σαν υπουργος ηταν πιο λιγες οι αρμοδιοτητες τουΚοιταξε να σου πω που καταλήγουν οι περισσότεροι έλληνες.
Θα βγει η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Σωστά? Ε λοιπόν θα ψηφίσω αυτόν που με συμφέρει Ολο και κααποιο δόντι εχουμε όλοι μας...
Πάντως βλέπω το Πασοκ με τον Γιωργάκη πολύ πεσμένο..Τι να πω...Πολύ φοβισμένος είναι...Σαν υπουργός δεν ήταν έτσι ή κανω λάθος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 732
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εγω με το λιγο μυαλο που διαθετω εχω καταλαβει οτι οι βολεψακιδες οι Ελληνες εχουν τις κυβερνησεις, τον τυπο και τους δικαστικους που τους αξιζουν. Σκουξτε οσο θελετε, παραπονεθητε, ψηφιστε τους ξανα και ξανα και ουε κι αλλιμονο μην μπλεξετε με την Ελληνικη δικαιοσυνη αν δεν εχετε πολλα λεφτα και ακρες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αν μετά απο την εμπειρία αυτή πιστεύει στο Ελληνικό δικαστικό σύστημαΜιας και βάζετε στην κουβέντα τους δικαστές θέλω να ρωτήσω ωρε παλικάρια αν έχει κανείς σας καμιά σοβαρή εμπειρία απο δικαστήρια.
Και ακόμα καλύτερα, αν μετά απο την εμπειρία αυτή πιστεύει στο Ελληνικό δικαστικό σύστημα.
Tο άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου.αν μετά απο την εμπειρία αυτή πιστεύει στο Ελληνικό δικαστικό σύστημα
Tο άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Κάτσε να δούμε και τους άλλους....
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Κοιταξε να σου πω που καταλήγουν οι περισσότεροι έλληνες.
Θα βγει η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Σωστά? Ε λοιπόν θα ψηφίσω αυτόν που με συμφέρει Ολο και κααποιο δόντι εχουμε όλοι μας...
Πάντως βλέπω το Πασοκ με τον Γιωργάκη πολύ πεσμένο..Τι να πω...Πολύ φοβισμένος είναι...Σαν υπουργός δεν ήταν έτσι ή κανω λάθος?
Τι νομιζες οτι ξυπνησαν οι ψηφοφόροι??? Απλα βλεπουν οτι ολοι ειναι αχρηστοι και ουτε τα ρουσφετια τους γινονται πραγματικότητα και για αυτο δεν τους ψηφιζουν!!! και επειδη ειναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ να ψηφιζεις αυτον που θα σε βολέψει. ισως να εχουμε διδαχθει οι Ελληνες να ειμαστε ατομικιστες αλλα δεν πα να εισαι και Ελβετος αν σου υποσχεθει ο αλλος βολεμα θα πας να τον ψηφίσεις!!
Απο την αλλοι οι ΗΓΕΤΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ την κοινωνία και οχι η κοινωνία τους ηγέτες. Απλα οι βουλευτες (οχι πια βολευτες που ελεγαν το 1974) βρηκαν ευκολο τροπο για ψηφο απο το 1960, το ρουσφέτι . Ο μεσος ανθρωπος ρουσφετι θα ζητήσει!! Αν τον ΔΙΔΑΞΕΙΣ οτι με το να ζηταει ρουσφετι και δουλεια δεν θα κάνει αλλα θα γινει και ρεζίλι θα ψηφιζει κατα συνειδηση.
Υπενθυμίζω οτι ο Μαυρογυαλουρος και ο (ετελειωσε) Ψευτοθοδωρος ειναι ταινιες του 1965.
Το 1981 ο Αντρεας πηρε 48% υποσχόμενος ΑΛΛΑΓΗ και τι εκανε?? Διορισε ΟΛΗ την κλαδική!!! Ποιος φταιει???
Απλα αναζητάμε ενα πολιτικο να πιστεψουμε και ΟΛΟΙ βγηκαν μάπα!!
Και εκει λες αφου ολοι θα τα κάνουν μουνί καπέλο ας βρω τουλαχιστον δουλεια στο Δήμο!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν υπάρχουν ημείς και υμείς. Ολοι πλακάκια τα κάνουν με όλους. Δεν υπάρχει ιδεολογικό υπόβαθρο, ειδικά στα υψηλά κλιμάκια. Ακόμα και οι αδέκαστοι (τύπου Ζορμπά) βγαίνουν στη σέντρα γιατί κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Αστο..... Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα συμπλέει με την νομοθετική εξουσία....... Οταν νομοθετείς όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν έχεις ελπίδα απόδοσης δικαιοσύνης.Κάτι έχει πάρει το αυτί μου.
