Νέα

Θέλω να σταματήσω να τον παίζω !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THODORIS213
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Να καταθετει τον "κοπο" του  σε Τραπεζα  σπερματοs.....
Να βγαλει κανα φραγκο τουλαχιστον

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
images

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

αΝ ΘΈΛΕΙς πλούσιος να γίνεις
για σεξ, δεκάρα να μη δίνεις!
Να τονε παίζεις με χαρά  
και τα λεφτά στον κουμπαρά !

Ετσι θα μάσεις τον παρά
και θα ΄χεις πιό πολλά λεφτά,
να παίρνεις τσόντες συνεχώς,
μέχρι να μείνει ο μισός !

Κι όταν μισός πιά απομείνει
και κατουράει, μα δεν χύνει,
θα είσαι παραλής σωστός,
ένας μαλάκας και μισός !

:grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Man,
έχεις γαμήσει ποτέ?
αφου βλεπεις ακομα μαν ποιο ειναι το προβλημα;
γνωμη μου ειναι οτι σημερα δεν ειναι Κυριακη τυπε, καπου μπερδεψες τις μερες
θα ξεπαραδιαστει τυπε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κάποιοι μπορεί να κάνουν πλάκα αλλά το πρόβλημά σου είναι μεγάλο. Κόψε τις τσόντες και ακολούθησε το νόμο του Picker. Με σεξ μέρα παρά μέρα θα είσαι ok.  :sunglasses:  :-*

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Κάποιοι μπορεί να κάνουν πλάκα αλλά το πρόβλημά σου είναι μεγάλο. Κόψε τις τσόντες και ακολούθησε το νόμο του Picker. Με σεξ μέρα παρά μέρα θα είσαι ok.  :sunglasses:  :-*
Λεφτα πού θα βρει τύπε?

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
[tt]τύπε μην τον παίζεις είναι παλιοχαρακτήρας![/tt]

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.168
Πόντοι
6.515
μπορεις να σταματήσεις τωρα γιατι σταματησε κι ο Χιος και θα παμε για  :sleeping: :sleeping:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Tι παθαίνει ο προστάτης απ τη πολλή  :cum: ?  Εχει διαφορά να τη κρατάς πολλή ωρα όσον αφορά τον προστάτη? Μ εχει πιάσει συχνοουρία τώρα τελευταία λες να ναι απ αυτό?
Καλησπερα :) :) συχνοουρία ποιες   ωρες μαν? :)  Αν  ειναι οταν πεφτεις για υπνο πχ  για το  μεσημερι καμια ωριτσα κτλ.. Αν εισαι πρωινος στην δουλεια και εισαι αγχωδης τυπος Μετα το μεσημερι στην ξαπλα το σωμα χαλαρωνει και αρχιζεις να κατουρας αβερτα :grin: Παιζει ΔΗΛΑΔΗ ρολο να ειναι και απο το οτι το σωμα σου ηρεμεί πεφτει η πίεση και σε πιανει συχνοουρια :) Η μπορει να ειναι οτι πινεις πολυ νερο :) και τρωγοντας πχ σαλατα φαγητο κτλ το μεσημερι να σε πιανει :grin: μετα παλι το κατούρημα.. :grin: :grin:  Η να πινεις πολους καφεδες οι καφεδες ειναι διουρητικοί ΠΟΛΥ :grin: :)  βασικα φιλε μου παιζει πολυ ρολο το αγχος για την συχνοουρια :) :) :) Πρωτα  δες λιγο αυτο :) :) :) Μετα υπαρχουν και αλλα πολλα :) :) δηλαδη μετα το αγχος :) μπορει να πίνεις  πολυ ΝΕΡΟ :) η να πινεις πολους καφεδες που ειναι διουρητικοί :) η να εχεις ορμονικες διαταραχες :) σακχαρώδη διαβήτη :) κτλ  :)  Παιζει βασικα πολυ μεγαλο ρολο το αγχος :) :) :)  Αν συνεχισει και δεν εισαι αγχώδης τυπος απο την φύση σου :) Αν μπορεσεις πανε σε εναν ουρολογο :) :)ΥΓ..  Παιζει ρολο και η διατροφη παρα πολυ :) :) :) αν τρως  πχ  κρεμμυδια ριχνουν την πιεση  σκορδα ριχνουν την πιεση(οτι ριχνει την πιεση ειναι διουρητικο :))  στην σαλατα σου :) ψαρια που εχουν ωμεγα 3 τα ωμεγα 3 ριχνουν την πιεση αρα ειναι διουρητικα=συχνοουρια :) :) :)  η αν παιρνεις καποια φαρμακα γιατι και τα φαρμακα ειναι διουρητικά :) :)  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
είμαι της άποψης οτι σημασία δεν έχει ο προορισμός  :2on1: αλλά το ταξίδι  :jerking: !

