life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
είμαι ολίγον ναζιάρα και χαδιάρα... ;)ευχαριστώ αγαπητε
Βρε βρε σαν τα χιονια!!!!!!!!! Πωs τα περναs καλε????????
εξαιρετικά.. μαυρίζω σε εξωτικές παραλίες, χορεύω σε κλάμπ και πίνω απεριτίφ και καλοκαιρινά ροφήμετα.. γενικως...
Ουισκάκι πίνω τζάμπα.. νερό τελείως τζάμπα γιατί έχω τρελά κονε.. πουτσες βρίσκω κάργα.. για άντρες δεν ενδιαφέρομαι... οπότε έχω λύσει το 1/3 των προβλημάτων μιας μουνάρας...
δεν το πιστευω.δεν μπορει μια γυναικα να ενδιαφεται μονο γι αυτο.
γιατι???δεν το πιστευω.δεν μπορει μια γυναικα να ενδιαφεται μονο γι αυτο.
τομάσσο, δεν κατάλαβα τα σχόλια σου.Γιατί δεν το πιστεύεις..ποιό είναι το περίεργο;
ναι καλα και αμα μια γυναικα δεν θελει σχεσεις??? και θελει μονο το γαμισι??? κακο ειναι? αμα δεν ειναι ακομα ετοιμη για κατι σοβαρο??? (και δεν μιλαω τωρα σαν επαγγελματιας, σαν γυναικα μιλαω)γιατι εισαι γυναικα και σιγουρα ενδιαφερεσαι για μια σχεση με το αντιθετο φυλο που να εχει συναισθηματισμο
και να στηριζεται σε κατι πιο αγνο.η να στηριζεται στην επικοινωνια και την γοητεια της προσωπικοτητας που σου
βγαζει ενας αντρας.Στα συναισθηματα που σου δημιουργει.
δεν μπορει σαν γυναικα το μονο που να σε νοιαζει να ειναι το σεξ.και ποσο καλα το κανεις με τον αλλον.
ναι καλα και αμα μια γυναικα δεν θελει σχεσεις??? και θελει μονο το γαμισι??? κακο ειναι? αμα δεν ειναι ακομα ετοιμη για κατι σοβαρο??? (και δεν μιλαω τωρα σαν επαγγελματιας, σαν γυναικα μιλαω)
γιατι εισαι γυναικα και σιγουρα ενδιαφερεσαι για μια σχεση με το αντιθετο φυλο που να εχει συναισθηματισμο
και να στηριζεται σε κατι πιο αγνο.η να στηριζεται στην επικοινωνια και την γοητεια της προσωπικοτητας που σου
βγαζει ενας αντρας.Στα συναισθηματα που σου δημιουργει.
δεν μπορει σαν γυναικα το μονο που να σε νοιαζει να ειναι το σεξ.και ποσο καλα το κανεις με τον αλλον.
θα προσθέσω επίσης σε αυτά που έχω αναφέρει ότι η αλμυρή και δροσερή απο την θαλασσα πουτσα στο στομα, ειναι ολα τα λεφτα..
μπα, τιποτα δε συγκρινεται με ενα ροδαλο μουνακιθα προσθέσω επίσης σε αυτά που έχω αναφέρει ότι η αλμυρή και δροσερή απο την θαλασσα πουτσα στο στομα, ειναι ολα τα λεφτα..
θα προσθέσω επίσης σε αυτά που έχω αναφέρει ότι η αλμυρή και δροσερή απο την θαλασσα πουτσα στο στομα, ειναι ολα τα λεφτα..
την έχεις γευτεί στην πραγματικότητα ή μόνο στα όνειρα σου ????