Νέα

Θέλω να σταματήσω να τον παίζω !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THODORIS213
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
THODORIS213

THODORIS213

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα παίδες , μετά απο τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας αποφάσισα,

θα προσπαθησω να τον παίζω χωρίς τσόντες και να με αφήνω να τελειώνων γρήγορα.

Για πουτάνες, εκτός οτι δεν μένω Ελλάδα, δεν είναι θέμα οι πουτάνες. Και μια φορά την εβδομάδα να γαμω τις άλλες 6 τι θα κάνω ?

Θέλω απλά όπως προείπα να έχω τον έλενχο, να μπορώ να πώ οκ, μια βδομάδα στοπ.! ή τώρα δεν πρέπει, πρέπει να ξεκουραστώ να πάω για δουλειά μετα  :kissass2:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Παίρνεις τροφή και νερό στο δωμάτιο για 20 ώρες. Κλαιδώνεσαι μέσα και αρχίζεις τις τσόντες. Τον πελεκάς μέχρι να χύσεις συνέχεια, οποτε σου ρχεται. Μόλις σταματήσει να σου ρχεται τόσο συχνά και νοιώθεις να εχεις κορεστεί, παίχτον πάλι παρ οτι δε νοιωθεις την ανάγκη. ξανα και ξανα. Συνέχισε ετσι μέχρι να συμπληξρωθεί η 20ή ώρα. μόλις γίνειαυτό σταμάτα βγές έξω και δες τον ήλιο.
Δε παίζει να τον ξαναπαίξεις για μήνες.

Η λεγόμενη ομοιοπαθητική γιατρέ μου...?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Τύπε εισαι σίγουρος για την πίεση? εγω ξέρω ότι το ανέβασμα της πίεσης ειναι διουρητικο.
Λόγω πιο έντονης κυκλοφοριας του αίματος, άρα περισσότερη ποσότητα περνά απο τα νεφρά και αποβάλλονται ουρά.. Και ο καφές που λες ανεβάζει την πίεση. Η πιο σωστά, ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς.
:)αυτο που λες ειναι και αυτο που λεω :) δες λιγο τα γραφόμενα σου :) :) :) :) :) :)  Εφόσον ανεβαίνει η πιεση που λες για να ειναι η ιδια πιεση διουριτικια :)  αρα ο καφες που ανεβαζει την πιεση ειναι διουρητικος και αυτος :) :) :) :) :) Αυτο ειναι και αλληλένδετο του ενος με του αλλου :) :) :) Ειναι αντιδραση και του ίδιου του οργανισμου η αυξημενη πιεση με την  διουρητικοτητα :) :) Βασικα παίζει σημαντικό ρολο το Αγχος!!! :) ο ψυχολογικος παραγοντας :) Οσο και καλη ζωη να κανει καποιος οσο και μεγαλος η μικρος να ειναι αν το αγχος ειναι τσιτα κοντρα οι επιπτωσεις ειναι οι ιδιες καταστρεφουν το ανοσοποιητικο :) :) :) Ξερω εναν που ειναι 120 κιλλα  1,80 αλλα γελαει ολη την ημερα :) :) :) Πινει 10 μεγαλες μπυρες καθε μερα τρωει μονο σουβλακια και μπιφτεκια και ειναι στις εξετάσεις αιματος οσο ενα μωρο  :) :) :) :) :) :) :) :)     

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
καλημέρα παίδες , μετά απο τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας αποφάσισα,

θα προσπαθησω να τον παίζω χωρίς τσόντες και να με αφήνω να τελειώνων γρήγορα.

Για πουτάνες, εκτός οτι δεν μένω Ελλάδα, δεν είναι θέμα οι πουτάνες. Και μια φορά την εβδομάδα να γαμω τις άλλες 6 τι θα κάνω ?

