....για να μπει στο ματς ζεσταμενος ρε...Τύπε όταν βρεί γκόμενα θα χύσει πάνω του. Τι προπόνηση μας λες.
μην παθει καμια κραμπα..
....για να μπει στο ματς ζεσταμενος ρε...Τύπε όταν βρεί γκόμενα θα χύσει πάνω του. Τι προπόνηση μας λες.
τυπε η λύση ειναι να βλέπεις τσόντες μικρότερης διαρκειαςΛοιπόν
τι θα έλεγα στον ψυχολόγο
Θα έλεγα οτι αυνανίζομαι κάθε μέρα ! μα κάθε μέρα !!!!
και όταν βλέπω τσόντες συνήθως μπορεί να διαρκέσει και 3 ώρες για να τελειώσω μια φορά γιατί δεν θέλω να σταματήσω, δεν θέλω να τελειώσωσω!
Νομίζω πως δεν έχω τον έλενχο, ούτε στο να μην τον παίξω ούτε στο να μην δω τσόντες !
Μην παιδευεσαι αλλο,την βρηκα τη λυση!!
βρες γκομενα η γαμα σε κανα μπουρδελακι.Νομίζω οτι είμαι κάτι σαν εθισμένος στην μαλακία και στο πορνό...
δεν μπορώ να σταματήσω αν και το θέλω...
βλέπω σχεδόν κάθε μέρα !
φιλε δεν υπαρχη λογος να ανησηχης. μια χαρα μαλακας εισαι. η μαλακια ειναι σαν τη γυμναστικη. αλλοι λιονουν στα γυμναστηρια κι εμεις στις τσοντες. κι εγω τον εχω ξεπετσιασει στη μαλακια. μονη διαφορα πως εγω οταν βλεπω τσοντες δεν κρατιεμε χυνω και τραβαω και δευτερη μαλακια μετα. η μαλακια ειναι υγια και γυμναστικη για το πεος μας
Νομίζω οτι είμαι κάτι σαν εθισμένος στην μαλακία και στο πορνό...
βλέπω σχεδόν κάθε μέρα !
δες τις φωτο και τα βιντεακια που βαζει ο bbwlover με τη γυναικα του και δεν θα σταματησεις να τον παιζεις
Οποτε νιωθεις πως θες να μαλακιστης, μην το κανεις να πηγαινεις αμεσος σε ενα μπουρδελο σε μια κοπελα της ερεσκειας σου....Αν και ο αυνανσμος πηγαζη απο βαθυτερα ψυχολογικα αιτια....ειναι ενας καλος τροπος , οχι να γινεις τελειος καλα...αλλα να το μειοσις απο το 100 στο 40....ειν αι τρομερη διαφορα τυπε μουΝομίζω οτι είμαι κάτι σαν εθισμένος στην μαλακία και στο πορνό...
βλέπω σχεδόν κάθε μέρα !
θα ξεπαραδιαστει τυπεΟποτε νιωθεις πως θες να μαλακιστης, μην το κανεις να πηγαινεις αμεσος σε ενα μπουρδελο
τυπε ξεκινα το πλεξιμο ωστε να εχεις απασχολημενα τα χερια σου ολη την ωρα....
Δεν μας λες ομως... γιατι θες να σταματησεις???
Δεν σ αρεσει....??
Θες να στον παιζουν αλλοι...??
Εβγαλες κάλους στα χερια.....???
Το θεωρεις ντροπη...??