LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
η να ξεκινησει γυμναστηριο
Να την μειώσει είπε ότι θέλει
η να ξεκινησει γυμναστηριο
ωρες μια μαλακια ρε τυπε;;;δουλεύω
Κοιτάξτε, συνήθως μια φορά την μέρα εκτελώ το έργο, απλά επειδή συνήθως μου παίρνει και αρκετή ώρα ή ώρες !!! σπαταλάω πολύ χρόνο απο την ζωή μου, την καθημερινότητα !
Δεν μπορώ να το ελένξω και να το ελαττώσω, για αυτό σας ρωτάω
δεν θέλω να φτάσω να πάω σε ψυχολόγο
δουλεύω
Κοιτάξτε, συνήθως μια φορά την μέρα εκτελώ το έργο, απλά επειδή συνήθως μου παίρνει και αρκετή ώρα ή ώρες !!! σπαταλάω πολύ χρόνο απο την ζωή μου, την καθημερινότητα !
ωρες μια μαλακια ρε τυπε;;;
Διαλογιστης εισαι
δουλεύω
είμαι της άποψης οτι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι !
έχω αρχές !
Και δεν είναι οτι μου παίρνει ώρες, εγώ δεν θέλω να τελειώσω !
τοτε κοιτα να τελειώνεις γρηγοροτερα, να μην σου παιρνει ωρες και να μην σε κραταει πισω.είμαι της άποψης οτι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι !
έχω αρχές !
είμαι της άποψης οτι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι !
έχω αρχές !
αλλα ουτε και να τελειώσεις μια μαλακια αν δεν φερεις τον προστατη σου στα ορια του...Λοιπόν
τι θα έλεγα στον ψυχολόγο
Θα έλεγα οτι αυνανίζομαι κάθε μέρα ! μα κάθε μέρα !!!!
και όταν βλέπω τσόντες συνήθως μπορεί να διαρκέσει και 3 ώρες για να τελειώσω μια φορά γιατί δεν θέλω να σταματήσω, δεν θέλω να τελειώσωσω!
Νομίζω πως δεν έχω τον έλενχο, ούτε στο να μην τον παίξω ούτε στο να μην δω τσόντες !
δεν θέλω να βαρύνω το κλιμα...
θέλω να δώ γνώμες αλλά οκ δεν χρειάζεται να βάλουμε και τα κλάμματα
δικε μου σικρατησε ( ) και δεν χυνεις,που ελεγε και ο κωστακης?αληθεια που ειναι αυτο το παλληκαρι αραγε να βρηκε ατομο για παρτουζα?δουλεύω