Θέλω απλά όπως προείπα να έχω τον έλενχο, να μπορώ να πώ οκ, μια βδομάδα στοπ.! ή τώρα δεν πρέπει, πρέπει να ξεκουραστώ να πάω για δουλειά μετα  :kissass2:
Φιλτατε σου προτεινω αυτη τη σελιδα  μπορεις να διαβασεις δωρεαν καποιες συμβουλες. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν παιζει να καταφερεις τιποτα ισως το μειωσεις για λιγο και μετα ξανακυλησεις. Μολις παντρευτεις και κανεις παιδια θα το κοψεις μαχαιρι μεχρι τοτε μαστιγωνε αβερτα

kkgg

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
1
η μαλακία κανει καλο στον καρκίνο του προστατη συνέχισε ακάθεκτος.....ασε που βλέπεις και τον κόπο σου

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.473
Πόντοι
1.720
Το παιξιμο ειναι φυσικη αναγκη. Το σπερμα πρεπει να αποβαλλεται απο τον οργανισμο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Υπάρχει παντα και η λύση του
straitjacket.jpg

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
E ρε προβληματα που εχει ο κοσμος....

εδω ο κοσμος χανεται...κοσμος πεθαινει απο την πεινα...κοσμος μεταναστευει κ το μεγαλυτερο προβλημα του αλλου ειναι η ....ΜΑΛΑΚΙΑ....

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Επισκέπτης
Κάποτε η μαλακία αποτελούσε τεράστια ντροπή για τον άντρα. Πώς κατάφεραν να καταντήσουν έτσι τους άντρες ωστέ να θεωρείται η μαλακία φυσιολογική?

ΑΜΑΛΑΚΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/12/2010.  :rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.838
Πόντοι
34.538
Κάποτε η μαλακία αποτελούσε τεράστια ντροπή για τον άντρα. Πώς κατάφεραν να καταντήσουν έτσι τους άντρες ωστέ να θεωρείται η μαλακία φυσιολογική?

Καλα ρε φιλε μαλακιζοσουν παραμονή ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ?

Τι ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι/ησουν!!!!!!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006

παραμονη χριστουγεννων ρε μεγαλε....
και τι συνεβη μετα και το εκοψες??????σου ηρθε η επιφοιτηση του αγιου πνευματος????

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.838
Πόντοι
34.538
παραμονη χριστουγεννων ρε μεγαλε....
και τι συνεβη μετα και το εκοψες??????σου ηρθε η επιφοιτηση του αγιου πνευματος????
Τον τσακωσε η μανα του !!!!!!!! επι τω εργω!!!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Καλα ρε φιλε μαλακιζοσουν παραμονή ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ?

Τι ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι/ησουν!!!!!!!!

Αγοράκι μου την έπαιξες σήμερα? Εγώ μόλις γύρισα από ένα διαστημικό γαμήσι με την Ιωάννα στο Καλλέργη 33.  :sunglasses:

Α ρε μαλάκες... Την έχετε κάνει λάστιχο.  :jerking:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.838
Πόντοι
34.538
Αγοράκι μου την έπαιξες σήμερα? Εγώ μόλις γύρισα από ένα διαστημικό γαμήσι με την Ιωάννα στο Καλλέργη 33.  :sunglasses:

Α ρε μαλάκες... Την έχετε κάνει λάστιχο.  :jerking:
Εγω θα γαμησω το βραδυ.
Την ημερα δουλευω,δεν είμαι αργόσχολος να γυρναω στα μπου τη μερα!!!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Νομίζω οτι είμαι κάτι σαν εθισμένος στην μαλακία  :uglystupid: και στο πορνό...

δεν μπορώ να σταματήσω αν και το θέλω...

βλέπω σχεδόν κάθε μέρα !
Εισαι μαλακας με πατεντα δηλαδη τυπε????

Επισκέπτης
Νομίζω οτι είμαι κάτι σαν εθισμένος στην μαλακία  :uglystupid: και στο πορνό...

δεν μπορώ να σταματήσω αν και το θέλω...

βλέπω σχεδόν κάθε μέρα !
Αδερφέ άστους να λένε ζηλεύουν που ξοδεύουν τα λεφτάκια τους στο μουνί και την άλλη μέρα είναι άφραγκοι για κανα μήνα.  :tickedoff:
Συνέχισε ακάθεκτος και άμα βλέπεις κανα μουνάκι που θα γούσταρες να σπρώξεις, τράβα αμέσως σε καμμιά γωνία να το χύσεις όσο είναι ζωντανό στο μυαλό σου ακόμα! :rockon: :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το παιξιμο ειναι φυσικη αναγκη. Το σπερμα πρεπει να αποβαλλεται απο τον οργανισμο.
Εγκεφαλικη αναγκη ειναι, Ο ερωτας ειναι φυσικη ανακγη.....Εδω θα προσθεσο και αλλο ενα,ενας φανατικος αυνανηστης , μολης εξαντληθη....θελει να γαμηση γυναικα και δεν μπορει,υπαρχουν περιπτοσης τετοιες και τους δημιουργητε καταθλιψη....ενο αν γαμας μερα παρα μερα γυναικα ειναι οτι καλυτερο.....Φυσικα αν καποιος δεν μπορει να κοψη τελειος την μαλακια....ειναι πιο καλο να γαμαει πρωτα γυναικα οταν εχει πολλς καβλες και μετα να βαρα κια μια μαλακια.....διοτι η τεχνικη μαλακια κια μετα γαμηση ειναι καταστροφικο.....δεν το απολαμβανης.....πολλοι πεφτουν στο λαθος αυτο....και μετα στο σεχ εχουν στυτικη δυσλητουργια , η καθυστερηση μεγαλη στο χυσιμο με αποτελεσμα παλυ την Σ.Τ. και μετα πολλοι παραπονιουνται και λενε.....με τελειοσε με μαλακια....δεν μπορουσα να χυσο δεν με βολευε η σταση η ηταν πηγαδη η ειχε βαλη πολυ κρεμα μπαρουφες.....η μαλακια φταιει σε πολλες περιπτοσης απο αυτεσ....αυτα τυποι μου  :rockon:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εγκεφαλικη αναγκη ειναι, Ο ερωτας ειναι φυσικη ανακγη.....Εδω θα προσθεσο και αλλο ενα,ενας φανατικος αυνανηστης , μολης εξαντληθη....θελει να γαμηση γυναικα και δεν μπορει,υπαρχουν περιπτοσης τετοιες και τους δημιουργητε καταθλιψη....ενο αν γαμας μερα παρα μερα γυναικα ειναι οτι καλυτερο.....Φυσικα αν καποιος δεν μπορει να κοψη τελειος την μαλακια....ειναι πιο καλο να γαμαει πρωτα γυναικα οταν εχει πολλς καβλες και μετα να βαρα κια μια μαλακια.....διοτι η τεχνικη μαλακια κια μετα γαμηση ειναι καταστροφικο.....δεν το απολαμβανης.....πολλοι πεφτουν στο λαθος αυτο....και μετα στο σεχ εχουν στυτικη δυσλητουργια , η καθυστερηση μεγαλη στο χυσιμο με αποτελεσμα παλυ την Σ.Τ. και μετα πολλοι παραπονιουνται και λενε.....με τελειοσε με μαλακια....δεν μπορουσα να χυσο δεν με βολευε η σταση η ηταν πηγαδη η ειχε βαλη πολυ κρεμα μπαρουφες.....η μαλακια φταιει σε πολλες περιπτοσης απο αυτεσ....αυτα τυποι μου  :rockon:

:S :think: :S :think: :S :S :S :S

Πωλή σωφώ το κίμαινο, αλλά δισκωλεύτοικα να το καταλάβο ,....θα τω ξαναδειαβάσο ώμος !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom