gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι κατι εθελοντες φοιτητες απο γιαννενα μανΘες να στον παιζουν αλλοι...??
ειναι κατι εθελοντες φοιτητες απο γιαννενα μανΘες να στον παιζουν αλλοι...??
Το ξερο τυπε μου αστα να πανε ;)θα ξεπαραδιαστει τυπε
Νομίζω οτι είμαι κάτι σαν εθισμένος στην μαλακία και στο πορνό...
δεν μπορώ να σταματήσω αν και το θέλω...
βλέπω σχεδόν κάθε μέρα !
Man,
έχεις γαμήσει ποτέ?
αφου βλεπεις ακομα μαν ποιο ειναι το προβλημα;
γνωμη μου ειναι οτι σημερα δεν ειναι Κυριακη τυπε, καπου μπερδεψες τις μερες
θα ξεπαραδιαστει τυπε
Λεφτα πού θα βρει τύπε?Κάποιοι μπορεί να κάνουν πλάκα αλλά το πρόβλημά σου είναι μεγάλο. Κόψε τις τσόντες και ακολούθησε το νόμο του Picker. Με σεξ μέρα παρά μέρα θα είσαι ok. :-*
Μπορεί να γίνει νταβατζής να γαμάει τζάμπα.Λεφτα πού θα βρει τύπε?
Τυπε μας δουλευεις? Και αραια το κανεις. Γεμισαμε τρολλς.βλέπω σχεδόν κάθε μέρα !
Τυπε αν ειμασταν φτιαγμενοι για να μην τον παιζουμε, θα ειχαμε κατι χερακια σαν του Τ-Rex.[tt]τύπε μην τον παίζεις είναι παλιοχαρακτήρας![/tt]
Τυπε αν ειμασταν φτιαγμενοι για να μην τον παιζουμε, θα ειχαμε κατι χερακια σαν του Τ-Rex.
Καλησπερα συχνοουρία ποιες ωρες μαν? Αν ειναι οταν πεφτεις για υπνο πχ για το μεσημερι καμια ωριτσα κτλ.. Αν εισαι πρωινος στην δουλεια και εισαι αγχωδης τυπος Μετα το μεσημερι στην ξαπλα το σωμα χαλαρωνει και αρχιζεις να κατουρας αβερτα Παιζει ΔΗΛΑΔΗ ρολο να ειναι και απο το οτι το σωμα σου ηρεμεί πεφτει η πίεση και σε πιανει συχνοουρια Η μπορει να ειναι οτι πινεις πολυ νερο και τρωγοντας πχ σαλατα φαγητο κτλ το μεσημερι να σε πιανει μετα παλι το κατούρημα.. Η να πινεις πολους καφεδες οι καφεδες ειναι διουρητικοί ΠΟΛΥ βασικα φιλε μου παιζει πολυ ρολο το αγχος για την συχνοουρια Πρωτα δες λιγο αυτο Μετα υπαρχουν και αλλα πολλα δηλαδη μετα το αγχος μπορει να πίνεις πολυ ΝΕΡΟ η να πινεις πολους καφεδες που ειναι διουρητικοί η να εχεις ορμονικες διαταραχες σακχαρώδη διαβήτη κτλ Παιζει βασικα πολυ μεγαλο ρολο το αγχος Αν συνεχισει και δεν εισαι αγχώδης τυπος απο την φύση σου Αν μπορεσεις πανε σε εναν ουρολογο ΥΓ.. Παιζει ρολο και η διατροφη παρα πολυ αν τρως πχ κρεμμυδια ριχνουν την πιεση σκορδα ριχνουν την πιεση(οτι ριχνει την πιεση ειναι διουρητικο ) στην σαλατα σου ψαρια που εχουν ωμεγα 3 τα ωμεγα 3 ριχνουν την πιεση αρα ειναι διουρητικα=συχνοουρια η αν παιρνεις καποια φαρμακα γιατι και τα φαρμακα ειναι διουρητικάTι παθαίνει ο προστάτης απ τη πολλή ? Εχει διαφορά να τη κρατάς πολλή ωρα όσον αφορά τον προστάτη? Μ εχει πιάσει συχνοουρία τώρα τελευταία λες να ναι απ αυτό?
Λεφτα πού θα βρει τύπε?
έλα......πες την αλήθεια......Νομίζω οτι είμαι κάτι σαν εθισμένος στην μαλακία
κάθε μέρα !
είμαι της άποψης οτι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι !
έχω αρχές !
Και δεν είναι οτι μου παίρνει ώρες, εγώ δεν θέλω να τελειώσω !
Τύπε εισαι σίγουρος για την πίεση? εγω ξέρω ότι το ανέβασμα της πίεσης ειναι διουρητικο.Καλησπερα συχνοουρία ποιες ωρες μαν? Αν ειναι οταν πεφτεις για υπνο πχ για το μεσημερι καμια ωριτσα κτλ.. Αν εισαι πρωινος στην δουλεια και εισαι αγχωδης τυπος Μετα το μεσημερι στην ξαπλα το σωμα χαλαρωνει και αρχιζεις να κατουρας αβερτα Παιζει ΔΗΛΑΔΗ ρολο να ειναι και απο το οτι το σωμα σου ηρεμεί πεφτει η πίεση και σε πιανει συχνοουρια Η μπορει να ειναι οτι πινεις πολυ νερο και τρωγοντας πχ σαλατα φαγητο κτλ το μεσημερι να σε πιανει μετα παλι το κατούρημα.. Η να πινεις πολους καφεδες οι καφεδες ειναι διουρητικοί ΠΟΛΥ βασικα φιλε μου παιζει πολυ ρολο το αγχος για την συχνοουρια Πρωτα δες λιγο αυτο Μετα υπαρχουν και αλλα πολλα δηλαδη μετα το αγχος μπορει να πίνεις πολυ ΝΕΡΟ η να πινεις πολους καφεδες που ειναι διουρητικοί η να εχεις ορμονικες διαταραχες σακχαρώδη διαβήτη κτλ Παιζει βασικα πολυ μεγαλο ρολο το αγχος Αν συνεχισει και δεν εισαι αγχώδης τυπος απο την φύση σου Αν μπορεσεις πανε σε εναν ουρολογο ΥΓ.. Παιζει ρολο και η διατροφη παρα πολυ αν τρως πχ κρεμμυδια ριχνουν την πιεση σκορδα ριχνουν την πιεση(οτι ριχνει την πιεση ειναι διουρητικο ) στην σαλατα σου ψαρια που εχουν ωμεγα 3 τα ωμεγα 3 ριχνουν την πιεση αρα ειναι διουρητικα=συχνοουρια η αν παιρνεις καποια φαρμακα γιατι και τα φαρμακα ειναι διουρητικά