη ο λαζο του ειπε τα αυτονοητα και υποστηριξε λιγο τον θεμο.την βλεπεις την εκπομπη του τωρα?Γιατί να μην του απαντήσει ρε φίλε?Ο Λάκης είναι στο απυρόβλητο?
Όταν φτάνουμε στο σημείο να ''καταδικάζουμε'' και να ''αθωώνουμε'' κάποιον με κριτήριο τις οπαδικές του προτιμήσεις, τότε καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί.
Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες τώρα?Πριν κάναμε πλάκα που μιλάγαμε για τις ομάδες...Όταν φτάνουμε στο σημείο να ''καταδικάζουμε'' και να ''αθωώνουμε'' κάποιον με κριτήριο τις οπαδικές του προτιμήσεις, τότε καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί.