erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ολη δικια σου
αχχαχαχαχαχαχχαχαχχχαχ
Γκαμπουλι για να επανελθουμε δικια σου η πουτσα;
μιλα μου βρωμικα![]()
Ο πρώτος υποψήφιος για να επιβεβαιώσει του λόγου σου το αληθές ?
η ο gentelmen που λέγαμε και τάχα μου κάνεις πως δεν την αναγνωρίζεις ?
ερι το χομπι σου με τις πιπες σκεφτηκες να το κανεις επαγγελμα;γκλορι χολς και ετσι......αμα ειναι να το σκεφτουμε να συνεταιριστουμε επαγγελματικα....βαζω το κεφαλαιο....Ριχνω αδεια για να πιασω γεματα![]()
εσυ ακομα μυαλο δεν βαζεις και πειραζεις την συζυγο;ριξε το σαπουνι κ πιασ την πουτσα μου
εχω παρακολουθησει μερικα σχετικα σεμιναρια:
Ανθρωπισμος και πιπα(50 ωρες)
Η επικοινωνια μεσω της πιπας με τον συνανθρωπο σας (300 ωρες)
Πιπα και μπυρα (7 ωρες μετα μεθυσα)
ερι το χομπι σου με τις πιπες σκεφτηκες να το κανεις επαγγελμα;γκλορι χολς και ετσι......αμα ειναι να το σκεφτουμε να συνεταιριστουμε επαγγελματικα....βαζω το κεφαλαιο....
θα κανουμε καλο χωρο.....Το κεφαλαιο ειναι οι "τρυπες"; χαχαχαχαχαχαχαχα
Το κεφαλαιο ειναι οι "τρυπες"; χαχαχαχαχαχαχαχα
θα κανουμε καλο χωρο.....![]()
![]()
Ριχνω αδεια για να πιασω γεματα![]()
ασε τα λογια και πιασε τις πραξεις πιπες πολλες ειπες αλλα καμια δεν εκανεςΠω πω χωρος που ξεπεταγονται πουτσες απο παντου.. ουτε ο νατσο με το φακιου δεν με εφτιαξε ετσι
Το κεφαλαιο ειναι οι "τρυπες"; χαχαχαχαχαχαχαχα
Τώρα κατάλαβα τι παίζει κούκλα μου. Μετακομίζω άμεσα για να σου αφήσω χώρο να ελίσεσαι. ;)
αν ομως δεν βλεπεσαι (που ειναι και το πιο πιθανο) μπορεις να κανεις τα τσιμπουκια στα διαλυματα των γυρισματων για να διατηρειται η στυση των πρωταγωνιστων.Τι λες θα βαλω και εγω κεφαλαιο
Φοβαμαι οτι θα σε κοροιδεψουμε αν βαλεις τα ωραια σου λεφτακια. εσυ καλα καλα δεν ξερεις τι ειναι οι γκλορυ χολ... Προσεξε γιατι θα στα φαω τα λεφτα με τον τζι ελ και θα μεινεις πανι με πανι..![]()