Κάτσε να δούμε και τους άλλους....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αρα ο πολιτκός φταίει, ή το χάλι σου το μαύρο; Δλδ ότι η χ κοπέλα πηδιέται για μια μόνιμη θέση στο δημόσιο είναι πρόβλημα της πολιτικής; Πρόβλημα παιδείας είναι.....Και εκει λες αφου ολοι θα τα κάνουν μουνί καπέλο ας βρω τουλαχιστον δουλεια στο Δήμο!!!
Εάν τσεκάρεις τα βιογραφικά των 300, εκτός από τους κληρονόμους παλαιών βουλευτών που αποτελούν μεγάλο κομμάτι της διοικούσας ολιγαρχίας, οι λοιποί είναι μπασκετμπολίστες, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, μεγαλοδικηγόροι, γιατροί κλπ.... Τον είδαμε στην τηλεόραση, μας άρεσε, μάθαμε το όνομά του τον σταυρώσαμε. Οποιον σταυρώνεις χωρίς λόγο θα σε σταυρώσει από έπαρση. Οταν παίρνεις κάτι χωρίς κόπο ψωνίζεσαι. Ολη η Βουλή η ελληνική είναι ανεμομαζώματα, οπότε και παράγει διαβολοσκορπίσματα. Από όλα τα θέματα που καίνε τη χώρα και εν μέσω κομιστών εχθές το βράδυ ψηφίστηκε στη Βουλή ο εκλογικός νόμος του 39%.......... Τελικά αγχώνεστε για το DVD ή για τον πρωταγωνιστή του; Οποιος εκλέγεται με 39%, επιβεβαιώνει απλά το ρητό.... Σας κοροιδεύω χαλαρά, σας γαμάω χαλαρά.......
Να σου γράψω την δική μου σκέψη.Δεν υπάρχουν ημείς και υμείς. Ολοι πλακάκια τα κάνουν με όλους. Δεν υπάρχει ιδεολογικό υπόβαθρο, ειδικά στα υψηλά κλιμάκια. Ακόμα και οι αδέκαστοι (τύπου Ζορμπά) βγαίνουν στη σέντρα γιατί κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Αστο..... Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα συμπλέει με την νομοθετική εξουσία....... Οταν νομοθετείς όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν έχεις ελπίδα απόδοσης δικαιοσύνης.
Δεν κρίνω τους νόμους γιατί δεν έχω γνώσεις. Ξερόλας είμαι αλλά ως ενός σημείου.
Κρίνω τις διαδικασίες.
Η απόδοση λοιπόν δικαιοσύνης καθυστερεί πολύ στην Ελλάδα. Μην βλέπουμε τις "επώνυμες" υποθέσεις όπου τα πάντα επισπεύδονται. Οι υπόλοιποι σερνόμαστε στα δικαστήρια για πολλά χρόνια μέχρι να καταλήξει κάπου η υπόθεση μας. Οπότε τι με ενδιαφέρουν εμένα οι νόμοι, οι νομοθέτες και οι δικαστές.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
ενα ΑΔΕΚΑΣΤΟ ειχαμε!!!
Τον Χιο αλλα και αυτος με απογοητευσε. Τσαμπα τον ειχα avatar. Την αglήθεια ρε!!!!!
Οι δικαστες δυστυχως κρινουν με τα στοιχεια που τους προσκομίζουνε!!!! (Τα δικαστηρια προσπαθουν να αποδοσουν δικαιοσυνη δεν δημαινει οτι τα καταφερνουν).
ΥΓ γιατι τι μπορουσαμε να κανουμε να μην γίνει το 39%????
Ο ψηφορος λεει "Οικονομια δεν θα φτιαξει-σχολεια δεν θα φτιαξει-νοσοκομεα δεν θα φτιαξει........ τουλαχιστον να εχω εναν δικο μου ανθρωπο στη Βουλή). Το μη χειρον βελτιστο!!!!
Τον Χιο αλλα και αυτος με απογοητευσε. Τσαμπα τον ειχα avatar. Την αglήθεια ρε!!!!!
Οι δικαστες δυστυχως κρινουν με τα στοιχεια που τους προσκομίζουνε!!!! (Τα δικαστηρια προσπαθουν να αποδοσουν δικαιοσυνη δεν δημαινει οτι τα καταφερνουν).