έχω αρχές !

Και δεν είναι οτι μου παίρνει ώρες, εγώ δεν θέλω να τελειώσω !

Τέτοια νήματα τα ανοίγουν τις Κυριακές φίλε μου.

Έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις λύση στο πρόβλημά σου λόγω αυξημένης προσέλευσης κοινού. :)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.294
Πόντοι
2.306
Καλησπερα :) :) συχνοουρία ποιες   ωρες μαν? :)  Αν  ειναι οταν πεφτεις για υπνο πχ  για το  μεσημερι καμια ωριτσα κτλ.. Αν εισαι πρωινος στην δουλεια και εισαι αγχωδης τυπος Μετα το μεσημερι στην ξαπλα το σωμα χαλαρωνει και αρχιζεις να κατουρας αβερτα :grin: Παιζει ΔΗΛΑΔΗ ρολο να ειναι και απο το οτι το σωμα σου ηρεμεί πεφτει η πίεση και σε πιανει συχνοουρια :) Η μπορει να ειναι οτι πινεις πολυ νερο :) και τρωγοντας πχ σαλατα φαγητο κτλ το μεσημερι να σε πιανει :grin: μετα παλι το κατούρημα.. :grin: :grin:  Η να πινεις πολους καφεδες οι καφεδες ειναι διουρητικοί ΠΟΛΥ :grin: :)  βασικα φιλε μου παιζει πολυ ρολο το αγχος για την συχνοουρια :) :) :) Πρωτα  δες λιγο αυτο :) :) :) Μετα υπαρχουν και αλλα πολλα :) :) δηλαδη μετα το αγχος :) μπορει να πίνεις  πολυ ΝΕΡΟ :) η να πινεις πολους καφεδες που ειναι διουρητικοί :) η να εχεις ορμονικες διαταραχες :) σακχαρώδη διαβήτη :) κτλ  :)  Παιζει βασικα πολυ μεγαλο ρολο το αγχος :) :) :)  Αν συνεχισει και δεν εισαι αγχώδης τυπος απο την φύση σου :) Αν μπορεσεις πανε σε εναν ουρολογο :) :)ΥΓ..  Παιζει ρολο και η διατροφη παρα πολυ :) :) :) αν τρως  πχ  κρεμμυδια ριχνουν την πιεση  σκορδα ριχνουν την πιεση(οτι ριχνει την πιεση ειναι διουρητικο :))  στην σαλατα σου :) ψαρια που εχουν ωμεγα 3 τα ωμεγα 3 ριχνουν την πιεση αρα ειναι διουρητικα=συχνοουρια :) :) :)  η αν παιρνεις καποια φαρμακα γιατι και τα φαρμακα ειναι διουρητικά :) :)  
Τύπε εισαι σίγουρος για την πίεση? εγω ξέρω ότι το ανέβασμα της πίεσης ειναι διουρητικο.
Λόγω πιο έντονης κυκλοφοριας του αίματος, άρα περισσότερη ποσότητα περνά απο τα νεφρά και αποβάλλονται ουρά.. Και ο καφές που λες ανεβάζει την πίεση. Η πιο σωστά, ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom