erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
...Ρε σεις, θα κάνει κανείς κανένα ψυχικό να της δώσει καμιά πούτσα στο στόμα?? Πολύ μιλάει...
Μην υποτιμας την γλωσσα μου κανει θαυματα.
...Ρε σεις, θα κάνει κανείς κανένα ψυχικό να της δώσει καμιά πούτσα στο στόμα?? Πολύ μιλάει...
σταντε..αλλα θελω να δω για ποσο μλκες μας περναει.....Google ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ....
Σεβασμος στην τριτη ηλικια![]()
και δε μου λες μις πιπα 2010 τα βυζακια δικα σου η γουγλι??
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααΜονο το σουτιεν ειναι δικο μου, τα υπολοιπα ανηκουν σε μια αλλη ...![]()
![]()
![]()
![]()
Μην υποτιμας την γλωσσα μου κανει θαυματα.![]()
Πλακα κανει , νταξει για ενα απογευμα που δεν εχεις τι αλλο να κανεις 4-5 ποστ και ως εκει καλα ειναι.
Ειδαλλως αμα κανει κανεις το λαθος να καβλαντισεις και δεν το λεω μονο για την εριναλ αλλα γενικα για τις γκομενιτσες που τριγυρνανε στο διαδικτυο τοτε πιθανον να χασει τον χρονο του , επειδη εχει πεσει το καμακι στον εξω κοσμο πολλες ψαχνουν καθημερινη επιβεβαιωση μεσα απο το ιντερνετ με τον εναν η με τον αλλο τροπο. Νταξει δεν μας πειραζει αυτο , απλα εφοσον το γνωριζουμε πλεον το παιχνιδακι προσεχουμε και τελειωνει εκει ηρεμα ωραια και χωρις βρισιες και γκρινιες.
Οπως ελεγε παλια και μια μορφη φιλος μου "δεν χρειαζονται καυγαδες , ουτε τσακωμοι ουτε βρισιες ουτε χασιμο τις ψυχραιμιας τιποτε απο ολα αυτα παρα αν δεν σ αρεσει κατι περιφρονηση σαν να μην υπαρχει η μια ηρεμη και οριστικη διακοπη των σχεσεων " ;)
...Ναι, το κατάλαβα...Γι αυτό The most powerful force in the universe is gossip...
Ωραιο σουτιεν φυσικο η συλικονατο??Μονο το σουτιεν ειναι δικο μου, τα υπολοιπα ανηκουν σε μια αλλη ...![]()
![]()
![]()
![]()
Η αποφαση της ημερας νουμερο 1234 απο το επεισοδιο ο μπολ και οι γκομενες του διαδυκτιου χαχαχαχαχαχα
Δεν ασχολουμαι με γκομενες του διαδικτυου εγω τυπισσα...
Για τους αλλους το λεω ;)
είναι πασιφανέςΔεν ασχολουμαι με γκομενες του διαδικτυου εγω τυπισσα...
Για τους αλλους το λεω ;)
εχω παρακολουθησει μερικα σχετικα σεμιναρια:Ψυχάρααααααααα!!!!!!!!!
![]()
![]()
είναι πασιφανές
εχω παρακολουθησει μερικα σχετικα σεμιναρια:
Ανθρωπισμος και πιπα(50 ωρες)
Η επικοινωνια μεσω της πιπας με τον συνανθρωπο σας (300 ωρες)
Πιπα και μπυρα (7 ωρες μετα μεθυσα)
Αν ασχοληθεις εδω ειμαι εγω![]()
Μην υποτιμας την γλωσσα μου κανει θαυματα.![]()
3000κατι ποστ εκ τον οποιον τα 2500 εχουν τιι λεξη πιπα,κανονισε να παθεις στα αληθεια κανα εθισμο και μετα δεν θα σε τσιμπουκονι κανεναςεχω παρακολουθησει μερικα σχετικα σεμιναρια:
Ανθρωπισμος και πιπα(50 ωρες)
Η επικοινωνια μεσω της πιπας με τον συνανθρωπο σας (300 ωρες)
Πιπα και μπυρα (7 ωρες μετα μεθυσα)