ΥΓ γιατι τι μπορουσαμε να κανουμε να μην γίνει το 39%????
Ο ψηφορος λεει "Οικονομια δεν θα φτιαξει-σχολεια δεν θα φτιαξει-νοσοκομεα δεν θα φτιαξει........ τουλαχιστον να εχω εναν δικο μου ανθρωπο στη Βουλή). Το μη χειρον βελτιστο!!!!
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αλήθεια, αυτός ο φάρος της ηθικής και της δημοσιογραφίας ο Μάκης θα απαντήσει ευθέως στα όχι-και-τόσο-κομψά υπονοούμενα που αφήνουν εδώ και μέρες κάποια ΜΜΕ, και ο Θέμος φυσικά, ότι είναι πράκτορας της ΕΥΠ;
Με κάτι τέτοιες απορίες θα πεθάνω.
Ο Θέμος στην απελπισία του δεν αποκλείεται να πει ότι τον κυνηγά η μοσάντ, η Σια και η ΜΙ6...
Και γιατί όχι, οι Νεφιλιμ- ως και το Λιακό είχε καλέσει στην εκπομπή του!
Ήδη εκτοξεύει βρωμίτσες για πολύ κόσμο και όποιος ψαρώσει ψάρωσε...
Και ανασύρει από το ντουλάπι όπου έχει τα φοιτητικά αμπέχωνα και τις φυλλάδες των ρηγάδων τα περί δεξιών εφοπλιστών φίλων του Καραμανλή και πρακτόρων της ΚΥΠ που θέλουν να του πάρουν την εφημερίδα...
Μιλάμε για μεγάλο ταξικό αγωνιστή, από αυτούς που μόνο στους κόλπους της ελληνικής αριστεράς συναντά κανείς...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Φιλε μου συγγνώμη, αλλά η νοοτροπία ποιος έχει "δικό" του άνθρωπο έχει καταστρέψει τη χώρα. Οταν καταλάβει ό Ελληνας ότι δεν μπορεί να του ανήκει ούτε η πολεοδομία, ούτε η Βουλή ούτε τα διακστήρια ίσως αλλάξει η χώρα.....Με νοοτροπίες έχω ένα δικό μου άνθρωπο, πάντα θα βρίσκεται ένας άλλος με δύο, ή τρεις δικούς του να σε καπελώνει. Το καπέλωμα, ή το γνωστγό μας φέσι έχει τις ρίζες του στον ραγιά της Τουρκοκρατίας. Σε ένα ευνομούμενο κράτος ο πολίτηε δε χρειάζεται δικό του άνθρωπο για να ζήσει. Το κράτος φροντίζει γι αυτό. Αλλιώς δεν υπάρχει κράτος.ΥΓ γιατι τι μπορουσαμε να κανουμε να μην γίνει το 39%????
Υ.Γ. Ο έλληνας είναι απίστευτα ανισόρροπος. Οταν θέλει να κάνει τη δουλειά του βάζει λυτούς και δεμένους να την τελειώσει με κάθε τρόπο. Οταν το κάνει ο διπλανός του βάζει λυτούς και δεμ΄νεους να τον καταστρέψει. Λαός με ρουφιανές και λαμογιές δεν παει πουθενά. Αφού το κάνουν οι άλλοι το κάνω και γω..... Οταν όμως αποκτάς παθητικό και όχι ενεργητικό ρόλο, τότε το κωλαράκι γίνεται κουβάς. Γιατί απλά όλοι προσπαθούν να σε ξεσκίσουν.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κοίτα φίλε δεν θέλω να πολιτικοποιήσουμε το θέμα, αλλά ειδικά αυτές τις μέρες οι δεξιοί κάντε λίγο κράτει....Γιατί αλλιώς εκτίθεστε ως κράτος εν κράτειΜιλάμε για μεγάλο ταξικό αγωνιστή, από αυτούς που μόνο στους κόλπους της ελληνικής αριστεράς συναντά κανείς...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πάντως και η στάση του Χατζηνικολάου είναι ψιλούποπτη!Δεν το πολυπιστεύω ότι είπε κατά λάθος το όνομα του Κουκοδήμου στην εκπομπή του Χαρδαβελλα!Αυτός προσέχει και με τι χροιά θα πει το "Καλησπέρα σας" και θα μας πείσει ότι είπε κατά λάθος κάτι τόσο σημαντικό...και καπάκι έκανε ότι δεν θυμόταν ότι είπε το όνομα!Και έμαθε λέει το όνομα του Κουκοδήμου επειδή ο Μάκης δεν έχει hands free και απαντόυσε στις κλήσεις με ανοιχτή ακρόαση!!!!
Μας έχουν για τελείως ή μου φαίνεται????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σου φαινεται, γιατι μας εχουν για τελείως..Μας έχουν για τελείως ή μου φαίνεται????
Επισκέπτης
τι κατά λάθος να πει τι όνομα του Κουκοδήμου αφού το είχε ήδη πει το πρωί στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του και τα είχε προαναγγείλει από την εκπομπή του Μάκη και μάλιστα διαφώνησε με τον Μάκη λέγοντας του ότι έπρεπε ο ίδιος ο Μάκης έπρεπε να το είχε πει από την πρώτη στιγμή αυτό.Πάντως και η στάση του Χατζηνικολάου είναι ψιλούποπτη!Δεν το πολυπιστεύω ότι είπε κατά λάθος το όνομα του Κουκοδήμου στην εκπομπή του Χαρδαβελλα!Αυτός προσέχει και με τι χροιά θα πει το "Καλησπέρα σας" και θα μας πείσει ότι είπε κατά λάθος κάτι τόσο σημαντικό...και καπάκι έκανε ότι δεν θυμόταν ότι είπε το όνομα!Και έμαθε λέει το όνομα του Κουκοδήμου επειδή ο Μάκης δεν έχει hands free και απαντόυσε στις κλήσεις με ανοιχτή ακρόαση!!!!
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Δεν αναφερω την πηγη αφου οι περισσοτεροι κομπλεξαρες θ ασχοληθουν με το ποιον του συγγραφεα και οχι την ουσια του σημειώματος.
**************************************************************************************
Τι μπορεί να κάνει ένας μοναχικός άνθρωπος όταν ξεχειλίζουν μαζί όλοι οι βόθροι της χώρας και τον ζώνουν τα σκατά; Να κλείσει τη μύτη για να μη μυρίζει (αλλά κινδυνεύει να σκάσει), να κλείσει τα μάτια για να μη βλέπει (αλλά μέσα από το δέκτη της τηλεόρασης τα σκατά πλημμυρίζουν και το καθιστικό του), να κλείσει τα αυτιά του να μην ακούει... Να πολεμήσει εναντίον τους δεν μπορεί, μόνον ο Ηρακλής κατάφερε να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία, κι αυτός ήταν ήρωας από τα παλιά...
Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν, ούτε η πιο βρομερή και κοπρολάγνα επιστημονική φαντασία δεν θα μπορούσε να τα επινοήσει. Κι αλίμονο, όχι στα οικονομικά, στα δημόσια έργα, στα πάρε δώσε των εμπόρων και των βιομηχάνων - αλλά στον πολιτισμό, στο χώρο όπου κατοικούν το πνεύμα, οι τέχνες, τα γράμματα... Κι έφτασαν οι κομπιναδόροι, οι κατασκευαστές και οι μεταπράτες να φαίνονται άκακα αρνιά μπροστά στους λύκους του πολιτισμού και των media.
Θέλω να γίνω στρουθοκάμηλος, να χώσω το κεφάλι στην άμμο για να μη βλέπω, να λείψω πολύν καιρό και να επανέλθω όταν η κόπρος θα έχει καθαρίσει. Όταν -τι όνειρο!- ο τόπος θα αναδυθεί καθαρός και λαμπερός από το ζόφο.
Η Ελλάδα ταξιδεύει, ρυπαρό καράβι, και θυμήθηκα το όραμα του Καζαντζάκη όπως το αποτύπωσε στον Ζορμπά: «Και μέσα στο βαπόρι οι τετραπέρατοι Ρωμιοί, τα μάτια τα αρπαχτικά, τα ψιλικατζίδικα μυαλά, οι μικροπολιτικοί καβγάδες, ένα ξεκούρδιστο πιάνο, τίμιες φαρμακερές κυράτσες, μοχθηρή, μονότονη επαρχιώτικη μιζέρια. Σου ερχόταν να πιάσεις το βαπόρι από τις δύο άκρες, να το βουτήξεις στη θάλασσα, να το τινάξεις καλά-καλά, να φύγουν όλα τα ζωντανά που το μολεύουν -άνθρωποι, ποντίκια, κορέοι- και να το ανεβάσεις πάλι απάνω από τα κύματα, αδειανό και φρεσκοπλυμένο».
Ποιος θα μας δώσει μία Ελλάδα καθαρή και φρεσκοπλυμένη; Μια Ελλάδα όμορφη και λαμπερή, που σημαίνει αδειανή - χωρίς όλους αυτούς που τη λερώνουν;
**************************************************************************************
Τι μπορεί να κάνει ένας μοναχικός άνθρωπος όταν ξεχειλίζουν μαζί όλοι οι βόθροι της χώρας και τον ζώνουν τα σκατά; Να κλείσει τη μύτη για να μη μυρίζει (αλλά κινδυνεύει να σκάσει), να κλείσει τα μάτια για να μη βλέπει (αλλά μέσα από το δέκτη της τηλεόρασης τα σκατά πλημμυρίζουν και το καθιστικό του), να κλείσει τα αυτιά του να μην ακούει... Να πολεμήσει εναντίον τους δεν μπορεί, μόνον ο Ηρακλής κατάφερε να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία, κι αυτός ήταν ήρωας από τα παλιά...
Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν, ούτε η πιο βρομερή και κοπρολάγνα επιστημονική φαντασία δεν θα μπορούσε να τα επινοήσει. Κι αλίμονο, όχι στα οικονομικά, στα δημόσια έργα, στα πάρε δώσε των εμπόρων και των βιομηχάνων - αλλά στον πολιτισμό, στο χώρο όπου κατοικούν το πνεύμα, οι τέχνες, τα γράμματα... Κι έφτασαν οι κομπιναδόροι, οι κατασκευαστές και οι μεταπράτες να φαίνονται άκακα αρνιά μπροστά στους λύκους του πολιτισμού και των media.
Θέλω να γίνω στρουθοκάμηλος, να χώσω το κεφάλι στην άμμο για να μη βλέπω, να λείψω πολύν καιρό και να επανέλθω όταν η κόπρος θα έχει καθαρίσει. Όταν -τι όνειρο!- ο τόπος θα αναδυθεί καθαρός και λαμπερός από το ζόφο.
Η Ελλάδα ταξιδεύει, ρυπαρό καράβι, και θυμήθηκα το όραμα του Καζαντζάκη όπως το αποτύπωσε στον Ζορμπά: «Και μέσα στο βαπόρι οι τετραπέρατοι Ρωμιοί, τα μάτια τα αρπαχτικά, τα ψιλικατζίδικα μυαλά, οι μικροπολιτικοί καβγάδες, ένα ξεκούρδιστο πιάνο, τίμιες φαρμακερές κυράτσες, μοχθηρή, μονότονη επαρχιώτικη μιζέρια. Σου ερχόταν να πιάσεις το βαπόρι από τις δύο άκρες, να το βουτήξεις στη θάλασσα, να το τινάξεις καλά-καλά, να φύγουν όλα τα ζωντανά που το μολεύουν -άνθρωποι, ποντίκια, κορέοι- και να το ανεβάσεις πάλι απάνω από τα κύματα, αδειανό και φρεσκοπλυμένο».
Ποιος θα μας δώσει μία Ελλάδα καθαρή και φρεσκοπλυμένη; Μια Ελλάδα όμορφη και λαμπερή, που σημαίνει αδειανή - χωρίς όλους αυτούς που τη λερώνουν;
Βρε Δέσποτα κόλαγε το ρημάδι το applet κι ετσι αναγκάστηκα να κάνω Copy paste και να το χρωματίσω για να φανεί η διαφορετικότητα. Τώρα πάντως δουλεύει χαχαχχαwww.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2816.0]χρησιμοποίηση παραθέσεων[/url] και απαγορευεται η μονιμη χρηση χρωματων..
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ο Θέμος στην απελπισία του δεν αποκλείεται να πει ότι τον κυνηγά η μοσάντ, η Σια και η ΜΙ6...
Και γιατί όχι, οι Νεφιλιμ- ως και το Λιακό είχε καλέσει στην εκπομπή του!
Ήδη εκτοξεύει βρωμίτσες για πολύ κόσμο και όποιος ψαρώσει ψάρωσε...
Και ανασύρει από το ντουλάπι όπου έχει τα φοιτητικά αμπέχωνα και τις φυλλάδες των ρηγάδων τα περί δεξιών εφοπλιστών φίλων του Καραμανλή και πρακτόρων της ΚΥΠ που θέλουν να του πάρουν την εφημερίδα...
Μιλάμε για μεγάλο ταξικό αγωνιστή, από αυτούς που μόνο στους κόλπους της ελληνικής αριστεράς συναντά κανείς...
Το ωραίο είναι ότι λέει ότι τα 5 εκατομμύρια μπορεί να τα δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 152
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
Δ
- Απαντήσεις
- 292